Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Lille have released their new third shirt and it’s special ⚫️💧 pic.twitter.com/oaFv7TSIrh
— Secret Shirt Co (@secretshirtco) August 10, 2022
Ebből kell egy, lehetőleg José Fonte-s!
több mint 3 éve
Újabb győzelem, újabb trófea, újabb Benzema gól. Aranylabda loading….
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 3 éve
A rasszista realnal a szuperkupa döntőt 8 feka, egy arab, egy cigány, és egy feher fejezte be. Csak a tények kedvéért.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
lehet azért, mert ott alacsonyabbak az árak, olcsóbb a megélhetés. vásárlóerő-paritáson számoltátok már? 😀Ha azt nézzük, hogy a Qarabag kerete harmadannyiba kerül akkor azért ennyi pénzből meg lehet csinálni.Szerintem már az nagy dolog, ha egy magyar klubcsapatnál minden évben azt írhatjuk le, hogy a csoportkörbe jutásuk papírforma. (Sajnálatomra pont a Fradi ez.😊) Magyar szinten kiemelkedő anyagi lehetőségek ezek, de ha megnézünk más, rendszeres csoportkörös csapatokat, azokhoz képest is? Nyilván persze a saját nevelések teljes hiánya mondjuk egy cseh csapathoz képest az igazi gáz, na meg persze a pénz útja, amiből ezt fenntartják.biztos ez? sztem ha az anyagi lehetőségeket nézzük a sorsolással egybevetve akkor a csoportkörbe jutás kb papírformaSzerencsére úgy tűnik megérte kb 1000 milliárdot elverni a Fradi projektre hisz hősies küzdelemben sikerül kiesni egy azeri csapat ellen.Jó azért a ló túloldalára se essünk át, azért az hogy jó pár év óta csoportköröket, főtáblákat elérnek, ott is nagy győzelmeket is aratva, még továbbjutásért is harcba állva sokszor, magyar bajnokságot is leuralva közben folyamatosan, azért azt én még Újpest szurkolóként is elismerem és irigykedve nézem. Ezek azért bőven korrekt szakmai eredmények folyamatosan most már, főleg ha azt nézzük mit értek el magyar klubok nemzetközi szinten az utóbbi mondjuk 30 évben. A "leazerizett" csapat meg 9 éve folyamatosan főtáblás európai porondon.
Mi ez ha nem siker.
FLZOLI
zavi27
az meg hogy ott van néha eredmény a klasszikus: 1 meccsen bármi lehet
Negritis, a vajda
zavi27
Fradi sikereinek és mostani bukásának is egy pontja van az az edző.
Rebrov és az orosz között ég és föld a külöbség és ez látszik.
Fire Binotto!
több mint 3 éve
Jakab Vilmos Áron 🙂🙂🙂According to reports, 16-year old keeper Áron Yaakobishvili 🇭🇺 is training with Barcelona’s Juvenil A side — which is U19. One to keep an eye on for sure! 👀 pic.twitter.com/0LkONrIYXd
— Hungarian Football 🇭🇺 (@HungarianFooty) August 10, 2022
Tony Adams
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 546
A NER akárhova beteszi a lábát, ott elrohaszt mindent, legyen ez az élet vagy a sport bármelyik területe. Komolyan gondoljuk, hogy majd pont a fociban sikeresek lesznek??Nem akarok itt jo fej lenni a fradival.teny sok penz megy oda de ez meg a jobbik eset h zsinorbqn csoportkorok es elotte volt egy vidi is.
Mint az országban szinte mindenhol, a beömlő állami milliárdok hülyék/haverok/csókosok kezén folyik át, ezeket az embereket nem a tehetségük, rátermettségük juttat oda, ahol jelenleg vannak, hogyan várhatnánk el tőlük hogy sikeresen forgassák meg a pénzt?
Tony Adams
Lasd puskas.golt sem rugtak meg.
Persze lehetne jobban kolteni.
De a nap vegen az embereo nagy resze megnezi oket az europai porondon.
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 3 éve
Fradi a 4. fordulóban is halasztLololol, egész egyszerűen nevetséges ez a gittegylet
NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
NEM VAGYUNK KEVERT FAJ!!According to reports, 16-year old keeper Áron Yaakobishvili 🇭🇺 is training with Barcelona’s Juvenil A side — which is U19. One to keep an eye on for sure! 👀 pic.twitter.com/0LkONrIYXd
Tony Adams
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
According to reports, 16-year old keeper Áron Yaakobishvili 🇭🇺 is training with Barcelona’s Juvenil A side — which is U19. One to keep an eye on for sure! 👀 pic.twitter.com/0LkONrIYXd
több mint 3 éve
Fradi a 4. fordulóban is halaszt
több mint 3 éve
Én adok a TM véleményére, hisz rengeteg helyen ez a kiindulási, értelmezési pont.Szerintem:FTC keret értéke: 40,5 millió euróSosem értettem ezt a Transfermarktos példát.
Qarabag értéke: 14,8 millió euró
Ez a meccsen nem látszott semmilyen téren, semmilyen fronton.
Én az azerieket éreztem végig jobbnak, harapósabbnak tudatosabbnak 6 azerivel a kezdőben.
Nem szeretem a Fradit, sosem tettem és sosem fogom, de ami tegnap történt az szégyen.
A Plzen keret értéke 22 millió euró. Számok alapján a Fradinak a BL főtábláján lett volna a helye.
KeyG
Tökmag 2-3M € papíron, a pályán meg egy forintot nem ér, az 500 ezres azeri lefocizza..
jobbágy#JC6
- Leginkább a bajnokságot árazza be TM, meg kell majd nézni mondjuk Blazic értékét 3 hónap múlva.
- Dibusz is papíron közel 3M... vonalon simán top5 bajnokság szint, ha kijön NBIII - így átlagban stabil NB1. Tegnap a kerületi Kadirov bajnokság döntőse olyan magabiztosan lépkedett ki 6-8 méterekre is, jobbal-ballal 70 méteres pontos labdákat nyomott, és mégis 1/4 Dini az értéke.
- Az azeriek töredék befektetéssel alakítottak ki egy zsinórban 9 éve csoportkörös csapatot. (Nem tudom az éves működési költségük, bérek stb. milyen nagyságúak.)
Nem tudom az azeri scout-ok hol találták ezeket a gyors és technikás játékosok, lehet a Fradinál 32 km/h a limit, náluk 40...
A koef.pont nekem jobban mutatja egy csapat erejét, mint a TM.
Sinisa
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Behind the scenes with Man Utd’s transfer committee… pic.twitter.com/wxFATZdJYM
— Paddy Power (@paddypower) August 9, 2022
több mint 3 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A NER akárhova beteszi a lábát, ott elrohaszt mindent, legyen ez az élet vagy a sport bármelyik területe. Komolyan gondoljuk, hogy majd pont a fociban sikeresek lesznek??Mint az országban szinte mindenhol, a beömlő állami milliárdok hülyék/haverok/csókosok kezén folyik át, ezeket az embereket nem a tehetségük, rátermettségük juttat oda, ahol jelenleg vannak, hogyan várhatnánk el tőlük hogy sikeresen forgassák meg a pénzt?
több mint 3 éve
Szerintem:FTC keret értéke: 40,5 millió euróSosem értettem ezt a Transfermarktos példát.
Én az azerieket éreztem végig jobbnak, harapósabbnak tudatosabbnak 6 azerivel a kezdőben.
Nem szeretem a Fradit, sosem tettem és sosem fogom, de ami tegnap történt az szégyen.
A Plzen keret értéke 22 millió euró. Számok alapján a Fradinak a BL főtábláján lett volna a helye.
KeyG
Tökmag 2-3M € papíron, a pályán meg egy forintot nem ér, az 500 ezres azeri lefocizza..
jobbágy#JC6
- Leginkább a bajnokságot árazza be TM, meg kell majd nézni mondjuk Blazic értékét 3 hónap múlva.
- Dibusz is papíron közel 3M... vonalon simán top5 bajnokság szint, ha kijön NBIII - így átlagban stabil NB1. Tegnap a kerületi Kadirov bajnokság döntőse olyan magabiztosan lépkedett ki 6-8 méterekre is, jobbal-ballal 70 méteres pontos labdákat nyomott, és mégis 1/4 Dini az értéke.
