Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem nagyon követem a soccert, de -sorrend nélkül- korrekt top5.
több mint 1 éve
Patsfan1
6
Szeretem ha elismernek egy high iq kozeppalyast.Szerintem akkor Kroosnak kellett volna kapnia. Senkinek nem lenne egy rossz szava sem, ha az elmúlt 15 év legjobb középpályása megkapta volna a jól megérdemelt díját. Persze, csak ha mindenképp egy zseni kp-nak kellett kapnia.
Jo helyre kerult.
Kenny
Szerkesztette: Patsfan1
több mint 1 éve
Szeretem ha elismernek egy high iq kozeppalyast. Jo helyre kerult.
több mint 1 éve
Hát azért Messi/CR7 tényleg olyan magasra rakta a lécet hogy Vini elég gyenge nyertes lett volna. Amennyi jó szélső van, én tudnék szerintem 4-t is mondani akit előbb választanék szélre. Salah, Saka, Yamal, Nico Williams, őket biztosan.Salah, Saka, Williams? Ha csak a játékot nézzük egyiket sem tenném Vini elé..
Heisman nádor

több mint 1 éve
Ha a szenlőrincet behúznák utána lenne értelme a szezonnak.
több mint 1 éve
Ezt warrb-nek lőtte speciálbaNe má', élesbe, hátulról? 😂
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Jövő hétfő Szentlőrinc ellen, zsaaa
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
"Talán a gólok tekintetben eggyel jobban sikerült a Vasasnak, mint a Gyirmótnak." Basszus, megyek én is szakérteni a köztévébe.
több mint 1 éve
Sima liba
több mint 1 éve
Jován múlik ez is gól, meg a BVSC elleni ugyanilyenA gólban viszont alaposan benne volt.
zacknorb
több mint 1 éve
Dibu hogy lehet a világ legjobb kapusa azt nem tudom miből számolták ki 😀 Még a top 10 se lenne meg neki
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Jován múlik ez is gól, meg a BVSC elleni ugyanilyen
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mi rutin! Patrick, a név kötelez, tiszta Kluivert volt ez a befejezés.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Ezt warrb-nek lőtte speciálba
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nocsak!!!
több mint 1 éve
Azért volt jó a Messi - Ronaldo éra, mert ilyen iparos rodri félék megmaradtak aErgo nem kellett gondolkodni, meg érteni mit látsz, csak benyomod a Messi/Ronaldot 15 évig mint egy robot azt jólvanezígy. Úgy is, hogy a 2/3-uk jogos volt.
Szimpatikus vesztes pozíciójában és általában egy évvel később már Top 3-ba se kerültek, pár év múlva pedig már csak a szakbarbárok, vagy csak saját csapatuk szurkerei emlékeztek rájuk.
ozibozi
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A Németh Barna amúgy egész jól használja a fizikumát az utóbbi időben
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért volt jó a Messi - Ronaldo éra, mert ilyen iparos rodri félék megmaradtak aSúlyos csömöröm volt a Messi-Ronaldo érától, bármilyen újdonságot szívesen veszek.
Szimpatikus vesztes pozíciójában és általában egy évvel később már Top 3-ba se kerültek, pár év múlva pedig már csak a szakbarbárok emlékeztek rájuk.
ozibozi
több mint 1 éve
Azért volt jó a Messi - Ronaldo éra, mert ilyen iparos rodri félék megmaradtak aSzimpatikus vesztes pozíciójában és általában egy évvel később már Top 3-ba se kerültek, pár év múlva pedig már csak a szakbarbárok, vagy csak saját csapatuk szurkerei emlékeztek rájuk.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Hát azért Messi/CR7 tényleg olyan magasra rakta a lécet hogy Vini elég gyenge nyertes lett volna. Amennyi jó szélső van, én tudnék szerintem 4-t is mondani akit előbb választanék szélre. Salah, Saka, Yamal, Nico Williams, őket biztosan.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Jó nagy potya baszki, de szerintem les volt, csak nem ismételték meg másodjára.Nem volt les😕
eaglesmcnabb
Sajnos.
több mint 1 éve
Jó nagy potya baszki, de szerintem les volt, csak nem ismételték meg másodjára.Szerintem is.
eaglesmcnabb