Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
érdekes note 20 ultra tudja.iPhonennal kipróbáltam kiváncsiságból.De hát szó szerint ki is guglizták neked 😀Jó akkor nem mondtam igazat .....Nyilván nem, még valamiben igazat mondtál volnaNem engediMint mikor a fürdőszobában nyomod a szelfit, csak ezúttal a telefon képernyőjévelAzt hogyan ? Vagy az mi ?Nem engedi telefonról kifotózniscreenshot
Valakinek valami ötlet ?
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
Amúgy meg
lmgtfy.app/?q=mobile+screenshot+not+allowed
r.baggio
Hihetetlen.
Na mindegy
Rózsa Sándor (betyár)
Gergőbácsi
Netbank appot lehet screenshotolni, youtubeot is, böngészőből bármit, de HboGo-t, HorizonGo-t nem.
Sobri Jóska
igaz workaround h mondjuk "jegyzetelek rá" akár csak 1 pontot és úgy mentem le
több mint 5 éve
Egy igaz betyár szetosztja a csorok között a gazdagoktol megszerzett pénzt 😊
több mint 5 éve
A katonák és a rendőrök mekkora utcabált rendezhetnek most.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
meme generator csodákra képes 😀Ezt Te csináltad?Csak az menjen ki este 8 után, aki gólt tud lőni Izlandnak -fb komment 🤣
steelwolf
Kenny
steelwolf
több mint 5 éve
iPhonennal kipróbáltam kiváncsiságból.De hát szó szerint ki is guglizták neked 😀Jó akkor nem mondtam igazat .....Nyilván nem, még valamiben igazat mondtál volnaNem engediMint mikor a fürdőszobában nyomod a szelfit, csak ezúttal a telefon képernyőjévelAzt hogyan ? Vagy az mi ?Nem engedi telefonról kifotózniscreenshot
Valakinek valami ötlet ?
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
Amúgy meg
r.baggio
Hihetetlen.
Na mindegy
Rózsa Sándor (betyár)
Gergőbácsi
Netbank appot lehet screenshotolni, youtubeot is, böngészőből bármit, de HboGo-t, HorizonGo-t nem.
több mint 5 éve
Nyilván de amilyen savazast az fb huszaroktol kap állandóan...Baszki de osszeszedetten beszél, 6 kategóriával értelmesebb mint DB7Nem nehéz 😊
FLZOLI
dande
több mint 5 éve
Persze h kételkednek benned!Jó akkor nem mondtam igazat .....Nyilván nem, még valamiben igazat mondtál volnaNem engediMint mikor a fürdőszobában nyomod a szelfit, csak ezúttal a telefon képernyőjévelAzt hogyan ? Vagy az mi ?Nem engedi telefonról kifotózniscreenshot
Valakinek valami ötlet ?
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
Amúgy meg
r.baggio
Hihetetlen.
Na mindegy
Rózsa Sándor (betyár)
Nagy lóvé, és a mai technológiával nem tudod bizonyitani!
több mint 5 éve
Baszki de osszeszedetten beszél, 6 kategóriával értelmesebb mint DB7Nem nehéz 😊
FLZOLI
több mint 5 éve
Sanya, rajzold le.Jó akkor nem mondtam igazat .....Nyilván nem, még valamiben igazat mondtál volnaNem engediMint mikor a fürdőszobában nyomod a szelfit, csak ezúttal a telefon képernyőjévelAzt hogyan ? Vagy az mi ?Nem engedi telefonról kifotózniscreenshot
Valakinek valami ötlet ?
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
Amúgy meg
r.baggio
Hihetetlen.
Na mindegy
Rózsa Sándor (betyár)
Nekem az is jó.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Mennyi az oddsa hogy sikerül feltölteni a szelvényt?Nagyobb, mint hogy fordítunk a 87. perc után.
