NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 023
62
01:40 ORANGE BOWL, Penn State vs Notre Dame - ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
... ott volt. 😊Ez is mekkora akció volt már. Természetes dolog, hogy szemben vagyok a kapuval, nincs előttem senki, 16 méterre vagyok, és nem ám rábaszom, minek? 5-en megyünk 2 védővel, visszahúzom aztán majd betilitolizzuk. De megérdemelnének egy laza 0-5-öt.fetomyTD kell nekik, de kurva nehéz ám bevinni azt a szart a kapuba.Höri
Szép megérzés!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Azért ez szép gól volt.Btw az olaszok két csatárral kezdtek, és 1 rúgott gólt tudnak felmutatni a gyenge írek ellen.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
de a horvátok nem esnek ki, ugyanis bemákolnak egy gólt minnyá 😛StezNem, mert ők akartak gólt lőni.
Viszont ez bombagól volt! Navas 17 centiről szétbaszta a hálót, ezt a gólt évekig ismételgetik még!
És behoznak egy csatárt... Hát ez kész.
több mint 12 éve
ez szerintem les voltés nem, mocskos spanyolok, kurvára megérdemelték volna, hogy kiessenek pedig
több mint 12 éve
de a horvátok nem esnek ki, ugyanis bemákolnak egy gólt minnyá 😛
több mint 12 éve
Hogy számolták ki azt, hogy ezzel az 1-0-al Italy továbbmegy? Kicsit fáradt vagyok most a számolgatáshoz, de nem a gólarány dönt?pont ezen gondolkoztam én is 😀
Spanyol 5-1
Horvát 4-2
Olasz 3-2JC6
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Hogy számolták ki azt, hogy ezzel az 1-0-al Italy továbbmegy? Kicsit fáradt vagyok most a számolgatáshoz, de nem a gólarány dönt?az még mindig nem gólarány, hanem gólkülönbség 😛 pl a 2-0 jobb gólarány mint a 6-1
Spanyol 5-1
Horvát 4-2
Olasz 3-2JC6
amúgy nem, azonos pontszámnál egymás elleni dönt, ha 3-an vannak azonos ponttal (mint jelen esetben) akkor az írek elleni meccs nem számít, és a horvátok esnek ki kevesebb rúgott góllal.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
De tényleg menjenek ám a rákba. Kicselezik még a jegyszedőt is ahelyett hogy seggberúgnák a labdát. Meg Buszkecc mit álmodott mikor a 16oson belül vissza akarta húzni a labdát?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
JC6: az nagyon oldschool és igazságtalan. Csak a közös meccses gólkülönbség számít, ha az se dönt akkor meg a "ki volt jobb az elmúlt években" koefficens.
több mint 12 éve
Hogy számolták ki azt, hogy ezzel az 1-0-al Italy továbbmegy? Kicsit fáradt vagyok most a számolgatáshoz, de nem a gólarány dönt?nem, az azonos pontszámú 3 csapat egymás elleni gólaránya a lényeg.
Spanyol 5-1
Horvát 4-2
Olasz 3-2JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hogy számolták ki azt, hogy ezzel az 1-0-al Italy továbbmegy? Kicsit fáradt vagyok most a számolgatáshoz, de nem a gólarány dönt?Spanyol 5-1
Horvát 4-2
Olasz 3-2
több mint 12 éve
Kéne egy gyors gólváltás és kiejteni a digókat 😀
több mint 12 éve
Ez is mekkora akció volt már. Természetes dolog, hogy szemben vagyok a kapuval, nincs előttem senki, 16 méterre vagyok, és nem ám rábaszom, minek? 5-en megyünk 2 védővel, visszahúzom aztán majd betilitolizzuk. De megérdemelnének egy laza 0-5-öt.fetomyTD kell nekik, de kurva nehéz ám bevinni azt a szart a kapuba.
több mint 12 éve
Ez is mekkora akció volt már. Természetes dolog, hogy szemben vagyok a kapuval, nincs előttem senki, 16 méterre vagyok, és nem ám rábaszom, minek? 5-en megyünk 2 védővel, visszahúzom aztán majd betilitolizzuk. De megérdemelnének egy laza 0-5-öt.
több mint 12 éve
Látod, hogy nem ugyanúgy játszanak 😛 Neked semmi nem jó 😉"felfoghatatlan" hogy lehet undorító valakinek ez a játékstílus 😛 ezt élvezni kell. hát hajráeaglesmcnabb2 csatár van fent,csak az a bizonyos csatár miden poszton játszikKissúgy gondoltam, hogy 1 minimum 😊
De hogy a világ egyik legjobb válogatottja hogy a mocskos pokolba engedheti meg magának,hogy csatár nélkül álljon fel, az komolyan mondom kurvanagy szégyen... Mi lett ezzel a csapattal, pár éve még szurkoltam nekik...
Valóban nem a csatárok száma határozza meg a támadójátékot. Most hogy belegondolok, olyan élvezetes támadójátékot nyomatnak itt ezek a spanyol gyerekek, hogy lefosom a bokám 😛 Volt már helyzetük?fetomy
Do your job
több mint 12 éve
"felfoghatatlan" hogy lehet undorító valakinek ez a játékstílus 😛 ezt élvezni kell. hát hajrá2 csatár van fent,csak az a bizonyos csatár miden poszton játszikKissúgy gondoltam, hogy 1 minimum 😊
De hogy a világ egyik legjobb válogatottja hogy a mocskos pokolba engedheti meg magának,hogy csatár nélkül álljon fel, az komolyan mondom kurvanagy szégyen... Mi lett ezzel a csapattal, pár éve még szurkoltam nekik...
Valóban nem a csatárok száma határozza meg a támadójátékot. Most hogy belegondolok, olyan élvezetes támadójátékot nyomatnak itt ezek a spanyol gyerekek, hogy lefosom a bokám 😛 Volt már helyzetük?fetomy
szerk.: a mondat nyomokban iróniát tartalmaz!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
vagy a sok kurvázástól meg ivástól már sportolni sincs ereje. meg mert előző nap megsérült mikor megölt egy örvösmedvét puszta kézzel.Ennyi erővel egy igazi férfi rugbyzik 😉Hogy nyernek, nem? Ebből a szempontból a németek a legundorítóbbak! 😀csi77nyilván az hogy lövőhelyzetben passzolgatnak. az igazi férfi viszont vagy rárúgja harmincról vagy beível, a társa meg kapura fejel. csak semmi sallang 😛Höri
Szerk.: Ez a játékvezető is botrányosan szar...Boston
több mint 12 éve
😂Illetve Old Spice-ot használ.szabanyilván az hogy lövőhelyzetben passzolgatnak. az igazi férfi viszont vagy rárúgja harmincról vagy beível, a társa meg kapura fejel. csak semmi sallang 😛HöriEnnyi erővel egy igazi férfi rugbyzik 😉
Boston
Do your job
több mint 12 éve
szaba
10 678
Illetve Old Spice-ot használ.Ennyi erővel egy igazi férfi rugbyzik 😉Hogy nyernek, nem? Ebből a szempontból a németek a legundorítóbbak! 😀csi77nyilván az hogy lövőhelyzetben passzolgatnak. az igazi férfi viszont vagy rárúgja harmincról vagy beível, a társa meg kapura fejel. csak semmi sallang 😛Höri
Boston
több mint 12 éve
Ennyi erővel egy igazi férfi rugbyzik 😉nyilván az hogy lövőhelyzetben passzolgatnak. az igazi férfi viszont vagy rárúgja harmincról vagy beível, a társa meg kapura fejel. csak semmi sallang 😛HöriNem hiszem. Mondjuk lövésem sincs, hogy a játékstílusukban mi az undorító, de hát ízlések és pofonok.BostonHogy nyernek, nem? Ebből a szempontból a németek a legundorítóbbak! 😀csi77
Szerk.: Ez a játékvezető is botrányosan szar...
Do your job
több mint 12 éve
2 csatár van fent,csak az a bizonyos csatár miden poszton játszikKissúgy gondoltam, hogy 1 minimum 😊
Valóban nem a csatárok száma határozza meg a támadójátékot. Most hogy belegondolok, olyan élvezetes támadójátékot nyomatnak itt ezek a spanyol gyerekek, hogy lefosom a bokám 😛 Volt már helyzetük?
több mint 12 éve
szaba
10 678
Csak Messi bevágja mindig, viszont a spanyoloknál az egyetlen ilyen játékos (Llorrente) nem játszott még 1 percet sem. Vérgáz.Nem a csatárok száma határozza meg, hogy milyen a támadójáték. 😊D H P szerint az íreknek fasza eredmény a 0-1Hörihát jobb mint a 0-9 az kétségtelen! No meg milliószor jobb, mintha vezetnének 2-0-ra...
btw nagyon remélem, hogy ezek a szaros fasz spanyolok kiesnek a büdös picsába. Még a görögöknek is mindig van fent egy csatár faszomat...fetomy
A Barca is sokszor játszik "igazi csatár" nélkül...
Sinisa
több mint 12 éve
És a görögök undorítóan szarok is, mióta Samarast kitolták szélre, és nem csatárt játszik. 😛D H P szerint az íreknek fasza eredmény a 0-1Hörihát jobb mint a 0-9 az kétségtelen! No meg milliószor jobb, mintha vezetnének 2-0-ra...
btw nagyon remélem, hogy ezek a szaros fasz spanyolok kiesnek a büdös picsába. Még a görögöknek is mindig van fent egy csatár faszomat...fetomy
Alig lőnek gólt, szégyen gyalázat, Samaras már legalább 7 gólnál tartana.
több mint 12 éve
Nem a csatárok száma határozza meg, hogy milyen a támadójáték. 😊D H P szerint az íreknek fasza eredmény a 0-1Hörihát jobb mint a 0-9 az kétségtelen! No meg milliószor jobb, mintha vezetnének 2-0-ra...
A Barca is sokszor játszik "igazi csatár" nélkül...
... és a magyar válogatott is egy időben játszott 4-3-3-at. 😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern