Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Erdogan egyik bizalmasa a török média szerint, szóval fura.Cakirnak emberkent nem lehet mas a velemenye? Nem pont eppen azt fejezte ki ezzel?A közvetítésben nekem fel se tűnt, a Facsén írta valaki, hogy a magyar-angolon a játékvezető is letérdelt. Így aztán különösképpen jó ötlet volt a pfújolás-fütyülés, ami - tévedés ne essék - nem csupán néhány száz baromtól jött:Cakir kiállt a kurdokért?
www.youtube.com/watch?v=zt_lZpef-bo
nagylaza
Willie Parker
Vagy mi is mind a kormany altal kepviselt dologgal vagyunk azonosithatoak a nemzetisegunk okan?
topin
több mint 4 éve
aha, nem ástam bele magam túl mélyen majd ha már csak 2-3 forduló maradtHa minden meccsünket hozzuk (ahogy a lengyelek is, +1 pont mondjuk Anglia ellen) és esetleg valamilyen csoda folytán verjük idegenben a lengyeleket, akkor +2 ponttal jobbak vagyunk, ha ki is kapunk Angliában.az elég?Lengyeleket megverjük megvan a 2.hely és a pótselejtező, szerintem arra gondolt Negri.Szerintem 3 nap után továbbléphetnénk, ma Albánia. Ha nem nyerünk, akkor vége a dalnak.Már most is vége van, Angliában, Lengyelországban is kellene nyerni, meg úgy az összes többi meccset
NB2
kapitnono
Heisman
ha a lengyelek pontot szereznek anglia ellen a 2. meccsen mi meg nem akkor kevés lesz sztem
Negritis
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ha minden meccsünket hozzuk (ahogy a lengyelek is, +1 pont mondjuk Anglia ellen) és esetleg valamilyen csoda folytán verjük idegenben a lengyeleket, akkor +2 ponttal jobbak vagyunk, ha ki is kapunk Angliában.az elég?Lengyeleket megverjük megvan a 2.hely és a pótselejtező, szerintem arra gondolt Negri.Szerintem 3 nap után továbbléphetnénk, ma Albánia. Ha nem nyerünk, akkor vége a dalnak.Már most is vége van, Angliában, Lengyelországban is kellene nyerni, meg úgy az összes többi meccset
NB2
kapitnono
Heisman
ha a lengyelek pontot szereznek anglia ellen a 2. meccsen mi meg nem akkor kevés lesz sztem
Negritis
több mint 4 éve
az elég?Lengyeleket megverjük megvan a 2.hely és a pótselejtező, szerintem arra gondolt Negri.Szerintem 3 nap után továbbléphetnénk, ma Albánia. Ha nem nyerünk, akkor vége a dalnak.Már most is vége van, Angliában, Lengyelországban is kellene nyerni, meg úgy az összes többi meccset
NB2
kapitnono
Heisman
több mint 4 éve
Lengyeleket megverjük megvan a 2.hely és a pótselejtező, szerintem arra gondolt Negri.Szerintem 3 nap után továbbléphetnénk, ma Albánia. Ha nem nyerünk, akkor vége a dalnak.Már most is vége van, Angliában, Lengyelországban is kellene nyerni, meg úgy az összes többi meccset
NB2
kapitnono
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
a kiindulásrólHimnusz alatt? Miről beszélsz? Ez a térdelősdi a kezdés előtt van közvetlenül.arról a kutya nem beszélt, erről folyamatosanmásrészt ez látványosabbHát erre a válaszra pont nem számítottam, hogy látványosabb lenne, mint egy bazi nagy felirat.
Negritis
Peszinter Ferenc
az a meccs előtt volt amit általában lekevertek reklámmal
ez a himnusz alatt van amit ált mutatnak
Negritis
davemayer
a kereszténységet is beszennyezték a vallásháborúk - televangelisták és egyéb szekták mégsincsenek kitiltva sehonnanEgyébként (provokáción kívül) mire jó ez a térdelősdi, amire az elmúlt évtizedek "say no to racism" jellegű kampányai nem jók?És ez sokkal kulturáltabb is + nem szennyezte be a BLM
Peszinter Ferenc
davemayer
több mint 4 éve
Himnusz alatt? Miről beszélsz? Ez a térdelősdi a kezdés előtt van közvetlenül.arról a kutya nem beszélt, erről folyamatosanmásrészt ez látványosabbHát erre a válaszra pont nem számítottam, hogy látványosabb lenne, mint egy bazi nagy felirat.
Negritis
Peszinter Ferenc
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Egyébként (provokáción kívül) mire jó ez a térdelősdi, amire az elmúlt évtizedek "say no to racism" jellegű kampányai nem jók?És ez sokkal kulturáltabb is + nem szennyezte be a BLM
Peszinter Ferenc
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
arról a kutya nem beszélt, erről folyamatosanmásrészt ez látványosabbHát erre a válaszra pont nem számítottam, hogy látványosabb lenne, mint egy bazi nagy felirat.
