NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 013
62
01:40 ORANGE BOWL, Penn State vs Notre Dame - ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
2 csatár van fent,csak az a bizonyos csatár miden poszton játszikD H P szerint az íreknek fasza eredmény a 0-1Hörihát jobb mint a 0-9 az kétségtelen! No meg milliószor jobb, mintha vezetnének 2-0-ra...
btw nagyon remélem, hogy ezek a szaros fasz spanyolok kiesnek a büdös picsába. Még a görögöknek is mindig van fent egy csatár faszomat...fetomy
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
D H P szerint az íreknek fasza eredmény a 0-1Hörihát jobb mint a 0-9 az kétségtelen! No meg milliószor jobb, mintha vezetnének 2-0-ra...
btw nagyon remélem, hogy ezek a szaros fasz spanyolok kiesnek a büdös picsába. Még a görögöknek is mindig van fent egy csatár faszomat...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 069
szívemből szóltál.nyilván az hogy lövőhelyzetben passzolgatnak. az igazi férfi viszont vagy rárúgja harmincról vagy beível, a társa meg kapura fejel. csak semmi sallang 😛HöriNem hiszem. Mondjuk lövésem sincs, hogy a játékstílusukban mi az undorító, de hát ízlések és pofonok.BostonHogy nyernek, nem? Ebből a szempontból a németek a legundorítóbbak! 😀csi77
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Hajrá digók!!
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Ismét center nélküli játék...De akkor minek egy vérbeli RW?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
nyilván az hogy lövőhelyzetben passzolgatnak. az igazi férfi viszont vagy rárúgja harmincról vagy beível, a társa meg kapura fejel. csak semmi sallang 😛Hogy nyernek, nem? Ebből a szempontból a németek a legundorítóbbak! 😀csi77Onnan hogy az EB előtt láttam őket játszani. 😊Nem hiszem. Mondjuk lövésem sincs, hogy a játékstílusukban mi az undorító, de hát ízlések és pofonok.Boston
Vagy azóta gyökeresen megváltozott a játékuk?eaglesmcnabb
több mint 12 éve
az hogy végigpasszoljuk a tizenhatost, és baszunk lőni, közben meg lassítjuk a játékot a 8 millió oldalpasszal.Nem hiszem. Mondjuk lövésem sincs, hogy a játékstílusukban mi az undorító, de hát ízlések és pofonok.BostonMost nem azért, de akkor honnan veszed ezt, ha nem is láttad játszani őket...BostonOnnan hogy az EB előtt láttam őket játszani. 😊
A lényegre törő focit szeretem. Nem birtokolni kell a labdát hanem támadni. Tegnap a portugálok 40%-ban birtokolták a labdát, mégis ha náluk volt megpróbálták minél gyorsabban felvinni az ellenfél kapujához. 2szer annyit lőttek mint az ellenfél. Nekem az jobban tetszik. de ahogy mondtad ízlések és pofonok 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Hogy nyernek, nem? Ebből a szempontból a németek a legundorítóbbak! 😀Nem hiszem. Mondjuk lövésem sincs, hogy a játékstílusukban mi az undorító, de hát ízlések és pofonok.BostonMost nem azért, de akkor honnan veszed ezt, ha nem is láttad játszani őket...BostonOnnan hogy az EB előtt láttam őket játszani. 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Nem hiszem. Mondjuk lövésem sincs, hogy a játékstílusukban mi az undorító, de hát ízlések és pofonok.Onnan hogy az EB előtt láttam őket játszani. 😊a spanyolok olyan undorítóan játszanak, hogy eddig még 1 percet sem mertem megnézni belőlük az EB-neaglesmcnabbMost nem azért, de akkor honnan veszed ezt, ha nem is láttad játszani őket...Boston
Do your job
több mint 12 éve
ja, nincs csatárOnnan hogy az EB előtt láttam őket játszani. 😊a spanyolok olyan undorítóan játszanak, hogy eddig még 1 percet sem mertem megnézni belőlük az EB-neaglesmcnabbMost nem azért, de akkor honnan veszed ezt, ha nem is láttad játszani őket...Boston
több mint 12 éve
Onnan hogy az EB előtt láttam őket játszani. 😊Most nem azért, de akkor honnan veszed ezt, ha nem is láttad játszani őket...BostonKatttasztrófa volt ez a horvát-spanyol első félidő, kérem vissza a 47 percet az életembőljjncaaa spanyolok olyan undorítóan játszanak, hogy eddig még 1 percet sem mertem megnézni belőlük az EB-neaglesmcnabb
Vagy azóta gyökeresen megváltozott a játékuk?
