Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
ami azt illeti, pont voltGiovinco visszamegy a Juventushoz.volt választási lehetősége?
Gratulálok, esze mint egy tyúknak. Majd röhögök, mikor a szezon felében nem játszik.Stez
nembraxa88
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Giovinco visszamegy a Juventushoz.volt választási lehetősége?
Gratulálok, esze mint egy tyúknak. Majd röhögök, mikor a szezon felében nem játszik.Stez
nem
több mint 12 éve
két felé kell venni a dolgot tényleg !Hát most nem azért, de rettentő sok olyan bakijuk van, amit még otthonról is, TV-ből is gyakran lát a néző, és észrevesz, egy sporinak meg, aki mondjuk 5-10-15 méterre áll az esettől, jobban kellene látnia a történéseket. Egyrészt.2 dolog van itt bíróügyileg:ez mindkettő nagyon igaz !
- egyrészt gyorsabb lett a játék
- másrészt sokkal több kamera van így könnyebben ki lehet szúrni a hibákatempty taxi
iszonyatos nehéz lehet végig koncentráltan , bírva a tempót pillanatok alatt dönteni !
fotelból visszajátszások tucatjai után szidni a bírókat nem mindig korrekt dolog!yooker
Másrészt ELMÉLETILEG azért vannak a vonalnál is bírók, akiknek segíteniük kellene. Ez kibaszottul nem megy, ez nem titok, de akkor miért is fikázza az összes nagykutya és szövetség a videóbírót, amikor az pont a bírók dolgát kiönnyítené meg, és szinte nullára csökkentené a hibák számát?!
De látod, hogy évek óta mindenféle kamuindokkal halogatják a videóbírót, szerintem meg pont ez lenne mindenre a megoldás. És egyébként olyan rohadtul egyáltalán nem ölné meg a focit, mint azt sokan hiszik szerintem, bár azon a focin, amit manapság sokan játszanak, nagyon nincs is mit megölni. 😀Stez
amit én mondtam az annyi , hogy valszeg sokszor azért is nem megfelelő egy bíró teljesítménye mert a játék annyira felgyorsult hogy igenis 10-12km-t lefutva , szemben csorgó izzadsággal . esetleg kicsit takarásban nem biztos hogy mindig úgy tud megítélni egy helyzetet mint mondjuk otthon én magas felbontásban a szobámban ülve...
a videóbíró megint más eset ami többek között az előbb írottak és még számtalan más miatt is bőven tényleg indokolt lenne !
több mint 12 éve
Giovinco visszamegy a Juventushoz.Gratulálok, esze mint egy tyúknak. Majd röhögök, mikor a szezon felében nem játszik.
több mint 12 éve
Hát most nem azért, de rettentő sok olyan bakijuk van, amit még otthonról is, TV-ből is gyakran lát a néző, és észrevesz, egy sporinak meg, aki mondjuk 5-10-15 méterre áll az esettől, jobban kellene látnia a történéseket. Egyrészt.2 dolog van itt bíróügyileg:ez mindkettő nagyon igaz !
- másrészt sokkal több kamera van így könnyebben ki lehet szúrni a hibákatempty taxi
iszonyatos nehéz lehet végig koncentráltan , bírva a tempót pillanatok alatt dönteni !
fotelból visszajátszások tucatjai után szidni a bírókat nem mindig korrekt dolog!yooker
Másrészt ELMÉLETILEG azért vannak a vonalnál is bírók, akiknek segíteniük kellene. Ez kibaszottul nem megy, ez nem titok, de akkor miért is fikázza az összes nagykutya és szövetség a videóbírót, amikor az pont a bírók dolgát kiönnyítené meg, és szinte nullára csökkentené a hibák számát?!
De látod, hogy évek óta mindenféle kamuindokkal halogatják a videóbírót, szerintem meg pont ez lenne mindenre a megoldás. És egyébként olyan rohadtul egyáltalán nem ölné meg a focit, mint azt sokan hiszik szerintem, bár azon a focin, amit manapság sokan játszanak, nagyon nincs is mit megölni. 😀
több mint 12 éve
2 dolog van itt bíróügyileg:ez mindkettő nagyon igaz !
fotelból visszajátszások tucatjai után szidni a bírókat nem mindig korrekt dolog!
több mint 12 éve
2 dolog van itt bíróügyileg:- egyrészt gyorsabb lett a játék
- másrészt sokkal több kamera van így könnyebben ki lehet szúrni a hibákat
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Oh, hol vannak már régi szép Collinás idők.. 😊StezJó is volt, amikor a kopasz úgy állította ki egyszer Davids-ot, hogy az a két sárgája közül egyszer sem ért hozzá az ellenfélhez 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Mondjuk az elég gáz, hogy egy olyan szarul fújó bíró, mint Kassai Viktor az UEFA egyik legjobb bírója lehet...fetomyMostanra talán ha elgondkoznék sem tudnék mondani olyan igazán színvonalas és mindig jól fújó bírót. Szvsz nagyon visszaestek az utóbbi 1-2 évben, ahogy Kassai is. Oh, hol vannak már régi szép Collinás idők.. 😊
több mint 12 éve
Mondjuk az elég gáz, hogy egy olyan szarul fújó bíró, mint Kassai Viktor az UEFA egyik legjobb bírója lehet...
