Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Fölös volt az utolsó csel.
több mint 12 éve
Azért Rüstüt sem kellett sosem félteni. 😀Rüstü? Ha lepkekapusról beszélünk eszembe nem jutna a neve. Barthez, Peruzzi, Dida, Király Gabi pl. sokkal durvább.empty taxiJó, azért 1 méterrel előtte beleért ám a védő, ha nem teszi, simán fogja.fetomyEzt így is simán fognia kellett volna, kurva nagy hiba volt. 😀
Igazi Rüstü vér csörgedezik a csávóban biztos. 😀Stez
Emlékszem még a csodás kijövetelére talán az előző EB-n, hát szakadtam. 😀
És neki elég sok hasonló bakija volt, mondjuk egyébként ezek mellett nagy bravúrokat is mutatott.
több mint 12 éve
hulladék játék, szánalom. Ilyen akaratgyenge játékot is rég láttam, Mexes meg olyan gyenge hogy az valami hihetetlen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Mellberg az EB játékosa akar lenni
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
csak félig svéd (félig bosnyák) így csak félisten lehetIbra a svéd félisten, csigaevők bajbanulpianusFél? Ne spóroljunk már a törtekkel.. ilyen gólt még Samaras se rúg minden nap, csak minden második bajnokin maximum!Igor
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Rüstü? Ha lepkekapusról beszélünk eszembe nem jutna a neve. Barthez, Peruzzi, Dida, Király Gabi pl. sokkal durvább.Jó, azért 1 méterrel előtte beleért ám a védő, ha nem teszi, simán fogja.fetomyEzt így is simán fognia kellett volna, kurva nagy hiba volt. 😀
Igazi Rüstü vér csörgedezik a csávóban biztos. 😀Stez
Madden hates me.
több mint 12 éve
wáhá, maradjon így, elkerüljük a spanyolokat
több mint 12 éve
Ibra a svéd félisten, csigaevők bajbanulpianusFél? Ne spóroljunk már a törtekkel.. ilyen gólt még Samaras se rúg minden nap, csak minden második bajnokin maximum!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Ibra a svéd félisten, csigaevők bajban
több mint 12 éve
Na itt az EB gólja... ezt kőbe lehet vésni. Danke mon capitan! 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Rooney te baszott fasz, hát labda nélkül rávert a védőre 5 métert, aztán majdnem elesik a labdába és két lépés után már hat védő a nyakában.
több mint 12 éve
Benzema is ellövi keresztbe a kapu előtt. Pedig benne minden reménység. 😀
több mint 12 éve
Jó, azért 1 méterrel előtte beleért ám a védő, ha nem teszi, simán fogja.fetomyEzt így is simán fognia kellett volna, kurva nagy hiba volt. 😀
Igazi Rüstü vér csörgedezik a csávóban biztos. 😀
több mint 12 éve
Jó, azért 1 méterrel előtte beleért ám a védő, ha nem teszi, simán fogja.
több mint 12 éve
Rooney azért maga is meglepődött, hogy milyen előzékeny házigazdák az ukránok
több mint 12 éve
ez az Ukrán kapus jó nagy potyás, alig megy felé a labda, de ma már nem az első hibája 😀
több mint 12 éve
Nah megvan az EB potyája
Madden hates me.
több mint 12 éve
csóri ukránok...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
deyell
11 735
RONEEEEEEEEEEEEEEEEEY!!! 😀Stezjó nagy potya volt ugyan, de nem baj 😊
choose life
több mint 12 éve
Ez eldőlt... :cool:
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
max a mexikóiaknál (meg talán pár ázsiai csapatnál) nincs ilyen, kíváncsi leszek a csehek elleni meccsükre...Ez az angol-ukrán meccs a legvacakabb eddig ezen az EB-n...zemanlaazért mondod mert nem látod a francia-svéd meccset 😀
a franciáknak drukkolok az EB-n, de ami szar, az szar, nevezhetjük franciakrémesnek is, attól még az marad.
amúgy az első két kör nem is volt olyan rossz, de a 3. fordulótól már tényleg elkezdődik a "taktikázás" (értsd: a minimálisnál véletlenül se támadjunk többet játék), innentől válik nézhetetlenné a tornajjncaaéppen ezért mondtam azt hogy a portugálok játéka tetszett a legjobban eddig. Náluk ilyen nincs.eaglesmcnabb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Én még a Dán-Portugálon is elaludtam. 😀StezErőlködök én is! 😀
(kimegyek az erkélyre, de ott is állva alszok el...)
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Ez az angol-ukrán meccs a legvacakabb eddig ezen az EB-n...zemanlaazért mondod mert nem látod a francia-svéd meccset 😀
a franciáknak drukkolok az EB-n, de ami szar, az szar, nevezhetjük franciakrémesnek is, attól még az marad.
amúgy az első két kör nem is volt olyan rossz, de a 3. fordulótól már tényleg elkezdődik a "taktikázás" (értsd: a minimálisnál véletlenül se támadjunk többet játék), innentől válik nézhetetlenné a tornajjncaaéppen ezért mondtam azt hogy a portugálok játéka tetszett a legjobban eddig. Náluk ilyen nincs.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
amúgy az első két kör nem is volt olyan rossz, de a 3. fordulótól már tényleg elkezdődik a "taktikázás" (értsd: a minimálisnál véletlenül se támadjunk többet játék), innentől válik nézhetetlenné a torna
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal