Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Meséld el egy percben, mert lemaradtam a half time showról!A szünet azért nem volt rossz.Öt perce tudtam elkezdeni nézni, eddig nem biztatóElőtte sem volt az
Gergőbácsi
Willie Parker
nagylaza
több mint 4 éve
Köszi az összefoglalótA szünet azért nem volt rossz.Öt perce tudtam elkezdeni nézni, eddig nem biztatóElőtte sem volt az
Gergőbácsi
Willie Parker
nagylaza
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Mondjuk abban a produkcióban nem tudom mi ünnepelni valót talált bárki...Otthon játszanánk, már menne a kurva gyenge...Miért, a 0:4 után ment? Én úgy emlékszem, hogy ünneplés volt.
warr_b
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
A szünet azért nem volt rossz.Öt perce tudtam elkezdeni nézni, eddig nem biztatóElőtte sem volt az
Gergőbácsi
Willie Parker
több mint 4 éve
Öt perce tudtam elkezdeni nézni, eddig nem biztatóElőtte sem volt az
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Majomkodás és kakaduzás is mentOtthon játszanánk, már menne a kurva gyenge...Miért, a 0:4 után ment? Én úgy emlékszem, hogy ünneplés volt.
warr_b
nagylaza
több mint 4 éve
Öt perce tudtam elkezdeni nézni, eddig nem biztató
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Otthon játszanánk, már menne a kurva gyenge...Miért, a 0:4 után ment? Én úgy emlékszem, hogy ünneplés volt.
warr_b
több mint 4 éve
Van az albánoknak is Lacikajuk
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Beállt Laci 😀
több mint 4 éve
Willi levette willyvel
több mint 4 éve
összehasonlíthatatlan az EB-n lévő meg ez a mostani csapatRossi kiégett 😊
Adirotor
több mint 4 éve
Otthon játszanánk, már menne a kurva gyenge... Már ha azt még lehet FIFA büntetés nélkül...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Szoboszlai kímélő módban tolja a válogatott meccseket, gondolom nem akar megint megsérülni fél évre.
több mint 4 éve
mondjuk amennyit elol kolbaszol, Orban nem igazan hatved manapsag 😀 allandoan otthagyja a vedelmet, es nem er visszaDibusznak biztos fura, hogy magyarul beszél a csapattársához az meg érti.Főleg Willi Orbán a hátvédsorból 😀 😀
Szokol
bobi0092
több mint 4 éve
összehasonlíthatatlan az EB-n lévő meg ez a mostani csapat
több mint 4 éve
Dibusznak biztos fura, hogy magyarul beszél a csapattársához az meg érti.Főleg Willi Orbán a hátvédsorból 😀 😀
Szokol
több mint 4 éve
Örülhetünk ha ez X
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Dibusznak biztos fura, hogy magyarul beszél a csapattársához az meg érti.én is akartam ezzel poénkodni, hogy Dibusz örülhet, mert nem biztos, hogy őt nyilatkoztatják meg a meccs végén 😊
Szokol
több mint 4 éve
ajajjj egy potyával számolhatunkAz Gulánál is benne van
NB2
több mint 4 éve
Dibusznak biztos fura, hogy magyarul beszél a csapattársához az meg érti.
több mint 4 éve
ajajjj egy potyával számolhatunk