Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Most nézem SportTv-n a tegnapi BL-meccs ismétlését.Azt a kurva, ezek a szakértők, hát ez óriási volt. 😀 Vincze viszont a sok elmebeteg közül is simán vitt mindent. Nem mindennap látni azért olyan sportolót, aki a saját sportágához, amit tizenhúsz évig csinált, de még válogatott szinten is, ennyire buta lenne. De viccen kívül, mint a tök.
És frankón ezért még pénzt is kap. Óriási fazon! 😀
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy egy héten belül buknánk 2 kupát. Mondjuk nem vagyunk topformában, de összefogja magát kapni a csapat, nagyon meglepődnék ha nem darálnánk be a JuvétElklassszikoo lesz!Barca-Juve lesz.
Kar,hogy nem raktam ra penzt par honapja...ZoliZoltán
Meccs végén Pirlo-Xavi mezcserével.priceless.Kenny
több mint 10 éve
Légiós stop nem tiltott (legalábbis az Uniós tagállamból érkezettek korlátozása)?Tonyszerintem pont ezért nem olyan szabály van hogy max 5 légiós, hanem aki többet foglalkoztat az kevesebb pénzt kap
ilyen formában a szabad munkaáramlást kijátszva
"Az NB I-es csapatok számára a legjelentősebb bevételi forrás a Szerencsejáték-pénz összege, amely meghaladja a tévés pénzek összegét. Az MLSZ azokat a klubok premizálja, ahol a külföldi játékosok száma nem haladja meg a hét főt a keretben, a pályán pedig a három főt. A magyar játékosok közül jövőre minimum kettőnek pályán kell lennie, illetve azok a csapatok, amelyek a nemzetközi kupákban szerepelnek, tíz nem hazai futballistát foglalkoztathatnak, a pályán pedig ötöt."
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Légiós stop nem tiltott (legalábbis az Uniós tagállamból érkezettek korlátozása)?
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 10 éve
-nincs ligakupa.-légiós STOP.
-létszámcsökkentés.
több mint 10 éve
Elklassszikoo lesz!Barca-Juve lesz.
Kar,hogy nem raktam ra penzt par honapja...ZoliZoltán
Meccs végén Pirlo-Xavi mezcserével.priceless.
több mint 10 éve
Elklassszikoo lesz!Kar,hogy nem raktam ra penzt par honapja...
több mint 10 éve
Könnyen összefoglalható: Burcsa...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kiváncsi vagyok,hogy a mai sajttájon mit jelent be Csányi,remélem tökös lesz és 14 csapat lesz jövőre az első osztály.Amúgymeg,mizu Fehérváron?Nikolic,Sándor,Calatayud,most meg Juhász távozását szellőztették meg.
több mint 10 éve
Ennyi amúgy. Itt tudásban van különbség, nem kurvázásban és nem hajviseletben.ha focizott volna azon a szinten, akkor foglalkoztak volna vele, és megtanítják kurvázni isoziboziAz, hogy benzema mit csinál meg egy takony 20 éves magyar gyerek a barca B-ben sztem külön kasztba tartozik...peachJah, értem. Akkor a 20 éves Barca B-s gyerekek szerintetek nem kurváznak soha. Ez kb ugyanolyan buta naívság, minthogy arra fogni a magyar utánpótlás csapatok gyenge teljesítményét, hogy többet törődnek a hajukkal, mint a játékkal.Schleck
több mint 10 éve
ha focizott volna azon a szinten, akkor foglalkoztak volna vele, és megtanítják kurvázni isAz, hogy benzema mit csinál meg egy takony 20 éves magyar gyerek a barca B-ben sztem külön kasztba tartozik...peachJah, értem. Akkor a 20 éves Barca B-s gyerekek szerintetek nem kurváznak soha. Ez kb ugyanolyan buta naívság, minthogy arra fogni a magyar utánpótlás csapatok gyenge teljesítményét, hogy többet törődnek a hajukkal, mint a játékkal.Schleck
több mint 10 éve
Az, hogy benzema mit csinál meg egy takony 20 éves magyar gyerek a barca B-ben sztem külön kasztba tartozik...peachJah, értem. Akkor a 20 éves Barca B-s gyerekek szerintetek nem kurváznak soha. Ez kb ugyanolyan buta naívság, minthogy arra fogni a magyar utánpótlás csapatok gyenge teljesítményét, hogy többet törődnek a hajukkal, mint a játékkal.
több mint 10 éve
Az, hogy benzema mit csinál meg egy takony 20 éves magyar gyerek a barca B-ben sztem külön kasztba tartozik...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
javaslom értelmezni peach hozzászólását, és annak a fényében tekinteni az enyémreJaja, a nyugati focisták soha nem kurváznak. Lásd Benzema.SchleckVincze O. csak kurvázott,iivott, bulizott barcelonában ezért paterolták el onnan mihamarabb...peachtehát futballistaként viselkedett egy futballklubnál? az mondjuk már csak az ő tragédiája, hogy a nyugati és a keleti futballistamodell eltér egymástól, de hát...slowmotion
több mint 10 éve
Jaja, a nyugati focisták soha nem kurváznak. Lásd Benzema.Vincze O. csak kurvázott,iivott, bulizott barcelonában ezért paterolták el onnan mihamarabb...peachtehát futballistaként viselkedett egy futballklubnál? az mondjuk már csak az ő tragédiája, hogy a nyugati és a keleti futballistamodell eltér egymástól, de hát...slowmotion
több mint 10 éve
Vincze O. csak kurvázott,iivott, bulizott barcelonában ezért paterolták el onnan mihamarabb...peachtehát futballistaként viselkedett egy futballklubnál? az mondjuk már csak az ő tragédiája, hogy a nyugati és a keleti futballistamodell eltér egymástól, de hát...
