Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Raus Pep vagy mi!Szerintem Pepé!Átok ül a Poolon...Klopp hibája, ki kell rúgni..
Toca
Szokol
Toca
több mint 6 éve
Ha 3-0 a vége sem vennék mérget én erre a továbbjutásra...gecijo csapat ez a Pool...sokkal jobb játékuk van, mint a mancity-nek
több mint 6 éve
Holnapig játszanak, sem rúg gólt a Pool.
több mint 6 éve
Ez a bl akkor el is dőlt. Csoda lesz ha nem lőnek legalább az Ajaxnak vagy ötötAjax-Barca 4-3 a döntő a tippem
kapitnono
több mint 6 éve
Szerintem Pepé!Átok ül a Poolon...Klopp hibája, ki kell rúgni..
Toca
Szokol
több mint 6 éve
Itt senki sem tanulta meg, hogy bármennyire faszán tolják az angolok a Barca ellen, Messi egymaga megszopatja őket mindig?
több mint 6 éve
Ez a bl akkor el is dőlt. Csoda lesz ha nem lőnek legalább az Ajaxnak vagy ötöt

több mint 6 éve
ha holnapig játszunk, akkor sem szerzünk gólt.csak kapunk még ötöt.
több mint 6 éve
Átok ül a Poolon...
több mint 6 éve
Igazságtalan a sport...
több mint 6 éve
ilyen nincs vazze
több mint 6 éve
Suárez nem akarja már befogni a száját?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
3-0 lesz ez, mind egyéni villanásból. Én ezt jósoltamLottószámokat!
Fast Willie
több mint 6 éve
hát jó
több mint 6 éve
Bocs
több mint 6 éve
Bazdmeg
több mint 6 éve
Az oszt igen
több mint 6 éve
Jól van Suarez okos....