Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
lol, skótok is kijutottak

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Sándor szerintem egyszerű a helyzet:Jogos csak idegesít hogy nem hogy örülnének neki (nekem pl.eszembe nem jutna olyanokat írni hogy híd alatt fogsz aludni,úgy is van már hiteled stb..)60. Percbe írtam Házat Kocsit.....Nem vennéd ennyire komolyan már rég leszálltak volna rólad 😉
De hihetetlen hogy ezt kell bizonygatni....
(Különben megjegyzem 1 havi fizu kint )
De mindenki azt hisz amit akar....
Rózsa Sándor (betyár)
dande
Plusz érződik hogy legtöbben inkabb annak örültek volna ha bukom.Jelzem buktam már rengetegszer ekkorát kaszino nyerőgép fogadás stb.
Na meg hogy itt vadidegeneknek keljen bizonygatnom és még én érzem magam szarúl utána......
Rózsa Sándor (betyár)
Ha te beirod h x pénzt raktál fel és gecijó stb, akkor jönni fog a pics or it didnt happen.
Ha csak annyit irsz h de kurva jó, jött egy komolyabb összeg, akkor lehet h lesz olyan aki megkérdezi h miért mennyit raktál rá
(mint te legutóbb engem)
te pedig nem válaszolsz mert senkinek semmi köze hozzá
(ahogy én tettem)
ha nyertél, örülök neked, ha nem az se érdekel. De nem is kéne tudnom róla igazából nem?
több mint 5 éve
David Marshall is nemzeti hős lett. Grat Skóciának. Csak a szlovák meccs tippem nem jött.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Utolsó szerb elbaszta, skótok is kint 😁❤

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Szegény skót kapus nem volt biztos benne, hogy megadják a védést 😊1998 után újra nagy tornán Skócia
több mint 5 éve
Mi.te tudod a legjobban, hogy coinflipre nem teszünk fel havi fizetéstEgy sima magyar gól?60. Percbe írtam Házat Kocsit.....Amíg nem mutatsz róla bármilyen bizonyítékot senki nem fogja elhinni, hogy csak úgy felraksz egy havi fizudat egy teljesen reménytelen fogadásra.
Rózsa Sándor (betyár)
Ez a realitás. Ha mégis sikerül valahogy 2020-ban egy képernyőfotót készítened, mindenki gratulálni fog. Ebben biztos lehetsz.
Kenny
Lehetett kb 2.0-as oddsa.
Az nem teljesen reménytelen. Kb. coinflip.
Sobri Jóska
kaszo
De van aki még 2 outra is, hiszen "vagy jön vagy nem".
több mint 5 éve
MEGTALÁLTAM SANYA SZELVÉNYÉT xdaz egy vicc volt Sándor.Jogos csak idegesít hogy nem hogy örülnének neki (nekem pl.eszembe nem jutna olyanokat írni hogy híd alatt fogsz aludni,úgy is van már hiteled stb..)60. Percbe írtam Házat Kocsit.....Nem vennéd ennyire komolyan már rég leszálltak volna rólad 😉
Rózsa Sándor (betyár)
dande
Plusz érződik hogy legtöbben inkabb annak örültek volna ha bukom.Jelzem buktam már rengetegszer ekkorát kaszino nyerőgép fogadás stb.
Na meg hogy itt vadidegeneknek keljen bizonygatnom és még én érzem magam szarúl utána......
Rózsa Sándor (betyár)
Mindenki örülni fog neked, amint megmutatod a szelvényt, addig sajnos és ez most csúnyának fog tűnni, de csak egy hazug maradsz.
Kenny
több mint 5 éve
Hát ez nem hangzik túl jól, mintha lenne egy kis addikcio a dologbanJogos csak idegesít hogy nem hogy örülnének neki (nekem pl.eszembe nem jutna olyanokat írni hogy híd alatt fogsz aludni,úgy is van már hiteled stb..)60. Percbe írtam Házat Kocsit.....Nem vennéd ennyire komolyan már rég leszálltak volna rólad 😉
Rózsa Sándor (betyár)
dande
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
De bazd, magad alatt vágod a fát. Rohadt kíváncsi lennék én is, óriásit gratulálnék, de ez full hiteltelen így. telót telóval lefényképezel, stb. 4000 opció van kifotózni bármit telóról. 😊Jogos csak idegesít hogy nem hogy örülnének neki (nekem pl.eszembe nem jutna olyanokat írni hogy híd alatt fogsz aludni,úgy is van már hiteled stb..)60. Percbe írtam Házat Kocsit.....Nem vennéd ennyire komolyan már rég leszálltak volna rólad 😉
Rózsa Sándor (betyár)
dande
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
az egy vicc volt Sándor.Jogos csak idegesít hogy nem hogy örülnének neki (nekem pl.eszembe nem jutna olyanokat írni hogy híd alatt fogsz aludni,úgy is van már hiteled stb..)60. Percbe írtam Házat Kocsit.....Nem vennéd ennyire komolyan már rég leszálltak volna rólad 😉
Rózsa Sándor (betyár)
dande
Rózsa Sándor (betyár)
Mindenki örülni fog neked, amint megmutatod a szelvényt, addig sajnos és ez most csúnyának fog tűnni, de csak egy hazug maradsz.
több mint 5 éve
De baz azt se tudjuk hol rakta meg meg H milyen odds 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Úgy legyen!Én ahogy a kommentek alapján ismerem szerintem megrakta 😀 😛 bejöttÉn abszolút elhiszem, hogy megtette. Csak az összeget nem.Meg is van az új 24óraalexosszal téma.60. Percbe írtam Házat Kocsit.....de lol ezt most úgy írod, mintha videót kértek volna arról, ahogy éppen megraktad, egy szaros képernyőfotóról volt szó, 3 másodperc lenne feltenni ha valós lenne
Rózsa Sándor (betyár)
kaszo
Tactful Cactus
nagylaza
Heisman
több mint 5 éve
Kettőből egyszer bejön.akkor nem teljesen reménytelen, de sportfogadási szempontból, ekkora összeggel erősen megkérdőjelezhető.Egy sima magyar gól?60. Percbe írtam Házat Kocsit.....Amíg nem mutatsz róla bármilyen bizonyítékot senki nem fogja elhinni, hogy csak úgy felraksz egy havi fizudat egy teljesen reménytelen fogadásra.
Rózsa Sándor (betyár)
Ez a realitás. Ha mégis sikerül valahogy 2020-ban egy képernyőfotót készítened, mindenki gratulálni fog. Ebben biztos lehetsz.
Kenny
Sobri Jóska
Kenny
Sanya nem profi sportfogadó, csak egy bátor hazafi tele pénzzel.
Egyszer belefér, inkább, mint valami hülye kötés.
Sanya, mennyi volt az odds?
2.0? Felette? Alatta?
több mint 5 éve
nem, ez vmi más, screenshotot nem engediEz egy screenshot?? 😀
emnéty plzs
petey
Gergőbácsi
több mint 5 éve
Én ahogy a kommentek alapján ismerem szerintem megrakta 😀 😛 bejöttÉn abszolút elhiszem, hogy megtette. Csak az összeget nem.Meg is van az új 24óraalexosszal téma.60. Percbe írtam Házat Kocsit.....de lol ezt most úgy írod, mintha videót kértek volna arról, ahogy éppen megraktad, egy szaros képernyőfotóról volt szó, 3 másodperc lenne feltenni ha valós lenne
Rózsa Sándor (betyár)
kaszo
Tactful Cactus
nagylaza
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Jogos csak idegesít hogy nem hogy örülnének neki (nekem pl.eszembe nem jutna olyanokat írni hogy híd alatt fogsz aludni,úgy is van már hiteled stb..)60. Percbe írtam Házat Kocsit.....Nem vennéd ennyire komolyan már rég leszálltak volna rólad 😉
Rózsa Sándor (betyár)
dande
több mint 5 éve
Nem ez egy cheap shot az M4-re.Ez egy screenshot?? 😀
emnéty plzs
petey
Gergőbácsi
több mint 5 éve
te tudod a legjobban, hogy coinflipre nem teszünk fel havi fizetéstEgy sima magyar gól?60. Percbe írtam Házat Kocsit.....Amíg nem mutatsz róla bármilyen bizonyítékot senki nem fogja elhinni, hogy csak úgy felraksz egy havi fizudat egy teljesen reménytelen fogadásra.
Rózsa Sándor (betyár)
Kenny
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Én abszolút elhiszem, hogy megtette. Csak az összeget nem.Meg is van az új 24óraalexosszal téma.60. Percbe írtam Házat Kocsit.....de lol ezt most úgy írod, mintha videót kértek volna arról, ahogy éppen megraktad, egy szaros képernyőfotóról volt szó, 3 másodperc lenne feltenni ha valós lenne
Rózsa Sándor (betyár)
kaszo
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Akkor ezt most Sanyi tiszteletére:www.youtube.com/watch?v=pzX4Zjl6LG0
www.youtube.com/watch?v=UmovUkIBkT8&ab_channel=OgliGakaBigBoy
empty taxi
több mint 5 éve
Csodálkozol? Már be vannak baszva ők is, mint Szoboszlai labdája a kapuba.
emnéty plzs
petey
több mint 5 éve
Sanya én megadom neked, elhiszem hogy nyertél, mennyit vagy hanyas volt az odds? 😊Viccen kivul grat😅
több mint 5 éve
Ez egy screenshot?? 😀
emnéty plzs
petey
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Mert nem létezik 🙃mert nem akarsz v mert nem engedi?????Utánakerestem! Nagyon jó!meme generator csodákra képes 😀Ezt Te csináltad?Csak az menjen ki este 8 után, aki gólt tud lőni Izlandnak -fb komment 🤣
steelwolf
Kenny
steelwolf
Kenny
De nem küldök róla képernyőfotót! 😂
steelwolf
briareos