Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 726 — Cowboys fan
Az igazi vicc az lesz ha erre megint kap egy aranybogyót a retardált hype-ohonderektől 😊
FLZOLI
Pedig most fog.
Stez
tudom a remeny hal meg utoljara, de van egy sejtesem, hogy Nagelsmann meg a Bayern vezerkar egy resze nem csak az ingyen pia miatt kiseri el Lewat a galara.
csebi
...lesz pogácsa is? ja várjál, nem Felcsúton lesz
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 646 — Lucas Scott
Az igazi vicc az lesz ha erre megint kap egy aranybogyót a retardált hype-ohonderektől 😊
FLZOLI
Pedig most fog.
Stez
tudom a remeny hal meg utoljara, de van egy sejtesem, hogy Nagelsmann meg a Bayern vezerkar egy resze nem csak az ingyen pia miatt kiseri el Lewat a galara.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ma este lesz a tv-ben az angol-magyar! Nem akarok spoilerezni, de érdemes nézni, van esély, hogy nyerjünk 😊
NB2
0-4
Bocs a spoiler miatt..
#JC6
Az a magyar-angol volt...
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 144
Ma este lesz a tv-ben az angol-magyar! Nem akarok spoilerezni, de érdemes nézni, van esély, hogy nyerjünk 😊
NB2
0-4
Bocs a spoiler miatt..
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 252 — The Mathematician
NB2
Milyen oddsok vannak? 😊
zemanla
ha nyerünk te vesztettlk
ha az angolok kikapnak én nyertem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 411 — Do Your Job
NB2
Milyen oddsok vannak? 😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 563 — nabege2@yahoo.com
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 48 419 — Whoops, looks like something went wrong.
FLZOLI
Pedig most fog.

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 688 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 4 éve
Te jó ég, ez a PSG... kabaré. Messi+Neymar futottak összesen 3 km-t. Amikor a City jött előre, 3-4 párizsi a félpályán vagy azon túl sétálgatott.
Ezek az életben nem nyernek semmit.
#JC6
Te sem lattal akkor meg sok PSG-meccset Messivel. Nem most futott 3 km-t, hanem tegnap, plusz hozzaadva az eddigi osszes meccset, amin palyara lepett. 😀
Szerintem meg nem talalkozott a palya hatso terfelevel. 😀

Teszem hozza, szerintem az elmult egy-masfel evben nem nagyon lattam akar Barca-, akar PSG-meccset, amin Messi is volt, ahol nem azt ereztem volna szinte minden egyes mozdulatanal, hogy nem baszik magasrol az egeszre. A testbeszedebol egy total kedvetlen, leszarom ember jon le, akinek pup a hatara az egesz. Nem fut, nem hajt, nem kuzd, nem akar. Konkretan egy epp a karrierjeben levezeto, az MLS-ben ellotyogo szupersztar benyomasat kelti.
Stez
Pedig a francia bajnoki cím még hiányzik a tarsolyából

Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 48 419 — Whoops, looks like something went wrong.
Te jó ég, ez a PSG... kabaré. Messi+Neymar futottak összesen 3 km-t. Amikor a City jött előre, 3-4 párizsi a félpályán vagy azon túl sétálgatott.
#JC6
Te sem lattal akkor meg sok PSG-meccset Messivel. Nem most futott 3 km-t, hanem tegnap, plusz hozzaadva az eddigi osszes meccset, amin palyara lepett. 😀
Szerintem meg nem talalkozott a palya hatso terfelevel. 😀

Teszem hozza, szerintem az elmult egy-masfel evben nem nagyon lattam akar Barca-, akar PSG-meccset, amin Messi is volt, ahol nem azt ereztem volna szinte minden egyes mozdulatanal, hogy nem baszik magasrol az egeszre. A testbeszedebol egy total kedvetlen, leszarom ember jon le, akinek pup a hatara az egesz. Nem fut, nem hajt, nem kuzd, nem akar. Konkretan egy epp a karrierjeben levezeto, az MLS-ben ellotyogo szupersztar benyomasat kelti.

több mint 4 éve
Duff Seattle Seahawks 3 502
na, röfögve indult, sima lett. jóvanakkor, hárommillió ajró a kasszában a B-csapattal is.
slowmotion
A Milan ellen jöhetne a Pool U11, nincs értelme kockáztatni, trust me Jurgen.

Ha jól látom, már nem számítanak az idegenbeli gólok head-to-head meccseken tiebreaker esetén, tehát ha a Milan jól meghágja a Liverpoolt az utsó fordulóban, csak annyi kell, hogy ne nyerjen a Porto az Atletico ellen.

Amennyire utálja Klopp az Atleticot és az edzőjét, leadhatná a meccset mondjuk 8-0-ra.
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 144
több mint 4 éve
na, röfögve indult, sima lett. jóvanakkor, hárommillió ajró a kasszában a B-csapattal is.
több mint 4 éve
Simeone lapát?
több mint 4 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Forza Rossoneri! 😊
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 510
Neymar meg
A
Mária az kb -2 ember előny ezen a szinten.
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 486 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Jobb a City, vezethetnének már 😊

Update: faszkivan 😀
bcsarli
Mán 1-1😊
NB2
Sőőőőt!
Nem szurkolok senkinek, de annyival jobbak hogy így igazságos

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 853 — "Montoya por favor!"
szerencsés Sterlingke

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve

bcsarli
Mán 1-1😊
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 486 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 653
oh és amc mikron elsőre angol a hang
Negritis
Ott eredeti van csak
Magyar nem lesz.
YoungZeeZee
nba múltkor magyarral ment
focit még nem néztem itt, de ennek örülök alapvetően
Negritis
Az special edition volt az nba..de lehet tobb is.
A bl-t alapbol ugy reklamoztak h eredeti hangon angolul lesz elerheto.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 252 — The Mathematician
Negritis
Ott eredeti van csak
Magyar nem lesz.
YoungZeeZee
nba múltkor magyarral ment
focit még nem néztem itt, de ennek örülök alapvetően

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 653
Negritis
Ott eredeti van csak
Magyar nem lesz.
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan
Kibek.rt jó lett a Netflixes doku az olaszokról, magyar felirattal elérhető.

youtu.be/Tj1mMqGbAow