Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
És te adsz igazat a politika topicban Wieselnek...Mi ez a latino gyűlölet? Tény, hogy nem szépen játszottak a spanyolok ma, de inkább ezerszer ők, mint a német-angol-francia trió (talán még az angolok)! A többi nem fájna.....csi77talán mert cigányok? 😀Amadeus91
Nehéz a skizofrének élete
több mint 12 éve
Arra szerettem volna utalni, hogy kevés "saját nevelés" van már ott is, ahol ez korábban elképzelhetetlen lett volna. Befejeztem ezt az ovis dobálózást, elég volt. 😊Az előbbi meg miért német? 😀Ez nem rasszizmus. (Csak ki nem állhatom ő(ke)t - by Riggins) Nem vagyok amúgy sem rasszista, de az tény, hogy ugyanolyan mind.Dettó, csak én a tokosokkal vagyok így........
Viccen kívül, teljesen egybe vág a mentalitás, a mimika, testbeszéd, viselkedés... számomra unszimpatikus.Amadeus91
Amúgy, a németek első meccsén hangzott el:
- Egymást zavarta a két német, Podolski és Gomez!
Az utóbbi játékos nem latin? 😊csi77
Unszimpatikus pedig nem szép szó, antipatikus a megfelelő. 😊szaba
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
szaba
10 678
Az előbbi meg miért német? 😀Dettó, csak én a tokosokkal vagyok így........UEFA says no to racism!szabaEz nem rasszizmus. (Csak ki nem állhatom ő(ke)t - by Riggins) Nem vagyok amúgy sem rasszista, de az tény, hogy ugyanolyan mind.
Viccen kívül, teljesen egybe vág a mentalitás, a mimika, testbeszéd, viselkedés... számomra unszimpatikus.Amadeus91
Az utóbbi játékos nem latin? 😊csi77
Unszimpatikus pedig nem szép szó, antipatikus a megfelelő. 😊
több mint 12 éve
Dettó, csak én a tokosokkal vagyok így........Ez nem rasszizmus. (Csak ki nem állhatom ő(ke)t - by Riggins) Nem vagyok amúgy sem rasszista, de az tény, hogy ugyanolyan mind.talán mert cigányok? 😀Amadeus91UEFA says no to racism!szaba
Az utóbbi játékos nem latin? 😊
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 069
Ez nem rasszizmus. (Csak ki nem állhatom ő(ke)t - by Riggins) Nem vagyok amúgy sem rasszista, de az tény, hogy ugyanolyan mind.UEFA says no to racism!szabaMi ez a latino gyűlölet? Tény, hogy nem szépen játszottak a spanyolok ma, de inkább ezerszer ők, mint a német-angol-francia trió (talán még az angolok)! A többi nem fájna.....csi77talán mert cigányok? 😀Amadeus91
Viccen kívül, teljesen egybe vág a mentalitás, a mimika, testbeszéd, viselkedés... számomra unszimpatikus.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
szaba
10 678
UEFA says no to racism!Mi ez a latino gyűlölet? Tény, hogy nem szépen játszottak a spanyolok ma, de inkább ezerszer ők, mint a német-angol-francia trió (talán még az angolok)! A többi nem fájna.....csi77talán mert cigányok? 😀Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 069
Mi ez a latino gyűlölet? Tény, hogy nem szépen játszottak a spanyolok ma, de inkább ezerszer ők, mint a német-angol-francia trió (talán még az angolok)! A többi nem fájna.....csi77talán mert cigányok? 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
szaba
10 678
Olaszok nyerik, elcsalva, bemákolva. Balotellivel.
több mint 12 éve
Mi ez a latino gyűlölet? Tény, hogy nem szépen játszottak a spanyolok ma, de inkább ezerszer ők, mint a német-angol-francia trió (talán még az angolok)! A többi nem fájna.....
