Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Meg is van az új 24óraalexosszal téma.60. Percbe írtam Házat Kocsit.....de lol ezt most úgy írod, mintha videót kértek volna arról, ahogy éppen megraktad, egy szaros képernyőfotóról volt szó, 3 másodperc lenne feltenni ha valós lenne
De hihetetlen hogy ezt kell bizonygatni....
(Különben megjegyzem 1 havi fizu kint )
De mindenki azt hisz amit akar....
Rózsa Sándor (betyár)
kaszo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Egy sima magyar gól?60. Percbe írtam Házat Kocsit.....Amíg nem mutatsz róla bármilyen bizonyítékot senki nem fogja elhinni, hogy csak úgy felraksz egy havi fizudat egy teljesen reménytelen fogadásra.
Rózsa Sándor (betyár)
Ez a realitás. Ha mégis sikerül valahogy 2020-ban egy képernyőfotót készítened, mindenki gratulálni fog. Ebben biztos lehetsz.
Kenny
Lehetett kb 2.0-as oddsa.
Az nem teljesen reménytelen. Kb. coinflip.
több mint 5 éve
60. Percbe írtam Házat Kocsit.....de lol ezt most úgy írod, mintha videót kértek volna arról, ahogy éppen megraktad, egy szaros képernyőfotóról volt szó, 3 másodperc lenne feltenni ha valós lenne
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
60. Percbe írtam Házat Kocsit.....Elég merész volt akkor az biztos 😊
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
60. Percbe írtam Házat Kocsit.....Amíg nem mutatsz róla bármilyen bizonyítékot senki nem fogja elhinni, hogy csak úgy felraksz egy havi fizudat egy teljesen reménytelen fogadásra.
Rózsa Sándor (betyár)
Ez a realitás. Ha mégis sikerül valahogy 2020-ban egy képernyőfotót készítened, mindenki gratulálni fog. Ebben biztos lehetsz.
több mint 5 éve
60. Percbe írtam Házat Kocsit.....Mondom, halkítás és kikapcsolás gomb egyszerre nyomva a telón. Próbáld ki
Rózsa Sándor (betyár)
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
60. Percbe írtam Házat Kocsit.....Nem vennéd ennyire komolyan már rég leszálltak volna rólad 😉
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Őszintén tudtam örülni végre...bár ezt meg kell majd magyaráznom itthon...😊Magam sem gondoltam komolyan h a 80+ perc után kétszer ordítok...
Hiába, ha nincs jégkorong, a lúd is megteszi 😉
több mint 5 éve
Tótok is csak kibrusztolják
több mint 5 éve
Eközben tizipárbaj a szerb-skóton
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
60. Percbe írtam Házat Kocsit.....De hihetetlen hogy ezt kell bizonygatni....
több mint 5 éve
Skót-szerb meccsen büntető párbaj
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Akárhogy is szerepel nyáron a válogatott remélem minél többen élőben nézhetik majd. Már akit érdekel.Aki nem annak marad a printscreen, profik leszünk addigra...
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Hát őszintén ez a beleszarok edző attitűd jobb mint a Rossi féle benyalós ömlengés, maradhatna ez a páros a padon mint dupla HC
több mint 5 éve
Akárhogy is szerepel nyáron a válogatott remélem minél többen élőben nézhetik majd. Már akit érdekel.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Sanyi, általában a halkítás + kikapcsolás, egyszerre nyomva. Legalábbis xiaomin
több mint 5 éve
hát eddig nem fenyeget minket ez a veszély.Mert gyíkok vagytok mind, én se küldenék!mert nem akarsz v mert nem engedi?????Utánakerestem! Nagyon jó!meme generator csodákra képes 😀Ezt Te csináltad?Csak az menjen ki este 8 után, aki gólt tud lőni Izlandnak -fb komment 🤣
steelwolf
Kenny
steelwolf
Kenny
De nem küldök róla képernyőfotót! 😂
steelwolf
briareos
Ha Lashley nyeri a Masterst direkt nem fotózom le a sok dollárt én se.
Sobri Jóska
plusz már tudjuk mennyit kaszálnál 😀
több mint 5 éve
Mert gyíkok vagytok mind, én se küldenék!mert nem akarsz v mert nem engedi?????Utánakerestem! Nagyon jó!meme generator csodákra képes 😀Ezt Te csináltad?Csak az menjen ki este 8 után, aki gólt tud lőni Izlandnak -fb komment 🤣
steelwolf
Kenny
steelwolf
Kenny
steelwolf
briareos
Ha Lashley nyeri a Masterst direkt nem fotózom le a sok dollárt én se.
több mint 5 éve
Egy ilyen borzasztó évben, végre egy kis önfeledt öröm!
több mint 5 éve
mert nem akarsz v mert nem engedi?????Utánakerestem! Nagyon jó!meme generator csodákra képes 😀Ezt Te csináltad?Csak az menjen ki este 8 után, aki gólt tud lőni Izlandnak -fb komment 🤣
steelwolf
Kenny
steelwolf
Kenny
steelwolf
több mint 5 éve
Te vagy az Dolores 😊Most komolyan ez lesz a téma? 😀hazudni bűn
Kampman
kaszo
több mint 5 éve
Utánakerestem! Nagyon jó!meme generator csodákra képes 😀Ezt Te csináltad?Csak az menjen ki este 8 után, aki gólt tud lőni Izlandnak -fb komment 🤣
steelwolf
Kenny
steelwolf
Kenny
több mint 5 éve
Ez hazugság.Most komolyan ez lesz a téma? 😀hazudni bűn
Kampman
kaszo
több mint 5 éve
Az iPhone is screesnshotol, de full fekete amit lement.érdekes note 20 ultra tudja.iPhonennal kipróbáltam kiváncsiságból.De hát szó szerint ki is guglizták neked 😀Jó akkor nem mondtam igazat .....Nyilván nem, még valamiben igazat mondtál volnaNem engediMint mikor a fürdőszobában nyomod a szelfit, csak ezúttal a telefon képernyőjévelAzt hogyan ? Vagy az mi ?Nem engedi telefonról kifotózniscreenshot
Valakinek valami ötlet ?
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
Amúgy meg
lmgtfy.app/?q=mobile+screenshot+not+allowed
r.baggio
Hihetetlen.
Na mindegy
Rózsa Sándor (betyár)
Gergőbácsi
Netbank appot lehet screenshotolni, youtubeot is, böngészőből bármit, de HboGo-t, HorizonGo-t nem.
Sobri Jóska
igaz workaround h mondjuk "jegyzetelek rá" akár csak 1 pontot és úgy mentem le
briareos
Régi androidos Samsung is simán tud Pokerstars-t screenshotolni.