Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 821 — Whoops, looks like something went wrong.
Most nézem SportTv-n a tegnapi BL-meccs ismétlését.
Azt a kurva, ezek a szakértők, hát ez óriási volt. 😀 Vincze viszont a sok elmebeteg közül is simán vitt mindent. Nem mindennap látni azért olyan sportolót, aki a saját sportágához, amit tizenhúsz évig csinált, de még válogatott szinten is, ennyire buta lenne. De viccen kívül, mint a tök.

És frankón ezért még pénzt is kap. Óriási fazon! 😀

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
Elklassszikoo lesz!
Kar,hogy nem raktam ra penzt par honapja...ZoliZoltán
Barca-Juve lesz.
Meccs végén Pirlo-Xavi mezcserével.priceless.Kenny
Nem hiszem, hogy egy héten belül buknánk 2 kupát. Mondjuk nem vagyunk topformában, de összefogja magát kapni a csapat, nagyon meglepődnék ha nem darálnánk be a Juvét
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 897 — The Mathematician
Légiós stop nem tiltott (legalábbis az Uniós tagállamból érkezettek korlátozása)?Tony
szerintem pont ezért nem olyan szabály van hogy max 5 légiós, hanem aki többet foglalkoztat az kevesebb pénzt kap
ilyen formában a szabad munkaáramlást kijátszva

"Az NB I-es csapatok számára a legjelentősebb bevételi forrás a Szerencsejáték-pénz összege, amely meghaladja a tévés pénzek összegét. Az MLSZ azokat a klubok premizálja, ahol a külföldi játékosok száma nem haladja meg a hét főt a keretben, a pályán pedig a három főt. A magyar játékosok közül jövőre minimum kettőnek pályán kell lennie, illetve azok a csapatok, amelyek a nemzetközi kupákban szerepelnek, tíz nem hazai futballistát foglalkoztathatnak, a pályán pedig ötöt."

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Légiós stop nem tiltott (legalábbis az Uniós tagállamból érkezettek korlátozása)?
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
-nincs ligakupa.
-légiós STOP.
-létszámcsökkentés.

több mint 10 éve
Elklassszikoo lesz!
Kar,hogy nem raktam ra penzt par honapja...ZoliZoltán
Barca-Juve lesz.
Meccs végén Pirlo-Xavi mezcserével.priceless.

több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Elklassszikoo lesz!
Kar,hogy nem raktam ra penzt par honapja...
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Könnyen összefoglalható: Burcsa...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kiváncsi vagyok,hogy a mai sajttájon mit jelent be Csányi,remélem tökös lesz és 14 csapat lesz jövőre az első osztály.

Amúgymeg,mizu Fehérváron?Nikolic,Sándor,Calatayud,most meg Juhász távozását szellőztették meg.

több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Az, hogy benzema mit csinál meg egy takony 20 éves magyar gyerek a barca B-ben sztem külön kasztba tartozik...peach
Jah, értem. Akkor a 20 éves Barca B-s gyerekek szerintetek nem kurváznak soha. Ez kb ugyanolyan buta naívság, minthogy arra fogni a magyar utánpótlás csapatok gyenge teljesítményét, hogy többet törődnek a hajukkal, mint a játékkal.Schleck
ha focizott volna azon a szinten, akkor foglalkoztak volna vele, és megtanítják kurvázni isozibozi
Ennyi amúgy. Itt tudásban van különbség, nem kurvázásban és nem hajviseletben.

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 197
Az, hogy benzema mit csinál meg egy takony 20 éves magyar gyerek a barca B-ben sztem külön kasztba tartozik...peach
Jah, értem. Akkor a 20 éves Barca B-s gyerekek szerintetek nem kurváznak soha. Ez kb ugyanolyan buta naívság, minthogy arra fogni a magyar utánpótlás csapatok gyenge teljesítményét, hogy többet törődnek a hajukkal, mint a játékkal.Schleck
ha focizott volna azon a szinten, akkor foglalkoztak volna vele, és megtanítják kurvázni is
több mint 10 éve
Jah, értem. Akkor a 20 éves Barca B-s gyerekek szerintetek nem kurváznak soha. Ez kb ugyanolyan buta naívság, minthogy arra fogni a magyar utánpótlás csapatok gyenge teljesítményét, hogy többet törődnek a hajukkal, mint a játékkal.

