Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 037
Jó ez a Kecskemét.
Kenny
Az edzőjük is egészen normálisan nyilatkozott meccs előtt.
Kampman
és kirúgták már?
Negritis
Nem.
Állítólag megkereste a DVTK..
😀 😀 😀
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 060 — The Mathematician
Jó ez a Kecskemét.
Kenny
Kampman
és kirúgták már?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 037
Korán eldőlt az NB2es El Classico
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777
Jó ez a Kecskemét.
Kenny

több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 557 — Omar's Coming Yo!
Jó ez a Kecskemét.

több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 821 — a new hope (again)
A szegedi kapus most rakta zárojelbe a ma linkelt eseteket 🤣🤦‍♂️

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 267 — NFL bracket champion '26
női futball.

deyell
Mondjuk ez simán megeshet egy Férfi meccsen is biztos meg is esett csak nem kap ekkora viszhangot.
Toca
,
deyell
Hétvégén a Serie A-ban is volt móka, nem mellesleg egy olasz válogatott kapustól, akinek a csapata valszeg BL-induló lesz.
 youtu.be/GaccjvEBkJo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 925 — Lucas Scott
Rüdiger Madrid, papírforma 😕
Löfli
Hassannak csak sikerült lemaradnia róla, is, mert hát a fizetési igény.
közben kifizettünk az utóbbi években csak két középhátvédért 120+ millát, de az egyik nem vezér állítólag, aki meg vezér, az meg sérülékeny.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 680 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Rüdiger Madrid, papírforma 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
A csapat magja fiatal, a Müller, Lewa duót kell pótolni és kb kész a keret. Minőségi szélsőhátvéd páros kb a Pool, PSG duón kívűl kb sehol sincs

Gravenberch elviekben megy hozzátok, vele együtt a Kimmich, Goretzka trió brutál.

Húzós lesz, de egy Osimhen, Jonathan David, Darwin Núñez, Schick, Isak féle center simán igazolható
FLZOLI
a csapat magja 25-27 ez tény.
Müllert sztem pótolni fogja Musiala, még ha nem is hasonló játékfelfogása miatt, hanem inkább a pályán eltöltött poszt miatt. ez volt a könnyebb dió.

viszont Lewat nem tudom, hogy pótoljuk. eleve addig nem fogja senki sem keresni lényegében, amíg Haaland nem dönt, hova megy. tegyük fel utána eladjuk. sztem jó ha bejön érte kb 40 milla. na most fenti centerek egyike sem kerül ennyibe, és azt sem tartom kizártnak, hogy nem fogunk egy az egybe bedobni ezt a 40 millát arra a csatárra. ráadásul azért is vége a habzsi dözsinek, mert lenyilatkozták többen is belülről, hogy mostantól kvázi félnevelő csapat leszünk, és értékesítünk akárkit az újgazdag csapatoknak jó pénzért.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 443 — Cowboys fan
A belga bajnokságot érdemes figyelni, a Royale Union 48 év jutott vissza az élvonalba és sikerülhet az nekik, ami anno a Kaiserslauternnek; újoncként a trónra kerülni. 5 forduló van még
r.baggio
Nojsz.
És az ugye egyből egy BL csoportkört is jelentene 😊
warr_b
De szép is, amikor az angol PL-pénz megjelenik egy gyengébb bajnokságban...
slowmotion
Ilyen szép burkolt zsidózást hallod... 😀😀
warr_b
Miért, nem mondta hogy a tottenham pénze..! 😁
davemayer
A Brighton pókeres tulaja vette meg a belga csapatot, ő meg zsidó 😉

Egyébként ezzel semmi baj nincs szerintem, nem arab sejk vagy orosz oligarcha.
Angol, Brightonban született, világéletében Brighton drukker volt. A nagybátjya és nagyapja is a klub vezetőségében dolgozott a 70-es években. Megtehette, megvette a csapatot. Majdnem 100 millió fontot tolt az új stadion építésébe.
warr_b
ja, hát nem vagyok antiszemita, úgyhogy nekem aztán teljesen mindegy.

de attól még jön egy pénzes külföldi, megveszi a csapatot, sok pénzt tesz bele, hogy még többet vehessen ki (meg ha mást nem, lehet játékidőt szerezni a Brighton reménységeinek). örülök, hogy megtartja a kiscsapatokra jellemző helyi hagyományokat, főleg hogy a bajnoki csoport négyeséből náluk játszott a legkevesebb belga (egy fő, a 75-90. perc között meg leginkább egy sem).
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 680 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
női futball.

deyell
Mondjuk ez simán megeshet egy Férfi meccsen is biztos meg is esett csak nem kap ekkora viszhangot.
Toca

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 060 — The Mathematician
női futball.

deyell
Toca
 www.youtube.com/watch?v=6v9tF6Mbo5I

www.youtube.com/watch?v=F5F8s0ZeBno

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 473 — Sworn to the Dark
női futball.

deyell
Toca
,

built for this shit

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 353 — Vikings fan
női futball.

deyell
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 473 — Sworn to the Dark
női futball.

built for this shit

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 679 — farkas.l.zoltan@gmail.com
10. Salatastal zsinórban, Thomas Müller 11. Bajnoki címe! Mindkettő rekord. Ezután jönnek majd az ínséges idők
csebi
Úgy szokott lenni a Bayernnél.
Matthew99
Mondjuk a BL-ben tenyleg johet. A jo oreg Salihamidzicnek eleg eroteljesen sikerul szetkurnia a csapatot es az egyseget.
Stez
Reméljük a sorozatban 14. bajnoki cím környékére már kikecmeregnek a válságból.
Kampman
nyilván lehet ironizálni, de itt tényleg az van. a keret felépítése teljes csőd volt Hassantól, és erről hiába beszélt Flick ő lett a helikopter. nézzük csak meg:

kapus poszt: oké rendben van, Neuer top kapus. de picit feleslegesnek is érzem, mert hatalmas fizetés mellett, a meglévő taktikához nem feltétlenül ad hozzá, fontos BL meccsen szinte csak ziccert kellene védenie, az meg azért lutri. nyilván tartsuk meg, amíg nem vonul vissza.
jobb védő: na ilyen nincsen mióta Kimmich visszament középpályára. ez két év. két év alatt nem sikerült idehozni egy normális jobb hátvédet. most talán majd jön az Ajaxos srác.
középső védők: ahhoz képest, hogy sztem nekünk van a legdrágább középső védő duónk (Upa-Hernandez) sokat nem érünk velük. nyilván itt is azt sikerül elengedni, aki még gazdaságilag a leginkább védhető lenne ...
balbekk: Davies, és mögötte semmi.
középső középpályák: kezdő megvan. de az jól látszott, hogy ha kiesik egyikük (ugye idén Goretzka) akkor utána nincs senki. Roca miatt a teljes scouting osztályt le kellene cserélni btw. talán itt is lesz előrelépés, hogy igazolunk, na honnan: persze, hogy az Ajaxból.
támadók: Gnabry, Sané, Coman, Müller négyes megfelelő, plusz ugye itt van Musiala, akinek nem találjuk igazán a helyét, és a beépítésben idén visszaléptünk sztem, több szerepet kellett volna neki adni már idén.
csatár: na itt a probléma. van egy Lewank, aki megint fű alatt aranylabda szezont futna, de hosszabbítani nem akarunk vele, viszont eladni sem akarjuk. nyilván bezuhannánk, ha eladnánk, de jobb idén pénzt kapni érte (főleg, ha kell a zsé), mint jövőre elmenjen ingyen. én nem látom azt, hogy ha itt marad akkor jövőre BL esélyesek lennénk. ráadásul idehoztunk egy edzőt, aki világ életében 3 védős plusz 2 szárnyvédős rendszert játszatott, és a két posztra van 1 szárnyvédőnk és nulla mélység a keretben majd rácsodálkozunk, hogy ő amúgy nem 4-2-3-1t játszat. hat bmeg. azt az edzőt, aki még öt az öt elleni teremfocin is 4-2-3-1t játszat meg elzavarják ...
szóval nagyon nem vagyok megelégedve Kahnnal meg Hasannal. nincsen igazi keretmélységünk, keretünk közelében sincs annak, amilyen Nagelsmannak kell, ráadásul most már a Lipcse is bárhova elad inkább játékost mint hozzánk így még csak a bundást sem tudjuk lerabolni (ugye a dortmund már egy ideje inkább minket rabol le, mint mi őket). szóval lehet behúzzuk a bajnoki címeket (bár sztem ha Dortmund igazol még 1-2 jót a Haaland pénzből akkor jövőre simán bajnokesélyesek lesznek Roseval), de nemzetközi téren maximum BL negyeddöntő lesz még szerencsés sorsolással is. márpedig tekintettel arra, hogy a Lewas korszakból sikerül kihozni egyetlen BL döntőt, az elég szomorú.
csebi
A csapat magja fiatal, a Müller, Lewa duót kell pótolni és kb kész a keret. Minőségi szélsőhátvéd páros kb a Pool, PSG duón kívűl kb sehol sincs

Gravenberch elviekben megy hozzátok, vele együtt a Kimmich, Goretzka trió brutál.

Húzós lesz, de egy Osimhen, Jonathan David, Darwin Núñez, Schick, Isak féle center simán igazolható

több mint 3 éve
10. Salatastal zsinórban, Thomas Müller 11. Bajnoki címe! Mindkettő rekord. Ezután jönnek majd az ínséges idők
csebi
Úgy szokott lenni a Bayernnél.
Matthew99
Mondjuk a BL-ben tenyleg johet. A jo oreg Salihamidzicnek eleg eroteljesen sikerul szetkurnia a csapatot es az egyseget.
Stez
Reméljük a sorozatban 14. bajnoki cím környékére már kikecmeregnek a válságból.
Kampman
nyilván lehet ironizálni, de itt tényleg az van. a keret felépítése teljes csőd volt Hassantól, és erről hiába beszélt Flick ő lett a helikopter. nézzük csak meg:

kapus poszt: oké rendben van, Neuer top kapus. de picit feleslegesnek is érzem, mert hatalmas fizetés mellett, a meglévő taktikához nem feltétlenül ad hozzá, fontos BL meccsen szinte csak ziccert kellene védenie, az meg azért lutri. nyilván tartsuk meg, amíg nem vonul vissza.
jobb védő: na ilyen nincsen mióta Kimmich visszament középpályára. ez két év. két év alatt nem sikerült idehozni egy normális jobb hátvédet. most talán majd jön az Ajaxos srác.
középső védők: ahhoz képest, hogy sztem nekünk van a legdrágább középső védő duónk (Upa-Hernandez) sokat nem érünk velük. nyilván itt is azt sikerül elengedni, aki még gazdaságilag a leginkább védhető lenne ...
balbekk: Davies, és mögötte semmi.
középső középpályák: kezdő megvan. de az jól látszott, hogy ha kiesik egyikük (ugye idén Goretzka) akkor utána nincs senki. Roca miatt a teljes scouting osztályt le kellene cserélni btw. talán itt is lesz előrelépés, hogy igazolunk, na honnan: persze, hogy az Ajaxból.
támadók: Gnabry, Sané, Coman, Müller négyes megfelelő, plusz ugye itt van Musiala, akinek nem találjuk igazán a helyét, és a beépítésben idén visszaléptünk sztem, több szerepet kellett volna neki adni már idén.
csatár: na itt a probléma. van egy Lewank, aki megint fű alatt aranylabda szezont futna, de hosszabbítani nem akarunk vele, viszont eladni sem akarjuk. nyilván bezuhannánk, ha eladnánk, de jobb idén pénzt kapni érte (főleg, ha kell a zsé), mint jövőre elmenjen ingyen. én nem látom azt, hogy ha itt marad akkor jövőre BL esélyesek lennénk. ráadásul idehoztunk egy edzőt, aki világ életében 3 védős plusz 2 szárnyvédős rendszert játszatott, és a két posztra van 1 szárnyvédőnk és nulla mélység a keretben majd rácsodálkozunk, hogy ő amúgy nem 4-2-3-1t játszat. hat bmeg. azt az edzőt, aki még öt az öt elleni teremfocin is 4-2-3-1t játszat meg elzavarják ...
szóval nagyon nem vagyok megelégedve Kahnnal meg Hasannal. nincsen igazi keretmélységünk, keretünk közelében sincs annak, amilyen Nagelsmannak kell, ráadásul most már a Lipcse is bárhova elad inkább játékost mint hozzánk így még csak a bundást sem tudjuk lerabolni (ugye a dortmund már egy ideje inkább minket rabol le, mint mi őket). szóval lehet behúzzuk a bajnoki címeket (bár sztem ha Dortmund igazol még 1-2 jót a Haaland pénzből akkor jövőre simán bajnokesélyesek lesznek Roseval), de nemzetközi téren maximum BL negyeddöntő lesz még szerencsés sorsolással is. márpedig tekintettel arra, hogy a Lewas korszakból sikerül kihozni egyetlen BL döntőt, az elég szomorú.

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 431 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A belga bajnokságot érdemes figyelni, a Royale Union 48 év jutott vissza az élvonalba és sikerülhet az nekik, ami anno a Kaiserslauternnek; újoncként a trónra kerülni. 5 forduló van még
r.baggio
Nojsz.
warr_b
slowmotion
warr_b
davemayer
A Brighton pókeres tulaja vette meg a belga csapatot, ő meg zsidó 😉

Egyébként ezzel semmi baj nincs szerintem, nem arab sejk vagy orosz oligarcha.
Angol, Brightonban született, világéletében Brighton drukker volt. A nagybátjya és nagyapja is a klub vezetőségében dolgozott a 70-es években. Megtehette, megvette a csapatot. Majdnem 100 millió fontot tolt az új stadion építésébe.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
r.baggio
Nojsz.
warr_b
slowmotion
warr_b

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 431 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
r.baggio
Nojsz.
warr_b
slowmotion

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 443 — Cowboys fan
r.baggio
Nojsz.
warr_b
több mint 3 éve
r.baggio
Nojsz.

több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 983 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Hát ez már valami 😄 Ronaldinho who?

twitter.com/AndyHa_/status/1128275333944356864
FLZOLI
Ilyet egy üveg whisky után bármikor megcsinálok neked úgy, hogy a labdát nem is látod (mert nincs is).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal