Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 144
Ebédhez tökéletesen illik hogy lehet nézni az M4-en a Vasas-Haladás meccset, ahol egymás utáni 5 jó passz még nem sikerült.
Heisman
Jójaz 😆
warr_b
Ti mazohisták
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 645 — Lucas Scott
Tőzsér nyilatkozta Németh Krisztián fizetéséről:
"Mondok egy példát, Németh Krisztiánét. Minimálbérért futballozik nálunk. Nincs mögötte bónusz. 115 ezer forintot kap. Azért tudom elmondani a keresetét, mert felhatalmazott rá. A klub is. Ő azért jöhetett ide, mert Filipovics az ügynöke."

😆
warr_b
Tőzsér😂
Németh 🤣
Gyerekek, 5 milliót kap a gyerek, plusz Dani lakóparkjában egy lakást.
Ja, meg egy autót 😃😃😃
#JC6
Egy normális országban kimenne a nav és agyon büntetnek őket. De amióta Egerben is hiába büntettek azóta navoskent el tudom képzelni mekkora motiváció lehet büntetni sportklubot.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 896 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
a Derby County a mai győzelmével ismét 0 pontos 😀
Löfli
Nem tudom minek erőlködnek, úgyis kiesnek a bánatba 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 896 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
mi ez sok piros a Vasas-Halin?😊
NB2
Gondolom a vasi gyerekek olyan mélyen vannak a kispestiek seggében, hogy azt se tudják már mik a színeik.
Amúgy ritka paraszt egy banda ez a Haladás, focizni mondjuk már kevésbé tudnak. Vak II meg szépen asszisztált hozzá.

több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 962 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
a Derby County a mai győzelmével ismét 0 pontos 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Állítólag Koeman jelölt Manchesterben 😊
csebi
Melyik?
Kampman
Aki most égett meg katalaniaban.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 510
Low budget Otigbat ki állították a Vasasból
Heisman
rasszista szálat vélelmezek, csak mert nem tisztelte a szabályainkat
ozibozi
hát.... 😀
10 méterről rácsúszott félpályán az egyedül induló Bosnjakra, és felrúgta
Heisman
Fradinál biztos megszokta, hogy ez belefér 😆
warr_b
Sok ideje nem volt hozzá
Kampman
de az a kevés is vissza nem fordítható károkat okozott benne 😊
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 169
Heisman
ozibozi
hát.... 😀
Heisman
warr_b
Sok ideje nem volt hozzá

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 726 — Cowboys fan
Mert a mai labdarugas tovabbra is a szep statisztikakrol szol meg mindig sokak szamara, es hatterbe szoritjak a csondes iparosokat. Hany ev volt, amig a Kante- meg Gattuso-fele jatekosokat a „premierposztokhoz” kepest lebecsultek, mert hogy ok nem lonek annyi golt, vagy adnak annyi golpasszt.

Meg mindig edzofuggo, hogy ki mennyire van raakaszkodva ezekre a posztokra. Ha megnezzuk, akkor Ancelotti nem ereszti el a milanos idoket, szinte minden uj csapataba rogton odavisz egy vagy ket Gattuso-fele eket, aki felszantja box to box neki a palyat.

De Mourinhonak is mindig az elso dolga, hogy egyebkent total favagokat visz a kozeppalyara a csapataiba. Imadja a Fellaini-fele szuroket, akik ha kell, rugnak, csipnek, harapnak, nincs gatlasuk, a legkocsogebb faultot is megcsinaljak, ha epp a helyzet ezt kivanja.

Kloppnal is kiemelt szerepe van a Fabinho, Keita fele vedekezo kozeppalyasnak, csak amig Mourinho azt nezi, hogy minden hajjal megkent legyen az illeto, aki tor es zuz, addig Kloppnal fontos, hogy a jatekos intelligens legyen, es a labdajatekbol is jobban ki tudja venni a reszet, golpasszokkal, fontos atadasokkal.

