Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Nálam meg a Portugálok az első komolyabb ellenfélnél esnek ki. A középpálya gyenge, Ronaldo tud gólt lőni, de jobb csapatok ellen eddig lófaszt sem mutatott kis túlzással. Lövettek vele két gólt, arra ráverheti, de ez édeskevés, ha a többiek nem hozzák fel magukat, mint Nani például, aki Robinhonál is nevetségesebb helyzetkihasználást tudhat maga mögött, ami elég szégyen. Coentraoról is gólt/gólokat kapnak, amint az első jobb szélsővel szembekerülnek.Én a nlmetekre tippelek, mint győztes, de eddig Ők is alulteljesítettek.
több mint 12 éve
Német-Portugál döntőnek kellene lennie. Kellene... Ez a 2 csapat az, amelyik szerintem igazából megérdemelné a döntőbe jutást.VrijbloedNémetek - Nem érzem az átütőerőt, önmagukhoz képest rossz játék, megnyerték a B csoportot, ilyen hulladék szarral... a B-csoport gyengébb volt az A-nál...
Portugálok - semmi rendkívüli, hozzák amit tudnak, no comment, sokkal több kell... pffff.
😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Mondjuk arra még nem jöttem rá, a portugálok miért érdemelnék meg a döntőt. Sztem Llorrentében van a spanyolok hatékonysága, de VDB úgyse teszi be, mert tökfej.szabamert két-három passzból felérnek a kapuig pár mp alatt, és lőnek, nem kell hozzá 80 passz és 5-6 perc 😉
meg mert a többi annyira sem érdemelné meg
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
szaba
10 680
Mondjuk arra még nem jöttem rá, a portugálok miért érdemelnék meg a döntőt. Sztem Llorrentében van a spanyolok hatékonysága, de VDB úgyse teszi be, mert tökfej.
több mint 12 éve
amint a "nóta" mondja: "régebben még fiatalabb vóóóóótam, hé de régebben még fiatalabb vóóóóótam" - na hát régebben még költő akartam lenni. 😊Csúnyának csúnya lesz, verésnek verés lesz, tök mindegy ki nyer, és ha már a közelmúlt két legméltatlanabb világbajnoka csap össze, hulljon el hát az armadaGergőbácsiez nagyon bejön 😀 tisztára költői 😀JC6
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Amúgy meg tiszta leshelyzet volt előtte az ukránoknál, úgyhogy csak gyorsan kompenzáltak! 😊Azt mondod, hogy még rosszul is helyezkedett? 😛Végül is ő csak a bíró, akinek a felelőssége, hogy megadjon egy szabályos gólt, tényleg mindent tökéletesen csinált... Az, hogy vak volt a vonalbíró (is), még egyáltalán nem menti a vezetőbírót.Te biztos láttad volna Kassai szemszögéből.szaba
Btw nagyon komoly ez a Beszólás című műsor a sportklubon 😊Jakehomer
Kb tíz méterre volt, ja, látnia kellett volna. Régebben nem volt ennyi balfasz asszisztens, akikre a bíró kenhette a saját hibáját.Jakehomer
több mint 12 éve
És akárhogy is nézem:Csehek- semmi rendkívüli, hozzák amit tudnak.
Spanyolok- önmagukhoz képest rossz játék
Olaszok- Nem érzem az átütőerőt...
Franciák- No comment, sokkal több kell...
Angolok- Megnyerték a D csoportot, ilyen hulladék szarral... A D-csoport gyengébb volt az A-nál...
Görögük- Pfffffff. 😂
Német-Portugál döntőnek kellene lennie. Kellene... Ez a 2 csapat az, amelyik szerintem igazából megérdemelné a döntőbe jutást.
több mint 12 éve
a franciák sem. Most hogy náluk volt az univerzum valaha volt legjobb játékosa és eldöntötte a fontos meccseket, az csak egy dolog 😛Te miről beszélsz?Remélem csúnya verés lesz, amelynek elszenvedője természetesen a francai válogatott lesz. Muszáj, mert csak a spanyolok tudják megállítani kötsögéket....csi77Csúnyának csúnya lesz, verésnek verés lesz, tök mindegy ki nyer, és ha már a közelmúlt két legméltatlanabb világbajnoka csap össze, hulljon el hát az armadaGergőbácsi
Egyrészt a spanyolok és az olaszok nyerték a legutóbbi VB-ket, másrészt meg spanyolország a VB-t kibaszottul nem méltatlan játékkal nyerte meg, szerintem ez enyhe túlzás.Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Egyrészt a közelmúlt nem a legutóbbi két VB-re megy vissza, másrészt pont az említett csapatok tornán mutatott játéka nem nyerte el tetszésemet. Lehet, hogy túlzás, de így érzem. '98: pl. francia mák (kivéve a döntőt), spanyolok meg pl. az egyik legszánalmasabb támadóteljesítmény volt.Számára sztem nem a játék, hanem a játékosállomány volt méltatlan. De miért volt méltatlanabb mint bármely másik, azt nem tudná megmondani.szabaCsúnyának csúnya lesz, verésnek verés lesz, tök mindegy ki nyer, és ha már a közelmúlt két legméltatlanabb világbajnoka csap össze, hulljon el hát az armadaGergőbácsiTe miről beszélsz?
Egyrészt a spanyolok és az olaszok nyerték a legutóbbi VB-ket, másrészt meg spanyolország a VB-t kibaszottul nem méltatlan játékkal nyerte meg, szerintem ez enyhe túlzás.Stez
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Pffff, csóri Ukránok, nagyon szurkoltam nekik, megérdemelték volna a győzelmet, mindegy, ez van.Jéééé, kábé én is először fogok a franciáknak szurkolni, remélem ennél jobbak lesznek, mert ez kurva kevés tőlük eddig... :/
Olasz-Angol szerintem tipikus 0-0, majd jöhet a tizi párbaj. 😀
Remélem túljutunk a helléneken, ott meg talán inkább az angolok jobb ellenfél lenne, mint az olasz.
több mint 12 éve
Megnézném, hogy az a játékosállomány miért is volt méltatlan...StezSamaras nem volt tagja.
több mint 12 éve
Megnézném, hogy az a játékosállomány miért is volt méltatlan...Számára sztem nem a játék, hanem a játékosállomány volt méltatlan. De miért volt méltatlanabb mint bármely másik, azt nem tudná megmondani.szabaCsúnyának csúnya lesz, verésnek verés lesz, tök mindegy ki nyer, és ha már a közelmúlt két legméltatlanabb világbajnoka csap össze, hulljon el hát az armadaGergőbácsiTe miről beszélsz?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Csúnyának csúnya lesz, verésnek verés lesz, tök mindegy ki nyer, és ha már a közelmúlt két legméltatlanabb világbajnoka csap össze, hulljon el hát az armadaGergőbácsiez nagyon bejön 😀 tisztára költői 😀
több mint 12 éve
Azt mondod, hogy még rosszul is helyezkedett? 😛Te biztos láttad volna Kassai szemszögéből.szabaVad II István volt ottVégül is ő csak a bíró, akinek a felelőssége, hogy megadjon egy szabályos gólt, tényleg mindent tökéletesen csinált... Az, hogy vak volt a vonalbíró (is), még egyáltalán nem menti a vezetőbírót.
de ha itt valaki Kassait bírja szidni, azért az elég szánalmas 😊Hurka
Kb tíz méterre volt, ja, látnia kellett volna. Régebben nem volt ennyi balfasz asszisztens, akikre a bíró kenhette a saját hibáját.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
szaba
10 680
Számára sztem nem a játék, hanem a játékosállomány volt méltatlan. De miért volt méltatlanabb mint bármely másik, azt nem tudná megmondani.Te miről beszélsz?Remélem csúnya verés lesz, amelynek elszenvedője természetesen a francai válogatott lesz. Muszáj, mert csak a spanyolok tudják megállítani kötsögéket....csi77Csúnyának csúnya lesz, verésnek verés lesz, tök mindegy ki nyer, és ha már a közelmúlt két legméltatlanabb világbajnoka csap össze, hulljon el hát az armadaGergőbácsi
több mint 12 éve
Te miről beszélsz?Csúnyának csúnya lesz, verésnek verés lesz, tök mindegy ki nyer, és ha már a közelmúlt két legméltatlanabb világbajnoka csap össze, hulljon el hát az armadaGergőbácsiMeglátjuk 😉 életemben először "szorítok" majd a csigásokért 😊GergőbácsiRemélem csúnya verés lesz, amelynek elszenvedője természetesen a francai válogatott lesz. Muszáj, mert csak a spanyolok tudják megállítani kötsögéket....csi77
Egyrészt a spanyolok és az olaszok nyerték a legutóbbi VB-ket, másrészt meg spanyolország a VB-t kibaszottul nem méltatlan játékkal nyerte meg, szerintem ez enyhe túlzás.
