Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
margit-lipcseés a szánalmas majom szerzi a gólt ...várj, lemaradtam, megint Margit-Pool van?
Negritis, a vajda
slowmotion
csak hát a fetrengő lökdösődő hülyegyerek szerezte a szép gólt
viszont Orban szépet fejelt
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ez a Rudiger milyen egy kattant kreten. 😀 imádom a csavot.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
és a szánalmas majom szerzi a gólt ...várj, lemaradtam, megint Margit-Pool van?
Negritis, a vajda
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
és a szánalmas majom szerzi a gólt ...
több mint 2 éve
Egyrészt nálam érthető, hogy ez "csak sárga"kiváncsi vagyok ha vinit lökik így fel akkor is ez lenne-e a vélemény
Másrészt Carlo ma pejoratív értelemben tolja a full olaszt
zacknorb
teljesen felesleges és faszság volt, már a belépőért előtte is járt volna neki a lap
de az a lökés piros
több mint 2 éve
Harmadrészt, ha minden rohadt sportoló elmondja, hogy kell sportpszichológus, ha egy átlag embernek teljesen megszokott hogy hetente eljár ennek a mentálisan sérült szerencsétlennek miért nem intézek egyet?Hogyne intéztek volna. Csak ez a félnótás mikor elkezdett beszélni, a pszichiáter rögtön nekifogott zokogni.
zacknorb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Harmadrészt, ha minden rohadt sportoló elmondja, hogy kell sportpszichológus, ha egy átlag embernek teljesen megszokott hogy hetente eljár ennek a mentálisan sérült szerencsétlennek miért nem intézek egyet?mert ő a szegény afroamerikai akit bántanak mindig..
zacknorb
több mint 2 éve
Harmadrészt, ha minden rohadt sportoló elmondja, hogy kell sportpszichológus, ha egy átlag embernek teljesen megszokott hogy hetente eljár ennek a mentálisan sérült szerencsétlennek miért nem intézek egyet?
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Egyrészt nálam érthető, hogy ez "csak sárga"Másrészt Carlo ma pejoratív értelemben tolja a full olaszt
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nem camavingat kellett volna lecserélni, hanem ezt a faszt, camat meg felkuldeni csatárba.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Vinicius hulye mint a pöcsöm. Gondolom majd megint bejatsza a rasszista kártyát.
több mint 2 éve
Szimpatikusabban és jobban játszik a Lipcse, Vinit simán kiállíthatták volna. Félek, hogy a Madrid megy tovább.
több mint 2 éve
Vinicius erre sárgával megússza?
több mint 2 éve
Jo ez a real meccs, ilyen magyar kupa szeru.Ejnye, ne fájdítsuk az emberek szívét, hogy még négy hét a Vasas-Paks meccsig
JéBé
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Jo ez a real meccs, ilyen magyar kupa szeru.
több mint 2 éve
net4.network4.hu/press/hat-eve-nem-tortent-olyan-a-premiershipben-mint-mult-hetvegen/
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Hajdú B. se tudta még eldönteni, hogy Leipzig vagy Lipcse.
több mint 2 éve
A tartalékos City már negyed óra után 2-vel vezet, míg a Lipcse eddig gyors átmenetekkel dominál a Bernabeuban
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Meg az Atalanta is kiegyenlített már.Amennyire jól álltak eddig a hétig az olasz csapatok az európai kupákban, le most jön a szopás. Lazio már kiesett, Sporting vezet az Atalanta ellen, Napoli is jó eséllyel ki fog esni a Barca ellen.Ebben nagyon más állásponton vagyok
Sixo
zacknorb
több mint 2 éve
Amennyire jól álltak eddig a hétig az olasz csapatok az európai kupákban, le most jön a szopás. Lazio már kiesett, Sporting vezet az Atalanta ellen, Napoli is jó eséllyel ki fog esni a Barca ellen.Ebben nagyon más állásponton vagyok
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Amennyire jól álltak eddig a hétig az olasz csapatok az európai kupákban, le most jön a szopás. Lazio már kiesett, Sporting vezet az Atalanta ellen, Napoli is jó eséllyel ki fog esni a Barca ellen.