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
angol-cseh elődöntő lesz ott 😀Köcsög Navas elbaszta a Portugál-Spanyol döntőt 😕Tocaportugál-francia lesz megmondtam!
a spanyol-portugál, francia-német elődöntő se lenne gyenge. De szvsz kipotyognak a spanyolok az angolok ellen 😛 legalábbis kurvajó lenne 😀eaglesmcnabb
legalábbis remélem, hogy vagy spanyol vagy portugál kiesés minimum lesz, hogy legalább tudjak valakinek szurkolni is 😀
több mint 12 éve
Köcsög Navas elbaszta a Portugál-Spanyol döntőt 😕Tocaportugál-francia lesz megmondtam!
a spanyol-portugál, francia-német elődöntő se lenne gyenge. De szvsz kipotyognak a spanyolok az angolok ellen 😛 legalábbis kurvajó lenne 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Köcsög Navas elbaszta a Portugál-Spanyol döntőt 😕
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
bekaphatjákvazze, most kereshetek új csapatot...... CROATIA! 😕Görögország?Kiss
GO ENGLANDPOOL akkor meg Csehország...JC6
több mint 12 éve
luigi gól volt már?Balotelli nem kis gólt lőtt 😀a 7. Mario gól az EB-njjncaa
Welbeckkel top 😛Stez
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
szaba
10 678
supermario brothers.Balotelli nem kis gólt lőtt 😀a 7. Mario gól az EB-njjncaa
Welbeckkel top 😛Stez
több mint 12 éve
Balotelli nem kis gólt lőtt 😀a 7. Mario gól az EB-n
Welbeckkel top 😛Stez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Balotelli nem kis gólt lőtt 😀Welbeckkel top 😛
több mint 12 éve
vazze, most kereshetek új csapatot...... CROATIA! 😕Görögország?
GO ENGLANDPOOL akkor meg Csehország...JC6
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
jól van, a spanyolok megérdemlik majd ha a negyeddöntőben kizúgnak valahogy. Ez a sarkalgatós tili-toli kíváncsi leszek mire lesz elég.
több mint 12 éve
na az fasza lesz, ha nagy nehezen bemákoljuk az ukránok ellen a továbbjutst, akkor is a soanyolokkal vagy az olaszokkal találkozunksokáig sajnos ezúttal sem jutunk, bár hát ezzel a kerettel már a csoportból való továbbjutás is nagy szó 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
vazze, most kereshetek új csapatot...... CROATIA! 😕 GO ENGLANDPOOL akkor meg Csehország...
több mint 12 éve
Legszebb gól az EB-n nyilván Balotaitól jött :cool:veszélyes eredmény :/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Őszintén!Sorry ha volt már!
ez az új számolgatás dolog elég nevetséges, amit nem tudom mikor vezettek be 😕
Most pl nem a görögök ellen beszélek.
MIndenhol a támadó focit hirdetik, de ezzel a szabállyal , hogy? pl lett volna olyan eset is, hogy a spanyolok 4 rúgott gólját elveszik, amit az íreknek rúgtak!
Sztem ez nagyobb vicc, mint hogy Ukrán_-Lengyel közös rendezés van.
Klasszikus miért nem volt jó?😊
Gólarány
Több rúgott gól.
Kevesebb kapott
Egymás ellen elért eredmény
Pénz-feldobás.
UEFA fair play lista meg tábla..ezzel meg a kicsiket büntetik
üdv,VZ
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
Balotól nagyobb clutch player nem nagyon van, ezt a City meccsein is bizonyította párszor 😀 .
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
de a horvátok nem esnek ki, ugyanis bemákolnak egy gólt minnyá 😛Stezetz komolyan gondoltad? egyértelmű volt, hogy ha a horvátok a 70. percig nem lőnek gólt, akkor egy kései góllal a spanyolok nyernek
már várom a horvátok kikaptak -> nem érdemeltek továbbjutást kommenteket
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal