Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Na most akkor elmondom, hogy az elmúlt 30-35 évben nem ahhoz vagyok hozzászokva, hogy mi rúgunk gólt a 88 és 91. percben, hanem fordítva.....Van egy-két ellenpélda, de amúgy: igen.
Ezt könnyebb megszokni. 😊
csi77
több mint 5 éve
Franciákat nem is kell majd. Németek addig szarok amíg Müller nem tér vissza.Elmult 3 torna gyoztesevel egy csoportban, not bad, not bad. 😊Sima továbbjutás. Cé már öreg, a németek szarok (sajna), a franciákat meg majd Nego megkenni, hogy leadják a meccset.
Vrij6
iktriad
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Na most akkor elmondom, hogy az elmúlt 30-35 évben nem ahhoz vagyok hozzászokva, hogy mi rúgunk gólt a 88 és 91. percben, hanem fordítva.....Ezt könnyebb megszokni. 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem dehogy írtam is Magyar csapat szerez gólt élő fogadás2000 eruoval megkuldtem 😍😍😍😍😍😍de ugye nem az Xet
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
több mint 5 éve
Elmult 3 torna gyoztesevel egy csoportban, not bad, not bad. 😊Sima továbbjutás. Cé már öreg, a németek szarok (sajna), a franciákat meg majd Nego megkenni, hogy leadják a meccset.
Vrij6
több mint 5 éve
Akkó zenéljünk.www.youtube.com/watch?v=H49RAnhN9K8&ab_channel=BSE86

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
ezeket a pólókat szar lett volna kidobniAfrikában jó lett volna a Falcons meg a Frisco SB győztes pólók melle.
Adirotor
több mint 5 éve
Ha tolsz egy szelvényt szerintem annyi likeot kapsz rá mint még senki ezen a fórumon.Mesélj még kérlek ....2000 eruoval megkuldtem 😍😍😍😍😍😍lófaszt életedben nem láttál annyi pénzt
Rózsa Sándor (betyár)
petey
Ekkora egy negatív fasz....
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na ettől lesz kibaszott nagy focista ez a gyerek, hogy ilyeneket meghúz.Na mit is mondtál ?? 😃😃 fogadásomra?
Kenny
több mint 5 éve
de végül elment a "2000 eurod"Mesélj még kérlek ....2000 eruoval megkuldtem 😍😍😍😍😍😍lófaszt életedben nem láttál annyi pénzt
Rózsa Sándor (betyár)
petey
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
A német, francia, portugál trió felkötheti azt a bizonyost, jövünk(illetve Mbappéék és CéRoniék jönnek ide)!
több mint 5 éve
Látod Sobri mégse volt ez rendes ellenfél 😉
több mint 5 éve
ezeket a pólókat szar lett volna kidobni
több mint 5 éve
Szoboszlai hozta a Salzburgit. Szarul játszik, de gólt vág.Nem az enyém.
Ahh.igy is csak mi magyarok tudunk kikapni...Na ne lopd el Sobri rovatát.
yooker
Toca
Univerzális.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mesélj még kérlek ....2000 eruoval megkuldtem 😍😍😍😍😍😍lófaszt életedben nem láttál annyi pénzt
Rózsa Sándor (betyár)
petey
több mint 5 éve
Elmult 3 torna gyoztesevel egy csoportban, not bad, not bad. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Alatriste és Rózsa Sanyi, lesz mibű'akkor irány a körút?Szalai fizet este ma is
Löfli
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
nekem volt jegyem rá 😀kibaszott korona, mi lenne most a Puskásban...Amúgy erre hazajöttem volna
Kenny
csebi
több mint 5 éve
MLSZ fizeti a büntit 😀akkor irány a körút?8 után?
Löfli
Bár meccsjegyet sztem tudnak szerzeni 😀
empty taxi
több mint 5 éve
Szoboszlai hozta a Salzburgit. Szarul játszik, de gólt vág.Ahh.igy is csak mi magyarok tudunk kikapni...Na ne lopd el Sobri rovatát.
yooker
több mint 5 éve
kibaszott korona, mi lenne most a Puskásban...Amúgy erre hazajöttem volna
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ahh.igy is csak mi magyarok tudunk kikapni...mivan?
yooker
több mint 5 éve
akkor irány a körút?8 után?
Löfli
Bár meccsjegyet sztem tudnak szerzeni 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
sztem meccs se lenne 😀kibaszott korona, mi lenne most a Puskásban...Vereség 😛
Kenny
dande
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
kibaszott korona, mi lenne most a Puskásban...Vereség 😛
Kenny