Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 551 — "Grammar maci"
Egy meccsel a vége előtt kiesésre áll a Spurs a konfetti ligában 😀😀😀
Heisman
Az nekik csak bohóckodás, nem? Sok pénzt nem kapnak, bl-helyet nem kapnak, csak a bajnokságtól szívja el az energiát, ahol viszont komoly pénzek mozognak.
slowmotion
Ok csak kb a tottenham c-nek sem lenne szabad kikapnia a Murától

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Szégyellem hogy Spurs fan vagyok..
#JC6
Megnyugodtam hogy ha ki is kaptunk volna a lionstól legalább a teljes sportvilagot nézve nem mi égtünk volna a legnagyobbat ma.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 726 — Cowboys fan
Azon gondolkozom, a Rangers-Sparta X2 mennyire ajándék. Lehet, teszek rá egy kis pénzmagot...
slowmotion
asszem összetévesztettem őket a Slaviával
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 653
Heisman
Az nekik csak bohóckodás, nem? Sok pénzt nem kapnak, bl-helyet nem kapnak, csak a bajnokságtól szívja el az energiát, ahol viszont komoly pénzek mozognak.
slowmotion
Meg kene nyerniuk akkor tutti el aztan el gyozelem tutti bl🤣
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
pedig rúghattak volna töbBETIS..

badum ts

több mint 4 éve
Heisman
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 144
Szégyellem hogy Spurs fan vagyok..
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 853 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 640 — Omar's Coming Yo!
A Rebrov féle fegyelmezett játékkal lettek volna pontok, ez számomra egyértelmű, de Stöger képtelen nemzetközi meccsre feltüzelni a játékosokat ez tisztán látszik.

Ja, és kb ennyire hiányzik Haratin is a középpályáról. Gyakorlatilag most jön ki, hogy pótolhatatlan az ember.

több mint 4 éve
Én reménykedtem egy 4-5 pontban ebben a csoportban, de az összes meccs kilátástalan volt, és egyiken sem volt egyetlen perc esélyünk sem… durva.
#JC6
Mindhárom csapat egyértelműen erősebb papíron, az első kettő nem is kevéssel. Sajnos magasan a legrosszabb sorsolást kapta a fradi szvsz, de nem számít az hogy bejutottak már jó. A realitás az EKL, amint látod ott azért vannak a fradinál gyengébbek is.
davemayer
Nem az eredménnyel van bajom, hanem a mutatott játékkal.
Sajnos végig azt csináltak az örökös magyar bajnok ellen, amit akartak, márpedig azért volt bőven befektetés a Fradiba, valamit kellett volna ebből viszontlátni.
Klaci79
Igy van, nem is vitatom hogy visszalépés Stöger, en ezert is köszönném meg a munkáját ev végén ha bajnok lesz ha nem. Nem erdemes ra "pazarolni" még egy nemzetközi szereplést mert egyértelműen taktikai hiányosságai vannak.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Én reménykedtem egy 4-5 pontban ebben a csoportban, de az összes meccs kilátástalan volt, és egyiken sem volt egyetlen perc esélyünk sem… durva.
#JC6
Azért azt, hogy egyiken sem volt egy perc esélyünk sem, azt túlzásnak érzem. Leverkusenben pl teljesen vállalható volt a meccs, a szokásos vége előtti balfaszkodással ment csak el. A Betis ellen hazai pályán 75 percig egál, utána jött az öngól. Nem mondom, hogy győzelmi esélyünk volt bármelyiken is, de egy x talán mindkét meccsben benne volt. A két Celtic meccset hagyjuk.
De az tény, hogy nagyobb a különbség a Fradi és a többiek között, mint azt vártam. Ez látszik sajnos ma is.
Bálesz
Teljes kilátástalanság, tanácstalanság, stabil vesekezesnek nyoma sincs, csak a lazaságnak és értetlenségnek. Egy percig sem volt esély, bármikor gólt kaphattak. Az eredmények szoros meccseket tükröznek, közben meg ég és föld volt..
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 083
#JC6
Mindhárom csapat egyértelműen erősebb papíron, az első kettő nem is kevéssel. Sajnos magasan a legrosszabb sorsolást kapta a fradi szvsz, de nem számít az hogy bejutottak már jó. A realitás az EKL, amint látod ott azért vannak a fradinál gyengébbek is.
davemayer
Nem az eredménnyel van bajom, hanem a mutatott játékkal.
Sajnos végig azt csináltak az örökös magyar bajnok ellen, amit akartak, márpedig azért volt bőven befektetés a Fradiba, valamit kellett volna ebből viszontlátni.
több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 141 — Illegális gyakorló
#JC6
davemayer
Attól még a zsinórban nyolc zakó nemzetköziben nem néz ki túl jól. Simán benne van a 9 is így, hogy a jelek szerint a Leverkusennek győznie kell az Üllőin.

több mint 4 éve
#JC6
Azért azt, hogy egyiken sem volt egy perc esélyünk sem, azt túlzásnak érzem. Leverkusenben pl teljesen vállalható volt a meccs, a szokásos vége előtti balfaszkodással ment csak el. A Betis ellen hazai pályán 75 percig egál, utána jött az öngól. Nem mondom, hogy győzelmi esélyünk volt bármelyiken is, de egy x talán mindkét meccsben benne volt. A két Celtic meccset hagyjuk.
De az tény, hogy nagyobb a különbség a Fradi és a többiek között, mint azt vártam. Ez látszik sajnos ma is.
Bálesz
Én egy pontot vartam, a celtic ellen otthon.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
#JC6

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 083
Az aktivitást elnézve meglepő, hogy ennyi embert érdekel a detroit-chicago derbi 😊
peach
Ott legalább nem nyilvánvaló az első percben az eredmény...sajnos
több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 141 — Illegális gyakorló
#JC6

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 888 — a new hope (again)
Az aktivitást elnézve meglepő, hogy ennyi embert érdekel a detroit-chicago derbi 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Azon gondolkozom, a Rangers-Sparta X2 mennyire ajándék. Lehet, teszek rá egy kis pénzmagot...
több mint 4 éve
Sokáig bírta a Fradi 😊
NB2
a spanyol bajnoki ötödik helyezettről beszélünk, ugye
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 563 — nabege2@yahoo.com
Sokáig bírta a Fradi 😊
több mint 4 éve
esanders10 Denver Broncos 959
És ha minden igaz marad nyár után, mint tanácsadó-szakmai koncepcióért felelős arc. Az lenne aztán az igazán jó hír.
több mint 4 éve
dr0725 New England Patriots 532
Ragnick a MU edzoje. hoppa professzor.
csebi
Amióta nincs Ferguson az első értelmes döntés a klubnál. Ronaldoval való viszonya érdekes lesz majd, hogyan fogja elküldeni pressingelni, de ha hagyják dolgozni és a játékosoknak sem lesz ellenükre, hogy futni kell várhatnak ránk nagyon szép dolgok.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 646 — Lucas Scott
Ragnick a MU edzoje. hoppa professzor.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.