Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Az a durva, hogy Fati, Gavi és Pedri is kb injury prone lett. És hallom a Barcasokat akik ezt vizionálják Yamalnak isLehet arra fogni, okolnak is azért a szezonért mindenkit, de aki ennyit sérült azóta is, az valószínűleg az a szezon nélkül is itt tartanaAz fsza DeJong ès Pedri is lehet hosszabb időre kuka 😡😥 a kèt legfontosabb legjobb játèkosunk.....kb még mindig azt a szezont nyögi amikor csapágyasra lett hajtva. liga,kupa,bl, klubvb, eb,olimpia.
dande2
Kenny
garincsa
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Lehet arra fogni, okolnak is azért a szezonért mindenkit, de aki ennyit sérült azóta is, az valószínűleg az a szezon nélkül is itt tartanaAz fsza DeJong ès Pedri is lehet hosszabb időre kuka 😡😥 a kèt legfontosabb legjobb játèkosunk.....kb még mindig azt a szezont nyögi amikor csapágyasra lett hajtva. liga,kupa,bl, klubvb, eb,olimpia.
dande2
Kenny
több mint 2 éve
Az fsza DeJong ès Pedri is lehet hosszabb időre kuka 😡😥 a kèt legfontosabb legjobb játèkosunk.....kb még mindig azt a szezont nyögi amikor csapágyasra lett hajtva. liga,kupa,bl, klubvb, eb,olimpia.
dande2
több mint 2 éve
Az fsza DeJong ès Pedri is lehet hosszabb időre kuka 😡😥 a kèt legfontosabb legjobb játèkosunk.....Kapsz egy ekkora tehetséget mint Pedri és így kibaszik veled az élet
dande2
több mint 2 éve
Az fsza DeJong ès Pedri is lehet hosszabb időre kuka 😡😥 a kèt legfontosabb legjobb játèkosunk.....
több mint 2 éve
Utólag megnéztem a Siófok-Vasast. (0-1) Nem dobta fel a napomat. Továbbra is maga a megvalósult gyötrelem. Gerának az edzősködésbe még bele kell jönnie, de nyilatkozni már nagyon jól megtanult. Nyugodtan nyithatna himihumi tanszéket: Ahogy arra számítottunk, ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt. Az elején az ellenfélnek volt néhány lehetősége, majd kontroll alatt tartottuk a játékot, a vezetés megszerzése után pedig nyugodtabban folytathattuk. A második félidőben a Siófok bátrabban játszott, több hosszú labdával próbálták bontani a védelmünket. Mi elvesztettük a ritmusunkat, bár adódtak lehetőségeink, a kapu előtt nem hoztunk jó döntéseket.Igen, én is számítottam rá, hogy pokoli nehéz lesz abban a katlanban a legendás Siófok ellen. Bravúr, hogy sikerült kapott gól nélkül lehozni a meccset. Látom a jövőt! Csak még egy kicsit homályosan.
több mint 2 éve
Rabiot és McKennie is kidőlt több hétre. Érdekes lesz ez a Miretti - Locatelli - Alcaraz középpálya. Meglehetősen támadó felfogásúnak néz ki, pláne, hogy Iling Jr is kezdő.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 582
ultra balhe a bundasban.vicctwitter.com/eurofootcom/status/1764228803516154114?t=wsmu9kEJDLXeMsKXJWBKKA&s=19
több mint 2 éve
Ez a Banai-Tóth duó elégge rendben van az Ute-Vidi meccsen, bármelyiket elfogadnám Szappanos, de akár Dibusz helyére is a válogatott keretben.Banait?! Ezt még lilaként is csak kinevetni tudom.
Szokol
több mint 2 éve
Ez a Banai-Tóth duó elégge rendben van az Ute-Vidi meccsen, bármelyiket elfogadnám Szappanos, de akár Dibusz helyére is a válogatott keretben.
több mint 2 éve
Bolonya nyert is, a szemetek! 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Egyszerre a Girona és Bologna is játszik
több mint 2 éve
Azért amit bíráskodás címszó alatt művelnek a sporik és mindegy melyik bajnokságot nézem, az valami BORZALOM!🤮🤬és ez azért furcsa amúgy, mert soha korábban nem kaptak ekkora segítséget a döntő fontosságú ítéletekben
nagir
több mint 2 éve
Ilyenkor tök kívülállóként, de bele tudom élni magam, hogy milyen szar lehet a helyszínen a MU szurkolóknak. Alapban úgy mentél oda, hogy sima zakó, majd egy bombával vezetsz, de aztán simán kikapsz. Pedig amúgy 1-2 kontrában lett volna veszély, ha pontosabbak.27-2 kapuralövés... A második félidőben egyszer sem lőt kapura a United. Ez a 2 csapat nem ugyan azt a sportot játszotta.
NB2

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Ilyenkor tök kívülállóként, de bele tudom élni magam, hogy milyen szar lehet a helyszínen a MU szurkolóknak. Alapban úgy mentél oda, hogy sima zakó, majd egy bombával vezetsz, de aztán simán kikapsz. Pedig amúgy 1-2 kontrában lett volna veszély, ha pontosabbak.
több mint 2 éve
Nem, oda sem igazolnám le. És ő érte kardoskodott ez a kopasz isten a nyáron. Elképesztő hogy még ő az edző a MUnál.Jó hát Amrabat embékettes játékosnak tűnikhát valóban 😀8 perc? Remélem a utd a 99. percben egyenlít 😀Nem
shagi0206
Willie Parker
shagi0206
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Jó hát Amrabat embékettes játékosnak tűnikhát valóban 😀8 perc? Remélem a utd a 99. percben egyenlít 😀Nem
shagi0206
Willie Parker
shagi0206
több mint 2 éve
Mióta vezet azóta is a City támadott jobban, nem sok kérdés volt 2-1-nél
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
hát valóban 😀8 perc? Remélem a utd a 99. percben egyenlít 😀Nem
shagi0206
Willie Parker
több mint 2 éve
Ki gondolta volna...szerintem egy Antony gólban 😀 😀
Mondjuk első perctől ilyen beszari játékkal nem tudom miben bízott az MU
kapitnono