Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
De annak vv alkesz eva is seggbe nem?Ő Havashenriknek is megvolt 😉hát beszarok ha a Karsai Zita .Dtippjáték ONArcoskodhattok, de ha nincs róla screenshot én ugyan el nem hiszem.Ezt tisztázzuk privátban 😀melyiket? 😀A vegytiszta eredetinél maradnék, az egyik abban riszáló csajt ugyanis közelről ismerem 😊Akkor ezt most Sanyi tiszteletére:www.youtube.com/watch?v=pzX4Zjl6LG0
www.youtube.com/watch?v=UmovUkIBkT8&ab_channel=OgliGakaBigBoy
empty taxi
Kampman
empty taxi
csak h tudjam rokonok vagyunk e
briareos
empty taxi
Sobri Jóska
szerintem a leopárdmintás bikinis csaj az
kaszo
Kenny
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Amúgy le a kalappal a fiúk előtt. Nem estem hanyatt a meccstől, de nyertünk és kint vagyunk, ez a lényeg. 😊Ő nem is kapna ki Andorrától
Rossi pedig szerintem nagy kincs nekünk, remélem ot nem fogjuk kirúgni 3 szarul sikerült meccs után.
roberto23
De mindenesetre nem olyan kerettel ment volna ki. Jo edző volt Storck én bírtam de bárki aki elér egy ilyen szintet azt ki kell rúgni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
van egy merész tippem, hogy a screenshot topik vissza fog térni az PO Eredménykövetőkben.Tegyél smileyt, hogy mindenhová átmenjen az üzenet.
petey
több mint 5 éve
van egy merész tippem, hogy a screenshot topik vissza fog térni az PO Eredménykövetőkben.Szerintem az ezek után a Blaha mekin is kint lesz. Jogosan.
petey
több mint 5 éve
a többi topik szépen behalt😊 se vírus, se amerikai elnökválasztás, semmi 😊
több mint 5 éve
van egy merész tippem, hogy a screenshot topik vissza fog térni az PO Eredménykövetőkben.én már a mai titans coltson szivesen felhozom 😀
petey
több mint 5 éve
van egy merész tippem, hogy a screenshot topik vissza fog térni az PO Eredménykövetőkben.
több mint 5 éve
Ogli G is riszal benne, kardozós rokonok 😊Ő Havashenriknek is megvolt 😉hát beszarok ha a Karsai Zita .Dtippjáték ONArcoskodhattok, de ha nincs róla screenshot én ugyan el nem hiszem.Ezt tisztázzuk privátban 😀melyiket? 😀A vegytiszta eredetinél maradnék, az egyik abban riszáló csajt ugyanis közelről ismerem 😊Akkor ezt most Sanyi tiszteletére:www.youtube.com/watch?v=pzX4Zjl6LG0
empty taxi
Kampman
empty taxi
briareos
empty taxi
Sobri Jóska
kaszo
Kenny
ozibozi
több mint 5 éve
Ő Havashenriknek is megvolt 😉hát beszarok ha a Karsai Zita .Dtippjáték ONArcoskodhattok, de ha nincs róla screenshot én ugyan el nem hiszem.Ezt tisztázzuk privátban 😀melyiket? 😀A vegytiszta eredetinél maradnék, az egyik abban riszáló csajt ugyanis közelről ismerem 😊Akkor ezt most Sanyi tiszteletére:www.youtube.com/watch?v=pzX4Zjl6LG0
empty taxi
Kampman
empty taxi
briareos
empty taxi
Sobri Jóska
kaszo
Kenny
több mint 5 éve
Mondjuk azt, hogy Nego törlesztett valamit Trianonból? 😉Majd ha a francia meccset is levajazza nekünk. 😉
dande
több mint 5 éve
hát beszarok ha a Karsai Zita .Dtippjáték ONArcoskodhattok, de ha nincs róla screenshot én ugyan el nem hiszem.Ezt tisztázzuk privátban 😀melyiket? 😀A vegytiszta eredetinél maradnék, az egyik abban riszáló csajt ugyanis közelről ismerem 😊Akkor ezt most Sanyi tiszteletére:www.youtube.com/watch?v=pzX4Zjl6LG0
empty taxi
Kampman
empty taxi
briareos
empty taxi
Sobri Jóska
kaszo
több mint 5 éve
Amikor FLZOLI azt hiszi poénkodik, aztán rákacsint a valóság...😉Azért durva hogy a sport 1 most adja az összefoglslót, és konkrétan nem tudnak helyzetet sem mutatni.Majd az Arena4 jobban megcsinálja azt is
ozibozi
FLZOLI
shawnka
több mint 5 éve
Mondjuk azt, hogy Nego törlesztett valamit Trianonból? 😉
több mint 5 éve
tippjáték ONArcoskodhattok, de ha nincs róla screenshot én ugyan el nem hiszem.Ezt tisztázzuk privátban 😀melyiket? 😀A vegytiszta eredetinél maradnék, az egyik abban riszáló csajt ugyanis közelről ismerem 😊Akkor ezt most Sanyi tiszteletére:www.youtube.com/watch?v=pzX4Zjl6LG0
empty taxi
Kampman
empty taxi
briareos
empty taxi
Sobri Jóska
több mint 5 éve
😉Azért durva hogy a sport 1 most adja az összefoglslót, és konkrétan nem tudnak helyzetet sem mutatni.Majd az Arena4 jobban megcsinálja azt is
ozibozi
FLZOLI
több mint 5 éve
Ja és bár nem volt ott, de:Rossi mágia, ugyan kérlek... Csányi mágia!!! 🤣🤣🤣
ROSSI MÁGIA!!!!!
iktriad
Megint bejött ugyanis a " kurvaszar edzőt menesztem a legelején hogy a normális mennybe mehessen"
És még Negot is ő intézte, látszik hogy üzletember 🤣🤣🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Azért durva hogy a sport 1 most adja az összefoglslót, és konkrétan nem tudnak helyzetet sem mutatni.Mert gólok kellenek, nem helyzetek.
ozibozi
Ez a soccer.
több mint 5 éve
nem tudom mi van eddig simán tudtam screenshotolni de most nem engediArcoskodhattok, de ha nincs róla screenshot én ugyan el nem hiszem.Ezt tisztázzuk privátban 😀melyiket? 😀A vegytiszta eredetinél maradnék, az egyik abban riszáló csajt ugyanis közelről ismerem 😊Akkor ezt most Sanyi tiszteletére:www.youtube.com/watch?v=pzX4Zjl6LG0
empty taxi
Kampman
empty taxi
briareos
empty taxi
Sobri Jóska
fura
több mint 5 éve
Azért durva hogy a sport 1 most adja az összefoglslót, és konkrétan nem tudnak helyzetet sem mutatni.Majd az Arena4 jobban megcsinálja azt is
ozibozi
több mint 5 éve
Volt már screenshot, cheap shot, eljutottunk a cumshothoz? 😀Lehet az is azon a fránya mobilon van 😊Sanyát meg hagyjátok békén, nyilván poénkodott, hiszen ő maga írta, hogy nem tart bankban pénzt, tudjukmiért, így ha akart volna se tudott volna sportfogadni online.azért Sándortol ez hatalmas achievement volt utoljára kapás bogi képeit követelték ennyien
Ezt körbejártuk.
Sobri Jóska
briareos
FLZOLI
Nah mind1 leverek egy Botka izé vodka shotot h tisztázódjon a helyzet.
Egyébként meg:
www.youtube.com/watch?v=2XiYUYcpsT4&ab_channel=BoBMArleySong1

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Arcoskodhattok, de ha nincs róla screenshot én ugyan el nem hiszem.Ezt tisztázzuk privátban 😀melyiket? 😀A vegytiszta eredetinél maradnék, az egyik abban riszáló csajt ugyanis közelről ismerem 😊Akkor ezt most Sanyi tiszteletére:www.youtube.com/watch?v=pzX4Zjl6LG0
empty taxi
Kampman
empty taxi
briareos
empty taxi
több mint 5 éve
Azért durva hogy a sport 1 most adja az összefoglslót, és konkrétan nem tudnak helyzetet sem mutatni.
több mint 5 éve
talán még empty csaja is 😕Lehet az is azon a fránya mobilon van 😊Sanyát meg hagyjátok békén, nyilván poénkodott, hiszen ő maga írta, hogy nem tart bankban pénzt, tudjukmiért, így ha akart volna se tudott volna sportfogadni online.azért Sándortol ez hatalmas achievement volt utoljára kapás bogi képeit követelték ennyien
Ezt körbejártuk.
Sobri Jóska
briareos
FLZOLI