Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
OTTVANBAZDMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGTe az ismétlést nézed?
Wyatt
Nem akarok spoilerezni, de fogsz mindjárt még egyet élvezni.
több mint 5 éve
Srácok. Bratyómnak szeretnék hivatalos válogatott melegítőt. Amit a srácok hordanak gyanítom meccsek előtt. Nem lesem tv-ben őket, így nem tudom pontosan melyek azok. Segítsetek már ki kérlek, illetve azzal is, hogy hol lehet vásárolni?!Hivatalos adidas bolt v net, de aranyáron van
kristóf17
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Persze ma már ez egy retro trash relikvia, de annak idején a Vivában ezt tök komolyan nyomták, hogy végre itt tart a magyar hiphop 😀Akkor ezt most Sanyi tiszteletére:édesfaszom... ettől a csövesbánat szartól csak nekem támad szekunder szégyenérzetem, vagy másnak is?
www.youtube.com/watch?v=UmovUkIBkT8&ab_channel=OgliGakaBigBoy
empty taxi
slowmotion
több mint 5 éve
a kérdés, hogy csak röhögünk-e rajta, vagy el is süllyedünk szégyenünkben, hogy ugyanabban a kiszabott Kárpát-medencében száradt le a tojáshéj a valagunkrólszerintem sose senki azért linkelte mert komolyan tetszett neki 😀Akkor ezt most Sanyi tiszteletére:édesfaszom... ettől a csövesbánat szartól csak nekem támad szekunder szégyenérzetem, vagy másnak is?
empty taxi
slowmotion
briareos
több mint 5 éve
szerintem sose senki azért linkelte mert komolyan tetszett neki 😀Akkor ezt most Sanyi tiszteletére:édesfaszom... ettől a csövesbánat szartól csak nekem támad szekunder szégyenérzetem, vagy másnak is?
empty taxi
slowmotion
több mint 5 éve
Házat-hazát rá, hívtam is rögtön a bukimat!feltennél a maradék 8%-ra 2000 eurot?Arról van már végleges döntés h a ruszkiknál lesz végül az EB vagy sem?92%, hogy az oroszoknál lesz
empty taxi
r.baggio
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Srácok. Bratyómnak szeretnék hivatalos válogatott melegítőt. Amit a srácok hordanak gyanítom meccsek előtt. Nem lesem tv-ben őket, így nem tudom pontosan melyek azok. Segítsetek már ki kérlek, illetve azzal is, hogy hol lehet vásárolni?!
több mint 5 éve
Akkor ezt most Sanyi tiszteletére:édesfaszom... ettől a csövesbánat szartól csak nekem támad szekunder szégyenérzetem, vagy másnak is?
empty taxi
több mint 5 éve
screenshotot a belső levelezésről v kamuvolt ilyen valóban, de nem én adtam elő, gurulóson nem szoktam bent ülni. 😀kapcsoljuk @shawnka-tŐk ultimate módban nyomják, a héten csak a skót ligakupa tizenegyespárbaját felejtették el és köszöntek el a nézőktől 0-0 után. A helyzetet úgy akarták palástolni, hogy facebookon gyorsan törölték az elégedetlenkedő kommenteket. Mondjuk másnap sikerült elnézést kérni elvileg.Azért durva hogy a sport 1 most adja az összefoglslót, és konkrétan nem tudnak helyzetet sem mutatni.Majd az Arena4 jobban megcsinálja azt is
ozibozi
FLZOLI
labo7
briareos
a komment törölgetés meg.. well, maradjunk annyiban hogy kapta rendesen, aki nekiállt törölgetni.
shawnka
több mint 5 éve
volt ilyen valóban, de nem én adtam elő, gurulóson nem szoktam bent ülni. 😀kapcsoljuk @shawnka-tŐk ultimate módban nyomják, a héten csak a skót ligakupa tizenegyespárbaját felejtették el és köszöntek el a nézőktől 0-0 után. A helyzetet úgy akarták palástolni, hogy facebookon gyorsan törölték az elégedetlenkedő kommenteket. Mondjuk másnap sikerült elnézést kérni elvileg.Azért durva hogy a sport 1 most adja az összefoglslót, és konkrétan nem tudnak helyzetet sem mutatni.Majd az Arena4 jobban megcsinálja azt is
ozibozi
FLZOLI
labo7
briareos
a komment törölgetés meg.. well, maradjunk annyiban hogy kapta rendesen, aki nekiállt törölgetni.
több mint 5 éve
csak ha a vakcina hatékonysága tovább nőfeltennél a maradék 8%-ra 2000 eurot?Arról van már végleges döntés h a ruszkiknál lesz végül az EB vagy sem?92%, hogy az oroszoknál lesz
empty taxi
r.baggio
Kenny
több mint 5 éve
Vannak akik nem bíznak bennünk, nem is értem
twitter.com/FutStephenA/status/1327018196046651392
Kampman
Hungary when they join group F with Portugal, France and Germany pic.twitter.com/YV9zOzoxRC
— FUT Stephen A (@FutStephenA) November 12, 2020
több mint 5 éve
Azért Várjuk meg amíg Putykó is megrakja tétjeit 😉Arról van már végleges döntés h a ruszkiknál lesz végül az EB vagy sem?92%, hogy az oroszoknál lesz
empty taxi
r.baggio
több mint 5 éve
Vannak akik nem bíznak bennünk, nem is értemtwitter.com/FutStephenA/status/1327018196046651392
több mint 5 éve
David Marshall is nemzeti hős lett. Grat Skóciának. Csak a szlovák meccs tippem nem jött.az nekem sem, köcsög Skriniar
Heisman
több mint 5 éve
feltennél a maradék 8%-ra 2000 eurot?Arról van már végleges döntés h a ruszkiknál lesz végül az EB vagy sem?92%, hogy az oroszoknál lesz
empty taxi
r.baggio
több mint 5 éve
Arról van már végleges döntés h a ruszkiknál lesz végül az EB vagy sem?Egyelore nincs, most mar ajanlom nekik h varjak is meg es ne fujjak le. Júniusra azert normalizalodhat is akar a helyzet
empty taxi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Arról van már végleges döntés h a ruszkiknál lesz végül az EB vagy sem?92%, hogy az oroszoknál lesz
empty taxi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ja ertem, tehat elobb felteszem a netre es ugy. Akkor mar vilagos.lefotozod a kepernyod.a kapott kepet feltoltod imgurra(vagy barhova ahol kapsz direct linket a kephez, ha fb-n kuldod el valakinek egybol general egyet), a linket berakod a kep beillesztobe es "Küldés".Amúgy szivathatjátok de én sem tudom pl h ide hogy tudom betenni a telomon levo képet. Azt mar nagyjsbol vagom h ha talalkk neten akkor az hogy megy de telorol kepet nem tudom.Sanya vajon már elnyerogepezte a nyereményét vagy azóta is keresi a neten, hogy mi az a screenshot?#Justice 4 BET and winnAR Sandor
Kár, hogy a 16-os EB után érte nem tudok kimenni. 😕
Toca
FLZOLI
davemayer
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Arról van már végleges döntés h a ruszkiknál lesz végül az EB vagy sem?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
lefotozod a kepernyod.a kapott kepet feltoltod imgurra(vagy barhova ahol kapsz direct linket a kephez, ha fb-n kuldod el valakinek egybol general egyet), a linket berakod a kep beillesztobe es "Küldés".Amúgy szivathatjátok de én sem tudom pl h ide hogy tudom betenni a telomon levo képet. Azt mar nagyjsbol vagom h ha talalkk neten akkor az hogy megy de telorol kepet nem tudom.Sanya vajon már elnyerogepezte a nyereményét vagy azóta is keresi a neten, hogy mi az a screenshot?#Justice 4 BET and winnAR Sandor
Toca
FLZOLI
davemayer
Az informacioert Sanyi nyeremenyenek a felet kerem.Koszonom.
Szerkesztette: Kenny
több mint 5 éve
pls contact SanyiAmúgy szivathatjátok de én sem tudom pl h ide hogy tudom betenni a telomon levo képet. Azt mar nagyjsbol vagom h ha talalkk neten akkor az hogy megy de telorol kepet nem tudom.Sanya vajon már elnyerogepezte a nyereményét vagy azóta is keresi a neten, hogy mi az a screenshot?#Justice 4 BET and winnAR Sandor
Toca
FLZOLI
davemayer
több mint 5 éve
Sport tv- n megint van egy kiabálós riporter, akinek fogalma sincs kinél van aGyulai Miki 😀
Labda
ozibozi