Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Azért Magyarországh óriási hátrányban van Azerbajdzsánhoz képest, ezt ne feledjük! Teljesen mások a lehetőségeik:Tengerük is van! | tudom, tudom tó is egyben. |
- hatalmas területről toborozhatnak
- ők kevert fajú nép, nincsenek megkötések az esetükben
- hatalmas rutinjuk van a háborús infláció kezelésében
- tapasztaltak az aszályos időszakok legyőzésében
- eleve náluk van benzin, gáz és villany, nem kell a mindennapjaikban emiatt rettegni, játékosaik fókuszálhatnak a sportra
- hozzászoktak a nagy utazásokhoz
- náluk nincs embercsempészet
- a drogok a barátaik
- nem félnek a terrorizmustól
- nincsenek ultráik, akikkel az elnöküknek küzdelmet kell vívnia
- észrevétlenül honosíthatnak a Kaukázus bármelyik barlangjából v legelőjéről
- nem kell aggódniuk a közbeszerzések és az EU miatt....
Willie Parker
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Nem a Fradi az, ahova gyorsasagi tesztet csinaltatnak es bizonyos Tempo alatt nem igazolnak? Lehet legkozelebb IQ es kepessegbeli tesztet is csinaltatni kene. Csercse meg mondjon le, hogy azbuj edzovel jovore össze tudjon szokni a banda.
több mint 3 éve
Az a bosszantó hogy igenis nem jobb az azeri csapat egyébként, ebben Csercs is benne van bőven főleg fejbeni való felkèszítèssel.....Rebrovval meg lett volna ....Csercsaszov mester taktikája Mészöly Kálmi bá szintjén mozog.
dande2
A verzió (meccs előtt): megnyomjuk az elejét, meg a szünet előtt, majd lesz valahogy kurvaanyád
B verzió (amikor bele kell nyúlni a meccsbe): “menjetek mááá bazdmeg”
több mint 3 éve
Hihetetlen ez a Gers.. beszéltem a skót haverommal, lyukas fabatkát nem adott volna azért, hogy megfordítja a csapat a párharcot a múlt heti kilátástalan játék miatt, pedig 1995-től kezdve alig hagyott ki meccset 😃 de hát az Ibrox az Ibrox, kegyetlen milyen hangulatot csináltak ma is.Ibrox fasza, csak nem árulnak sört 😄
Megígérte hogy a következőre szerez jegyet.
(8 éve ígéri😄)
jobbágy#JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Hihetetlen ez a Gers.. beszéltem a skót haverommal, lyukas fabatkát nem adott volna azért, hogy megfordítja a csapat a párharcot a múlt heti kilátástalan játék miatt, pedig 1995-től kezdve alig hagyott ki meccset 😃 de hát az Ibrox az Ibrox, kegyetlen milyen hangulatot csináltak ma is.Megígérte hogy a következőre szerez jegyet.
(8 éve ígéri😄)
több mint 3 éve
Szerencse hogy halasztott a Fradi, így csak hármat kaptak.

több mint 3 éve
Warr, mondj vmit a Shamrock-Shkupi esélyeiről!Kettős ír sikert mondanék 😂
Willie Parker
(Bocs, moziztam)

több mint 3 éve
Az a bosszantó hogy igenis nem jobb az azeri csapat egyébként, ebben Csercs is benne van bőven főleg fejbeni való felkèszítèssel.....Rebrovval meg lett volna ....Lófaszt. Csapatként is jobbak voltak és egyénileg is. Mindent elmond a mai meccsről, hogy hazai részről még így is Dibusz volt a legjobb.
dande2
Igazából ez a különbség már az első meccsen is érezhető volt.
több mint 3 éve
Majd a csoportkört be biztosító meccsen remelem ő lesz. Jöhet a negyed órás oda elnök ÚRHOZ, jó melyenTavaly amit előadott a Fradi meccseken hát az kurva cringe voltúristen Székely bazmeg, hányingernem gondoltam volna hogy Knézynél jobban fogok rühellni műsorvezetőt, kommentátort, na ő meghaladja Jenőőőőőőőt is.
NB2
gamerkr
Nemzetes és Méltóságos petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Tavaly amit előadott a Fradi meccseken hát az kurva cringe voltúristen Székely bazmeg, hányingernem gondoltam volna hogy Knézynél jobban fogok rühellni műsorvezetőt, kommentátort, na ő meghaladja Jenőőőőőőőt is.
NB2
gamerkr
több mint 3 éve
Remelem EKL lesz mert az europa liga is sok lenne ha megnezitek az elozo eveket.Most már biztos, hogy a Shamrock jön, és hát ellenük kiesni azért végképp égés lenne
YoungZeeZee
Ja és ha valakiknél, náluk nem lehetne a légiósokra mutogatni...
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
úristen Székely bazmeg, hányingernem gondoltam volna hogy Knézynél jobban fogok rühellni műsorvezetőt, kommentátort, na ő meghaladja Jenőőőőőőőt is.
NB2
több mint 3 éve
Csecsleszop sem lesz sokáig fradi edző.Szerinted.
Bazzani
Olyan betonbiztos szerződése van a palinak, hogy ha el kellene küldeni, picit megremegne a klub anyagilag (aztán persze jönne az állami támogatás, de ez más kérdés).
Köszi Hajnal!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 546
Az a bosszantó hogy igenis nem jobb az azeri csapat egyébként, ebben Csercs is benne van bőven főleg fejbeni való felkèszítèssel.....Rebrovval meg lett volna ....Sztem jobbak voltak.pl ma dibusz jol vedett de voltak felelmek egy-egy megmozdulasanal. Az azeri kapus meg kurva magabiztos volt de a tobbi jatekos sem szarta ossze magat.ki tudtak hozni magukbol amit tudnak es ez eleg volt boven.
dande2
Remelem EKL lesz mert az europa liga is sok lenne ha megnezitek az elozo eveket.
több mint 3 éve
Nem hasznalja jol Tokmac-ot. Egy erenye van a sebesseg. Azt a szelen lehet hasznalni. Csatar mogott Tamado kp-nak Tokmac alkalmatlan. Csak hat Csercseb...o nem ertelmes edzo, hogy ersten ahhoz mit kell csinalni. Semmi felidei adjusment. Annyira rossz, hogy az elmondhatatlan.Tokmag az antirasszista kampany arcaTényleg 10 perc alatt többet hozott a játéka mint TokmacéLehet visszahivni Iyinbort a vasasbol, Kovacevic meg mehet amerre lat. De a dan is.Azt is megértettem, hogy miért hiányolják annyian Marquinhost, Zubkovhoz hasonlóan régesrég túl kellett volna már adni tökmagon, semmilyen racionális magyarázat nincs az ő játszatására
Kenny
r.baggio
Gergőbácsi
Ezzel kb mindent elmondtam.
Egyebkent meg 4 ev 4 csoportkor nem hangzik szarul.
Kenny
több mint 3 éve
Ez a meccs is megmutatta, hogy a Transfermarkt értékek lófaszt se érnek. Ez a csapat kilenc éve csoportkörös, messze jobbak, mint amit a 10-12 milliós "érték" sugall. Ha ez egy holland csapat lenne, a TM-on kb 10x ennyire taksálnák őket. Sajnos abszolút megérdemelten jutottak tovább, nálunk pedig jópár foltozni valót előhozott ez a meccs.

