Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
A BL csoportkor az tényleg az volt, ott két jobb csapatot vertunk ki anno.biztos ez? sztem ha az anyagi lehetőségeket nézzük a sorsolással egybevetve akkor a csoportkörbe jutás kb papírformaSzerencsére úgy tűnik megérte kb 1000 milliárdot elverni a Fradi projektre hisz hősies küzdelemben sikerül kiesni egy azeri csapat ellen.Jó azért a ló túloldalára se essünk át, azért az hogy jó pár év óta csoportköröket, főtáblákat elérnek, ott is nagy győzelmeket is aratva, még továbbjutásért is harcba állva sokszor, magyar bajnokságot is leuralva közben folyamatosan, azért azt én még Újpest szurkolóként is elismerem és irigykedve nézem. Ezek azért bőven korrekt szakmai eredmények folyamatosan most már, főleg ha azt nézzük mit értek el magyar klubok nemzetközi szinten az utóbbi mondjuk 30 évben. A "leazerizett" csapat meg 9 éve folyamatosan főtáblás európai porondon.
Mi ez ha nem siker.
FLZOLI
zavi27
az meg hogy ott van néha eredmény a klasszikus: 1 meccsen bármi lehet
Negritis, a vajda
Plusz ha jól emlékszem egyik EL csoportkornel is ki értünk jóval magasabban jegyzett csapatot
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
biztos ez? sztem ha az anyagi lehetőségeket nézzük a sorsolással egybevetve akkor a csoportkörbe jutás kb papírformaSzerencsére úgy tűnik megérte kb 1000 milliárdot elverni a Fradi projektre hisz hősies küzdelemben sikerül kiesni egy azeri csapat ellen.Jó azért a ló túloldalára se essünk át, azért az hogy jó pár év óta csoportköröket, főtáblákat elérnek, ott is nagy győzelmeket is aratva, még továbbjutásért is harcba állva sokszor, magyar bajnokságot is leuralva közben folyamatosan, azért azt én még Újpest szurkolóként is elismerem és irigykedve nézem. Ezek azért bőven korrekt szakmai eredmények folyamatosan most már, főleg ha azt nézzük mit értek el magyar klubok nemzetközi szinten az utóbbi mondjuk 30 évben. A "leazerizett" csapat meg 9 éve folyamatosan főtáblás európai porondon.
Mi ez ha nem siker.
FLZOLI
zavi27
az meg hogy ott van néha eredmény a klasszikus: 1 meccsen bármi lehet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nem azt mondtam, hogy ráugrott, hanem hogy szándékosan, a zónáját elhagyva akadályozott. Csúsztál már méterekről labda után? Na pont annyira tudod befolyásolni a mozgásod irányát.Ja értem. Waltner ráugrott.Megnéztem ezt a Holender-Waltner incidenst. Ez a jó Filip gyerek az egész mozdulatsor alatt az edzőt nézte, oda akart neki csúszni láthatólag dühből.🤣
Ez nálam piros.
Bazzani
Oszt szerinted miért lett volna rá dühös? Vagy már a meccs előtt, előre eltervezte, hogy lerúgja valahogy a gecibe az ellenfél edzőjét, és csak az alkalmat leste?
Amúgy arrafelé néz, amerre csúszik, mégis merrefelé kéne néznie, a lelátót kéne sasolnia, vagy mi? Waltner kijött a zónájából és véletlenül pont a labda gurulásának irányába sétálgatott, nyilván teljesen ártatlanul, mindenféle hátsó szándék nélkül 😄
warr_b
Aztán a full nyugodt Feczesin (miért lett volna dühös?) odament béke nagykövetnek. Amúgy az a másik elmaradt piros.
De tudjuk, Pátkai pirosát is csak te nem láttad annak kb az egész országban.
Az elfogult Vasas drukker barátom szerint is tisztan az volt. A meccsen élőben vitatta, de utólag megnézve szerinte is max az eltiltás hossza kérdéses.
Lehet (biztos) Waltner is rájatszott a szitura, de Holender nem is figyelte a labdát a mozdulatsor közben.
Bazzani
Feczesint meg hagyjuk már, nyilván 20 méterről, tök nyugodtan végig kellett volna néznue, ahogy 4-5 játékos meg a két edző meglincseli nagy bátran a tök egyedül ott lévő csapattársát.
