Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Fradista vagyok.Kubinak van a telefonjában egy elmentett szám, ami titkosítva van. “Megnyom” egy gombot, mennyi pénz kell, holnap már ott van a számlán.
A másik oldalon a belga család arra használja az Újpestet, hogy a külföldi tucat légiósok átigazolási díjait mossa tisztára, a család más pénze mellett.
Amikor az Újpest FC játszik az UTE ellen teszem azt U17-ben, annál azt mondod: nincs lejjebb.
Ennél még az is jobb lett volna, ha Kabaték NERembere nem lép vissza a vásárlástól, a válságra hivatkozva…
több mint 3 éve
te Dave, én emlékszem amikor a csilivili grupiban 3000-es volt a nézőszám, aztán Hamburgert megvette kilóra Qbi, meg elkezdtek megvenni mindenkit is, mert égő volt a korai kiesés, és azóta hirtelen megint 10 körüli a nézőszám. 😊 de azt ne mondd, hogy ez önerőből ment 😊Te, a fradi ennyivel több állami támogatást kap mint más magyar klubok?Ez nem kicsinyeskedés, a kicsinyeskedés az az amikor valaki a 2 csapat közti minőségbeli különbséget elintézi annyival hogy "persze, mert a fradit az állam pénzeli" (ezt is hallottuk, még a mai után is), holott melyik magyar csapatot nem..?! A különbség oka nem ebben keresendő, a fradi a nemzetközi szereplésnek hála keres annyit hogy ezt a pluszt el tudja érni. Az hogy 2-3 fradi játékos annyit ér mint az újpest arra az a válaszom hogy volt idő amikor kb meg lehetett ezt csinálni a vidi-fradi viszonylatban is, és onnan küzdötte fel magát a fradi erre a szintre. Lehet utánuk csinálni, jobbá válna a magyar labdarúgás.Hahaha, ember, így hétfő hajnalban megvan az év vicce.
davemayer
Amikor Lölő csinálja a milliárdokat, akkor az egyszeri magyar vállalkozó hiába sóhajt, hogy bezzegalölő, én meg nyereséget is alig tudok kitermelni, neki is azt mondanád, hogy ez az osztalékból van, lehet utána csinálni? Persze hogy az osztalékból, de addig irdatlan mennyiségű pénzt toltak a valaga alá, amíg önműködő nem lett.
A fradinak ott van az a rengeteg év, amikor a legelső kazah ellenféltől kikaptak a nemzetközi kupákban úgy, hogy közben lapátolták alájuk a sokmilliókat.
slowmotion
Szponzor pénzeket ehhez ne vedd hozzá, vagy nézd arányaiban a nézőszámhoz, mondhatnám úgy is hogy majd ha 10 ezres átlag nézőszám lesz a hazai meccseken más csapatoknak is akkor lehetséges hogy a cegek oda is betesznek annyit.
Többek között én ezért nem örülök hogy szar van Diósgyőrben, Szhelyen, Győrben de még Debrecenben is, emlékszem nem is olyan régen ezeknél a csapatoknál is nem egyszer volt 10 ezer körüli nézőszám (jó, van ahol 20 éve...).
Amugy meg ki ne találjátok már hogy azert futja a fradinak minòségibb játékosokra mert az állam csecsét szopja...
davemayer
kb. most egy kommunista klub, tulaj nélkül egy pártfunkcionárius vezetésével közművek által támogatva. 😀
Szerkesztette: petey
több mint 3 éve
Ugye vicc volt.Te, a fradi ennyivel több állami támogatást kap mint más magyar klubok?Ez nem kicsinyeskedés, a kicsinyeskedés az az amikor valaki a 2 csapat közti minőségbeli különbséget elintézi annyival hogy "persze, mert a fradit az állam pénzeli" (ezt is hallottuk, még a mai után is), holott melyik magyar csapatot nem..?! A különbség oka nem ebben keresendő, a fradi a nemzetközi szereplésnek hála keres annyit hogy ezt a pluszt el tudja érni. Az hogy 2-3 fradi játékos annyit ér mint az újpest arra az a válaszom hogy volt idő amikor kb meg lehetett ezt csinálni a vidi-fradi viszonylatban is, és onnan küzdötte fel magát a fradi erre a szintre. Lehet utánuk csinálni, jobbá válna a magyar labdarúgás.Hahaha, ember, így hétfő hajnalban megvan az év vicce.
davemayer
Amikor Lölő csinálja a milliárdokat, akkor az egyszeri magyar vállalkozó hiába sóhajt, hogy bezzegalölő, én meg nyereséget is alig tudok kitermelni, neki is azt mondanád, hogy ez az osztalékból van, lehet utána csinálni? Persze hogy az osztalékból, de addig irdatlan mennyiségű pénzt toltak a valaga alá, amíg önműködő nem lett.
