Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Amúgy én csak szívtam a Véred mert én sem értem h mit keres a kezdoben ez a srác meg mi a posztja de eddig 2 meccsen 3bol kettő gólt ő szerzett 😊Bárcsak látnátok amit én, 23 év futball után. Persze senki vagyok es semmit nem értem el, de a Fradinál sem bírja ám mindenki es hasonló véleményen vannak.Vannak neked ilyen zsigeri dolgaid.Mit nézek? Az összes meccset. Csávó konkretan mínusz egy ember. Néha belebotlik a labdába, ezen kívül kerékkötő. Utóbbi évek egyik legrosszabb igazolásaKomolyan mondom meg fogom holnap kérdezni a kontaktom, hogy érdeklődje már meg, Zakariás hogy a büdös francba kezdő mindig😃Konkrétan hetek óta a csapat legjobbja. Nem tudom mit nézel ..
jobbágy#JC6
gordon
jobbágy#JC6
Egyébként az odavágón is jobb volt a Fradi, nem tükrözte az a végeredmény a meccset.
Kampman
Minden egyes elrontott passz/lövés/helyzet után fogja a fejet, ugrál, bosszankodik, rossz nézni. Rosszul helyezkedik, sokszor, kihagy ezer helyzetet, lassú egy szélsőhoz képest.
Na de befejeztem. Hajrá fiúk
jobbágy#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Más az, amikor a szurkolónak játszik, más pedig amikor a csapatnak. A nagy akarásának állandóan nyögés a vége. Vannak jó meccsei, vagyis inkább 5-6 meccsenként jó periódusai, de akkor is tartom, hogy mínusz 1 ember.Konkrétan felszántja a pályát minden meccsen. Ha Tökmagra írod, hogy mínusz egy ember akkor azt aláírom.Mit nézek? Az összes meccset. Csávó konkretan mínusz egy ember. Néha belebotlik a labdába, ezen kívül kerékkötő. Utóbbi évek egyik legrosszabb igazolásaKomolyan mondom meg fogom holnap kérdezni a kontaktom, hogy érdeklődje már meg, Zakariás hogy a büdös francba kezdő mindig😃Konkrétan hetek óta a csapat legjobbja. Nem tudom mit nézel ..
jobbágy#JC6
gordon
jobbágy#JC6
gordon
több mint 3 éve
Konkrétan felszántja a pályát minden meccsen. Ha Tökmagra írod, hogy mínusz egy ember akkor azt aláírom.Mit nézek? Az összes meccset. Csávó konkretan mínusz egy ember. Néha belebotlik a labdába, ezen kívül kerékkötő. Utóbbi évek egyik legrosszabb igazolásaKomolyan mondom meg fogom holnap kérdezni a kontaktom, hogy érdeklődje már meg, Zakariás hogy a büdös francba kezdő mindig😃Konkrétan hetek óta a csapat legjobbja. Nem tudom mit nézel ..
jobbágy#JC6
gordon
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Bárcsak látnátok amit én, 23 év futball után. Persze senki vagyok es semmit nem értem el, de a Fradinál sem bírja ám mindenki es hasonló véleményen vannak.Vannak neked ilyen zsigeri dolgaid.Mit nézek? Az összes meccset. Csávó konkretan mínusz egy ember. Néha belebotlik a labdába, ezen kívül kerékkötő. Utóbbi évek egyik legrosszabb igazolásaKomolyan mondom meg fogom holnap kérdezni a kontaktom, hogy érdeklődje már meg, Zakariás hogy a büdös francba kezdő mindig😃Konkrétan hetek óta a csapat legjobbja. Nem tudom mit nézel ..
jobbágy#JC6
gordon
jobbágy#JC6
Egyébként az odavágón is jobb volt a Fradi, nem tükrözte az a végeredmény a meccset.
Kampman
Minden egyes elrontott passz/lövés/helyzet után fogja a fejet, ugrál, bosszankodik, rossz nézni. Rosszul helyezkedik, sokszor, kihagy ezer helyzetet, lassú egy szélsőhoz képest.
Na de befejeztem. Hajrá fiúk
több mint 3 éve
Vezet a Quarabag Zürichben...így marad mehet az azeri túra
több mint 3 éve
Ha semmi nem történt akkor ez miért nem sárga szineszkedesert?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Úgy tűnik, hogy Kubatov megfenyegette a squad nagy részét, hogy ha nem nyernek, akkor eladja őket a Dnipro Khersonnak meg a Zorya Luhansk-nak.
több mint 3 éve
Mikor legutóbbi nemzetközi porond meccseken láttam a Fradit (amúgy leszarom őket), ez a Tokmac gyerek messze kiemelkedett a mezőnyből. Mostanában mi van vele?
több mint 3 éve
én nem szoktam magyar meccset nézni, az mondjuk tény, hogy ez nem egy szép egyéni megmozdulás volt tőle, hanem jó helyen volt a feje...de még bizonyíthat neked 😊Mit nézek? Az összes meccset. Csávó konkretan mínusz egy ember. Néha belebotlik a labdába, ezen kívül kerékkötő. Utóbbi évek egyik legrosszabb igazolásaKomolyan mondom meg fogom holnap kérdezni a kontaktom, hogy érdeklődje már meg, Zakariás hogy a büdös francba kezdő mindig😃Konkrétan hetek óta a csapat legjobbja. Nem tudom mit nézel ..
jobbágy#JC6
gordon
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Vannak neked ilyen zsigeri dolgaid.Mit nézek? Az összes meccset. Csávó konkretan mínusz egy ember. Néha belebotlik a labdába, ezen kívül kerékkötő. Utóbbi évek egyik legrosszabb igazolásaKomolyan mondom meg fogom holnap kérdezni a kontaktom, hogy érdeklődje már meg, Zakariás hogy a büdös francba kezdő mindig😃Konkrétan hetek óta a csapat legjobbja. Nem tudom mit nézel ..
jobbágy#JC6
gordon
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Vagy 3 sárgát már ki kellett volna osztani a fradinak 😀Férfias küzdelem HajdúBé is megmondta 😀 amúgy teljesen jogos, ott a pont, simán
Nemzetes és Méltóságos petey
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Mit nézek? Az összes meccset. Csávó konkretan mínusz egy ember. Néha belebotlik a labdába, ezen kívül kerékkötő. Utóbbi évek egyik legrosszabb igazolásaKomolyan mondom meg fogom holnap kérdezni a kontaktom, hogy érdeklődje már meg, Zakariás hogy a büdös francba kezdő mindig😃Konkrétan hetek óta a csapat legjobbja. Nem tudom mit nézel ..
jobbágy#JC6
gordon
több mint 3 éve
azért a slovan védőtől megkérdezhetik, hogy miért fejelte vissza az alapvonalról...😀
több mint 3 éve
Komolyan mondom meg fogom holnap kérdezni a kontaktom, hogy érdeklődje már meg, Zakariás hogy a büdös francba kezdő mindig😃Jól öregszik ez a hsz 😊
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Vagy 3 sárgát már ki kellett volna osztani a fradinak 😀Ennyi feketéhez? Az már nagyon kevert lenne.
Nemzetes és Méltóságos petey
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Jó ötlet volt múlt héten a taktikai vereség.
több mint 3 éve
Pontosan!Go Pack Go!Drukkolok a Fradinak. Szerethető csapat, remek szakmai kvalitásokkal bíró edző, rokonszenves szurkolótábor.Amúgy kinek szurkolsz?
nagylaza, főpohárnok
Gergőbácsi
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Hagyjatok békén 😃😃😃😃
több mint 3 éve
JCZakariás a diszkont Inzaghi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Megint a hálóból szedheti ki a szlovák bohóc 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Komolyan mondom meg fogom holnap kérdezni a kontaktom, hogy érdeklődje már meg, Zakariás hogy a büdös francba kezdő mindig😃Konkrétan hetek óta a csapat legjobbja. Nem tudom mit nézel ..
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Balfasz tótok 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
beszarás...nem semmi gól volt 😀