Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Meglátjuk 😉 életemben először "szorítok" majd a csigásokért 😊Egyelőre semmit sem mutattak, hogy azt gondoljam, még egyszer ennyire szarok nem lesznek. Azért az angolok ellen is ezt nyújtották, nem többet, és akkor most nem hiszem, hogy a favorit spanyolok ellen majd villannak. Ez a francia csapat szerintem szarabb a horvátoknál is. 😊StezAzért számomra hatalmas csalódás a csigazabálók, kibaszott jól tolták selejtezőkön, nagyon ment a fiataloknak, itt az EB-n meg lófaszt se csináltak még.StezMajd a spanyolok ellen, még egyszer nem játszanak ilyen szarul, és a spanyoloknak sem jöhet mindig össze mindenGergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Azért számomra hatalmas csalódás a csigazabálók, kibaszott jól tolták selejtezőkön, nagyon ment a fiataloknak, itt az EB-n meg lófaszt se csináltak még.Stezvédekezésben egy normális védőnk van, az se játszik, mexes szerencsére kövi meccsen nem lesz, dehát totál fogalmatlan, támadásban meg mire felkocog valaki a labdával az ellenfél térfelére bent védekeznek kilencen. Nem értem ezt a filozófiát, miért kell a 7-8-9 ember elleni támadást erőltetni, nyilván esélytelen. Ez kurvagyenge. Leteszik lövőre egymásnak tizenhatoson belül, sokra mennek vele, ha van minimum 3 ember a lövő játékos ellen blokkolni.
A Brazilokat is leszólták a vb-n Chile ellen, hogy "tőlük nem azt várná az ember hogy kontrára játszanak egy Chile ellen" miközben nyertek 4-0-ra. Amíg ez a hülye mentalitás lesz addig nem lesz normális meccs világversenyen. Ezért nézek magyar focit!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Na, csak sikerült fentmaradni.... 😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Egyelőre semmit sem mutattak, hogy azt gondoljam, még egyszer ennyire szarok nem lesznek. Azért az angolok ellen is ezt nyújtották, nem többet, és akkor most nem hiszem, hogy a favorit spanyolok ellen majd villannak. Ez a francia csapat szerintem szarabb a horvátoknál is. 😊Azért számomra hatalmas csalódás a csigazabálók, kibaszott jól tolták selejtezőkön, nagyon ment a fiataloknak, itt az EB-n meg lófaszt se csináltak még.StezMajd a spanyolok ellen, még egyszer nem játszanak ilyen szarul, és a spanyoloknak sem jöhet mindig össze mindenGergőbácsi
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
siránkoztok itt a meccsek miatt, EB meg VB...mi kell nektek, magyar foci? 😀
több mint 12 éve
Nem változtatott volna sokat a játék képén 😂 baaaz
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Azért számomra hatalmas csalódás a csigazabálók, kibaszott jól tolták selejtezőkön, nagyon ment a fiataloknak, itt az EB-n meg lófaszt se csináltak még.StezTovább mentek, mi kell több ? Eddig túl sok csapat nem mutatott sokat. Német-Portugál aztán kb ennyi
több mint 12 éve
Azért számomra hatalmas csalódás a csigazabálók, kibaszott jól tolták selejtezőkön, nagyon ment a fiataloknak, itt az EB-n meg lófaszt se csináltak még.StezMajd a spanyolok ellen, még egyszer nem játszanak ilyen szarul, és a spanyoloknak sem jöhet mindig össze minden
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
soccer: ha érdektelen a meccs, akkor olyan unalmas hogy nézhetetlen, ha drukkolsz valakinek, akkor meg szétbasz az ideg. Hát a faszomat .eaglesmcnabbNálam kb. a meccsek 70 %-ára igaz volt eddig. És most egy angol-olasz, spanyol-francia. Hát édes faszom, kinek kell ez?
több mint 12 éve
Azért számomra hatalmas csalódás a csigazabálók, kibaszott jól tolták selejtezőkön, nagyon ment a fiataloknak, itt az EB-n meg lófaszt se csináltak még.
több mint 12 éve
Spanyol- Francia ha az Angol-Francián valaki elaluldt akkor ez alatt téliálomba fog szenderülni...
több mint 12 éve
Seb Larsen, assist a kapufától, azt is meg kellett volna játszani
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
az nem igazságtalan, hanem szimplán szar 😀Mégegy ennél igazságtalanabb szar nincs a világon.fetomymadden?Höri
JJ: Ja, olimpiát is szoktam nézni, pedig az ott szereplő sportok közül kb. semmit nem nézek egyébként.
több mint 12 éve
soccer: ha érdektelen a meccs, akkor olyan unalmas hogy nézhetetlen, ha drukkolsz valakinek, akkor meg szétbasz az ideg. Hát a faszomat .
