Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
A Hertha meg elküldte Dárdait. Fekete kedd ez most már biztos 🙂pochettino még a spursnél van?
Matthew99
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Mikor fogják megtanulni az emberek, hogy a net spending a lényeg, nem ez?!
empty taxi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
A Hertha meg elküldte Dárdait. Fekete kedd ez most már biztos 🙂

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Nyilván csak olyan jöhetett szóba aki hagyja hogy ez a nagymiklós továbbra is beleszólhasson az öltözőbe.Közben hivatalosan is Kondás Elemér a Vasas vezetőedzője😂😂
zacknorb
peach
Elképzelem ahogy Pintér először nyakon baszná mikor bejön a szünetben a terveivel.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Horváth Feri éppen UFA.nyilván. trollfoci?Felkészül BorisVukmir vagy ki megy a vidihez.🤣
jobbágy#JC6
YoungZeeZee
Nemzetes és Méltóságos petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
nyilván. trollfoci?Felkészül BorisVukmir vagy ki megy a vidihez.🤣
jobbágy#JC6
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Hogy lenne haszontalan, ezzel lehet menni még több pénzt kuncsorogni.kommentátoroknak érdekesség, de haszontalan információaz abszolút felesleges, de legalább használhatatlan táblázat tankönyvi definíciója, szerintem csak az idődet vesztegetted a beszúrással, a többiek meg a válaszolgatással
empty taxi
slowmotion
Negritis, a vajda
De amúgy jobb helyeken a net spendinget raknák legalább ki, az többet mutat
több mint 3 éve
Közben hivatalosan is Kondás Elemér a Vasas vezetőedzője😂😂
zacknorb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
ott kezdődik, hogy az Ajax lehet, hogy 105 milliót költött (vagy többet, vagy kevesebbet, 100-107 közé jön ki a bónuszok elérésétől függően), csak akkor mellé kellene állítani, hogy Antony -95m (-100-ig mehet fel), Martinez -57m (-67-ig mehet fel), Haller -31m (-34-ig mehet fel) Schuurs -9m (-11-ig mehet fel), és akkor kiderül, hogy a 100-106 milliót költő Ajax 192-212 millió közötti összeget kaszál, tehát igazából nekik nem €105m-mel kellene állniuk, hanem -€105m-mel.kommentátoroknak érdekesség, de haszontalan információaz abszolút felesleges, de legalább használhatatlan táblázat tankönyvi definíciója, szerintem csak az idődet vesztegetted a beszúrással, a többiek meg a válaszolgatással
empty taxi
slowmotion
Negritis, a vajda
de a Liverpool is érdekes, mert elköltött 78 millió fontot (ami ugye a €90m), ami felmehet 100-ig (€115m), viszont kapott vissza 60 milliót, ami felmehet 72 millióig (€72-83m). legrosszabb esetben ez €46m, HA a bejövő emberek után minden bónuszt ki kell fizetni, az érkezők után viszont semmi pluszt nem kapunk.
több mint 3 éve
kommentátoroknak érdekesség, de haszontalan információaz abszolút felesleges, de legalább használhatatlan táblázat tankönyvi definíciója, szerintem csak az idődet vesztegetted a beszúrással, a többiek meg a válaszolgatással
empty taxi
slowmotion
több mint 3 éve
az abszolút felesleges, de legalább használhatatlan táblázat tankönyvi definíciója, szerintem csak az idődet vesztegetted a beszúrással, a többiek meg a válaszolgatással
empty taxi
több mint 3 éve
Amúgy hihetetlen ez a Kondás. Lassan többször bukott meg, mint mondjuk Feri, de mindig kap új lehetőséget 😃
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Az maximum a kötelező opció aktiválódását jelentené, amiről 2020. őszén született egyezség + klub nem jelentette be még ezt sem, még ha aktívvá is vált az opció. Ilyeneket nem kellene beleszámolni.Chiesa ide számít a 40 millájávalIgazán odaírhatnák h az adatokat honnan veszik, vagy mi alapján írták oda amit, mert elég false adatok jöttek ki. 😀 Juventusnál pl a tényleges költekezések: Bremer 41M, Kostic 12M, Cambiaso 8M, Miliknél volt 1 misi asszem a kölcsön, emellett Paredes ingyen kölcsönnel jött.
empty taxi
Beki
www.transfermarkt.com/juventus-turin/transfers/verein/506
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Közben hivatalosan is Kondás Elemér a Vasas vezetőedzőjeJa, látom. Szomorú vagyok.
zacknorb
több mint 3 éve
Chiesa ide számít a 40 millájávalIgazán odaírhatnák h az adatokat honnan veszik, vagy mi alapján írták oda amit, mert elég false adatok jöttek ki. 😀 Juventusnál pl a tényleges költekezések: Bremer 41M, Kostic 12M, Cambiaso 8M, Miliknél volt 1 misi asszem a kölcsön, emellett Paredes ingyen kölcsönnel jött.
empty taxi
Beki
www.transfermarkt.com/juventus-turin/transfers/verein/506
több mint 3 éve
Közben hivatalosan is Kondás Elemér a Vasas vezetőedzője
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Egy két véletlen kivételtől eltekintve a 2 továbbjutó a pénzt költő. CSapatok is lesznek majd
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Igazán odaírhatnák h az adatokat honnan veszik, vagy mi alapján írták oda amit, mert elég false adatok jöttek ki. 😀 Juventusnál pl a tényleges költekezések: Bremer 41M, Kostic 12M, Cambiaso 8M, Miliknél volt 1 misi asszem a kölcsön, emellett Paredes ingyen kölcsönnel jött.
empty taxi
több mint 3 éve
Mindenki a Unitedet fikázza, hogy mennyit költött. Tessék, itt még a TOP20-ban sem vagyunk benne! 😀
empty taxi
több mint 3 éve
Felkészül Boris
több mint 3 éve
És Supka Attila is OUT
Poloska vagyok.
több mint 3 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kondás lesz, valószínű.Basszameg, én is ezt hallom. Bónuszként esetleg: Supka.
Szerk: vagy Pinyő
😃
jobbágy#JC6