több mint 12 éve
kívánom h igazad legyenNe legyél biztos benne, így h a lengyelek kiestek lehet h megpróbálják benyomni a másik házigazdát a 8-ba.empty taxihát azt nagyon rossz lenne látni hogy Kassai
titkos UEFA küldetést teljesítve kiejti az angolokat... :/
sztem pont az ő neve a garancia arra hogy tiszta kard ki kard meccs lesz ez
nem hinném hogy az egyik legjobb bíróját elhasználná az UEFA ilyen célokra...yooker
mondjuk nem tudom mit lépnék a helyében ha odalépnének hozzám az uefától egy ilyen ajánlattal h ha nyernek az ukránok a mai meccsen te vezetheted az eb-döntőt
Madden hates me.
több mint 12 éve
Szerintem meg elég sokat láttunk már a szövetségtől, hogy az Ukránok továbbjuttatása még csak ne is számítson olyan hatalmas, és kurva meglepőnek.Ne legyél biztos benne, így h a lengyelek kiestek lehet h megpróbálják benyomni a másik házigazdát a 8-ba.empty taxihát azt nagyon rossz lenne látni hogy Kassai
nem hinném hogy az egyik legjobb bíróját elhasználná az UEFA ilyen célokra...yooker
Arról nem is beszélve, hogy Kassai is egyre nevetségesebben fúj az utóbbi évben, de egyébként én angol fanként még csalás nélkül is úgy vélem, hogy benne van nagyon is egy angol zakó a levegőben. De azért lesznek "érdekes" ítéletek Kassaitól szerintem.
több mint 12 éve
Ne legyél biztos benne, így h a lengyelek kiestek lehet h megpróbálják benyomni a másik házigazdát a 8-ba.empty taxihát azt nagyon rossz lenne látni hogy Kassai
nem hinném hogy az egyik legjobb bíróját elhasználná az UEFA ilyen célokra...
több mint 12 éve
Végre megkezdődött a magyar foci felzárkózása a világ élvonalához!Csak sajnos nem amiatt, mert a magyarok jobbak lettek.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Rooney ver 3-at aztán próbálhatják 😀
több mint 12 éve
Ne legyél biztos benne, így h a lengyelek kiestek lehet h megpróbálják benyomni a másik házigazdát a 8-ba.Nem, attól lesz latin, hogy az apja az, hanem hogy hogyan és hol nevelkedett. De tök mindegy, legyen latino, leszarom.Má hogyne attól lenne latin hogy félig latin ? 😀 Mondjuk ha végig gondolja az ember,hogy mit utál a magyar cigányokban, akkor azt hiszem túl sok közös pont nincs bármelyik vállogatottal 😊
Ja, mert amit te írtál az ellen lehet érvelni, de egy minden cigány lop, vagy minden latino cigány és hasonló dolgok ellen mit érveljen az ember, alapból hülyeség, és aki ilyet ír, úgysem győzi meg senki.fetomy
Csakhogy on is legyek. Ha ma nyernek az angolok azért ez a felső ág tetszeni fog. Angol-Spanyol Olasz-Francia negyeddöntővel.Toca
Madden hates me.
több mint 12 éve
Nem, attól lesz latin, hogy az apja az, hanem hogy hogyan és hol nevelkedett. De tök mindegy, legyen latino, leszarom.Má hogyne attól lenne latin hogy félig latin ? 😀 Mondjuk ha végig gondolja az ember,hogy mit utál a magyar cigányokban, akkor azt hiszem túl sok közös pont nincs bármelyik vállogatottal 😊
Ja, mert amit te írtál az ellen lehet érvelni, de egy minden cigány lop, vagy minden latino cigány és hasonló dolgok ellen mit érveljen az ember, alapból hülyeség, és aki ilyet ír, úgysem győzi meg senki.fetomy
Csakhogy on is legyek. Ha ma nyernek az angolok azért ez a felső ág tetszeni fog. Angol-Spanyol Olasz-Francia negyeddöntővel.
több mint 12 éve
Nem, attól lesz latin, hogy az apja az, hanem hogy hogyan és hol nevelkedett. De tök mindegy, legyen latino, leszarom.Ja, mert amit te írtál az ellen lehet érvelni, de egy minden cigány lop, vagy minden latino cigány és hasonló dolgok ellen mit érveljen az ember, alapból hülyeség, és aki ilyet ír, úgysem győzi meg senki.
több mint 12 éve
Már megbocsáss, de akkor azért félig latin, nem? Tényleg hülyeség ezzel foglalkozni, de amikor lecigányozzák a latinokat, akkor gondoltam hasonló "magasröptű" érvként bedobom ezt. Mindenki az én írásomra harapott rá, a másikra meg nem.Visszaolvastad az előzményeket is? Nem én kezdtem az oltást, viccnek szántam, az ennél szerintem durvább reakcióra.Mindegy ki kezdte. Nem kezdek itt bele egy nem is minden latino cigány jellegű témába, de azt nem értettem, hogy Gomez miért lenne már latin attól, hogy az apjától latin nevet örökölt 😊fetomy
Határon túli rokonom van, de Lakatos Renátót nem ismerem.....csi77
Jól megragadtuk a lényeget! 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Akkor felfedem neked az igazságotVisszaolvastad az előzményeket is? Nem én kezdtem az oltást, viccnek szántam, az ennél szerintem durvább reakcióra.Mindegy ki kezdte. Nem kezdek itt bele egy nem is minden latino cigány jellegű témába, de azt nem értettem, hogy Gomez miért lenne már latin attól, hogy az apjától latin nevet örökölt 😊fetomy
http://www.youtube.com/watch?v=OeIJAJT690o&feature=youtube_gdata_player
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Jó ez azért bonyolultabb ennél, mert pl. Messi sem argentin ilyen alapon kb. Hogy Obraniakékról ne is beszéljünk. Szóval ez az identitás dolog ez mélyebb annál, hogy kinek mi a neve meg ki hol mennyit élt.Rajnahát én is ezt mondom 😊 az ott élést csak arra írtam, hogy amit a fociról tudnak, azt mindent a németeknél tanultak meg, így még kb. az lenne kevésbé "fair" úgymond, ha Podolski a lengyel, Gomez meg a spanyol válogatottban játszana.
Podolski pl. pont azért a németeknél játszik, merthogy a lengyelek csak akkor kezdtek el érdeklődni utána, mikor már kiderült, hogy jó játékos, addig le se szarták.
több mint 12 éve
Jó ez azért bonyolultabb ennél, mert pl. Messi sem argentin ilyen alapon kb. Hogy Obraniakékról ne is beszéljünk. Szóval ez az identitás dolog ez mélyebb annál, hogy kinek mi a neve meg ki hol mennyit élt.Arra szerettem volna utalni, hogy kevés "saját nevelés" van már ott is, ahol ez korábban elképzelhetetlen lett volna. Befejeztem ezt az ovis dobálózást, elég volt. 😊csi77Szegény Gomez, bár soha nem élt máshol csak a fritzeknél, de mivel apja spanyol, már nem is saját nevelés. Biztos áthordta apja spanyolországba, csak a fritzek ellopták mikor már kiderült, hogy jó játékos :/
Podolski pedig bár 2 éves kora óta a fritzeknél él, nyilvánvaló, hogy a futball tudását élete első két évében szedte fel a bámulatos lengyel csecsemőfutball-neveldében.
Gondolom akik nem képesek ezen túllépni, nem nagyon vannak határon túl élő rokonai, és nem lakik Lakatos Renátóék környékén, hogy első kézből tapasztalhatnák, hogy a nemzetiségnek, "hazafiságnak" mennyi köze van a névhez.fetomy
több mint 12 éve
Visszaolvastad az előzményeket is? Nem én kezdtem az oltást, viccnek szántam, az ennél szerintem durvább reakcióra.Mindegy ki kezdte. Nem kezdek itt bele egy nem is minden latino cigány jellegű témába, de azt nem értettem, hogy Gomez miért lenne már latin attól, hogy az apjától latin nevet örökölt 😊
több mint 12 éve
Visszaolvastad az előzményeket is? Nem én kezdtem az oltást, viccnek szántam, az ennél szerintem durvább reakcióra.Arra szerettem volna utalni, hogy kevés "saját nevelés" van már ott is, ahol ez korábban elképzelhetetlen lett volna. Befejeztem ezt az ovis dobálózást, elég volt. 😊csi77Szegény Gomez, bár soha nem élt máshol csak a fritzeknél, de mivel apja spanyol, már nem is saját nevelés. Biztos áthordta apja spanyolországba, csak a fritzek ellopták mikor már kiderült, hogy jó játékos :/
Podolski pedig bár 2 éves kora óta a fritzeknél él, nyilvánvaló, hogy a futball tudását élete első két évében szedte fel a bámulatos lengyel csecsemőfutball-neveldében.
Gondolom akik nem képesek ezen túllépni, nem nagyon vannak határon túl élő rokonai, és nem lakik Lakatos Renátóék környékén, hogy első kézből tapasztalhatnák, hogy a nemzetiségnek, "hazafiságnak" mennyi köze van a névhez.fetomy
Határon túli rokonom van, de Lakatos Renátót nem ismerem.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Arra szerettem volna utalni, hogy kevés "saját nevelés" van már ott is, ahol ez korábban elképzelhetetlen lett volna. Befejeztem ezt az ovis dobálózást, elég volt. 😊csi77Szegény Gomez, bár soha nem élt máshol csak a fritzeknél, de mivel apja spanyol, már nem is saját nevelés. Biztos áthordta apja spanyolországba, csak a fritzek ellopták mikor már kiderült, hogy jó játékos :/
Gondolom akik nem képesek ezen túllépni, nem nagyon vannak határon túl élő rokonai, és nem lakik Lakatos Renátóék környékén, hogy első kézből tapasztalhatnák, hogy a nemzetiségnek, "hazafiságnak" mennyi köze van a névhez.