Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
És akkor szegény Effenberg már talán nem is játszott.Most néhány Germanokrofil biztos a szívéhez kapott, hogy a neves Frings, Jeremies, Bode favágó tandemet nem ismered fel 😊Tiszta 2002-es német válogatott feeling:Sima lesz, a Dibusz - 9 botlábú robot - Tokmac álomcsapat átmegy mindenkin.Sajna az nagy falat lenne. Egy hazai Qarabag, vagy Maccabi meccset már most aláírnék, de ebből úgyis idegenbeli Zágráb vagy Young Boys lesz 😀Szerintem a balkáni csapatot balkán bunkerrel nem lehet ütni, szóval kizárásos alapon látogassák meg a svájci fiatal fiúkák a Groupamát.Legyen a Molde!!!Molde mégsem kiemelt. tehát csak közülük jöhet valaki:
nagir
Dinamo Zagreb
Young Boys
Red Star Belgrade
Qarabağ
Maccabi Tel Aviv
deyell
FLZOLI
Bálesz
FLZOLI
Kahn - 8 arctalan robot - Ballack - Klose
Kampman
FLZOLI
több mint 5 éve
Na majd ha Jenci Crézi lesz a kommentátor a stúdióban egy erős Bozsik-Simek duóval, mondjuk Méreivelezért írtam amit...Most amúgy mit mondjanak?Ezt a szőrig szopást bazdmeg.hát gondolom ha nem orálozol fog nélkül, akkor többet nem hívnak be
Tactful Cactus
petey
Nem hallottam így nem tudom hogy mi volt de erre a teljesitményre mit lehet mondani ami sok?! Lehetett volna ennél jobb eredményt elérni?!
Ertem en hogy utaljátok Orbánt meg főleg a Fradit de egy ilyen eredmény után mit vártok?
davemayer
ez szól az elmúlt 4-5 évnek, ha most jönne kb először a felszopás senki nem dödörögne
NB2
több mint 5 éve
Qarabag miért jobb?Jatekstilusban talan a Young Boys Maccabi parosbol lenne jo valamelyik. A tobbi ugyan azt tolja mint mi, csak jobban😀Sajna az nagy falat lenne. Egy hazai Qarabag, vagy Maccabi meccset már most aláírnék, de ebből úgyis idegenbeli Zágráb vagy Young Boys lesz 😀Szerintem a balkáni csapatot balkán bunkerrel nem lehet ütni, szóval kizárásos alapon látogassák meg a svájci fiatal fiúkák a Groupamát.Legyen a Molde!!!Molde mégsem kiemelt. tehát csak közülük jöhet valaki:
nagir
Dinamo Zagreb
Young Boys
Red Star Belgrade
Qarabağ
Maccabi Tel Aviv
deyell
FLZOLI
Bálesz
Kenny
internal primates forever
több mint 5 éve
ezért írtam amit...Most amúgy mit mondjanak?Ezt a szőrig szopást bazdmeg.hát gondolom ha nem orálozol fog nélkül, akkor többet nem hívnak be
Tactful Cactus
petey
Nem hallottam így nem tudom hogy mi volt de erre a teljesitményre mit lehet mondani ami sok?! Lehetett volna ennél jobb eredményt elérni?!
Ertem en hogy utaljátok Orbánt meg főleg a Fradit de egy ilyen eredmény után mit vártok?
davemayer
ez szól az elmúlt 4-5 évnek, ha most jönne kb először a felszopás senki nem dödörögne
több mint 5 éve
Most néhány Germanokrofil biztos a szívéhez kapott, hogy a neves Frings, Jeremies, Bode favágó tandemet nem ismered fel 😊Tiszta 2002-es német válogatott feeling:Sima lesz, a Dibusz - 9 botlábú robot - Tokmac álomcsapat átmegy mindenkin.Sajna az nagy falat lenne. Egy hazai Qarabag, vagy Maccabi meccset már most aláírnék, de ebből úgyis idegenbeli Zágráb vagy Young Boys lesz 😀Szerintem a balkáni csapatot balkán bunkerrel nem lehet ütni, szóval kizárásos alapon látogassák meg a svájci fiatal fiúkák a Groupamát.Legyen a Molde!!!Molde mégsem kiemelt. tehát csak közülük jöhet valaki:
nagir
Dinamo Zagreb
Young Boys
Red Star Belgrade
Qarabağ
Maccabi Tel Aviv
deyell
FLZOLI
Bálesz
FLZOLI
Kampman
több mint 5 éve
Jatekstilusban talan a Young Boys Maccabi parosbol lenne jo valamelyik. A tobbi ugyan azt tolja mint mi, csak jobban😀Sajna az nagy falat lenne. Egy hazai Qarabag, vagy Maccabi meccset már most aláírnék, de ebből úgyis idegenbeli Zágráb vagy Young Boys lesz 😀Szerintem a balkáni csapatot balkán bunkerrel nem lehet ütni, szóval kizárásos alapon látogassák meg a svájci fiatal fiúkák a Groupamát.Legyen a Molde!!!Molde mégsem kiemelt. tehát csak közülük jöhet valaki:
nagir
Dinamo Zagreb
Young Boys
Red Star Belgrade
Qarabağ
Maccabi Tel Aviv
deyell
FLZOLI
Bálesz
több mint 5 éve
Sokat elárult az mikor az ömlengés közepette h mennyire tökéletes meccset hozott a Fradi felhívták Sigért, aki szépen elmondta h örülnek az eredménynek, de koránt sem tudtak mindent megvalósítani abból, amit elterveztek...Most amúgy mit mondjanak?Ezt a szőrig szopást bazdmeg.hát gondolom ha nem orálozol fog nélkül, akkor többet nem hívnak be
Tactful Cactus
petey
davemayer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Tiszta 2002-es német válogatott feeling:Sima lesz, a Dibusz - 9 botlábú robot - Tokmac álomcsapat átmegy mindenkin.Sajna az nagy falat lenne. Egy hazai Qarabag, vagy Maccabi meccset már most aláírnék, de ebből úgyis idegenbeli Zágráb vagy Young Boys lesz 😀Szerintem a balkáni csapatot balkán bunkerrel nem lehet ütni, szóval kizárásos alapon látogassák meg a svájci fiatal fiúkák a Groupamát.Legyen a Molde!!!Molde mégsem kiemelt. tehát csak közülük jöhet valaki:
nagir
Dinamo Zagreb
Young Boys
Red Star Belgrade
Qarabağ
Maccabi Tel Aviv
deyell
FLZOLI
Bálesz
FLZOLI
több mint 5 éve
Sima lesz, a Dibusz - 9 botlábú robot - Tokmac álomcsapat átmegy mindenkin.Sajna az nagy falat lenne. Egy hazai Qarabag, vagy Maccabi meccset már most aláírnék, de ebből úgyis idegenbeli Zágráb vagy Young Boys lesz 😀Szerintem a balkáni csapatot balkán bunkerrel nem lehet ütni, szóval kizárásos alapon látogassák meg a svájci fiatal fiúkák a Groupamát.Legyen a Molde!!!Molde mégsem kiemelt. tehát csak közülük jöhet valaki:
nagir
Dinamo Zagreb
Young Boys
Red Star Belgrade
Qarabağ
Maccabi Tel Aviv
deyell
FLZOLI
Bálesz
több mint 5 éve
Most amúgy mit mondjanak?Ezt a szőrig szopást bazdmeg.hát gondolom ha nem orálozol fog nélkül, akkor többet nem hívnak be
Tactful Cactus
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
A munkám beérett itt, kb. mint a stadionépítéseké. 😊Mindannyian tőle tanultunkiktriad volt a mestered?Nem fognakA fagyi akkor járna jól, ha ma kiszopnának, mert különben elviszik a faszit innen.Azt mondják előbb-utóbb főtáblára akarnak jutni. Akkor pedig hozzá kell szokni a gondolathoz, hogy le kell győzni legalább egy erősebb csapatot.
ozibozi
Jan
ozibozi
JoeyPorter
Kampman
több mint 5 éve
Ezt a szőrig szopást bazdmeg.hát gondolom ha nem orálozol fog nélkül, akkor többet nem hívnak be
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Sajna az nagy falat lenne. Egy hazai Qarabag, vagy Maccabi meccset már most aláírnék, de ebből úgyis idegenbeli Zágráb vagy Young Boys lesz 😀Szerintem a balkáni csapatot balkán bunkerrel nem lehet ütni, szóval kizárásos alapon látogassák meg a svájci fiatal fiúkák a Groupamát.Legyen a Molde!!!Molde mégsem kiemelt. tehát csak közülük jöhet valaki:
nagir
Dinamo Zagreb
Young Boys
Red Star Belgrade
Qarabağ
Maccabi Tel Aviv
deyell
FLZOLI

több mint 5 éve
Egyébként különben is: Messi elmentél már a Citybe 😊? 😉😛
több mint 5 éve
A zsidók ellen zárt kapu mellett is művészet lesz vlm bírságot beszedni.
több mint 5 éve
Qarabag vagy Maccabi ellen volna nagyobb esély. Néha nem baj ha nem a legnehezebb ellen kell játszani 😀Legyen a Molde!!!Molde mégsem kiemelt. tehát csak közülük jöhet valaki:
nagir
Dinamo Zagreb
Young Boys
Red Star Belgrade
Qarabağ
Maccabi Tel Aviv
deyell
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Szerintem a balkáni csapatot balkán bunkerrel nem lehet ütni, szóval kizárásos alapon látogassák meg a svájci fiatal fiúkák a Groupamát.Legyen a Molde!!!Molde mégsem kiemelt. tehát csak közülük jöhet valaki:
nagir
Dinamo Zagreb
Young Boys
Red Star Belgrade
Qarabağ
Maccabi Tel Aviv
deyell
több mint 5 éve
Fagyi héterként is csak azt tudom mondani, hogy ez az orosz faszi ukrán útlevéllel nagy király.
több mint 5 éve
Legyen a Molde!!!Molde mégsem kiemelt. tehát csak közülük jöhet valaki:
nagir
Dinamo Zagreb
Young Boys
Red Star Belgrade
Qarabağ
Maccabi Tel Aviv
internal primates forever
több mint 5 éve
A Celtic összértéke 89 millió EUR, a Young Boysé csak 59, szal mondhatni még tán könnyebb ellenfél is lenne, mint a mai. 😊Továbbra is azt mondom legyen a Young Boys, bele is illene az S-es mintába... 😊Azért abba a mi bicskánk törne bele attól tartok...
empty taxi
dande

Madden hates me.
több mint 5 éve
Továbbra is azt mondom legyen a Young Boys, bele is illene az S-es mintába... 😊Azért abba a mi bicskánk törne bele attól tartok...
empty taxi
több mint 5 éve
Továbbra is azt mondom legyen a Young Boys, bele is illene az S-es mintába... 😊

Madden hates me.
több mint 5 éve
Basszus ez olyan mint a Bakondi csak kevesebb Alzheimer kórral.Hát ezen nagyon röhögtem 😊 Megerdemled, hogy tequilat csapoljanak belőled
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Basszus ez olyan mint a Bakondi csak kevesebb Alzheimer kórral.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!