Nagyon alulertekelik meg mindig a szuroket, pedig szerintem peldaul pont a Manchester az into pelda, hogy egy gyengebb vedelem szamara mennyire fontos a kozeppalyarol erkezo segitseg, es mennyit tudna javitani egy vagy ket Kante-fele intelligens, faradhatatlan szuro.
Stez
zárójelben jegyezném meg, hogy nálam Keita egyáltalán nem védekező, üvegből van, viszont labadügyes.
nálunk a vkp depth az úgy néz ki, hogy Fabinho. aztán aha ő nincs, akkor lehet mást beállítani, Hendersont szoktuk leginkább, harmadik számú opció meg sorsolással.
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 562 — nabege2@yahoo.com
mi ez sok piros a Vasas-Halin?😊
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 653
A malaga elegge elkapta a fonalat
több mint 4 éve
Heisman
ozibozi
hát.... 😀
Heisman

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 853 — "Montoya por favor!"
Heisman
ozibozi
hát.... 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 510
Heisman
több mint 4 éve
Ebédhez tökéletesen illik hogy lehet nézni az M4-en a Vasas-Haladás meccset, ahol egymás utáni 5 jó passz még nem sikerült.
Heisman
Jójaz 😆

több mint 4 éve

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 169
csebi
Melyik?

több mint 4 éve

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 48 419 — Whoops, looks like something went wrong.
...
davemayer
azért gyenge hátvédekkel is lehet nagyjából jól védekezni. értem, hogy Lindelöf meg McGyver nem annyira jó védők, de a Nat Phillips - Rhys Williams - Ozan Kabak hármas rotációjával a Liverpool tavaly az utolsó 15 meccsen kapott 13 gólt, jó, az igaz, hogy addigra Klopp rájött, hogy Fabinhot nem kell a védelemben elpazarolni, mert jobban járunk, ha gyengébb védők előtt ő szűr, mintha egy gyengébb vkp mögött ő védekezik.
de attól még Nat, Rizs meg a Döneres csávó is talán gyengébb Lindelöftől és Megvájertől.

én inkább azt nem értem, hogy a mai futballbal - szerintem - baszó vkp nélkül lehetetlen érvényesülni. ehhez képest szereztetek egy negyvenkettedik támadót 85m ajróért, meg egy védekezni nem hajlandó játékost még 15 millióért.

miközben a Dinamo úgy nyert bajnokságot, hogy megszerezték Kantét a bajnok Lejcsesztertől, a Sziti leigazolta Rodrit az Atleticotól (ezer másik mellett), mi meg akkor lettünk csapat, amikor Van Dijk után Fabinhót is beépítettük a csapatba.
slowmotion
Mert a mai labdarugas tovabbra is a szep statisztikakrol szol meg mindig sokak szamara, es hatterbe szoritjak a csondes iparosokat. Hany ev volt, amig a Kante- meg Gattuso-fele jatekosokat a „premierposztokhoz” kepest lebecsultek, mert hogy ok nem lonek annyi golt, vagy adnak annyi golpasszt.

Meg mindig edzofuggo, hogy ki mennyire van raakaszkodva ezekre a posztokra. Ha megnezzuk, akkor Ancelotti nem ereszti el a milanos idoket, szinte minden uj csapataba rogton odavisz egy vagy ket Gattuso-fele eket, aki felszantja box to box neki a palyat.

De Mourinhonak is mindig az elso dolga, hogy egyebkent total favagokat visz a kozeppalyara a csapataiba. Imadja a Fellaini-fele szuroket, akik ha kell, rugnak, csipnek, harapnak, nincs gatlasuk, a legkocsogebb faultot is megcsinaljak, ha epp a helyzet ezt kivanja.

Kloppnal is kiemelt szerepe van a Fabinho, Keita fele vedekezo kozeppalyasnak, csak amig Mourinho azt nezi, hogy minden hajjal megkent legyen az illeto, aki tor es zuz, addig Kloppnal fontos, hogy a jatekos intelligens legyen, es a labdajatekbol is jobban ki tudja venni a reszet, golpasszokkal, fontos atadasokkal.

Nagyon alulertekelik meg mindig a szuroket, pedig szerintem peldaul pont a Manchester az into pelda, hogy egy gyengebb vedelem szamara mennyire fontos a kozeppalyarol erkezo segitseg, es mennyit tudna javitani egy vagy ket Kante-fele intelligens, faradhatatlan szuro.

Szerkesztette: Stez

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 246 — The Mathematician
Ki is vágták Szulsjárt.
Bazzani
jah az ole out erre utalt korábban 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Ki is vágták Szulsjárt.

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 551 — "Grammar maci"
...
davemayer
azért gyenge hátvédekkel is lehet nagyjából jól védekezni. értem, hogy Lindelöf meg McGyver nem annyira jó védők, de a Nat Phillips - Rhys Williams - Ozan Kabak hármas rotációjával a Liverpool tavaly az utolsó 15 meccsen kapott 13 gólt, jó, az igaz, hogy addigra Klopp rájött, hogy Fabinhot nem kell a védelemben elpazarolni, mert jobban járunk, ha gyengébb védők előtt ő szűr, mintha egy gyengébb vkp mögött ő védekezik.
de attól még Nat, Rizs meg a Döneres csávó is talán gyengébb Lindelöftől és Megvájertől.

én inkább azt nem értem, hogy a mai futballbal - szerintem - baszó vkp nélkül lehetetlen érvényesülni. ehhez képest szereztetek egy negyvenkettedik támadót 85m ajróért, meg egy védekezni nem hajlandó játékost még 15 millióért.

miközben a Dinamo úgy nyert bajnokságot, hogy megszerezték Kantét a bajnok Lejcsesztertől, a Sziti leigazolta Rodrit az Atleticotól (ezer másik mellett), mi meg akkor lettünk csapat, amikor Van Dijk után Fabinhót is beépítettük a csapatba.
slowmotion
Ok de a mu utolso 4-5 évének játékospolitikáját nem lehet összehasonlitani sem a chrlsea-vel sem a pool-lal, mindketto klasszisokkal jobban igazolt.

Én leginkább van de Beek és (ahogy irtad is) Sancho leigazolását nem értem. CR jó hogy jött, az elképzelés is jó volt mert Martial szar Cavani meg nem bír végig egy szezont már, csatár kellett. Nem olyan hatékonysággal persze mintha klasszik 7eslenne, de CR amennyire lehet működik. A mu védekezésének nem CR kellene hogy az alapja legyen, vicces hogy ilyen védelem és középpálya mellett a csatárokat kritizálják (bár tegnap 2-1nél kihagytak 4-5 nagy helyzetet, CR vagy 3at).

Ugyanazt mondtuk, én js a klasszikus vkp-t hiányolom többek között.

Az a baj hogy továbbra sem látom azt hogy a mu-nál ez az edzőcsere igazi változást idézne elő, a FO-t kellene eltüntetni hogy visszatérhessen a csapat az eredeti filozófiájához.

Ja meg le kell igazolni Skriniart, az lenne kb az első, mind1 mennyiért.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
dr0725 New England Patriots 532
Az az egy baj van, hogy az ember amennyire már akarta, hogy rúgják ki végre legalább annyira fordul fel a gyomra attól, hogy ki lesz az utód és mi vár rá megint.

Zidane feleségét meggyőzik valahogy, hogy ez szép hely aztán befürdik mert nem tud felépíteni egy keretet legjobb esetben ezt a befürdést megelőzi egy kb max 1 évig tartó mágikus feltámadás.

Rodgers meg az egyetlen ember akit Ole legyőzőtt win or go home jellegű meccsen... egy rövid feltámadás vele is benne van de legkésőbb jövő ilyenkorra élve megeszik az öltözőben.

Szerintem az egyetlen értelmes megoldás jelenleg Rangnick lenne, úgy, hogy hagyják, hogy azt csinál amit akar, és ami még fontosabb hogy azokkal akikkel akar, de ez túl egyszerű lenne.

Azt az edzőt akit amúgy ki se kellett volna nevezni 8 éve már marha jól kitudjuk rúgni, de normálisat kinevezni nem tudom mikor sikerül.
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 726 — Cowboys fan
...
davemayer
slowmotion
és tegyük hozzá hogy a szélen játszó TAA-t se a tökéletesen elit védekezéséért szeretjük
Negritis
TAA szerintem védőnek gyenge közepes, lényegében egy hátravont középpályás. lényegében mélységi irányító, csak Kloppék kihúzták a szélre, esetleg néha beengedik a halfspace-re.