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Baszki de osszeszedetten beszél, 6 kategóriával értelmesebb mint DB7
több mint 5 éve
Ezt Te csináltad?Csak az menjen ki este 8 után, aki gólt tud lőni Izlandnak -fb komment 🤣
steelwolf
Kenny
több mint 5 éve
nekem egyáltalán nem tudathasadásosSzerintem se, de ma legyünk pozitívak, mint a Zwack Unicum.kétlem h a magyar válogatott lenne aki elkapja a németeketTúl sok Sobrit olvastam az elmúlt években! A németeket el lehet -sajna- kapni, mert egyelőre nekem nagyon nem tetszik, amit Lőw mostanság csinál a Nationalelffel. Ha Müllert addig visszafogadja, akkor persze más Katarina Witt fekvése.lolElmult 3 torna gyoztesevel egy csoportban, not bad, not bad. 😊Sima továbbjutás. Cé már öreg, a németek szarok (sajna), a franciákat meg majd Nego megkenni, hogy leadják a meccset.
Vrij6
iktriad
briareos
iktriad
briareos
"Picit" tudathasadásos meccs lesz az nekem. Tétmeccsen egymás ellen Ebn vagy VB-n a magyarok és a németek. Neked meg aztán pláne.
iktriad
több mint 5 éve
Sanya, rajzold le.Jó akkor nem mondtam igazat .....Nyilván nem, még valamiben igazat mondtál volnaNem engediMint mikor a fürdőszobában nyomod a szelfit, csak ezúttal a telefon képernyőjévelAzt hogyan ? Vagy az mi ?Nem engedi telefonról kifotózniscreenshot
Valakinek valami ötlet ?
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
Amúgy meg
r.baggio
Hihetetlen.
Na mindegy
Rózsa Sándor (betyár)
Nekem az is jó.
több mint 5 éve
De hát szó szerint ki is guglizták neked 😀Jó akkor nem mondtam igazat .....Nyilván nem, még valamiben igazat mondtál volnaNem engediMint mikor a fürdőszobában nyomod a szelfit, csak ezúttal a telefon képernyőjévelAzt hogyan ? Vagy az mi ?Nem engedi telefonról kifotózniscreenshot
Valakinek valami ötlet ?
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
Amúgy meg
r.baggio
Hihetetlen.
Na mindegy
Rózsa Sándor (betyár)
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Szerintem se, de ma legyünk pozitívak, mint a Zwack Unicum.kétlem h a magyar válogatott lenne aki elkapja a németeketTúl sok Sobrit olvastam az elmúlt években! A németeket el lehet -sajna- kapni, mert egyelőre nekem nagyon nem tetszik, amit Lőw mostanság csinál a Nationalelffel. Ha Müllert addig visszafogadja, akkor persze más Katarina Witt fekvése.lolElmult 3 torna gyoztesevel egy csoportban, not bad, not bad. 😊Sima továbbjutás. Cé már öreg, a németek szarok (sajna), a franciákat meg majd Nego megkenni, hogy leadják a meccset.
Vrij6
iktriad
briareos
iktriad
briareos
"Picit" tudathasadásos meccs lesz az nekem. Tétmeccsen egymás ellen Ebn vagy VB-n a magyarok és a németek. Neked meg aztán pláne.
több mint 5 éve
Visszavonom h nem volt jó Szoboszlai. 6 kulcs passz az azért nem vicces, igazából az a kérdés h azokkal mi lett?A RB Salzburg erősebb 😛?
csebi
több mint 5 éve
Csak az menjen ki este 8 után, aki gólt tud lőni Izlandnak -fb komment 🤣
steelwolf
több mint 5 éve
Remélem nagy ünnep jövő nyáron és elmúlik addig ez a fos
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Mennyi az oddsa hogy sikerül feltölteni a szelvényt?15
Tactful Cactus
több mint 5 éve
nehogy azt higgyétek hogy látni fogjuk azt a szelvényt 😀😀😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Jó akkor nem mondtam igazat .....Nyilván nem, még valamiben igazat mondtál volnaNem engediMint mikor a fürdőszobában nyomod a szelfit, csak ezúttal a telefon képernyőjévelAzt hogyan ? Vagy az mi ?Nem engedi telefonról kifotózniscreenshot
Valakinek valami ötlet ?
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
Amúgy meg
r.baggio
Hihetetlen.
Na mindegy
több mint 5 éve
Mennyi az oddsa hogy sikerül feltölteni a szelvényt?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!