A fradinak ott van az a rengeteg év, amikor a legelső kazah ellenféltől kikaptak a nemzetközi kupákban úgy, hogy közben lapátolták alájuk a sokmilliókat.
slowmotion
Szponzor pénzeket ehhez ne vedd hozzá, vagy nézd arányaiban a nézőszámhoz, mondhatnám úgy is hogy majd ha 10 ezres átlag nézőszám lesz a hazai meccseken más csapatoknak is akkor lehetséges hogy a cegek oda is betesznek annyit.
Többek között én ezért nem örülök hogy szar van Diósgyőrben, Szhelyen, Győrben de még Debrecenben is, emlékszem nem is olyan régen ezeknél a csapatoknál is nem egyszer volt 10 ezer körüli nézőszám (jó, van ahol 20 éve...).
Amugy meg ki ne találjátok már hogy azert futja a fradinak minòségibb játékosokra mert az állam csecsét szopja...
davemayer
Mond, hogy csak vicc volt!
Légyszi mond, hogy vicc volt!!!!
több mint 3 éve
Te, a fradi ennyivel több állami támogatást kap mint más magyar klubok?Ez nem kicsinyeskedés, a kicsinyeskedés az az amikor valaki a 2 csapat közti minőségbeli különbséget elintézi annyival hogy "persze, mert a fradit az állam pénzeli" (ezt is hallottuk, még a mai után is), holott melyik magyar csapatot nem..?! A különbség oka nem ebben keresendő, a fradi a nemzetközi szereplésnek hála keres annyit hogy ezt a pluszt el tudja érni. Az hogy 2-3 fradi játékos annyit ér mint az újpest arra az a válaszom hogy volt idő amikor kb meg lehetett ezt csinálni a vidi-fradi viszonylatban is, és onnan küzdötte fel magát a fradi erre a szintre. Lehet utánuk csinálni, jobbá válna a magyar labdarúgás.Hahaha, ember, így hétfő hajnalban megvan az év vicce.
davemayer
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ez nem kicsinyeskedés, a kicsinyeskedés az az amikor valaki a 2 csapat közti minőségbeli különbséget elintézi annyival hogy "persze, mert a fradit az állam pénzeli" (ezt is hallottuk, még a mai után is), holott melyik magyar csapatot nem..?! A különbség oka nem ebben keresendő, a fradi a nemzetközi szereplésnek hála keres annyit hogy ezt a pluszt el tudja érni. Az hogy 2-3 fradi játékos annyit ér mint az újpest arra az a válaszom hogy volt idő amikor kb meg lehetett ezt csinálni a vidi-fradi viszonylatban is, és onnan küzdötte fel magát a fradi erre a szintre. Lehet utánuk csinálni, jobbá válna a magyar labdarúgás.Hahaha, ember, így hétfő hajnalban megvan az év vicce.
davemayer
több mint 3 éve
Nem kerítene mindenki ekkora feneket neki ha nem hallgatnánk azóta is azt a meccset.Volt egy 6-0 vagy hasonló forditva?Nem nagyon vágod mi volt 12 éve gondolom.Egy idényben idegenben 4-1-re verni a slovant és 6-0-ra az Újpestet.Újpesten mit revansoltok? 😀
Ez a revansok éve.
Kenny
Az utóbbi 10 győzelmet ?
Vagy ők is nyertek ellenetek 92-ben és ez az év annyira mély nyomot hagyott, hogy kell a revans?🤷♂️
Fire Binotto!
davemayer
Azóta minden UTE meccsre úgy ültök le, hogy revans?
Nem volt 62-ben mondjuk egy nagyobb vereség az lesz a következő?
Mindig is kicsinyesnek gondoltam, hogy ha valaki egy vergődő klubbon elért nagy győzelemnél revansot emleget. 2-3 játékosa a Fradinak többet ér mint a teljes Újpest. Folyamatosan ennyivel illene verni őket.
Fire Binotto!
