Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 809 — Kinek mit intézett a kormánya
Az fsza DeJong ès Pedri is lehet hosszabb időre kuka 😡😥 a kèt legfontosabb legjobb játèkosunk.....
dande2
kb még mindig azt a szezont nyögi amikor csapágyasra lett hajtva. liga,kupa,bl, klubvb, eb,olimpia.
Kenny
Lehet arra fogni, okolnak is azért a szezonért mindenkit, de aki ennyit sérült azóta is, az valószínűleg az a szezon nélkül is itt tartana
garincsa
Az a durva, hogy Fati, Gavi és Pedri is kb injury prone lett. És hallom a Barcasokat akik ezt vizionálják Yamalnak is

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
garincsa San Francisco 49ers 465
Az fsza DeJong ès Pedri is lehet hosszabb időre kuka 😡😥 a kèt legfontosabb legjobb játèkosunk.....
dande2
kb még mindig azt a szezont nyögi amikor csapágyasra lett hajtva. liga,kupa,bl, klubvb, eb,olimpia.
Kenny
Lehet arra fogni, okolnak is azért a szezonért mindenkit, de aki ennyit sérült azóta is, az valószínűleg az a szezon nélkül is itt tartana
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 613 — Omar's Coming Yo!
dande2

több mint 2 éve
dande2
Kapsz egy ekkora tehetséget mint Pedri és így kibaszik veled az élet
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 888 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 2 éve
R.I.P. Pedri

Ma végleg eldőlt hogy ebből nem lesz nagy karrier.
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 595 — beers & Packers
Utólag megnéztem a Siófok-Vasast. (0-1) Nem dobta fel a napomat. Továbbra is maga a megvalósult gyötrelem. Gerának az edzősködésbe még bele kell jönnie, de nyilatkozni már nagyon jól megtanult. Nyugodtan nyithatna himihumi tanszéket: Ahogy arra számítottunk, ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt. Az elején az ellenfélnek volt néhány lehetősége, majd kontroll alatt tartottuk a játékot, a vezetés megszerzése után pedig nyugodtabban folytathattuk. A második félidőben a Siófok bátrabban játszott, több hosszú labdával próbálták bontani a védelmünket. Mi elvesztettük a ritmusunkat, bár adódtak lehetőségeink, a kapu előtt nem hoztunk jó döntéseket.
Igen, én is számítottam rá, hogy pokoli nehéz lesz abban a katlanban a legendás Siófok ellen. Bravúr, hogy sikerült kapott gól nélkül lehozni a meccset. Látom a jövőt! Csak még egy kicsit homályosan.
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 637 — Csodabogár
Buzi lilák. A MOL elkezdte 😁

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 402 — LIGHTS OUT!
Rabiot és McKennie is kidőlt több hétre. Érdekes lesz ez a Miretti - Locatelli - Alcaraz középpálya. Meglehetősen támadó felfogásúnak néz ki, pláne, hogy Iling Jr is kezdő.

több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 637 — Csodabogár
Kurva var, hát az anyátok picsáját

több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 582
ultra balhe a bundasban.vicc
 twitter.com/eurofootcom/status/1764228803516154114?t=wsmu9kEJDLXeMsKXJWBKKA&s=19
több mint 2 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 634 — Amerikai sportok rajongója
Ez a Banai-Tóth duó elégge rendben van az Ute-Vidi meccsen, bármelyiket elfogadnám Szappanos, de akár Dibusz helyére is a válogatott keretben.
Szokol
Banait?! Ezt még lilaként is csak kinevetni tudom.
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 414 — Steelers fan
Ez a Banai-Tóth duó elégge rendben van az Ute-Vidi meccsen, bármelyiket elfogadnám Szappanos, de akár Dibusz helyére is a válogatott keretben.
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 926 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Bolonya nyert is, a szemetek! 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 399
Egyszerre a Girona és Bologna is játszik
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 050
Azért amit bíráskodás címszó alatt művelnek a sporik és mindegy melyik bajnokságot nézem, az valami BORZALOM!🤮🤬
nagir
és ez azért furcsa amúgy, mert soha korábban nem kaptak ekkora segítséget a döntő fontosságú ítéletekben
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 889 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ilyenkor tök kívülállóként, de bele tudom élni magam, hogy milyen szar lehet a helyszínen a MU szurkolóknak. Alapban úgy mentél oda, hogy sima zakó, majd egy bombával vezetsz, de aztán simán kikapsz. Pedig amúgy 1-2 kontrában lett volna veszély, ha pontosabbak.
NB2
27-2 kapuralövés... A második félidőben egyszer sem lőt kapura a United. Ez a 2 csapat nem ugyan azt a sportot játszotta.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 472 — nabege2@yahoo.com
Ilyenkor tök kívülállóként, de bele tudom élni magam, hogy milyen szar lehet a helyszínen a MU szurkolóknak. Alapban úgy mentél oda, hogy sima zakó, majd egy bombával vezetsz, de aztán simán kikapsz. Pedig amúgy 1-2 kontrában lett volna veszély, ha pontosabbak.
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 544 — "Grammar maci"
8 perc? Remélem a utd a 99. percben egyenlít 😀
shagi0206
Nem
Willie Parker
hát valóban 😀
shagi0206
Jó hát Amrabat embékettes játékosnak tűnik
Willie Parker
Nem, oda sem igazolnám le. És ő érte kardoskodott ez a kopasz isten a nyáron. Elképesztő hogy még ő az edző a MUnál.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 265
shagi0206
Nem
Willie Parker
hát valóban 😀
shagi0206
Jó hát Amrabat embékettes játékosnak tűnik
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"
Mióta vezet azóta is a City támadott jobban, nem sok kérdés volt 2-1-nél

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 049
shagi0206
Nem
Willie Parker
hát valóban 😀
több mint 2 éve