Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Mert küzd az utolsó másodpercig?Nem, nem jinx volt, Müller egy általam nem kedvelt futballista prototípusa..... 😊 Most elsült a kapanyél .😊csi77ja pont írni akartam h szidjátok csak őket, legyen a következő pl Neuer - 5 perc múlva már menne 11est lőni 😊davemayerOlyan jó nézni Müllert, az übercsatárt...... 😊csi77Még 3 embert le kéne oltani. 😀Schleck
több mint 10 éve
Nem, nem jinx volt, Müller egy általam nem kedvelt futballista prototípusa..... 😊 Most elsült a kapanyél .😊ja pont írni akartam h szidjátok csak őket, legyen a következő pl Neuer - 5 perc múlva már menne 11est lőni 😊davemayerOlyan jó nézni Müllert, az übercsatárt...... 😊csi77Még 3 embert le kéne oltani. 😀Schleck
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Guardiola mi a faszt pacsizik vigyorogva? ...Amadeus91Azért mert ő jó edző, csak a Bayern egy fos csapat (most nem jött ki a mázlifator, mint korábban). Helyre állt a világ rendje.......
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Guardiola mi a faszt pacsizik vigyorogva? ...Amadeus91Nyertetek.Ne légy telhetetlen.
több mint 10 éve
Guardiola mi a faszt pacsizik vigyorogva? ...
több mint 10 éve
Szerintem tartott tole hogy kiprovokaljak nala a pirosat.ismerjuk suarezt,barmikor kepes eldurranni az agya.nem is kellett, Henrik Lajos megszánta.Szünetbe szakertettek Ottoek hogy senki nem tud kitalálni semmit az MSN ellen.arra irtam.KennyAzert a jo oreg Mourinho kitudna talalni valamit.Kennymínusz háromról?
büszkén buszozna továbbZERO_L
Suarezt miért kellett levennie? Pedróért? ez komoly? a Barca pont annyival jobb, mint tavaly, hogy elöl ott karistol Suarez, aki mást is tud játszani, mint a labdatoszogatást. mondhatni LE kivette a csapatból a második támadó dimenziótslowmotion
több mint 10 éve
Olyan jó nézni Müllert, az übercsatárt...... 😊csi77Jó jinx volt, elismerem. 😀
több mint 10 éve
Guardiolat is addig szidják míg jövőre csak azért is megnyeri a BL-t. 😀 Nem is zavarna. | életmeben nem gondoltam volna, hogy ilyet valaha leírok a Bayernnel kapcsolatban vagy akár csak gondolok is 😀 |
több mint 10 éve
ja pont írni akartam h szidjátok csak őket, legyen a következő pl Neuer - 5 perc múlva már menne 11est lőni 😊Olyan jó nézni Müllert, az übercsatárt...... 😊csi77Még 3 embert le kéne oltani. 😀Schleck
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Pont ezt akartam beírni 😛Olyan jó nézni Müllert, az übercsatárt...... 😊csi77Még 3 embert le kéne oltani. 😀Schleck
több mint 10 éve
Olyan jó nézni Müllert, az übercsatárt...... 😊csi77Még 3 embert le kéne oltani. 😀
több mint 10 éve
lófaszt. Dzsozénak megvannak a verőemberei, ha eredményben nem is nyerhet, legalább fizikálisan azért megteszi, legközelebb hadd remegjenek a lábak, ha az ő csapata ellen játszanak.Azert a jo oreg Mourinho kitudna talalni valamit.Kennymínusz háromról?
több mint 10 éve
nem is kellett, Henrik Lajos megszánta.Szünetbe szakertettek Ottoek hogy senki nem tud kitalálni semmit az MSN ellen.arra irtam.KennyAzert a jo oreg Mourinho kitudna talalni valamit.Kennymínusz háromról?
Suarezt miért kellett levennie? Pedróért? ez komoly? a Barca pont annyival jobb, mint tavaly, hogy elöl ott karistol Suarez, aki mást is tud játszani, mint a labdatoszogatást. mondhatni LE kivette a csapatból a második támadó dimenziót
több mint 10 éve
Szünetbe szakertettek Ottoek hogy senki nem tud kitalálni semmit az MSN ellen.arra irtam.Azert a jo oreg Mourinho kitudna talalni valamit.Kennymínusz háromról?
több mint 10 éve
írd le még egyszer h Lewa kevés ehhez a szinthez, I dare you 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Baromira nem hiányzott sem Robben, sem Ribery, a helyzetek megvoltak, lőhetett volna a Bayern simán 4-et. De ilyen védelemmel teljesen felesleges kimenni. 1-0 után miért nyíltak ki ennyire???azért hiányzik Rib, főleg a védekezésben.
Nem lepődnék meg ha a Bayernből kiállítanának valakit, elszállt az agyuk rendesen.NB2
több mint 10 éve
Olyan jó nézni Müllert, az übercsatárt...... 😊
Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve
Azert a jo oreg Mourinho kitudna talalni valamit.Kennymínusz háromról?
büszkén buszozna tovább

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Azert a jo oreg Mourinho kitudna talalni valamit.KennyJa, bumm bumm puff puff dirr durr 😀
több mint 10 éve
Haters gonna hate 😉Jó, most kapcsoltam ki.Nem baj, Dande meg Csebi majd megmagyarázzák, dont fos, az előrelèpés megkérdőjelezhetetlen.Amadeus91
Így is terveztem bebaszni hétvégén, ez is ad egy löketet hozzá.Vrijbloed
több mint 10 éve
Baromira nem hiányzott sem Robben, sem Ribery, a helyzetek megvoltak, lőhetett volna a Bayern simán 4-et. De ilyen védelemmel teljesen felesleges kimenni. 1-0 után miért nyíltak ki ennyire???Nem lepődnék meg ha a Bayernből kiállítanának valakit, elszállt az agyuk rendesen.
több mint 10 éve
Rafinha sok ezer új szurkolót szerzett magának - már most.
több mint 10 éve
Ilyen acélos védelem ellen benne van a pakliban 😀A Barca adja már kölcsön valamelyik csatárát félidőben...SchleckHat az a vicces hogyha átállna az MSN a félidőben kinezem belőlük hogy megforditanák😀Kenny