Nyilván elfogult vagyok, te viszont elvakult hater.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Igen ez a lenyeg. Vhogy az igazolások most nem ültek annyira. Traore gyerek sem volt nagy megváltó tegnap, a többiek meg egyáltalán nem jók sajnos. Ráadásul vannak olyan igazolások sok pénzért akik nem is játszanak, keretben sincsenek.Mondjuk ez azert is van, mert az azeri csodagyerekeket nehezebben tudjak behatarolni a transfermarkt zsenijei, ezert nem egyszer siman alul vannak arazva, be vannak love egy altalanos ertekre. Kozben egyebkent sokuk ugyes es nagyon tehetseges, csak ott az isten hata mogott nincs, aki erre felfigyeljen es a szava „eljut” a kozpontig.Ez a meccs is megmutatta, hogy a Transfermarkt értékek lófaszt se érnek. Ez a csapat kilenc éve csoportkörös, messze jobbak, mint amit a 10-12 milliós "érték" sugall. Ha ez egy holland csapat lenne, a TM-on kb 10x ennyire taksálnák őket.Inkább az a megdöbbentő, hogy milyen játékosokat igazolnak 200-500k-ért. Nálunk meg itt vannak a 1,5-2M-es bust-ok.
Sajnos abszolút megérdemelten jutottak tovább, nálunk pedig jópár foltozni valót előhozott ez a meccs.
Bálesz
Hajnal mehetne Bakuba tanulni.
Sinisa
Ettol fuggetlenul viszont ez a Fradi nem csak a jatekoskeret erteket tekintve jobb a Qarabagnal, hanem amugy is vernie kellett volna. Csak ilyen az, amikor hiaba van penz, hiaba vannak igazolasok, kurvara nem ert hozza az, akinek ez a feladata es a szakmai munka keves penzbol is jo, mig a masik oldalon meg sokbol is szar.
Es oszinten, Hajnal nalam szuk egy ev alatt siman megbukott, mint sportigazgato, illetve barmilyen vezetosegi tag, aki felel az igazolasokert. Es akkor arrol nem is beszelek, hogy sikeresen eluldozte az edzot, akivel az FTC regota nem latott sikereket ert el, aztan meg hozott egy koklert, hogy annak a helyere is erkezzen egy valag penzert megint valaki, aki szemmel lathatoan a kozhelyeit jobban puffogtatja, mint a szakmai tudasat.
Persze Hajnal erinthetetlen, nyilvan maradni fog, sot, meg kituntetest is kap, ettol fuggetlenul ez nalam legalabb annyira az o blamaja is, mint a csapate es Csercseszove.
Stez
Nyilván marad Hajnal mert csoportkor van de hosszútávon nem lesz jó.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Az nem igaz h csak ő nem látta pirosnak. A játékvezető és a var szoba sem. Illusztris társaság 😊Ja értem. Waltner ráugrott.Megnéztem ezt a Holender-Waltner incidenst. Ez a jó Filip gyerek az egész mozdulatsor alatt az edzőt nézte, oda akart neki csúszni láthatólag dühből.🤣
Ez nálam piros.
Bazzani
Oszt szerinted miért lett volna rá dühös? Vagy már a meccs előtt, előre eltervezte, hogy lerúgja valahogy a gecibe az ellenfél edzőjét, és csak az alkalmat leste?
Amúgy arrafelé néz, amerre csúszik, mégis merrefelé kéne néznie, a lelátót kéne sasolnia, vagy mi? Waltner kijött a zónájából és véletlenül pont a labda gurulásának irányába sétálgatott, nyilván teljesen ártatlanul, mindenféle hátsó szándék nélkül 😄
warr_b
Aztán a full nyugodt Feczesin (miért lett volna dühös?) odament béke nagykövetnek. Amúgy az a másik elmaradt piros.
Az elfogult Vasas drukker barátom szerint is tisztan az volt. A meccsen élőben vitatta, de utólag megnézve szerinte is max az eltiltás hossza kérdéses.
Lehet (biztos) Waltner is rájatszott a szitura, de Holender nem is figyelte a labdát a mozdulatsor közben.
Bazzani
több mint 3 éve
A Sport- Express ami azért nem egy NSO színvonalú újság is foglalkozik Kiemelten /headline a meccsel. Google fordítóval is érthető a lényeg. De a kommentek is sokat mondóak.m.sport-express.ru/football/champions-league/reviews/ferencvarosh-vyletel-iz-otbora-ligi-chempionov-mnenie-rabinera-o-rabote-stanislava-cherchesova-1959807/
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Ja értem. Waltner ráugrott.Megnéztem ezt a Holender-Waltner incidenst. Ez a jó Filip gyerek az egész mozdulatsor alatt az edzőt nézte, oda akart neki csúszni láthatólag dühből.🤣
Ez nálam piros.
Bazzani
warr_b
több mint 3 éve
Mondjuk ez azert is van, mert az azeri csodagyerekeket nehezebben tudjak behatarolni a transfermarkt zsenijei, ezert nem egyszer siman alul vannak arazva, be vannak love egy altalanos ertekre. Kozben egyebkent sokuk ugyes es nagyon tehetseges, csak ott az isten hata mogott nincs, aki erre felfigyeljen es a szava „eljut” a kozpontig.Ez a meccs is megmutatta, hogy a Transfermarkt értékek lófaszt se érnek. Ez a csapat kilenc éve csoportkörös, messze jobbak, mint amit a 10-12 milliós "érték" sugall. Ha ez egy holland csapat lenne, a TM-on kb 10x ennyire taksálnák őket.Inkább az a megdöbbentő, hogy milyen játékosokat igazolnak 200-500k-ért. Nálunk meg itt vannak a 1,5-2M-es bust-ok.
Sajnos abszolút megérdemelten jutottak tovább, nálunk pedig jópár foltozni valót előhozott ez a meccs.
Bálesz
Sinisa
Ettol fuggetlenul viszont ez a Fradi nem csak a jatekoskeret erteket tekintve jobb a Qarabagnal, hanem amugy is vernie kellett volna. Csak ilyen az, amikor hiaba van penz, hiaba vannak igazolasok, kurvara nem ert hozza az, akinek ez a feladata es a szakmai munka keves penzbol is jo, mig a masik oldalon meg sokbol is szar.
Es oszinten, Hajnal nalam szuk egy ev alatt siman megbukott, mint sportigazgato, illetve barmilyen vezetosegi tag, aki felel az igazolasokert. Es akkor arrol nem is beszelek, hogy sikeresen eluldozte az edzot, akivel az FTC regota nem latott sikereket ert el, aztan meg hozott egy koklert, hogy annak a helyere is erkezzen egy valag penzert megint valaki, aki szemmel lathatoan a kozhelyeit jobban puffogtatja, mint a szakmai tudasat.
Persze Hajnal erinthetetlen, nyilvan maradni fog, sot, meg kituntetest is kap, ettol fuggetlenul ez nalam legalabb annyira az o blamaja is, mint a csapate es Csercseszove.
több mint 3 éve
Szerencsére úgy tűnik megérte kb 1000 milliárdot elverni a Fradi projektre hisz hősies küzdelemben sikerül kiesni egy azeri csapat ellen.Jó azért a ló túloldalára se essünk át, azért az hogy jó pár év óta csoportköröket, főtáblákat elérnek, ott is nagy győzelmeket is aratva, még továbbjutásért is harcba állva sokszor, magyar bajnokságot is leuralva közben folyamatosan, azért azt én még Újpest szurkolóként is elismerem és irigykedve nézem. Ezek azért bőven korrekt szakmai eredmények folyamatosan most már, főleg ha azt nézzük mit értek el magyar klubok nemzetközi szinten az utóbbi mondjuk 30 évben. A "leazerizett" csapat meg 9 éve folyamatosan főtáblás európai porondon.
Mi ez ha nem siker.
FLZOLI
több mint 3 éve
Szerencsére úgy tűnik megérte kb 1000 milliárdot elverni a Fradi projektre hisz hősies küzdelemben sikerül kiesni egy azeri csapat ellen.Mi ez ha nem siker.
több mint 3 éve
Megnéztem ezt a Holender-Waltner incidenst. Ez a jó Filip gyerek az egész mozdulatsor alatt az edzőt nézte, oda akart neki csúszni láthatólag dühből.🤣
Ez nálam piros.
Bazzani

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ez a meccs is megmutatta, hogy a Transfermarkt értékek lófaszt se érnek. Ez a csapat kilenc éve csoportkörös, messze jobbak, mint amit a 10-12 milliós "érték" sugall. Ha ez egy holland csapat lenne, a TM-on kb 10x ennyire taksálnák őket.Inkább az a megdöbbentő, hogy milyen játékosokat igazolnak 200-500k-ért. Nálunk meg itt vannak a 1,5-2M-es bust-ok.
Bálesz
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Megnéztem ezt a Holender-Waltner incidenst. Ez a jó Filip gyerek az egész mozdulatsor alatt az edzőt nézte, oda akart neki csúszni láthatólag dühből.Ez nálam piros.
több mint 3 éve
én jó hazaárulóként nyertem 4740 eurót a Qarabag továbbjutással, csak azt sajnálom miért nem a 90 perces tj-t tettem meg 3.15-ös oddsért 😕Te vagy az, Betyár?