NK9 a tévében és nem nézem? 😮 hát szóljatok bazze 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
előre is elnézést a tudatlanságomért, de ki az a fiatal szakértő az m1 stúdiójában?NK9, Joe Namath unokája
és akkor.MarioAna
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
előre is elnézést a tudatlanságomért, de ki az a fiatal szakértő az m1 stúdiójában?és akkor.
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Most nem azért, de akkor honnan veszed ezt, ha nem is láttad játszani őket...Katttasztrófa volt ez a horvát-spanyol első félidő, kérem vissza a 47 percet az életembőljjncaaa spanyolok olyan undorítóan játszanak, hogy eddig még 1 percet sem mertem megnézni belőlük az EB-neaglesmcnabb
Do your job
több mint 12 éve
hát a spanyol-válogatott és a Real Madrid játékstílusának pontosan 0 köze van egymáshoz.Mondja ezt egy Madrid fan, ja elnézést ott portyugálok meg argentinok vannak 😛 😉Katttasztrófa volt ez a horvát-spanyol első félidő, kérem vissza a 47 percet az életembőljjncaaa spanyolok olyan undorítóan játszanak, hogy eddig még 1 percet sem mertem megnézni belőlük az EB-neaglesmcnabb
Amúgy nincs itt semmi lezsírozva legfeljebb a vajas kenyér (bocs abbahagyom)dande
több mint 12 éve
Támadás közben is lehetneNem értem mit csinálnak a horvátok, a 0-0 pont annyit ér nekik, mint a 0-3...Shilkordrukkolnak az íreknekHöri
több mint 12 éve
Nem értem mit csinálnak a horvátok, a 0-0 pont annyit ér nekik, mint a 0-3...Shilkordrukkolnak az íreknek
több mint 12 éve
Nem értem mit csinálnak a horvátok, a 0-0 pont annyit ér nekik, mint a 0-3...
több mint 12 éve
vassadi
15 626
Katttasztrófa volt ez a horvát-spanyol első félidő, kérem vissza a 47 percet az életembőljjncaaAz olasz-ír is csak annyival volt jobb, hogy itt legalább esett egy gól.
több mint 12 éve
Mondja ezt egy Madrid fan, ja elnézést ott portyugálok meg argentinok vannak 😛 😉Katttasztrófa volt ez a horvát-spanyol első félidő, kérem vissza a 47 percet az életembőljjncaaa spanyolok olyan undorítóan játszanak, hogy eddig még 1 percet sem mertem megnézni belőlük az EB-neaglesmcnabb
Amúgy nincs itt semmi lezsírozva legfeljebb a vajas kenyér (bocs abbahagyom)
több mint 12 éve
Jó is spanyol portugál döntőt megnéznék 😀
több mint 12 éve
Sebii
3 580
Borzasztó ez a kommentátor. Nem elég hogy folyamatosan baromságokat beszél, de annyira nyalja az írek seggét hogy nemigaz. Di Natale helyzeténél is nem azt emeli ki, hogy kb. 0 szögből majdnem beverte külsővel, hanem hogy utána milyen szépen hozták ki. Lol.
több mint 12 éve
Katttasztrófa volt ez a horvát-spanyol első félidő, kérem vissza a 47 percet az életembőljjncaaa spanyolok olyan undorítóan játszanak, hogy eddig még 1 percet sem mertem megnézni belőlük az EB-n
több mint 12 éve
Jól csinálják a spanyolok a horvátok húzását. Csak akkor jobban teszik ha a lábukat is kapkodják felfelé...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.