több mint 3 éve
Az a bosszantó hogy igenis nem jobb az azeri csapat egyébként, ebben Csercs is benne van bőven főleg fejbeni való felkèszítèssel.....Rebrovval meg lett volna ....
több mint 3 éve
Azért Magyarországh óriási hátrányban van Azerbajdzsánhoz képest, ezt ne feledjük! Teljesen mások a lehetőségeik:- hatalmas területről toborozhatnak
- ők kevert fajú nép, nincsenek megkötések az esetükben
- hatalmas rutinjuk van a háborús infláció kezelésében
- tapasztaltak az aszályos időszakok legyőzésében
- eleve náluk van benzin, gáz és villany, nem kell a mindennapjaikban emiatt rettegni, játékosaik fókuszálhatnak a sportra
- hozzászoktak a nagy utazásokhoz
- náluk nincs embercsempészet
- a drogok a barátaik
- nem félnek a terrorizmustól
- nincsenek ultráik, akikkel az elnöküknek küzdelmet kell vívnia
- észrevétlenül honosíthatnak a Kaukázus bármelyik barlangjából v legelőjéről
- nem kell aggódniuk a közbeszerzések és az EU miatt....
több mint 3 éve
Tokmag az antirasszista kampany arcaTényleg 10 perc alatt többet hozott a játéka mint TokmacéLehet visszahivni Iyinbort a vasasbol, Kovacevic meg mehet amerre lat. De a dan is.Azt is megértettem, hogy miért hiányolják annyian Marquinhost, Zubkovhoz hasonlóan régesrég túl kellett volna már adni tökmagon, semmilyen racionális magyarázat nincs az ő játszatására
Kenny
r.baggio
Gergőbácsi
Ezzel kb mindent elmondtam.
Egyebkent meg 4 ev 4 csoportkor nem hangzik szarul.
több mint 3 éve
Hát ez nagy pofonnak tűnik, főleg hazai pályán. Nem érdekelt annyira hogy belenézzek de azért itt nem az elit ellen jött a valóság szembe...Lehet újabb milliárdokat költeni kóklerekre
több mint 3 éve
Tényleg 10 perc alatt többet hozott a játéka mint TokmacéLehet visszahivni Iyinbort a vasasbol, Kovacevic meg mehet amerre lat. De a dan is.Azt is megértettem, hogy miért hiányolják annyian Marquinhost, Zubkovhoz hasonlóan régesrég túl kellett volna már adni tökmagon, semmilyen racionális magyarázat nincs az ő játszatására
Kenny
r.baggio
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Lehet visszahivni Iyinbort a vasasbol, Kovacevic meg mehet amerre lat. De a dan is.Azt is megértettem, hogy miért hiányolják annyian Marquinhost, Zubkovhoz hasonlóan régesrég túl kellett volna már adni tökmagon, semmilyen racionális magyarázat nincs az ő játszatására
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Mindenesetre, jó, hogy volt és van "menetelés" és nem a 90-2000 évek dögvalóságát tapasztaljuk kupaporondon (kivéve FTC és Debrecen csoportkörön)
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Lehet visszahivni Iyinbort a vasasbol, Kovacevic meg mehet amerre lat. De a dan is.
több mint 3 éve
"Lehet, hogy a hajrá kései." Hajdú B. megőrült.Aszondja voltak pillanatok mikor felcsillant a fradi továbbjutása.
nagylaza, főpohárnok