Löfli
több mint 3 éve
én jó hazaárulóként nyertem 4740 eurót a Qarabag továbbjutással, csak azt sajnálom miért nem a 90 perces tj-t tettem meg 3.15-ös oddsért 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Most láttam egy Tweetet, ami megmutatja, hogy a jelenlegiek alapján a Fradi a legjobb az EL 4. kalapjában.Ergo EGY olyan eredmény kell, és ott a 3. kalap.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Kellenek ezek az eredmények, hogy rávilágítsanak arra, hogy mi a probléma,Hiszen a tökéletes szakmai vezetés mellett hiába játszanak itt a lehetőségekhez képest a
Legjobb Játékosok,
ez sajnos még mindig kevés, de csak az a gond, hogy kevés a pénz.
Több állami pénz kell nem ilyen pár milliárdok az MVM-től.
| Pl Emeljék fel a benzint 580-ra és azt a száz forintot a MOL oda is adhatná egyből. |
több mint 3 éve
a kérdés az, hogy ha Magyar Kupa meccsek lesznek, akkor majd azt halasztják, vagy a bajnoki meccset. VICC a Fradi, egy vicc edzövel. Idáig nekik drukkoltam, de amíg a kopasz van itt, több meccset nem nézek.Plusz utána az összes meccset ami csoportmeccs előtt vanSzerencse hogy halasztott a Fradi, így csak hármat kaptak.Most meg aztán mindenképp kell majd halasztani, nehogy az EL csoportkör se legyen meg, az az egész magyar labdarúgás, az egész ország sőt minden magyar emberek érdeke!
warr_b
zavi27
csebi
több mint 3 éve
Úgy kéne, hogy az elhalasztott meccseket automatikusan 3-0-val írják jóvá a Fradinak, ne kelljen már emiatt máshol túlsűríteni a programot szegényeknek.Plusz utána az összes meccset ami csoportmeccs előtt vanSzerencse hogy halasztott a Fradi, így csak hármat kaptak.Most meg aztán mindenképp kell majd halasztani, nehogy az EL csoportkör se legyen meg, az az egész magyar labdarúgás, az egész ország sőt minden magyar emberek érdeke!
warr_b
zavi27
csebi
több mint 3 éve
Plusz utána az összes meccset ami csoportmeccs előtt vanSzerencse hogy halasztott a Fradi, így csak hármat kaptak.Most meg aztán mindenképp kell majd halasztani, nehogy az EL csoportkör se legyen meg, az az egész magyar labdarúgás, az egész ország sőt minden magyar emberek érdeke!
warr_b
zavi27
több mint 3 éve
Szerencse hogy halasztott a Fradi, így csak hármat kaptak.Most meg aztán mindenképp kell majd halasztani, nehogy az EL csoportkör se legyen meg, az az egész magyar labdarúgás, az egész ország sőt minden magyar emberek érdeke!
warr_b
több mint 3 éve
Nyilván összefutottam a Wolfsberger jatekosaival a máltai reptéren most. Sajnos ahogy megnéztem a keretet nincs egy játékos sem aki amúgy legalább közepes név lenne …
több mint 3 éve
Hat sajnos meg ezt sem, mert Csercse mesternek nincsen taktikaja. Nagy remenyekkel vartam az erkezeset, hogy Rebrov utan majd rendbeszedi ezt a bandat, de az elmult fel ev alapjan, oszinten, ez a csavo a vilag egyik legtulertekeltebb edzoje. Folyamatosan jokor volt jo helyen, a Legia kurva jo volt annak idejen alapbol, az orosz valogatottnal szinten egy borzasztoan eros magja volt, akik a legjobb eveikben voltak, a csucspontkent kapott egy hazai vilagbajnoksagot, ahol mindenki haromszoros erovel tolta neki. Tamadtak, mentek elore, ezert csak az maradt meg a nezoben, hogy szep focit jatszottak, de egyebkent taktika kb. nulla.Az a bosszantó hogy igenis nem jobb az azeri csapat egyébként, ebben Csercs is benne van bőven főleg fejbeni való felkèszítèssel.....Rebrovval meg lett volna ....Csercsaszov mester taktikája Mészöly Kálmi bá szintjén mozog.
dande2
A verzió (meccs előtt): megnyomjuk az elejét, meg a szünet előtt, majd lesz valahogy kurvaanyád
B verzió (amikor bele kell nyúlni a meccsbe): “menjetek mááá bazdmeg”
vpi
Idejott, honapokig masrol sem volt szo, hogy na, az orosz kemenycsavo majd jol odacsap az asztalra. Aztan eddig Cserceszov konkretan olyan, mint a tolmacsa: nem igazan erted, hogy mit akar, valoszinuleg o maga sem tudja megmondani, elkepzeles nulla, a Fradi sokkal tobbet botlik, mint kellene, es amikor teszi, rendre olyan csapatok ellen, amik papiron sokkal gyengebbek.