Negritis
Peszinter Ferenc
több mint 4 éve
másrészt ez látványosabbHát erre a válaszra pont nem számítottam, hogy látványosabb lenne, mint egy bazi nagy felirat.
Negritis
több mint 4 éve
ha az angolok nyernek lengyelországban akkor elég lehet a pont szerzés ott nekünk isSzerintem 3 nap után továbbléphetnénk, ma Albánia. Ha nem nyerünk, akkor vége a dalnak.Már most is vége van, Angliában, Lengyelországban is kellene nyerni, meg úgy az összes többi meccset
NB2
kapitnono
de azon kívül mindent hozni kell, lehetőleg jobb GK-val
több mint 4 éve
Egyébként (provokáción kívül) mire jó ez a térdelősdi, amire az elmúlt évtizedek "say no to racism" jellegű kampányai nem jók?egyrészt ez a játékosoktól indul nem fentről az öltönyösöktől (elvileg, vannak arról pletykák hogy súgtak kaepnek)
Peszinter Ferenc
másrészt ez látványosabb
hogy mit ér el, az más kérdés
több mint 4 éve
Egyébként (provokáción kívül) mire jó ez a térdelősdi, amire az elmúlt évtizedek "say no to racism" jellegű kampányai nem jók?
több mint 4 éve
Szerintem 3 nap után továbbléphetnénk, ma Albánia. Ha nem nyerünk, akkor vége a dalnak.Már most is vége van, Angliában, Lengyelországban is kellene nyerni, meg úgy az összes többi meccset
NB2

több mint 4 éve
Igen. A térdeléssel en bloc a rasszizmus elleni kiállásukat fejezik ki, ami határozottan jelen van (mint ahogy most is kiderült) a futballszurkolói "kultúrában", de úgy simán a világban is. Tehát egy olyan dolog, gondolkodásmód ELLEN állnak ki, fejezik ki a véleményüket, kő kemény 3 másodpercig, mely hátrányosan különböztet meg embereket olyan tulajdonságaik miatt, melyről nem tehetnek. Tehát más emberek MELLETT állnak ki, senkit sem megsértve, bántva, megkülönböztetve, utálkozva. Aki ezt kifújolja az ennek az ellentetje, tehát egy neveletlen büdös tróger.Azért, mert fütyültem, neveletlen, büdös tróger lennék?A közvetítésben nekem fel se tűnt, a Facsén írta valaki, hogy a magyar-angolon a játékvezető is letérdelt. Így aztán különösképpen jó ötlet volt a pfújolás-fütyülés, ami - tévedés ne essék - nem csupán néhány száz baromtól jöttÉn kint voltam a meccsen, és a térdelésnél szerintem legalább ~20-25 ezer neveletlen büdös tróger kezdett el fújolni, de teljesen úgy hangzott, mintha az egész stadion fújolna. Még el se kezdődött a meccs, de már akkor elsüllyedtem szégyenemben. Aztán a feketepólós iq fighterek megkoronázták a teljesítményüket a második félidőben, ott konkrétan szekunder szégyenérzetem volt miattuk Sterling góljától kezdve a meccs végéig.
nagylaza
Duff
Nem is ismersz, ember.
BLM ide vagy oda (sokrétű dolog), ennek a mozgalomnak hála, az USA-ban rendőröket lőttek agyon a nyílt utcán.
Engedtessék már meg kifütyülnöm őket, ha már a stadionba és a futballpályára hozzák a politikát, melynek semmi keresnivalója ott.
#JC6
A BLM-től indult, de már egyértelműen általánosan rasszizmus elleni mozdulattá vált, és nem azért térdelnek le, mert éltetik azokat, akik agyonlőtték a rendőröket. S amíg vannak a meccsen olyan emberek, akik pl. négereknek huhognak, megdobálják őket, addig nem kéne nyavalyogni azért, mert 3 másodpercig letérdelnek. Nyilván nagymértékű eredménye valszeg nem lesz, mert nem képesek felfogni, és változtatni a gondolkodásmódjukon azok, akiknek szól. És pont azért állnak ők ki a rasszizmus ellen, térdelnek le, mert emberek milliói követik őket, és tudnak hatással lenni a társadalomra. Nyilván ha az észak-ír megye3-ban letérdel John Smith, mind az 5 néző előtt, az nem jut el senkihez, nem érdekel senkit.
Legközelebb nem kell jönnöd.#JC6Lényegtelen, de most voltam először meccsen, de nem is leszek jó ideig, amíg ilyen viselkedés várható, mert szerintem kibaszottul gáz volt.
több mint 4 éve
Szerintem 3 nap után továbbléphetnénk, ma Albánia. Ha nem nyerünk, akkor vége a dalnak.
több mint 4 éve
Nem is fog tudni menni zártkapus meccsreLegközelebb nem kell jönnöd.A közvetítésben nekem fel se tűnt, a Facsén írta valaki, hogy a magyar-angolon a játékvezető is letérdelt. Így aztán különösképpen jó ötlet volt a pfújolás-fütyülés, ami - tévedés ne essék - nem csupán néhány száz baromtól jöttÉn kint voltam a meccsen, és a térdelésnél szerintem legalább ~20-25 ezer neveletlen büdös tróger kezdett el fújolni, de teljesen úgy hangzott, mintha az egész stadion fújolna. Még el se kezdődött a meccs, de már akkor elsüllyedtem szégyenemben. Aztán a feketepólós iq fighterek megkoronázták a teljesítményüket a második félidőben, ott konkrétan szekunder szégyenérzetem volt miattuk Sterling góljától kezdve a meccs végéig.
nagylaza
Duff
#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Akik még kifütyülték azok rohamoztak januárban ahol szintén halt meg rendőrAzért, mert fütyültem, neveletlen, büdös tróger lennék?A közvetítésben nekem fel se tűnt, a Facsén írta valaki, hogy a magyar-angolon a játékvezető is letérdelt. Így aztán különösképpen jó ötlet volt a pfújolás-fütyülés, ami - tévedés ne essék - nem csupán néhány száz baromtól jöttÉn kint voltam a meccsen, és a térdelésnél szerintem legalább ~20-25 ezer neveletlen büdös tróger kezdett el fújolni, de teljesen úgy hangzott, mintha az egész stadion fújolna. Még el se kezdődött a meccs, de már akkor elsüllyedtem szégyenemben. Aztán a feketepólós iq fighterek megkoronázták a teljesítményüket a második félidőben, ott konkrétan szekunder szégyenérzetem volt miattuk Sterling góljától kezdve a meccs végéig.
nagylaza
Duff
Nem is ismersz, ember.
BLM ide vagy oda (sokrétű dolog), ennek a mozgalomnak hála, az USA-ban rendőröket lőttek agyon a nyílt utcán.
Engedtessék már meg kifütyülnöm őket, ha már a stadionba és a futballpályára hozzák a politikát, melynek semmi keresnivalója ott.
Legközelebb nem kell jönnöd.
#JC6
Szóval ilyen alapon rendőrgyilkosokat támogatsz
több mint 4 éve
Azért, mert fütyültem, neveletlen, büdös tróger lennék?A közvetítésben nekem fel se tűnt, a Facsén írta valaki, hogy a magyar-angolon a játékvezető is letérdelt. Így aztán különösképpen jó ötlet volt a pfújolás-fütyülés, ami - tévedés ne essék - nem csupán néhány száz baromtól jöttÉn kint voltam a meccsen, és a térdelésnél szerintem legalább ~20-25 ezer neveletlen büdös tróger kezdett el fújolni, de teljesen úgy hangzott, mintha az egész stadion fújolna. Még el se kezdődött a meccs, de már akkor elsüllyedtem szégyenemben. Aztán a feketepólós iq fighterek megkoronázták a teljesítményüket a második félidőben, ott konkrétan szekunder szégyenérzetem volt miattuk Sterling góljától kezdve a meccs végéig.
nagylaza
Duff
Nem is ismersz, ember.
Legközelebb nem kell jönnöd.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
A közvetítésben nekem fel se tűnt, a Facsén írta valaki, hogy a magyar-angolon a játékvezető is letérdelt. Így aztán különösképpen jó ötlet volt a pfújolás-fütyülés, ami - tévedés ne essék - nem csupán néhány száz baromtól jöttÉn kint voltam a meccsen, és a térdelésnél szerintem legalább ~20-25 ezer neveletlen büdös tróger kezdett el fújolni, de teljesen úgy hangzott, mintha az egész stadion fújolna. Még el se kezdődött a meccs, de már akkor elsüllyedtem szégyenemben. Aztán a feketepólós iq fighterek megkoronázták a teljesítményüket a második félidőben, ott konkrétan szekunder szégyenérzetem volt miattuk Sterling góljától kezdve a meccs végéig.
nagylaza
több mint 4 éve
Ukránok ötből öt döntetlen, jól nyomják 😆 Dánok gólkülönbsége 5 meccs után 17-0...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Habsburg Ottó kérdezi az inasat:Feröer-Dánia még 0-0 😳Ez két ország?
warr_b
nagylaza
Milyen meccs lesz este?
Osztrák-magyar.
És ki ellen játszunk?
több mint 4 éve
Feröer-Dánia még 0-0 😳Ez két ország?
warr_b
több mint 4 éve
Feröer-Dánia még 0-0 😳

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Cakirnak emberkent nem lehet mas a velemenye? Nem pont eppen azt fejezte ki ezzel?A közvetítésben nekem fel se tűnt, a Facsén írta valaki, hogy a magyar-angolon a játékvezető is letérdelt. Így aztán különösképpen jó ötlet volt a pfújolás-fütyülés, ami - tévedés ne essék - nem csupán néhány száz baromtól jött:Cakir kiállt a kurdokért?
www.youtube.com/watch?v=zt_lZpef-bo
nagylaza
Willie Parker
Vagy mi is mind a kormany altal kepviselt dologgal vagyunk azonosithatoak a nemzetisegunk okan?