Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 203
A közvetítésben nekem fel se tűnt, a Facsén írta valaki, hogy a magyar-angolon a játékvezető is letérdelt. Így aztán különösképpen jó ötlet volt a pfújolás-fütyülés, ami - tévedés ne essék - nem csupán néhány száz baromtól jött:
 www.youtube.com/watch?v=zt_lZpef-bo
nagylaza
Cakir kiállt a kurdokért?
Willie Parker
Cakirnak emberkent nem lehet mas a velemenye? Nem pont eppen azt fejezte ki ezzel?

Vagy mi is mind a kormany altal kepviselt dologgal vagyunk azonosithatoak a nemzetisegunk okan?
topin
Erdogan egyik bizalmasa a török média szerint, szóval fura.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 956 — The Mathematician
Szerintem 3 nap után továbbléphetnénk, ma Albánia. Ha nem nyerünk, akkor vége a dalnak.
NB2
Már most is vége van, Angliában, Lengyelországban is kellene nyerni, meg úgy az összes többi meccset
kapitnono
Lengyeleket megverjük megvan a 2.hely és a pótselejtező, szerintem arra gondolt Negri.
Heisman
az elég?
ha a lengyelek pontot szereznek anglia ellen a 2. meccsen mi meg nem akkor kevés lesz sztem
Negritis
Ha minden meccsünket hozzuk (ahogy a lengyelek is, +1 pont mondjuk Anglia ellen) és esetleg valamilyen csoda folytán verjük idegenben a lengyeleket, akkor +2 ponttal jobbak vagyunk, ha ki is kapunk Angliában.
#JC6
aha, nem ástam bele magam túl mélyen majd ha már csak 2-3 forduló maradt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 997
Szerintem 3 nap után továbbléphetnénk, ma Albánia. Ha nem nyerünk, akkor vége a dalnak.
NB2
Már most is vége van, Angliában, Lengyelországban is kellene nyerni, meg úgy az összes többi meccset
kapitnono
Lengyeleket megverjük megvan a 2.hely és a pótselejtező, szerintem arra gondolt Negri.
Heisman
az elég?
ha a lengyelek pontot szereznek anglia ellen a 2. meccsen mi meg nem akkor kevés lesz sztem
Negritis
Ha minden meccsünket hozzuk (ahogy a lengyelek is, +1 pont mondjuk Anglia ellen) és esetleg valamilyen csoda folytán verjük idegenben a lengyeleket, akkor +2 ponttal jobbak vagyunk, ha ki is kapunk Angliában.
több mint 4 éve
NB2
kapitnono
Heisman
az elég?

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 710 — "Montoya por favor!"
NB2
kapitnono

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
másrészt ez látványosabb
Negritis
Hát erre a válaszra pont nem számítottam, hogy látványosabb lenne, mint egy bazi nagy felirat.
Peszinter Ferenc
arról a kutya nem beszélt, erről folyamatosan

az a meccs előtt volt amit általában lekevertek reklámmal
ez a himnusz alatt van amit ált mutatnak
Negritis
Himnusz alatt? Miről beszélsz? Ez a térdelősdi a kezdés előtt van közvetlenül.
davemayer
a kiindulásról

Egyébként (provokáción kívül) mire jó ez a térdelősdi, amire az elmúlt évtizedek "say no to racism" jellegű kampányai nem jók?
Peszinter Ferenc
És ez sokkal kulturáltabb is + nem szennyezte be a BLM
davemayer
a kereszténységet is beszennyezték a vallásháborúk - televangelisták és egyéb szekták mégsincsenek kitiltva sehonnan

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
másrészt ez látványosabb
Negritis
Hát erre a válaszra pont nem számítottam, hogy látványosabb lenne, mint egy bazi nagy felirat.
Peszinter Ferenc

Negritis
Himnusz alatt? Miről beszélsz? Ez a térdelősdi a kezdés előtt van közvetlenül.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Egyébként (provokáción kívül) mire jó ez a térdelősdi, amire az elmúlt évtizedek "say no to racism" jellegű kampányai nem jók?

Peszinter Ferenc
És ez sokkal kulturáltabb is + nem szennyezte be a BLM

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
másrészt ez látványosabb
Negritis
Peszinter Ferenc

több mint 4 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
másrészt ez látványosabb
Negritis
több mint 4 éve
NB2
kapitnono
ha az angolok nyernek lengyelországban akkor elég lehet a pont szerzés ott nekünk is
de azon kívül mindent hozni kell, lehetőleg jobb GK-val

több mint 4 éve

Peszinter Ferenc
egyrészt ez a játékosoktól indul nem fentről az öltönyösöktől (elvileg, vannak arról pletykák hogy súgtak kaepnek)
másrészt ez látványosabb

hogy mit ér el, az más kérdés

több mint 4 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 206 — WHO DAT!!!!
NB2

több mint 4 éve
Duff Seattle Seahawks 3 449
A közvetítésben nekem fel se tűnt, a Facsén írta valaki, hogy a magyar-angolon a játékvezető is letérdelt. Így aztán különösképpen jó ötlet volt a pfújolás-fütyülés, ami - tévedés ne essék - nem csupán néhány száz baromtól jött
nagylaza
Én kint voltam a meccsen, és a térdelésnél szerintem legalább ~20-25 ezer neveletlen büdös tróger kezdett el fújolni, de teljesen úgy hangzott, mintha az egész stadion fújolna. Még el se kezdődött a meccs, de már akkor elsüllyedtem szégyenemben. Aztán a feketepólós iq fighterek megkoronázták a teljesítményüket a második félidőben, ott konkrétan szekunder szégyenérzetem volt miattuk Sterling góljától kezdve a meccs végéig.
Duff
Azért, mert fütyültem, neveletlen, büdös tróger lennék?
Nem is ismersz, ember.
BLM ide vagy oda (sokrétű dolog), ennek a mozgalomnak hála, az USA-ban rendőröket lőttek agyon a nyílt utcán.
Engedtessék már meg kifütyülnöm őket, ha már a stadionba és a futballpályára hozzák a politikát, melynek semmi keresnivalója ott.

#JC6
Igen. A térdeléssel en bloc a rasszizmus elleni kiállásukat fejezik ki, ami határozottan jelen van (mint ahogy most is kiderült) a futballszurkolói "kultúrában", de úgy simán a világban is. Tehát egy olyan dolog, gondolkodásmód ELLEN állnak ki, fejezik ki a véleményüket, kő kemény 3 másodpercig, mely hátrányosan különböztet meg embereket olyan tulajdonságaik miatt, melyről nem tehetnek. Tehát más emberek MELLETT állnak ki, senkit sem megsértve, bántva, megkülönböztetve, utálkozva. Aki ezt kifújolja az ennek az ellentetje, tehát egy neveletlen büdös tróger.

A BLM-től indult, de már egyértelműen általánosan rasszizmus elleni mozdulattá vált, és nem azért térdelnek le, mert éltetik azokat, akik agyonlőtték a rendőröket. S amíg vannak a meccsen olyan emberek, akik pl. négereknek huhognak, megdobálják őket, addig nem kéne nyavalyogni azért, mert 3 másodpercig letérdelnek. Nyilván nagymértékű eredménye valszeg nem lesz, mert nem képesek felfogni, és változtatni a gondolkodásmódjukon azok, akiknek szól. És pont azért állnak ők ki a rasszizmus ellen, térdelnek le, mert emberek milliói követik őket, és tudnak hatással lenni a társadalomra. Nyilván ha az észak-ír megye3-ban letérdel John Smith, mind az 5 néző előtt, az nem jut el senkihez, nem érdekel senkit.

Legközelebb nem kell jönnöd.#JC6
Lényegtelen, de most voltam először meccsen, de nem is leszek jó ideig, amíg ilyen viselkedés várható, mert szerintem kibaszottul gáz volt.
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 280 — nabege2@yahoo.com
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 710 — "Montoya por favor!"
A közvetítésben nekem fel se tűnt, a Facsén írta valaki, hogy a magyar-angolon a játékvezető is letérdelt. Így aztán különösképpen jó ötlet volt a pfújolás-fütyülés, ami - tévedés ne essék - nem csupán néhány száz baromtól jött
nagylaza
Én kint voltam a meccsen, és a térdelésnél szerintem legalább ~20-25 ezer neveletlen büdös tróger kezdett el fújolni, de teljesen úgy hangzott, mintha az egész stadion fújolna. Még el se kezdődött a meccs, de már akkor elsüllyedtem szégyenemben. Aztán a feketepólós iq fighterek megkoronázták a teljesítményüket a második félidőben, ott konkrétan szekunder szégyenérzetem volt miattuk Sterling góljától kezdve a meccs végéig.
Duff
Legközelebb nem kell jönnöd.
#JC6
Nem is fog tudni menni zártkapus meccsre

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
nagylaza
Duff
Nem is ismersz, ember.
BLM ide vagy oda (sokrétű dolog), ennek a mozgalomnak hála, az USA-ban rendőröket lőttek agyon a nyílt utcán.
Engedtessék már meg kifütyülnöm őket, ha már a stadionba és a futballpályára hozzák a politikát, melynek semmi keresnivalója ott.

#JC6
Akik még kifütyülték azok rohamoztak januárban ahol szintén halt meg rendőr
Szóval ilyen alapon rendőrgyilkosokat támogatsz

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 997
nagylaza
Duff
Nem is ismersz, ember.

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Duff Seattle Seahawks 3 449
nagylaza
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 339 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ukránok ötből öt döntetlen, jól nyomják 😆
Dánok gólkülönbsége 5 meccs után 17-0...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 217 — Chiefs GM
Feröer-Dánia még 0-0 😳
warr_b
Ez két ország?
nagylaza
Habsburg Ottó kérdezi az inasat:
Milyen meccs lesz este?
Osztrák-magyar.
És ki ellen játszunk?

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 400 — beers & Packers
Feröer-Dánia még 0-0 😳
warr_b
Ez két ország?
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 339 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Feröer-Dánia még 0-0 😳

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
topin New England Patriots 2 286
A közvetítésben nekem fel se tűnt, a Facsén írta valaki, hogy a magyar-angolon a játékvezető is letérdelt. Így aztán különösképpen jó ötlet volt a pfújolás-fütyülés, ami - tévedés ne essék - nem csupán néhány száz baromtól jött:
 www.youtube.com/watch?v=zt_lZpef-bo
nagylaza
Cakir kiállt a kurdokért?
Willie Parker
Cakirnak emberkent nem lehet mas a velemenye? Nem pont eppen azt fejezte ki ezzel?

Vagy mi is mind a kormany altal kepviselt dologgal vagyunk azonosithatoak a nemzetisegunk okan?