Én személyesen is emlékszem milyen volt azt megélni, amikor Heinz-et kiállították és összeomlott azon a meccsen a csapat (megjegyzem nekünk ma emberelőny sem kellett, bár lehet mondani pár újpestit aki lehet jobb is lett volna nekik ha lemegy). Azóta emlegették, újságot, kocsmát neveztek el róla - elég csak megnézned mit reagált az újpesti polgármester. Ez nem kicsinyeskedés, a kicsinyeskedés az az amikor valaki a 2 csapat közti minőségbeli különbséget elintézi annyival hogy "persze, mert a fradit az állam pénzeli" (ezt is hallottuk, még a mai után is), holott melyik magyar csapatot nem..?! A különbség oka nem ebben keresendő, a fradi a nemzetközi szereplésnek hála keres annyit hogy ezt a pluszt el tudja érni. Az hogy 2-3 fradi játékos annyit ér mint az újpest arra az a válaszom hogy volt idő amikor kb meg lehetett ezt csinálni a vidi-fradi viszonylatban is, és onnan küzdötte fel magát a fradi erre a szintre. Lehet utánuk csinálni, jobbá válna a magyar labdarúgás.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Volt egy 6-0 vagy hasonló forditva?Nem nagyon vágod mi volt 12 éve gondolom.Egy idényben idegenben 4-1-re verni a slovant és 6-0-ra az Újpestet.Újpesten mit revansoltok? 😀
Ez a revansok éve.
Kenny
Az utóbbi 10 győzelmet ?
Vagy ők is nyertek ellenetek 92-ben és ez az év annyira mély nyomot hagyott, hogy kell a revans?🤷♂️
Fire Binotto!
davemayer
Azóta minden UTE meccsre úgy ültök le, hogy revans?
Nem volt 62-ben mondjuk egy nagyobb vereség az lesz a következő?
Mindig is kicsinyesnek gondoltam, hogy ha valaki egy vergődő klubbon elért nagy győzelemnél revansot emleget. 2-3 játékosa a Fradinak többet ér mint a teljes Újpest. Folyamatosan ennyivel illene verni őket.
Szerkesztette: Toca
több mint 3 éve
Na akkor mondd el mi az az xT, mert én az ilyen mai hülyeségekhez nem értek.Az xT nem az xG. Volt nyomás a Uniteden, de ez nem váltott át lövésé és gólokká, még ETH megint be tudott állni a kontrákra mint a Pool ellen. Megvan miben kell javulnunk. Hiába voltunk a "veszélyesebb" csapat, elbalfaszkodtunk mindent, és jött a büntetés.Mai xT mutató a meccsünkről :Ezzel azt akarod mondani hogy ti helyzetek tömkelegét hagytátok ki?
MU : 8.79
ARS : 21.94
Heisman nádor
Mi jól sáfárkodtunk a mi helyzeteinkkel ez tény, de én nem emlékyzem arra hogy a mai meccsen az arsenal ziccerek sorát hagyta volna ki.
davemayer
Heisman nádor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Az xT nem az xG. Volt nyomás a Uniteden, de ez nem váltott át lövésé és gólokká, még ETH megint be tudott állni a kontrákra mint a Pool ellen. Megvan miben kell javulnunk. Hiába voltunk a "veszélyesebb" csapat, elbalfaszkodtunk mindent, és jött a büntetés.Mai xT mutató a meccsünkről :Ezzel azt akarod mondani hogy ti helyzetek tömkelegét hagytátok ki?
Heisman nádor
Mi jól sáfárkodtunk a mi helyzeteinkkel ez tény, de én nem emlékyzem arra hogy a mai meccsen az arsenal ziccerek sorát hagyta volna ki.
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Mai xT mutató a meccsünkről :Ezzel azt akarod mondani hogy ti helyzetek tömkelegét hagytátok ki?
Heisman nádor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mai xT mutató a meccsünkről :MU : 8.79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
wolvesnál lesérült az összes értékelhető csatár, szóval leigazolják... Diego Costát 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Szerintem két külön dolog. Az akadémiai képzés itthon fabatkát sem ér, egyértelmű, hogy alapvető változtatásokra lenne szükség, hogy elindulhasson a minőségi játékosnevelés.Borsos soproni gyerek. Apja onnan vitte ki Mattersburgba.Teljesen egyértelmű.Meg a Borsos és Vitális is. Ez már 4 és ez a projekt még csak most indult. Jó az ETO-akadémia, rendben van, nincs azzal semmi gond.
De most egy rossz nb2ről beszélünk. Pl a nevezett Eto oda nem tud játékost kinevelni. Nem Európa Kupa, nem nb1 eleje, nem nb1 közepe. NB2. Nem tud évente 2-3 fiatalt beepiteni.