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Az, hogy benzema mit csinál meg egy takony 20 éves magyar gyerek a barca B-ben sztem külön kasztba tartozik...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 888 — Cowboys fan
Vincze O. csak kurvázott,iivott, bulizott barcelonában ezért paterolták el onnan mihamarabb...peach
tehát futballistaként viselkedett egy futballklubnál? az mondjuk már csak az ő tragédiája, hogy a nyugati és a keleti futballistamodell eltér egymástól, de hát...slowmotion
Jaja, a nyugati focisták soha nem kurváznak. Lásd Benzema.Schleck
javaslom értelmezni peach hozzászólását, és annak a fényében tekinteni az enyémre
több mint 10 éve
Vincze O. csak kurvázott,iivott, bulizott barcelonában ezért paterolták el onnan mihamarabb...peach
tehát futballistaként viselkedett egy futballklubnál? az mondjuk már csak az ő tragédiája, hogy a nyugati és a keleti futballistamodell eltér egymástól, de hát...slowmotion
Jaja, a nyugati focisták soha nem kurváznak. Lásd Benzema.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 888 — Cowboys fan
tehát futballistaként viselkedett egy futballklubnál? az mondjuk már csak az ő tragédiája, hogy a nyugati és a keleti futballistamodell eltér egymástól, de hát...
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Vincze O. csak kurvázott,iivott, bulizott barcelonában ezért paterolták el onnan mihamarabb...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
ETO -> NB3...
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
nem lepődnék meg, ha a Mo-i semleges szurkolók azért drukkolnának a Barca ellen, hogy ne kelljen a vinceottó önelégült vigyorát látniuk...ozibozi
Jaj szegény Messi bábú mit fog kapni a paplan alatt ha apuci örömittasan hazatér 😊
Csak Görbe meg ne tudjaflzoli
oké, de azért ő mégiscsak játszott abban a csapatban, nem nagyon van aki egy ekkora klub igazolt labdarúgója volt a magyar foci elmúlt 25 évéből (az már egy más kérdés hogy ha jól emlékszem csak a b csapatig vitte)davemayer
Dávid Kornél is az eddig egyetlen magyar játékosa az NBA-nek... de ő képes szakmai(!!!!) hozzászólásokkal színesíteni a közvetítéseket (még ha a kommunikációs képességén lehetne mit csiszolni)

Vincze Ottó-t meg egy bazári majom is helyettesíthetné, annyira felesleges a stúdióban, semmiféle hozzáadott értékkel nem bír, se Barca vonatkozásban(az alatt az egy év alatt túl sok minden nem történhetett vele), sem úgy általában magával a futballal kapcsolatban

btw, Szalai is volt RM B-ben ráadásul nem is volt rossz, fix kezdő szintet elérte (VO hány meccset is játszott a tarcsiban?), akkor később Ádám visszavonulása után hívják meg minden madridi közvetítésre?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
nem lepődnék meg, ha a Mo-i semleges szurkolók azért drukkolnának a Barca ellen, hogy ne kelljen a vinceottó önelégült vigyorát látniuk...ozibozi
Jaj szegény Messi bábú mit fog kapni a paplan alatt ha apuci örömittasan hazatér 😊
oké, de azért ő mégiscsak játszott abban a csapatban, nem nagyon van aki egy ekkora klub igazolt labdarúgója volt a magyar foci elmúlt 25 évéből (az már egy más kérdés hogy ha jól emlékszem csak a b csapatig vitte)davemayer
rémlik mintha a 2. v 3. meccsen kiállítatta magát, vlm sportszerűtlenség lehetett, mert eltiltották vagy 6 meccsre, és utána még abban az évben a szezon vége előtt eltanácsolták. (rég volt, akkor még vlsz nem nőtt be a feje lágya 😊
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
oké, de azért ő mégiscsak játszott abban a csapatban, nem nagyon van aki egy ekkora klub igazolt labdarúgója volt a magyar foci elmúlt 25 évéből (az már egy más kérdés hogy ha jól emlékszem csak a b csapatig vitte)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Csak Görbe meg ne tudja

több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Olyan jó nézni Müllert, az übercsatárt...... 😊csi77
Még 3 embert le kéne oltani. 😀Schleck
ja pont írni akartam h szidjátok csak őket, legyen a következő pl Neuer - 5 perc múlva már menne 11est lőni 😊davemayer
Nem, nem jinx volt, Müller egy általam nem kedvelt futballista prototípusa..... 😊 Most elsült a kapanyél .😊csi77
Mert küzd az utolsó másodpercig?Vrijbloed
Nem veled vitatkozom, tudod jól. Szimplán nem szeretem...... 😊csi77
Tudom, hogy nem, őszintén kérdeztem, azt hittem van konkrét oka. 😀
több mint 10 éve
nem lepődnék meg, ha a Mo-i semleges szurkolók azért drukkolnának a Barca ellen, hogy ne kelljen a vinceottó önelégült vigyorát látniuk...
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
Olyan jó nézni Müllert, az übercsatárt...... 😊csi77
Még 3 embert le kéne oltani. 😀Schleck
ja pont írni akartam h szidjátok csak őket, legyen a következő pl Neuer - 5 perc múlva már menne 11est lőni 😊davemayer
Nem, nem jinx volt, Müller egy általam nem kedvelt futballista prototípusa..... 😊 Most elsült a kapanyél .😊csi77
Mert küzd az utolsó másodpercig?Vrijbloed
Nem veled vitatkozom, tudod jól. Szimplán nem szeretem...... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png