Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Na, Gulacsi megsincs rendben.
több mint 4 éve
Azert siman benne van a magyar W, ez az alban vedelem, foleg a bal szel siralmas, allandoan at lehet ivelni ott a labdat. Lassuak.Jobbak vagyunk, nyerni kell.
Stez
több mint 4 éve
Azert siman benne van a magyar W, ez az alban vedelem, foleg a bal szel siralmas, allandoan at lehet ivelni ott a labdat. Lassuak.
több mint 4 éve
Elég gyenge meg ötlettelen. Minek adogatjuk be ha csak egy Sallai van bent aki biztos nem fog elnyomni a középhátvédet?

több mint 4 éve
Nagy Ádit csak az nem rakja félre, aki nem akarja
több mint 4 éve
Szoboszlai nevet hallani sem lehetett meg. Ilyenkor van az, hogy beakad egy lovese a semmibol.de nem akadt
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ott volt egy magyar zászló!
több mint 4 éve
Szoboszlai nevet hallani sem lehetett meg. Ilyenkor van az, hogy beakad egy lovese a semmibol.
több mint 4 éve
Kurvára nem tetszett, ahogy Szoboszlai focizott az angolok ellen és ma is csak pipiskedik eddig.
több mint 4 éve
Lemaradtam mit úsztunk meg?Egy méterről hárommal fölé küldte az albán, szerencsére csak belebotlott a beadott labdába.
ThundersNFL
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Lemaradtam mit úsztunk meg?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
hat ezt mondom en is, hogy dobta magat. ha lep meg kettot talan befujjak.Gazdag mar MLS hofokon eg, dobalja magat😃Amugy elloktek, hatareset volt szerintem, csak tulsagosan is nagyot dobott a vegen magan, ezert nem fujtak be.
Kenny
Stez
több mint 4 éve
Az ev kihagyott helyzete ellenunk, huh, koszi 😊
több mint 4 éve
Ezt megköszönhetjük...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
ha a hátrapasszokról van szó, akkor kreatív igenHát a középső középpályásaink közül ő annak mondható, nem?az az egyikFura ez a kezdő így elsőre. Schafer kihagyása például az elmúlt meccsek után nehezen érthető. Mármint értem én, hogy Szoboszlai kihagyásával kell a kreativitás Gazdag személyében a középpályára, csak nem tűnik jó megoldásnak Sallói kihagyása.Szoboszlai nem a pályán van?
Szokol
Negritis
de gazdag meg a kreativitás egy mondatban is érdekes
Adirotor
Szokol
több mint 4 éve
Gazdag mar MLS hofokon eg, dobalja magat😃Amugy elloktek, hatareset volt szerintem, csak tulsagosan is nagyot dobott a vegen magan, ezert nem fujtak be.
Kenny
több mint 4 éve
Hát a középső középpályásaink közül ő annak mondható, nem?az az egyikFura ez a kezdő így elsőre. Schafer kihagyása például az elmúlt meccsek után nehezen érthető. Mármint értem én, hogy Szoboszlai kihagyásával kell a kreativitás Gazdag személyében a középpályára, csak nem tűnik jó megoldásnak Sallói kihagyása.Szoboszlai nem a pályán van?
Szokol
Negritis
Adirotor
több mint 4 éve
Gazdag gazdag kreativitással rendelkezik 🙂🙂🙂az az egyikFura ez a kezdő így elsőre. Schafer kihagyása például az elmúlt meccsek után nehezen érthető. Mármint értem én, hogy Szoboszlai kihagyásával kell a kreativitás Gazdag személyében a középpályára, csak nem tűnik jó megoldásnak Sallói kihagyása.Szoboszlai nem a pályán van?
Szokol
Negritis
Adirotor
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Értem. Lemaradtam az elejéről. Át fogunk mi állni a megszokott 5-3-2-re úgy, hogy Kleinheisler, Szoboszlai és Nagy lesz középen, Sallai és Sallói (vagy Nikolic) elől.Fura ez a kezdő így elsőre. Schafer kihagyása például az elmúlt meccsek után nehezen érthető. Mármint értem én, hogy Szoboszlai kihagyásával kell a kreativitás Gazdag személyében a középpályára, csak nem tűnik jó megoldásnak Sallói kihagyása.Schafernek begyulladt a foga azert nem jatszik.
Szokol
Gazdagot nem feltetlen ertem, azt se hogy mit kene jatszania ebben a rendszerben, de meg az albanok ellen is keves.
Kenny
több mint 4 éve
az az egyikFura ez a kezdő így elsőre. Schafer kihagyása például az elmúlt meccsek után nehezen érthető. Mármint értem én, hogy Szoboszlai kihagyásával kell a kreativitás Gazdag személyében a középpályára, csak nem tűnik jó megoldásnak Sallói kihagyása.Szoboszlai nem a pályán van?
Szokol
Negritis