több mint 12 éve
szaba
10 680
Te biztos láttad volna Kassai szemszögéből.Vad II István volt ottVégül is ő csak a bíró, akinek a felelőssége, hogy megadjon egy szabályos gólt, tényleg mindent tökéletesen csinált... Az, hogy vak volt a vonalbíró (is), még egyáltalán nem menti a vezetőbírót.
több mint 12 éve
Csúnyának csúnya lesz, verésnek verés lesz, tök mindegy ki nyer, és ha már a közelmúlt két legméltatlanabb világbajnoka csap össze, hulljon el hát az armadaRemélem csúnya verés lesz, amelynek elszenvedője természetesen a francai válogatott lesz. Muszáj, mert csak a spanyolok tudják megállítani kötsögéket....csi77Egyelőre semmit sem mutattak, hogy azt gondoljam, még egyszer ennyire szarok nem lesznek. Azért az angolok ellen is ezt nyújtották, nem többet, és akkor most nem hiszem, hogy a favorit spanyolok ellen majd villannak. Ez a francia csapat szerintem szarabb a horvátoknál is. 😊StezMeglátjuk 😉 életemben először "szorítok" majd a csigásokért 😊Gergőbácsi
több mint 12 éve
Vad II István volt ottVégül is ő csak a bíró, akinek a felelőssége, hogy megadjon egy szabályos gólt, tényleg mindent tökéletesen csinált... Az, hogy vak volt a vonalbíró (is), még egyáltalán nem menti a vezetőbírót.
Btw nagyon komoly ez a Beszólás című műsor a sportklubon 😊
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Ja, láttam én is azt a részt, nagyon érdekes, jó volt! Mondjuk én akkor NCAA-t nézek, akkor ne legyen! 😀Köcsög Trump elrontotta a jóságot. :=szabasiránkoztok itt a meccsek miatt, EB meg VB...mi kell nektek, magyar foci? 😀JC6usfl, márciustól augusztusigjjncaa
több mint 12 éve
Nyugi gyerekek, most jön a legizgalmasabb része az EB-nek! Így, hogy továbbjutott az összes olyan csapat, aki minden erejével az izgalmas, jó meccsek ellen küzd, majd mostantól tuti jó meccsek lesznek!!fetomya hosszabbítás mindig izgalmas, a büntetőpárbaj pedig maga a dráma, szóval innentől kész katarzis lesz
amúgy a usfl jövőre újraindul, reménykedni még lehet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Hogy egy kicsit már a következő fordulóról is témázzak, Chielliniről kiderült, hogy nem léphet pályára az angolok ellen, nem fog felépülni a sérüléséből.
több mint 12 éve
Nyugi gyerekek, most jön a legizgalmasabb része az EB-nek! Így, hogy továbbjutott az összes olyan csapat, aki minden erejével az izgalmas, jó meccsek ellen küzd, majd mostantól tuti jó meccsek lesznek!!
több mint 12 éve
szaba
10 680
Köcsög Trump elrontotta a jóságot. :=siránkoztok itt a meccsek miatt, EB meg VB...mi kell nektek, magyar foci? 😀JC6usfl, márciustól augusztusigjjncaa
több mint 12 éve
Remélem csúnya verés lesz, amelynek elszenvedője természetesen a francai válogatott lesz. Muszáj, mert csak a spanyolok tudják megállítani kötsögéket....Meglátjuk 😉 életemben először "szorítok" majd a csigásokért 😊GergőbácsiMajd a spanyolok ellen, még egyszer nem játszanak ilyen szarul, és a spanyoloknak sem jöhet mindig össze mindenGergőbácsiEgyelőre semmit sem mutattak, hogy azt gondoljam, még egyszer ennyire szarok nem lesznek. Azért az angolok ellen is ezt nyújtották, nem többet, és akkor most nem hiszem, hogy a favorit spanyolok ellen majd villannak. Ez a francia csapat szerintem szarabb a horvátoknál is. 😊Stez
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png