Es akkor minden alkalommal hallgathatsz a meccs utan 15 percnyi kozhelyet, de amugy minden egyes problema ignoralva van a mester altal. Ez a pali nekem rejtely. Kicsit Leekens-feelingem van, hogy ra tudsz mutatni az eredmenyeirem, de ha melyebbre kezdesz asni, rajossz, hogy valoszinuleg valami iszonyat nagy maker, volt ket jo dontese, amikkel a kozeppontba kerult, jol tulhype-oltak, de osszessegeben meg egy futottak meg kategoria es lehet, hogy nagyon nem veletlen, hogy korabban osszesen ketszer szagolt Europa melyere, az osztrak ezredosztalyban bohockodott meg anno, de siralmas statisztikai voltak abban a masfel evben, par eve meg igazabol felig interimkent beugrott a Legiahoz, aztan mivel a csapat jol szerepelt, megkapta az orosz kapitanyi posztot.
több mint 3 éve
Remélem fizet az origo jogdíjat érte majd 🙂Azért Magyarországh óriási hátrányban van Azerbajdzsánhoz képest, ezt ne feledjük! Teljesen mások a lehetőségeik:Lehet, hogy kikapott a Fradi, viszont a lélektani győzelem a miénk!
- hatalmas területről toborozhatnak
- ők kevert fajú nép, nincsenek megkötések az esetükben
- hatalmas rutinjuk van a háborús infláció kezelésében
- tapasztaltak az aszályos időszakok legyőzésében
- eleve náluk van benzin, gáz és villany, nem kell a mindennapjaikban emiatt rettegni, játékosaik fókuszálhatnak a sportra
- hozzászoktak a nagy utazásokhoz
- náluk nincs embercsempészet
- a drogok a barátaik
- nem félnek a terrorizmustól
- nincsenek ultráik, akikkel az elnöküknek küzdelmet kell vívnia
- észrevétlenül honosíthatnak a Kaukázus bármelyik barlangjából v legelőjéről
- nem kell aggódniuk a közbeszerzések és az EU miatt....
Willie Parker
Tudniillik, hogy hamarosan elképesztő benzinhiány lesz Európában, ezért a Ferencváros tudatosan kapott ki, hogy ne kelljen távoli országokba utazni!
A Fradi játékán látszott, hogy akár fölényes győzelmet is arathattak volna, ha az ellenfél nem rúg 3 gólt és mi meg betalálunk párszor, de nem ezt az utat választottuk!
Elképesztő morális fölény, hogy a sikerek helyett, a magyar embereket választották!
Hihetetlen, hogy milyen hatással van az országra, ez a keresztényi kormány és külön Orbán Viktor is!
A környező országok csodájára járnak, hogyan lehetünk ennyire sikeres ország!
empty taxi
több mint 3 éve
Azért Magyarországh óriási hátrányban van Azerbajdzsánhoz képest, ezt ne feledjük! Teljesen mások a lehetőségeik:Lehet, hogy kikapott a Fradi, viszont a lélektani győzelem a miénk!
- hatalmas területről toborozhatnak
- ők kevert fajú nép, nincsenek megkötések az esetükben
- hatalmas rutinjuk van a háborús infláció kezelésében
- tapasztaltak az aszályos időszakok legyőzésében
- eleve náluk van benzin, gáz és villany, nem kell a mindennapjaikban emiatt rettegni, játékosaik fókuszálhatnak a sportra
- hozzászoktak a nagy utazásokhoz
- náluk nincs embercsempészet
- a drogok a barátaik
- nem félnek a terrorizmustól
- nincsenek ultráik, akikkel az elnöküknek küzdelmet kell vívnia
- észrevétlenül honosíthatnak a Kaukázus bármelyik barlangjából v legelőjéről
- nem kell aggódniuk a közbeszerzések és az EU miatt....
Willie Parker
Tudniillik, hogy hamarosan elképesztő benzinhiány lesz Európában, ezért a Ferencváros tudatosan kapott ki, hogy ne kelljen távoli országokba utazni!
A Fradi játékán látszott, hogy akár fölényes győzelmet is arathattak volna, ha az ellenfél nem rúg 3 gólt és mi meg betalálunk párszor, de nem ezt az utat választottuk!
Elképesztő morális fölény, hogy a sikerek helyett, a magyar embereket választották!
Hihetetlen, hogy milyen hatással van az országra, ez a keresztényi kormány és külön Orbán Viktor is!
A környező országok csodájára járnak, hogyan lehetünk ennyire sikeres ország!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...