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
meg az Eurovíziós Dalfesztivál 😂ami ugye óriási nagy vonzereje ezeknek a tornáknak, hogy válogatottak, tehát "tulajdonképpen" országok csatáznak egymás ellen, ezt ilyen körítéssel az olimpia tudja még visszaadni, sajnosjjncaaJó, hát mondjuk ezt jobb, ha megszzokod, a következő években még elég gyakran fogsz találkozni vele soccerben. 😊StezSzokja a faszom. Nem véletlen, hogy amekkora kurvanagy soccerbuzi voltam, statisztikákat vezettem, meg napi 15 órában fociztam, és most ott tartok, hogy egyedül EB-t és VB-t nézek, mert mégiscsak világesemény. Mégegy ennél igazságtalanabb szar nincs a világon, és manapság már unalmasabb is egyre kevesebb.fetomy
több mint 12 éve
ami ugye óriási nagy vonzereje ezeknek a tornáknak, hogy válogatottak, tehát "tulajdonképpen" országok csatáznak egymás ellen, ezt ilyen körítéssel az olimpia tudja még visszaadni, sajnosJó, hát mondjuk ezt jobb, ha megszzokod, a következő években még elég gyakran fogsz találkozni vele soccerben. 😊StezSzokja a faszom. Nem véletlen, hogy amekkora kurvanagy soccerbuzi voltam, statisztikákat vezettem, meg napi 15 órában fociztam, és most ott tartok, hogy egyedül EB-t és VB-t nézek, mert mégiscsak világesemény. Mégegy ennél igazságtalanabb szar nincs a világon, és manapság már unalmasabb is egyre kevesebb.fetomy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mégegy ennél igazságtalanabb szar nincs a világon.fetomymadden?
több mint 12 éve
Nekem ne mondd, én is teljesen elszoktam a soccertől, régen pedig reggeltől-estig azt néztem.Jó, hát mondjuk ezt jobb, ha megszzokod, a következő években még elég gyakran fogsz találkozni vele soccerben. 😊StezSzokja a faszom. Nem véletlen, hogy amekkora kurvanagy soccerbuzi voltam, statisztikákat vezettem, meg napi 15 órában fociztam, és most ott tartok, hogy egyedül EB-t és VB-t nézek, mert mégiscsak világesemény. Mégegy ennél igazságtalanabb szar nincs a világon, és manapság már unalmasabb is egyre kevesebb.fetomy
A Milan meccseket megnézem, de már azokra is nehezen veszem rá magam, csak azért, mert kedvenc csapatom.
több mint 12 éve
Jó, hát mondjuk ezt jobb, ha megszzokod, a következő években még elég gyakran fogsz találkozni vele soccerben. 😊StezSzokja a faszom. Nem véletlen, hogy amekkora kurvanagy soccerbuzi voltam, statisztikákat vezettem, meg napi 15 órában fociztam, és most ott tartok, hogy egyedül EB-t és VB-t nézek, mert mégiscsak világesemény. Mégegy ennél igazságtalanabb szar nincs a világon, és manapság már unalmasabb is egyre kevesebb.
több mint 12 éve
Glen Johnson bebaszta volna ezt is 😊Jó, azért ez a sportot gólra játsszák. 😀pontosítanék: ezt a sportot megadott gólra játsszák 😛jjncaa
Stez
több mint 12 éve
Jó, hát mondjuk ezt jobb, ha megszzokod, a következő években még elég gyakran fogsz találkozni vele soccerben. 😊Nem az akaráson van a hangsúly, az csak egy része 😛Az a szép ebben a sportban, hogy a negyeddöntő 8 csapatából úgy kb. 6 nem lenne ott, ha nem a gólok döntenének, hanem hogy ki játszik jobban, ki akar jobban.fetomyJó, azért ez a sportot gólra játsszák. 😀
Azerbajdzsán is legalább annyira EB-t akar nyerni, mint sokan, mégsem fognak. 😀Stez
Egyszerűen arról van szó, hogy pl. ma a sokkal gyengébb ukránok simán lejátszották az angolokat, mégis baszhatják.
JJ: az meg a másik 😛 gólokban 1-1 van 😊fetomy
több mint 12 éve
A meccs egyetlen pozitívuma eddig, hogy kövi meccsen nem játszik ez a balfasz Mexes 😊
több mint 12 éve
Nem az akaráson van a hangsúly, az csak egy része 😛Az a szép ebben a sportban, hogy a negyeddöntő 8 csapatából úgy kb. 6 nem lenne ott, ha nem a gólok döntenének, hanem hogy ki játszik jobban, ki akar jobban.fetomyJó, azért ez a sportot gólra játsszák. 😀
Azerbajdzsán is legalább annyira EB-t akar nyerni, mint sokan, mégsem fognak. 😀Stez
Egyszerűen arról van szó, hogy pl. ma a sokkal gyengébb ukránok simán lejátszották az angolokat, mégis baszhatják.
JJ: az meg a másik 😛 gólokban 1-1 van 😊
több mint 12 éve
Jó, azért ez a sportot gólra játsszák. 😀pontosítanék: ezt a sportot megadott gólra játsszák 😛
Stez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
bazdmeg, lassítják Terry mentését másik szögből, és még oda is hajolt a vonalbíró és direkt sasolta a labdát, hogy bent van-e, hát jól látta 😀Stez
---