Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Jajj, de szeretném ha a cseheket oda-vissza...Legyen egy Anglia, Magyarország, Szlovákia, pótselejtezős valaki csoportunk, de úgyis valami undormány nehézbe kerülünk megin 😀Németország, Csehország, play-off winner C.
Bálesz
deyell
több mint 2 éve
Bazzeg Sneijder úgy néz ki mint megboldogult faterom
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
rég láttam Steve Mekit
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
a bl előselejtező körének sorsolásakor miért nincs ilyen opera?Sok lóvét lehet ezzel eltenni? Ha igen, akkor lesz 😀
Löfli
több mint 2 éve
stillszerűen a Gladiátorral zárják le, háttérben az olasz eb győzelem.Ez szép munka.
több mint 2 éve
ez pont nem szerepel a közel 100 tisztsége, jellemzője közt 😀Az egy buzia bl előselejtező körének sorsolásakor miért nincs ilyen opera?oda legfeljebb Alekoszt hívnák.
Löfli
Kampman
ThundersNFL a Jobbágy
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Az egy buzia bl előselejtező körének sorsolásakor miért nincs ilyen opera?oda legfeljebb Alekoszt hívnák.
Löfli
Kampman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
a bl előselejtező körének sorsolásakor miért nincs ilyen opera?mondjuk ez extra amit tolnak. Jól választottak zenéket.
Löfli
több mint 2 éve
a bl előselejtező körének sorsolásakor miért nincs ilyen opera?oda legfeljebb Alekoszt hívnák.
Löfli
több mint 2 éve
a bl előselejtező körének sorsolásakor miért nincs ilyen opera?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Kahn búcsúmeccsén jobban szólt Paul Pottstól.
több mint 2 éve
Valószínűleg nem véletlen, hogy mindhárom gól tizenegyesből esett.KTE pálya most is gatya, kíváncsi leszek a többire.Akkor most az MTK-t nem hátráltatja a rossz pálya?
És az MTK úgy néz ki tud nyerni így is idegenben.
zacknorb
Nemes samu09

több mint 2 éve
Girona
több mint 2 éve
KTE pálya most is gatya, kíváncsi leszek a többire.Akkor most az MTK-t nem hátráltatja a rossz pálya?
És az MTK úgy néz ki tud nyerni így is idegenben.
zacknorb
több mint 2 éve
KTE pálya most is gatya, kíváncsi leszek a többire. És az MTK úgy néz ki tud nyerni így is idegenben.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Legyen egy Anglia, Magyarország, Szlovákia, pótselejtezős valaki csoportunk, de úgyis valami undormány nehézbe kerülünk megin 😀Németország, Csehország, play-off winner C.
Bálesz
built for this shit
több mint 2 éve
Legyen egy Anglia, Magyarország, Szlovákia, pótselejtezős valaki csoportunk, de úgyis valami undormány nehézbe kerülünk megin 😀

több mint 2 éve
6 a kezdés6 v 6.30?Na estére egy ez leszhánykor lesz?
Franciaország
Magyarország
Horvátország
Olaszország
Szívesen easy Rossi 😂
ThundersNFL a Jobbágy
Löfli
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
6 v 6.30?Na estére egy ez leszhánykor lesz?
Franciaország
Magyarország
Horvátország
Olaszország
Szívesen easy Rossi 😂
ThundersNFL a Jobbágy
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Na estére egy ez leszhánykor lesz?
Franciaország
Magyarország
Horvátország
Olaszország
Szívesen easy Rossi 😂
ThundersNFL a Jobbágy

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
az lehet, de mi hat éve vettük a szánkót.Van az lassan 10 isElmarad a mai Bayern-Union Berlin meccs. Mondjuk nem meglepő, egész München elesett. Gyakorlatilag 3 napja szakad a ho megállás nélkül.Bezzeg nálunk (Bp) évek óta nem volt értelmes hó, kétszer tudtuk használni a szánkót az elmúlt öt évben...
rob3r7o
slowmotion
ThundersNFL a Jobbágy
a lányom még óvodás volt, amikor először használtuk, az most lesz öt éve.
több mint 2 éve
Van az lassan 10 isElmarad a mai Bayern-Union Berlin meccs. Mondjuk nem meglepő, egész München elesett. Gyakorlatilag 3 napja szakad a ho megállás nélkül.Bezzeg nálunk (Bp) évek óta nem volt értelmes hó, kétszer tudtuk használni a szánkót az elmúlt öt évben...
rob3r7o
slowmotion
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018