több mint 10 éve
Vincze O. csak kurvázott,iivott, bulizott barcelonában ezért paterolták el onnan mihamarabb...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
ETO -> NB3...
több mint 10 éve
Dávid Kornél is az eddig egyetlen magyar játékosa az NBA-nek... de ő képes szakmai(!!!!) hozzászólásokkal színesíteni a közvetítéseket (még ha a kommunikációs képességén lehetne mit csiszolni)oké, de azért ő mégiscsak játszott abban a csapatban, nem nagyon van aki egy ekkora klub igazolt labdarúgója volt a magyar foci elmúlt 25 évéből (az már egy más kérdés hogy ha jól emlékszem csak a b csapatig vitte)davemayernem lepődnék meg, ha a Mo-i semleges szurkolók azért drukkolnának a Barca ellen, hogy ne kelljen a vinceottó önelégült vigyorát látniuk...oziboziJaj szegény Messi bábú mit fog kapni a paplan alatt ha apuci örömittasan hazatér 😊
Csak Görbe meg ne tudjaflzoli
Vincze Ottó-t meg egy bazári majom is helyettesíthetné, annyira felesleges a stúdióban, semmiféle hozzáadott értékkel nem bír, se Barca vonatkozásban(az alatt az egy év alatt túl sok minden nem történhetett vele), sem úgy általában magával a futballal kapcsolatban
btw, Szalai is volt RM B-ben ráadásul nem is volt rossz, fix kezdő szintet elérte (VO hány meccset is játszott a tarcsiban?), akkor később Ádám visszavonulása után hívják meg minden madridi közvetítésre?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
rémlik mintha a 2. v 3. meccsen kiállítatta magát, vlm sportszerűtlenség lehetett, mert eltiltották vagy 6 meccsre, és utána még abban az évben a szezon vége előtt eltanácsolták. (rég volt, akkor még vlsz nem nőtt be a feje lágya 😊oké, de azért ő mégiscsak játszott abban a csapatban, nem nagyon van aki egy ekkora klub igazolt labdarúgója volt a magyar foci elmúlt 25 évéből (az már egy más kérdés hogy ha jól emlékszem csak a b csapatig vitte)davemayernem lepődnék meg, ha a Mo-i semleges szurkolók azért drukkolnának a Barca ellen, hogy ne kelljen a vinceottó önelégült vigyorát látniuk...oziboziJaj szegény Messi bábú mit fog kapni a paplan alatt ha apuci örömittasan hazatér 😊
több mint 10 éve
oké, de azért ő mégiscsak játszott abban a csapatban, nem nagyon van aki egy ekkora klub igazolt labdarúgója volt a magyar foci elmúlt 25 évéből (az már egy más kérdés hogy ha jól emlékszem csak a b csapatig vitte)nem lepődnék meg, ha a Mo-i semleges szurkolók azért drukkolnának a Barca ellen, hogy ne kelljen a vinceottó önelégült vigyorát látniuk...oziboziJaj szegény Messi bábú mit fog kapni a paplan alatt ha apuci örömittasan hazatér 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
nem lepődnék meg, ha a Mo-i semleges szurkolók azért drukkolnának a Barca ellen, hogy ne kelljen a vinceottó önelégült vigyorát látniuk...oziboziJaj szegény Messi bábú mit fog kapni a paplan alatt ha apuci örömittasan hazatér 😊
Csak Görbe meg ne tudja
több mint 10 éve
Tudom, hogy nem, őszintén kérdeztem, azt hittem van konkrét oka. 😀Nem veled vitatkozom, tudod jól. Szimplán nem szeretem...... 😊csi77Mert küzd az utolsó másodpercig?VrijbloedNem, nem jinx volt, Müller egy általam nem kedvelt futballista prototípusa..... 😊 Most elsült a kapanyél .😊csi77ja pont írni akartam h szidjátok csak őket, legyen a következő pl Neuer - 5 perc múlva már menne 11est lőni 😊davemayerOlyan jó nézni Müllert, az übercsatárt...... 😊csi77Még 3 embert le kéne oltani. 😀Schleck
több mint 10 éve
nem lepődnék meg, ha a Mo-i semleges szurkolók azért drukkolnának a Barca ellen, hogy ne kelljen a vinceottó önelégült vigyorát látniuk...
több mint 10 éve
Nem veled vitatkozom, tudod jól. Szimplán nem szeretem...... 😊Mert küzd az utolsó másodpercig?VrijbloedNem, nem jinx volt, Müller egy általam nem kedvelt futballista prototípusa..... 😊 Most elsült a kapanyél .😊csi77ja pont írni akartam h szidjátok csak őket, legyen a következő pl Neuer - 5 perc múlva már menne 11est lőni 😊davemayerOlyan jó nézni Müllert, az übercsatárt...... 😊csi77Még 3 embert le kéne oltani. 😀Schleck
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png