A mai csapatból konkrétan 1 fiatal Eto nevelés volt, aki beállt csereként. Meg a Kiss Máté, aki 30+.
tüsi91
Szokol
Az az egy csere aki beállt az pont a Vitális volt. A 4 nem jön ki sehogy sem de legyen igazad, márha a Kiss Mátét ide vesszük.
Eto akadémia projekt most indult? Akkor mit csináltak az elmúlt 8-10 évben? Én a megyében lakom. Kiváló játékosokat nevelnek nb3ba, meg főleg megye 1be szó se róla.
De legyen igazad mégegyszer.
tüsi91
De ami kapcsán feljött ez, az a 12 csapatos NB1 és hiába lenne több tehetséges fiatal, aki kopogtatna az első csapat ajtaján, ha a csapatok 80%-ba eredménykényszerben van a kiesés elkerülése érdekében és nem engedheti meg magának, hogy beépítsen több fiatalt is egyszerre.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
Borsos soproni gyerek. Apja onnan vitte ki Mattersburgba.Teljesen egyértelmű.Meg a Borsos és Vitális is. Ez már 4 és ez a projekt még csak most indult. Jó az ETO-akadémia, rendben van, nincs azzal semmi gond.
De most egy rossz nb2ről beszélünk. Pl a nevezett Eto oda nem tud játékost kinevelni. Nem Európa Kupa, nem nb1 eleje, nem nb1 közepe. NB2. Nem tud évente 2-3 fiatalt beepiteni.
A mai csapatból konkrétan 1 fiatal Eto nevelés volt, aki beállt csereként. Meg a Kiss Máté, aki 30+.
tüsi91
Szokol
Az az egy csere aki beállt az pont a Vitális volt. A 4 nem jön ki sehogy sem de legyen igazad, márha a Kiss Mátét ide vesszük.
Eto akadémia projekt most indult? Akkor mit csináltak az elmúlt 8-10 évben? Én a megyében lakom. Kiváló játékosokat nevelnek nb3ba, meg főleg megye 1be szó se róla.
De legyen igazad mégegyszer.
több mint 3 éve
Teljesen egyértelmű.Meg a Borsos és Vitális is. Ez már 4 és ez a projekt még csak most indult. Jó az ETO-akadémia, rendben van, nincs azzal semmi gond.
tüsi91
több mint 3 éve
“ Itt az idő, hogy felálljak? Azt mondom, nem. ”Tudom, hogy fejétől bűzlik és ezer gond van… de egy normális edző egy ilyen taktika és vereség után simán felajánlja a lemondását.
több mint 3 éve
Teljesen egyértelmű.A magyar fiatalok legnagyobb része egy kibaszott vicc. Ezért nem jutnak oda az NB1be.Ez butaság, két részről is:
Az Eto nevű valami nb2ben képtelen összerakni egy csapatot, ahol a nagy akadémia adna a csapatba 6-8 játékost. Koszos nb2ről beszélünk, ahol az Eto egy posványban van legalább 5 éve.
tüsi91
- az utánpótlásból átvezetni egy fiatalt a felnőtt élsportba külön feladat. Ez nem úgy megy, hogy berakod és hadd szóljon. Egy fiatalt fel kell építeni és eltűrni az ingadozásait meccsről meccsre vagy akár egy mérkőzésen belül.
- 6-8 fiatalt beteszel egy csapatba és tök mindegy ki van mellettük, nem tudsz tartósan eredményt elérni, épp a hullámzásuk miatt. A rutinnal jön meg a stabil szint, amire képesek.
Én úgy vagyok vele, hogy egy 18-20 éves kölyköt a második felnőtt szezonjában lehet megítélni, addig töle bármit is elvárni balgaság.
Szokol
Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
A magyar fiatalok legnagyobb része egy kibaszott vicc. Ezért nem jutnak oda az NB1be.Ez butaság, két részről is:
Az Eto nevű valami nb2ben képtelen összerakni egy csapatot, ahol a nagy akadémia adna a csapatba 6-8 játékost. Koszos nb2ről beszélünk, ahol az Eto egy posványban van legalább 5 éve.
tüsi91
- az utánpótlásból átvezetni egy fiatalt a felnőtt élsportba külön feladat. Ez nem úgy megy, hogy berakod és hadd szóljon. Egy fiatalt fel kell építeni és eltűrni az ingadozásait meccsről meccsre vagy akár egy mérkőzésen belül.
- 6-8 fiatalt beteszel egy csapatba és tök mindegy ki van mellettük, nem tudsz tartósan eredményt elérni, épp a hullámzásuk miatt. A rutinnal jön meg a stabil szint, amire képesek.
