Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Visszavonom h nem volt jó Szoboszlai. 6 kulcs passz az azért nem vicces, igazából az a kérdés h azokkal mi lett?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ez csak azért rossz mert nem én írtam be 😉ő igazából a biciklizést kedveli: en.wikipedia.org/wiki/Greg_LeMondA főni is örül 😊lemond?
m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158744186096093&id=298090296092
Hátha holnap bejelent valami jót is 😊
FLZOLI
Löfli
empty taxi
több mint 5 éve
v belépek én telómról az tud screenshotot tutirafotózd le a másik telefonoddal a telókád képernyőjét kapitányNem engediMint mikor a fürdőszobában nyomod a szelfit, csak ezúttal a telefon képernyőjévelAzt hogyan ? Vagy az mi ?Nem engedi telefonról kifotózniscreenshot
Valakinek valami ötlet ?
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
shawnka
legalább számlaszámot is ellenőrzöm jó e
több mint 5 éve
Csak az menjen ki este 8 után, aki gólt tud lőni Izlandnak -fb komment 🤣
több mint 5 éve
Touche 😀ő igazából a biciklizést kedveli: en.wikipedia.org/wiki/Greg_LeMondA főni is örül 😊lemond?
FLZOLI
Löfli
empty taxi
több mint 5 éve
Közben a Sport 1 én szerb komák skótokkal szarakodnak a hosszabításban 😊
több mint 5 éve
fotózd le a másik telefonoddal a telókád képernyőjét kapitányNem engediMint mikor a fürdőszobában nyomod a szelfit, csak ezúttal a telefon képernyőjévelAzt hogyan ? Vagy az mi ?Nem engedi telefonról kifotózniscreenshot
Valakinek valami ötlet ?
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
A főni is örül 😊👍
FLZOLI
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
ő igazából a biciklizést kedveli: en.wikipedia.org/wiki/Greg_LeMondA főni is örül 😊lemond?
FLZOLI
Löfli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Gudmundssonnak sokat köszönhetünk
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nyilván nem, még valamiben igazat mondtál volnaNem engediMint mikor a fürdőszobában nyomod a szelfit, csak ezúttal a telefon képernyőjévelAzt hogyan ? Vagy az mi ?Nem engedi telefonról kifotózniscreenshot
Valakinek valami ötlet ?
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
Amúgy meg
lmgtfy.app/?q=mobile+screenshot+not+allowed

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ezt miből gondolod ?Nem veszi a poént , a Boyst se értette!most rakjak mögé szmájlit te eke? 😀Mesélj még kérlek ....2000 eruoval megkuldtem 😍😍😍😍😍😍lófaszt életedben nem láttál annyi pénzt
Rózsa Sándor (betyár)
petey
Ekkora egy negatív fasz....
Rózsa Sándor (betyár)
petey
Toca
több mint 5 éve
A főni is örül 😊Megvan a vakcina mindenképp 😀 😀
FLZOLI
több mint 5 éve
A főni is örül 😊lemond?
FLZOLI

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Liverpoolban nevelkedett, bl elődöntőn játszott, azért megtanítják őket erre. Ráadásul ő nem is hülyegyerekviszont jól nyilatkozottIgyvan kérdezd fel Gulát egy ilyen meccs után.Nem is értem, csávó sírt is a sípszó után, de azt vágod h vereség után is oda hívtak volna
Okos.
Kenny
csebi
Adirotor
több mint 5 éve
A főni is örül 😊m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158744186096093&id=298090296092
több mint 5 éve
Jó kis zene! 😁
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Akkor sorrymost rakjak mögé szmájlit te eke? 😀Mesélj még kérlek ....2000 eruoval megkuldtem 😍😍😍😍😍😍lófaszt életedben nem láttál annyi pénzt
Rózsa Sándor (betyár)
petey
Rózsa Sándor (betyár)
petey
De tényleg bocsi
Elsore nem vettem
több mint 5 éve
viszont jól nyilatkozottIgyvan kérdezd fel Gulát egy ilyen meccs után.Nem is értem, csávó sírt is a sípszó után, de azt vágod h vereség után is oda hívtak volna
Okos.
Kenny
csebi
több mint 5 éve
bazmeg kiköptem a piámNem veszi a poént , a Boyst se értette!most rakjak mögé szmájlit te eke? 😀Mesélj még kérlek ....2000 eruoval megkuldtem 😍😍😍😍😍😍lófaszt életedben nem láttál annyi pénzt
Rózsa Sándor (betyár)
petey
Rózsa Sándor (betyár)
petey
Toca
több mint 5 éve
Nem veszi a poént , a Boyst se értette!most rakjak mögé szmájlit te eke? 😀Mesélj még kérlek ....2000 eruoval megkuldtem 😍😍😍😍😍😍lófaszt életedben nem láttál annyi pénzt
Rózsa Sándor (betyár)
petey
Rózsa Sándor (betyár)
petey
több mint 5 éve
Azért a lefujasnál fújt egy kurva nagyot.Igyvan kérdezd fel Gulát egy ilyen meccs után.utána egész jól védett
Okos.
Kenny
slowmotion
több mint 5 éve
most rakjak mögé szmájlit te eke? 😀Mesélj még kérlek ....2000 eruoval megkuldtem 😍😍😍😍😍😍lófaszt életedben nem láttál annyi pénzt
Rózsa Sándor (betyár)
petey
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
We needkétlem h a magyar válogatott lenne aki elkapja a németeketTúl sok Sobrit olvastam az elmúlt években! A németeket el lehet -sajna- kapni, mert egyelőre nekem nagyon nem tetszik, amit Lőw mostanság csinál a Nationalelffel. Ha Müllert addig visszafogadja, akkor persze más Katarina Witt fekvése.lolElmult 3 torna gyoztesevel egy csoportban, not bad, not bad. 😊Sima továbbjutás. Cé már öreg, a németek szarok (sajna), a franciákat meg majd Nego megkenni, hogy leadják a meccset.
Vrij6
iktriad
briareos
iktriad
briareos
www.youtube.com/watch?v=lTXFZfECvVM&ab_channel=rado166

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...