- Az azeriek töredék befektetéssel alakítottak ki egy zsinórban 9 éve csoportkörös csapatot. (Nem tudom az éves működési költségük, bérek stb. milyen nagyságúak.)
Nem tudom az azeri scout-ok hol találták ezeket a gyors és technikás játékosok, lehet a Fradinál 32 km/h a limit, náluk 40...
A koef.pont nekem jobban mutatja egy csapat erejét, mint a TM.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Az a baj, hogy full álomvilág van a csapatnál, hála a kemény politikai vonalnak.Ha valamilyen csoda folytán meglett volna tegnap a továbbjutás, ez a Plzen úgy vert volna ki minket onnan, mint annak a rendje.
Az állami csecs elérte, hogy nem kell nekünk külföldre menni tanulni, el lehet halászni a zavarosban a más pénzével.
Nem is kéne pedig messzire menni, ott a Slavia, Sparta, Plzen. Ők játékosokat vesznek, fejlesztenek, továbbadnak haszonnal. Mellette komoly munka folyik az utápótlásban, pl sörgyáriaknál 21 cseh játékos a keret tagja.
Persze van állami pénz ott is, csak nem ennyi. Ráadásul nekik sokszor teljesítményarányos is a bérezés, illetve ugródeszka a csapat, ezért a játékosok kettőzött erővel nyomják.
Egy Fradinál nincs semmilyen kocepció. Hajnal és a csókos menedzserek állítják össze a csapatot, töltelék embereket vesznek, 3 perces összevágott YT-videók után, akikkel fél év múlva felbontják a szerződést. Iletve ők választják ki az edzőket is.. láthatjuk az utóbbi próbálkozások milyen átütő sikereket értek el.
Sokszor olyan játékosokat igazolnak, akik még a híres NB1-színvonalát sem ütik meg. Ez mellett ha egy játékos megsértődik, több pénzt kínálnak neki. Nem küldik a kettesbe, nem vonják a fizut, nem teszik átigazolási listára vagy szólnak a menedzsernek, hogy ha nem embereli meg magát, akkor viszlát. Semmi.
Nincs utánpótlás, ugyanúgy csókosok nyomják ott is. És akkor ott van Dibusz, aki pécsi nevelés, Botka és Vécsei, akik Honvéd, Sigér Balmaz, és Gera MTK.
5 magyar és még 2-3 töltelék (pl Csontos), a 30-as keretben, Egyszerűen katasztrófa. Az egész klub. Nem tudok tiszta szívből szurkolni nekik...
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
FTC keret értéke: 40,5 millió euróSosem értettem ezt a Transfermarktos példát.
KeyG
több mint 3 éve
Most akkor ez a tegnapi vereség megmutatta valójában, hogy mi az Azeri bajnokság szintjén sem vagyunk?nekem azt mutatja meg hogy annyira van jól elköltve a pénz amilyen komoly a számonkérés
Coolearie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
önmagában a TM értéket nem biztos hogy figyelembe vennémFTC keret értéke: 40,5 millió euróHa azt nézzük, hogy a Qarabag kerete harmadannyiba kerül akkor azért ennyi pénzből meg lehet csinálni.Szerintem már az nagy dolog, ha egy magyar klubcsapatnál minden évben azt írhatjuk le, hogy a csoportkörbe jutásuk papírforma. (Sajnálatomra pont a Fradi ez.😊) Magyar szinten kiemelkedő anyagi lehetőségek ezek, de ha megnézünk más, rendszeres csoportkörös csapatokat, azokhoz képest is? Nyilván persze a saját nevelések teljes hiánya mondjuk egy cseh csapathoz képest az igazi gáz, na meg persze a pénz útja, amiből ezt fenntartják.biztos ez? sztem ha az anyagi lehetőségeket nézzük a sorsolással egybevetve akkor a csoportkörbe jutás kb papírformaSzerencsére úgy tűnik megérte kb 1000 milliárdot elverni a Fradi projektre hisz hősies küzdelemben sikerül kiesni egy azeri csapat ellen.Jó azért a ló túloldalára se essünk át, azért az hogy jó pár év óta csoportköröket, főtáblákat elérnek, ott is nagy győzelmeket is aratva, még továbbjutásért is harcba állva sokszor, magyar bajnokságot is leuralva közben folyamatosan, azért azt én még Újpest szurkolóként is elismerem és irigykedve nézem. Ezek azért bőven korrekt szakmai eredmények folyamatosan most már, főleg ha azt nézzük mit értek el magyar klubok nemzetközi szinten az utóbbi mondjuk 30 évben. A "leazerizett" csapat meg 9 éve folyamatosan főtáblás európai porondon.
