Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Sunderland till i dieGyerekek, megkonnyeztem. Óriásit alkotott a Netflix
több mint 2 éve
Vlk kell akinek el tudják adni aés pont a 32 éves Salah-t vinnék oda?Salah 235milkó nyáron az arabokhoz Túl szép lenne, de mivel Klopp is megy így lehet realitása.BRESKING
ozibozi
PSG
HBAgency
With Mbappé set to move on, PSG stands to gain over €200 million in savings, a significant windfall that could reshape their attacking lineup and beyond. Recognizing that no single player can fully replace Mbappé’s contributions, PSG is contemplating a near-total overhaul to usher in the post-Mbappé era.
ozibozi
slowmotion
Mezét, ráadásul van ott arab bőven
több mint 2 éve
150+ért akár vihetik isés pont a 32 éves Salah-t vinnék oda?Salah 235milkó nyáron az arabokhoz Túl szép lenne, de mivel Klopp is megy így lehet realitása.BRESKING
ozibozi
PSG
HBAgency
With Mbappé set to move on, PSG stands to gain over €200 million in savings, a significant windfall that could reshape their attacking lineup and beyond. Recognizing that no single player can fully replace Mbappé’s contributions, PSG is contemplating a near-total overhaul to usher in the post-Mbappé era.
ozibozi
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
és pont a 32 éves Salah-t vinnék oda?Salah 235milkó nyáron az arabokhoz Túl szép lenne, de mivel Klopp is megy így lehet realitása.BRESKING
ozibozi
PSG
HBAgency
ozibozi
több mint 2 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2024/02/nb-ii-eltort-a-jatekos-arccsontja-a-budafok-az-mlsz-hez-fordulBaszod, szezon végéig eltiltás! Felmutatja a bíró a sárgát, megnézi a sérülést és így hagyja a döntést?? Hát milyen alkalmatlan, aljas féregről beszélünk?
több mint 2 éve
Salah 235milkó nyáron az arabokhoz Túl szép lenne, de mivel Klopp is megy így lehet realitása.BRESKING
ozibozi
PSG
HBAgency
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Ez volt már? Elég durva, 30 milliárd forint értékű áruval kapták el.Shame! He showed so much Promes...
hvg.hu/sport/20240214_Quincy_Promes_kokaincsempeszet_Hollandia_Antwerpen_bortonbuntetes_bunugy
Sixo
több mint 2 éve
Ez volt már? Elég durva, 30 milliárd forint értékű áruval kapták el.Nem stimmelnek a számok ebben a cikkben vlhogy 😊
hvg.hu/sport/20240214_Quincy_Promes_kokaincsempeszet_Hollandia_Antwerpen_bortonbuntetes_bunugy
Sixo
több mint 2 éve
Ez volt már? Elég durva, 30 milliárd forint értékű áruval kapták el.hvg.hu/sport/20240214_Quincy_Promes_kokaincsempeszet_Hollandia_Antwerpen_bortonbuntetes_bunugy
több mint 2 éve
South Korea have sacked Jurgen Klinsmann as their head coach
— The Spurs Web (@thespursweb) February 16, 2024
több mint 2 éve
Salah 235milkó nyáron. Túl szép lenne, de mivel Klopp is megy így lehet realitása.
több mint 2 éve
Meglátjuk.Sammie Szmodicsról tudok, hogy róla beszélt. Albert Grönbaeknek szerintem semmi köze hozzánk.Tegnap az Ajaxnak 2 gólt rúgott egy bizonyos Zsolt Gronbaek. ""Ujabb honosítàsra vàró magyar ?""folyamatban van, ő az egyik akiről Csányi beszélt.
Jack Zoltán
Kenny
deyell
több mint 2 éve
Sammie Szmodicsról tudok, hogy róla beszélt. Albert Grönbaeknek szerintem semmi köze hozzánk.Tegnap az Ajaxnak 2 gólt rúgott egy bizonyos Zsolt Gronbaek. ""Ujabb honosítàsra vàró magyar ?""folyamatban van, ő az egyik akiről Csányi beszélt.
Jack Zoltán
Kenny
built for this shit
több mint 2 éve
Tegnap az Ajaxnak 2 gólt rúgott egy bizonyos Zsolt Gronbaek. ""Ujabb honosítàsra vàró magyar ?""Itt vki benézett vmit, emberünk neve Albert Grönbaek. www.transfermarkt.com/albert-gronbaek/profil/spieler/503866
Jack Zoltán
Egyébként az vhol nagyon bájos h a jelenlegi svéd válogatott keretben 3 olyan csávó is van, akinek egyébként van magyar útlevele: Gyökeres, Nanasi és Salétros...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Tegnap az Ajaxnak 2 gólt rúgott egy bizonyos Zsolt Gronbaek. ""Ujabb honosítàsra vàró magyar ?""
több mint 2 éve
les volt, de valószínűleg pár éven belül úgy alakítják majd a szabályokat, hogy ez sima gól lesz.A második félidő második fele már egyértelműen a görögöké volt, teljesen elfogytunk. (Nagyjából az után, hogy a gyökér székely öt jó perc után elkezdte, hogy nyerhetünk...)Egyetlen percet se láttam a meccsből, de azt olvastam, hogy a VAR hiúsította meg a "Ferencváros álomrajtját"...
Piszok kemény visszavágó lesz, azt pedig köszi, hogy Abu Fani nem sárgázódott ki.
Bálesz
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Meg a labdarúgás szabályaiA második félidő második fele már egyértelműen a görögöké volt, teljesen elfogytunk. (Nagyjából az után, hogy a gyökér székely öt jó perc után elkezdte, hogy nyerhetünk...)Egyetlen percet se láttam a meccsből, de azt olvastam, hogy a VAR hiúsította meg a "Ferencváros álomrajtját"...
Piszok kemény visszavágó lesz, azt pedig köszi, hogy Abu Fani nem sárgázódott ki.
Bálesz
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
évek meg a rutinGyanús vagy nekem, hogy találtad ki?! 🤣Hogy "eljátszotta az óriási halált"...komoly szégyen ez a csávóCsak nem Sz. Dávid volt? 😁
Klaci79
petey
Klaci79
több mint 2 éve
A második félidő második fele már egyértelműen a görögöké volt, teljesen elfogytunk. (Nagyjából az után, hogy a gyökér székely öt jó perc után elkezdte, hogy nyerhetünk...)Egyetlen percet se láttam a meccsből, de azt olvastam, hogy a VAR hiúsította meg a "Ferencváros álomrajtját"...
Bálesz
több mint 2 éve
Gyanús vagy nekem, hogy találtad ki?! 🤣Hogy "eljátszotta az óriási halált"...komoly szégyen ez a csávóCsak nem Sz. Dávid volt? 😁
Klaci79
petey