Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 041
Komolyan mondom meg fogom holnap kérdezni a kontaktom, hogy érdeklődje már meg, Zakariás hogy a büdös francba kezdő mindig😃
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 384
OFF

Van itt valakinek LFC TV Go előfizetése?

ON

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 993
Zalgiris (Ltu)-al is nagyot fordult az évek alatt...oda-vissza verik a Malmőt, pár éve még sima libák voltak.
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 078
Szinte ugyanazzal a felallassal biztos eredmenyesebb lesz a csapat. Csercse innen mar Moszkvaba fog repulni(valahogy). Nem kell visszajonnie Budapestre, ha nem jutunk tovabb.
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
 www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/foto-lila-feher-buszt-kuldtek-az-ftc-drukkerekert-vajon-veletlen-2905309
Negritis, a vajda
A frissítés szerint a rendőrökért jött a lila busz

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 485 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Bajban a Malmö...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Valaki aki kint van Pozsonyban és ráér, rövid helyzetjelentést tudna írni?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Kounde -> Barcelona - Romano
Beki
Eladták Depay máját a fekete piacon, vagy miből?? 😀
Tony Adams
amúgy itt tényleg nem a játékosvásárlásból lesz para, hanem amikor regisztrálni kell a játékosokat a bajnokságra, 2-3 játékost muszáj eladniuk
Löfli
Már Kessiét és Lewát sem tudják regisztrálni, és még Inogo Martinez is jön szerintem. De Jongot basztatják, amiért nem mond le a fizujáról, többet érdemel szegény gyerek.
Tony Adams
Tudtommal Kessie már regisztrálva van és Lewánál sincs gond, ahogy Raphinhánál sem volt.
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Beki
Tony Adams
amúgy itt tényleg nem a játékosvásárlásból lesz para, hanem amikor regisztrálni kell a játékosokat a bajnokságra, 2-3 játékost muszáj eladniuk
Löfli
Már Kessiét és Lewát sem tudják regisztrálni, és még Inogo Martinez is jön szerintem. De Jongot basztatják, amiért nem mond le a fizujáról, többet érdemel szegény gyerek.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 739 — "Montoya por favor!"
Beki
Tony Adams
Löfli
De már komolyan nagyobb a költekezés mint a Citynél meg a Párizsban. És ott legalább biztos van pénz. Először a meglévő játékosokat kéne kifizetni.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 708 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Beki
Tony Adams

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 148 — The Mathematician
Beki
Tony Adams
Depay zenéje pörög Spotifyon, abból a bevételből.
Heisman nádor
lehet hogy shakira a válás utána barcának is fizet 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Beki
Tony Adams
Depay zenéje pörög Spotifyon, abból a bevételből.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 148 — The Mathematician
 www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/foto-lila-feher-buszt-kuldtek-az-ftc-drukkerekert-vajon-veletlen-2905309

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 224 — LIGHTS OUT!
Egyébként jobb lett Mourinhoval a csapat? Az eredmények alapján nem úgy tűnik, de annyira nem követem azért a Roma-t.
Jughead
Nem lett eredményesebb szerintem. Bajnokságban 1 ponttal szereztek többet, európában pedig egy európa liga elődöntőt(angol 2. ellen estek ki) cseréltek le egy túrós batyu kupa győzelemre ahol sikerült legyőzni a holland 3., a norvég 8.ot meg nem is tudom hanyadik volt éppen a Leichester amikor találkoztak 10-11? Mindezt úgy, hogy jóval nagyobb büdzséből dolgozhatott Jose. Arról nem is beszélve, hogy bajnokság utolsó hónapjában Fonseca-nak 4-2-3-1et kellett játszatnia a csapattal, mert azt hitték Jose azt fogja tolni (egy ideig azt is tolta). Enélkül szerintem még a Serie A-ban is jobb lett volna a 20-21es Roma. Amiben bíztak, hogy majd a rangadókon jobb lesz a csapat és a mester megtanítja őket nyerni. Hát a 4 BL csapat elleni 8 meccsen 2 döntetlen a Napoli ellen és 6 vereség jött össze, a kupában is 0-1. Max egy Lazio elleni győzelmet lehet megemlíteni de az Fonseca utolsó évében is megvolt. A 8. helyen végző Atalanta az első akik ellen pozitív mutatójuk volt.

több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 078

empty taxi
középszer, nem hiszem, hogy megoldás lesz a problémákra. Lindelöf, Maguire, Varane szint. Skriniar jobb lett volna.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 269 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 708 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

youtu.be/DDx2lNq2xTA
Tony Adams
Ez csak nekem tűnik durván túlzásnak? Mintha Maradona-Zidane-van Basten-Ronaldo-Pelé-Puskás igazolt volna egy személyben Romába. Jó, hogy a Colosseumot nem nevezik át egyből. De lehet, hogy csak én nem érzem át a jelentőségét...
Bálesz
Fogalmad sincs mi megy most Rómában. Pallotta után egy kurvajó tulaj, egy edző akik élnek halnak jelenleg a csapatért, és akik nyertek a városnak igaz csak egy EKL-t, de nemzetközi kupa az is. És valami megmozdult egyértelműen, már 38 ezer bérletes van a szezonra. Az egész szurkolótábor egymásra talált a csapattal, edzővel tulajjal, ez csúcsosodott ki ebben a vidiben.
Marko16
Szerencsére bugyikékek csak 4 számjegynél tartanak. Onnan nézve nyilván túlzás minden.
dawyd728
És még mindig nagyobb az esély arra hogy elkapják és megskalpolják Lotitot minthogy a Roma scudettot nyerjen.
Heisman nádor
Hát az Inter mögött a Roma felérhet a 2. helyre. Egyben van a keret és van mélység is. Tavaly a Milan is összehozta valahogy a scudetto-t, így akár a Romának is összejöhet.
Toto21
Hagyjad. Tavaly is mindenki megmondta, h Mou szar edző, még rosszabb lesz minden mint volt. Fél év és megbukik. Roma szar mert... Mou csak egy játékrendszerhez ért.. Blablabla
Nehéz 1 év alatt kifarolni korábbi állításokból. Kognitív disszonancia dolgozik már. 😊
dawyd728
várd meg a második évét Mounak, általában ott szokott beszakadni a teljesítmény.
Nemzetes és vitézlő csebi
*harmadikban

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 543
Egyébként jobb lett Mourinhoval a csapat? Az eredmények alapján nem úgy tűnik, de annyira nem követem azért a Roma-t.
Jughead
Anyagilag sokkal jobb a csapatnak. Játék minősége nem feltétlen jobb, eredményesség annál inkább.
Rangadókon korábbi évekhez képest előrelépés van játék és eredményesség tekintetében is.
Nyert kupát. Persze itt mindenki okos és kutyázza a konferencia ligát. Ha elődöntős csapatokat nézem meg nem mondta volna senki, h az Európa liga vagy Konferencia liga mezőnye az éppen.
A stadion úgy néz ki fel fog tudni épülni. Olaszországban nagy szó a saját stadion. Remélem centenáriumra játék és eredményesség is összejön.
dawyd728
A Roma már nem az Olimpiai Stadionban játszik?
Őszentsége Sobri Jóska
Meg ott.
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 519 — #NoStress
Jughead
Anyagilag sokkal jobb a csapatnak. Játék minősége nem feltétlen jobb, eredményesség annál inkább.
Rangadókon korábbi évekhez képest előrelépés van játék és eredményesség tekintetében is.
Nyert kupát. Persze itt mindenki okos és kutyázza a konferencia ligát. Ha elődöntős csapatokat nézem meg nem mondta volna senki, h az Európa liga vagy Konferencia liga mezőnye az éppen.
A stadion úgy néz ki fel fog tudni épülni. Olaszországban nagy szó a saját stadion. Remélem centenáriumra játék és eredményesség is összejön.
dawyd728
A Roma már nem az Olimpiai Stadionban játszik?

több mint 3 éve
dawyd728 4 167
Jughead
több mint 3 éve
Jughead
Sarri nagyobbat szenvedett és behozta a sasokat 5.-nek. Nem kedvelem igazán Mou-t, de azért szomorú hogy konfetti liga tetoválása lett. Max akkor tartanám ezt sikernek ha a Kisvárdával jött volna össze.

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 682 — farkas.l.zoltan@gmail.com

youtu.be/DDx2lNq2xTA
Tony Adams
Ez csak nekem tűnik durván túlzásnak? Mintha Maradona-Zidane-van Basten-Ronaldo-Pelé-Puskás igazolt volna egy személyben Romába. Jó, hogy a Colosseumot nem nevezik át egyből. De lehet, hogy csak én nem érzem át a jelentőségét...
Bálesz
Fogalmad sincs mi megy most Rómában. Pallotta után egy kurvajó tulaj, egy edző akik élnek halnak jelenleg a csapatért, és akik nyertek a városnak igaz csak egy EKL-t, de nemzetközi kupa az is. És valami megmozdult egyértelműen, már 38 ezer bérletes van a szezonra. Az egész szurkolótábor egymásra talált a csapattal, edzővel tulajjal, ez csúcsosodott ki ebben a vidiben.
Marko16
Szerencsére bugyikékek csak 4 számjegynél tartanak. Onnan nézve nyilván túlzás minden.
dawyd728
Es az uj tulaj szarert es hugyert arulja a jegyeket 1-1 meccsre.
YoungZeeZee
Helyes. Valahol végre ráeszméltek miről szól a foci.
Úri ficsúrok nézzenek golfot.
dawyd728
El kéne már engedni a csak prosztó proliból vagy csóró alkesz melósból lehet decibelben mérhető "elit" szurkoló dolgot.
Nyilván itt nem az insta és tiktok szurkolókat célozták meg. Az olaszok meg eleve szenvedélyesen csinálnak mindent. Jó, hogy végre úgy nézz ki van egy jövőképpel rendelkező csapatuk.