Mi ez ha nem siker.
FLZOLI
zavi27
Negritis, a vajda
zavi27
Fire Binotto!
KeyG
de a Qarabag az elmúlt ~5 évben ~5m€ -ba van (valamiért játékoseladásból 0, de m1)
a fradi meg -20m
a plzen ugyanebben az időszakban ~+8m
több mint 3 éve
Most akkor ez a tegnapi vereség megmutatta valójában, hogy mi az Azeri bajnokság szintjén sem vagyunk?
több mint 3 éve
FTC keret értéke: 40,5 millió euróHa azt nézzük, hogy a Qarabag kerete harmadannyiba kerül akkor azért ennyi pénzből meg lehet csinálni.Szerintem már az nagy dolog, ha egy magyar klubcsapatnál minden évben azt írhatjuk le, hogy a csoportkörbe jutásuk papírforma. (Sajnálatomra pont a Fradi ez.😊) Magyar szinten kiemelkedő anyagi lehetőségek ezek, de ha megnézünk más, rendszeres csoportkörös csapatokat, azokhoz képest is? Nyilván persze a saját nevelések teljes hiánya mondjuk egy cseh csapathoz képest az igazi gáz, na meg persze a pénz útja, amiből ezt fenntartják.biztos ez? sztem ha az anyagi lehetőségeket nézzük a sorsolással egybevetve akkor a csoportkörbe jutás kb papírformaSzerencsére úgy tűnik megérte kb 1000 milliárdot elverni a Fradi projektre hisz hősies küzdelemben sikerül kiesni egy azeri csapat ellen.Jó azért a ló túloldalára se essünk át, azért az hogy jó pár év óta csoportköröket, főtáblákat elérnek, ott is nagy győzelmeket is aratva, még továbbjutásért is harcba állva sokszor, magyar bajnokságot is leuralva közben folyamatosan, azért azt én még Újpest szurkolóként is elismerem és irigykedve nézem. Ezek azért bőven korrekt szakmai eredmények folyamatosan most már, főleg ha azt nézzük mit értek el magyar klubok nemzetközi szinten az utóbbi mondjuk 30 évben. A "leazerizett" csapat meg 9 éve folyamatosan főtáblás európai porondon.
Mi ez ha nem siker.
FLZOLI
zavi27
Negritis, a vajda
zavi27
Fire Binotto!
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Ha azt nézzük, hogy a Qarabag kerete harmadannyiba kerül akkor azért ennyi pénzből meg lehet csinálni.Szerintem már az nagy dolog, ha egy magyar klubcsapatnál minden évben azt írhatjuk le, hogy a csoportkörbe jutásuk papírforma. (Sajnálatomra pont a Fradi ez.😊) Magyar szinten kiemelkedő anyagi lehetőségek ezek, de ha megnézünk más, rendszeres csoportkörös csapatokat, azokhoz képest is? Nyilván persze a saját nevelések teljes hiánya mondjuk egy cseh csapathoz képest az igazi gáz, na meg persze a pénz útja, amiből ezt fenntartják.biztos ez? sztem ha az anyagi lehetőségeket nézzük a sorsolással egybevetve akkor a csoportkörbe jutás kb papírformaSzerencsére úgy tűnik megérte kb 1000 milliárdot elverni a Fradi projektre hisz hősies küzdelemben sikerül kiesni egy azeri csapat ellen.Jó azért a ló túloldalára se essünk át, azért az hogy jó pár év óta csoportköröket, főtáblákat elérnek, ott is nagy győzelmeket is aratva, még továbbjutásért is harcba állva sokszor, magyar bajnokságot is leuralva közben folyamatosan, azért azt én még Újpest szurkolóként is elismerem és irigykedve nézem. Ezek azért bőven korrekt szakmai eredmények folyamatosan most már, főleg ha azt nézzük mit értek el magyar klubok nemzetközi szinten az utóbbi mondjuk 30 évben. A "leazerizett" csapat meg 9 éve folyamatosan főtáblás európai porondon.
Mi ez ha nem siker.
FLZOLI
zavi27
Negritis, a vajda
zavi27
több mint 3 éve
az anyagi lehetőségek miatt papírforma, nem a csapat erőssége vagy a magyar foci helyzete miattSzerintem már az nagy dolog, ha egy magyar klubcsapatnál minden évben azt írhatjuk le, hogy a csoportkörbe jutásuk papírforma. (Sajnálatomra pont a Fradi ez.😊) Magyar szinten kiemelkedő anyagi lehetőségek ezek, de ha megnézünk más, rendszeres csoportkörös csapatokat, azokhoz képest is? Nyilván persze a saját nevelések teljes hiánya mondjuk egy cseh csapathoz képest az igazi gáz, na meg persze a pénz útja, amiből ezt fenntartják.biztos ez? sztem ha az anyagi lehetőségeket nézzük a sorsolással egybevetve akkor a csoportkörbe jutás kb papírformaSzerencsére úgy tűnik megérte kb 1000 milliárdot elverni a Fradi projektre hisz hősies küzdelemben sikerül kiesni egy azeri csapat ellen.Jó azért a ló túloldalára se essünk át, azért az hogy jó pár év óta csoportköröket, főtáblákat elérnek, ott is nagy győzelmeket is aratva, még továbbjutásért is harcba állva sokszor, magyar bajnokságot is leuralva közben folyamatosan, azért azt én még Újpest szurkolóként is elismerem és irigykedve nézem. Ezek azért bőven korrekt szakmai eredmények folyamatosan most már, főleg ha azt nézzük mit értek el magyar klubok nemzetközi szinten az utóbbi mondjuk 30 évben. A "leazerizett" csapat meg 9 éve folyamatosan főtáblás európai porondon.
Mi ez ha nem siker.
FLZOLI
zavi27
Negritis, a vajda
zavi27
összességében sztem még így is minimálisan de alul teljesít a csapat
A BL csoportkor az tényleg az volt, ott két jobb csapatot vertunk ki anno.az volt a covid év, én abból nem indulok ki semmilyen szinten
Plusz ha jól emlékszem egyik EL csoportkornel is ki értünk jóval magasabban jegyzett csapatot
csebi
több mint 3 éve
Szerintem már az nagy dolog, ha egy magyar klubcsapatnál minden évben azt írhatjuk le, hogy a csoportkörbe jutásuk papírforma. (Sajnálatomra pont a Fradi ez.😊) Magyar szinten kiemelkedő anyagi lehetőségek ezek, de ha megnézünk más, rendszeres csoportkörös csapatokat, azokhoz képest is? Nyilván persze a saját nevelések teljes hiánya mondjuk egy cseh csapathoz képest az igazi gáz, na meg persze a pénz útja, amiből ezt fenntartják.biztos ez? sztem ha az anyagi lehetőségeket nézzük a sorsolással egybevetve akkor a csoportkörbe jutás kb papírformaSzerencsére úgy tűnik megérte kb 1000 milliárdot elverni a Fradi projektre hisz hősies küzdelemben sikerül kiesni egy azeri csapat ellen.Jó azért a ló túloldalára se essünk át, azért az hogy jó pár év óta csoportköröket, főtáblákat elérnek, ott is nagy győzelmeket is aratva, még továbbjutásért is harcba állva sokszor, magyar bajnokságot is leuralva közben folyamatosan, azért azt én még Újpest szurkolóként is elismerem és irigykedve nézem. Ezek azért bőven korrekt szakmai eredmények folyamatosan most már, főleg ha azt nézzük mit értek el magyar klubok nemzetközi szinten az utóbbi mondjuk 30 évben. A "leazerizett" csapat meg 9 éve folyamatosan főtáblás európai porondon.
Mi ez ha nem siker.
FLZOLI
zavi27
Negritis, a vajda