Én úgy vagyok vele, hogy egy 18-20 éves kölyköt a második felnőtt szezonjában lehet megítélni, addig töle bármit is elvárni balgaság.
több mint 3 éve
A magyar fiatalok legnagyobb része egy kibaszott vicc. Ezért nem jutnak oda az NB1be.Amíg 12 csapatos a liga és szinte a top3 klubbon kívül mindenkit a kiesés fenyeget 2-3 rosszabb meccs után nem igazán van lehetőség normális koncepcióra felépíteni egy klubbot.Amikor azon rikácsolnak, hogy kevés a 12 csapat az Nb1ben, akkor egy-két meccset azért levetitenék ezeknek az embereknek.Ez igaz, csak nekem kicsit fáj hogy komplett régiók maradnak igy nb1es foci nélkül, az nb2 meg még nagyobb lófasz, lehet látni hány csapat "sínylődik" évek óta akik korábban nb1es csapatok voltak és fontos lenne mert nagyvárosok/megyeszékhelyek.
Még sok is. Nyugodtan le lehetne venni 10-re. Én elhiszem, hogy a sok hulladék semmire kellő edző, vagy olyan aki megakarna élni ebben a posványban szeretné, ha több pad körül lehetne forogni, de ha őszinték vagyunk: Katasztrófa néhány együttes.
A magyar fiatalok meg akkor sem játszanának ha 16 csapat lenne.
tüsi91
De tökéletesen értem miért irtad amit írtál, sajnos.
davemayer
Persze nem mintha, amíg 16 csapatos volt, olyan nagyon sok ilyennel találkoztunk, de jelenleg a lehetőségek is bekorlátozottak. Eredménykényszer van és egyszerűbb / olcsóbb egy külföldi focistát leigazolni és kezdetni, mint felépíteni egy fiatalt.
Én mindenképp a létszám emelés mellett kampányolnék, még akkor is, ha ezzel több lenne az alacsonyabb színvonalú meccs. Már csak amiatt is, mert így hátha pár vidéki fellegvár visszatérne az elsőosztályba.
ervinator
több mint 3 éve
Ez a 3 forduló 12 csapat mindenképpen vicc kategória
több mint 3 éve
Amíg 12 csapatos a liga és szinte a top3 klubbon kívül mindenkit a kiesés fenyeget 2-3 rosszabb meccs után nem igazán van lehetőség normális koncepcióra felépíteni egy klubbot.Amikor azon rikácsolnak, hogy kevés a 12 csapat az Nb1ben, akkor egy-két meccset azért levetitenék ezeknek az embereknek.Ez igaz, csak nekem kicsit fáj hogy komplett régiók maradnak igy nb1es foci nélkül, az nb2 meg még nagyobb lófasz, lehet látni hány csapat "sínylődik" évek óta akik korábban nb1es csapatok voltak és fontos lenne mert nagyvárosok/megyeszékhelyek.
Még sok is. Nyugodtan le lehetne venni 10-re. Én elhiszem, hogy a sok hulladék semmire kellő edző, vagy olyan aki megakarna élni ebben a posványban szeretné, ha több pad körül lehetne forogni, de ha őszinték vagyunk: Katasztrófa néhány együttes.
A magyar fiatalok meg akkor sem játszanának ha 16 csapat lenne.
tüsi91
De tökéletesen értem miért irtad amit írtál, sajnos.
davemayer
Persze nem mintha, amíg 16 csapatos volt, olyan nagyon sok ilyennel találkoztunk, de jelenleg a lehetőségek is bekorlátozottak. Eredménykényszer van és egyszerűbb / olcsóbb egy külföldi focistát leigazolni és kezdetni, mint felépíteni egy fiatalt.
Én mindenképp a létszám emelés mellett kampányolnék, még akkor is, ha ezzel több lenne az alacsonyabb színvonalú meccs. Már csak amiatt is, mert így hátha pár vidéki fellegvár visszatérne az elsőosztályba.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
Mekkora kapusgól volt ez a második.Pattogott a
Labda?. Igen szokott.
több mint 3 éve
Nem nagyon vágod mi volt 12 éve gondolom.Egy idényben idegenben 4-1-re verni a slovant és 6-0-ra az Újpestet.Újpesten mit revansoltok? 😀
Ez a revansok éve.
Kenny
Az utóbbi 10 győzelmet ?
Fire Binotto!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Egy idényben idegenben 4-1-re verni a slovant és 6-0-ra az Újpestet.Steaua-val kellene még összefutni valahogy 😁
Ez a revansok éve.
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal