Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
 index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/05/31/eb-kerethirdetesek_2016/#csoport_a
Heisman Trophy
"Anthony Martial (Manchester City)" No comment...
davemayer
lol..XD index grat
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 369 — E/1
Még mindig nem tudom elhinni...ilyen egyszerűen nincsen... 😕 😕 😕
Nincs igazság......
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Heisman Trophy
davemayer
mi a fasz ? nem néztem át

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 547 — "Grammar maci"
Heisman Trophy

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 875 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Bódi Ádám --> Videoton

több mint 9 éve
lekaptam a FIFA15t, van ehhez vmi roster update?
braxa88
tudsz csatlakozni a nethez, akkor a 2014-es nyári átigazolási időszak új csapatai be nem rakott játékosok (pl 16-ban mikor megszreztem De Bruyne még a farkasoknál volt) illetve a 2015-ös teljes átigazolások, ha tudsz csatlakozni a nethez.

www.uefa.com/uefaeuro/news/newsid=2370006.html
mi támadni ? örülök hogy ha 2 gólt lövünk és egyik sem öngól, attól még szép ennyi csatár de egyik sem quality nagyon és baszki Szalai is bekerült

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
Bese tuti hogy nem állsz be se.
Tudtam hogy a fizikai felmérők alapján be fogja rakni a német :d
eaglesmcnabb
Ha igazak a hírek akkor jövőre már nálunk szaladgál.

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 119
Mondjuk az, hogy bánfi mit ámokfutott az m4en az valami egészen elképesztő... 😀
peach
Úgy általában nagyon profi volt a körítés. Azt hittem, valami sajtótájékoztató módjára jelentik be, ehelyett egy interjút próbáltak bejátszani, ahol először nem volt hang se, majd egyszerűen bemondták, hogy kik lesznek a kerettagok.

több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 875 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
eaglesmcnabb
köszönjük! 😊

több mint 9 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 340 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 878 — a new hope (again)
Papír keret.
Besének orulok,Gyurcso talan elfert volna.
Kenny
Sérült volt 3 hónapot. Én azt hittem, sallait viszi stieber helyett mert az meg nem játszott egész tavasszal. Amúgy igen.
Mondjuk az, hogy bánfi mit ámokfutott az m4en az valami egészen elképesztő... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Papír keret.
Besének orulok,Gyurcso talan elfert volna.

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 442
Akkor összefoglalva, ha a tolódás rendben lesz, már nagy baj nem érhet minket.
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 878 — a new hope (again)
De nem lennék meglepődve ha az EB-n gólokat lőne.
Kenny
Nagyon meg lennék lepődve ha egynél több gólt lőne.
davemayer
Én azon is meg lennék lepődve, ha az egész magyar válogatott egynél több gólt lőne nemhogy Szalai... 😉 😊
Jughead
3ból 2 meccsen ott leszek és csak annyit kérek hogy legalább 1 magyar gólnak örülhessünk
davemayer
Kívánom, hogy ne csak gólnak, de akárcsak egy pontocskának is örülhess. 😉 😊

Ami az illeti én nem támasztok túlzott elvárásokat az EB-hez annyit szeretnék, hogy ne legyen a csapat egy pofozógép, és legalább nehezítse meg mind 3 ellenfél dolgát ha nem is a végsőkig, de jó ideig. 😉
Jughead
Illetve ne kapjunk olyan gyökér gólokat mint pl. az észak írek ellen...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 521
Kenny
davemayer
Én azon is meg lennék lepődve, ha az egész magyar válogatott egynél több gólt lőne nemhogy Szalai... 😉 😊
Jughead
3ból 2 meccsen ott leszek és csak annyit kérek hogy legalább 1 magyar gólnak örülhessünk
davemayer
Kívánom, hogy ne csak gólnak, de akárcsak egy pontocskának is örülhess. 😉 😊

Ami az illeti én nem támasztok túlzott elvárásokat az EB-hez annyit szeretnék, hogy ne legyen a csapat egy pofozógép, és legalább nehezítse meg mind 3 ellenfél dolgát ha nem is a végsőkig, de jó ideig. 😉
több mint 9 éve
Kenny
davemayer
Jughead

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 521
Kenny
davemayer
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
lekaptam a FIFA15t, van ehhez vmi roster update?
több mint 9 éve
Én inkább arra leszek kíváncsi, hogyha mondjuk meghúzza, hogy Szalait kivágja, akkor a fair play szelleméről híres arc elkezdi-e keverni a szart, és rohadéknak beállítani Storckot.
Stez
Itt most egész pontosan kire/mire gondolsz?

több mint 9 éve
Na vajon kinek a kihagyásától nem lesz népszerű Storck?
Én Bödére és/vagy Juhászra gondolok.
Kenny
Kampman
Kenny
Stez
Kenny
Nagyon meg lennék lepődve ha egynél több gólt lőne. Egyszer még megpattanhat rajta vagy bele botolhat véletlenül de aki ennyire gyengén teljesít kb 2 éve MINDENHOL attól én már nem várok csodát.

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Kenny
Mindkettőt viszi szerintem. Böde mégis csak gólkirály, Juhásznak meg talán csak Királyhoz és Gerához mérhető nemzetközi tapasztalata van. Gondolom nagyrészt azokat a mennyei játékosokat hagyja itthon, akik amúgy is csak azért voltak az edzőtáborban, hogy tapasztalatot szerezzenek (Bese, Lencse, Vida)
Kampman
Szerintem Juhász kijátszotta magát a csapatból az elefántok ellen.lassú volt,körülményes,nem egy hanem néha két ütemet tévedett.A rutinja mellette szól,de szerintem más nagyon nem.
Böde meg a két feröeriek ellen lőtt gólján kívül teljesen súlytalan nemzetközi szinten,tavaly amit leművelt az EL-ben azt rossz volt nézni.Igazából mindegy ki megy,csak tegye oda magát 90 percen át.A többi nem számít.
Kenny
Juhászt kihagyhatja, az nem lepne meg, de Böde igen.
Nem csak az a lényeg, hogy mennyire eredményes, a válogatottban Niko sem találja a kaput, Szalai meg végképp. Böde viszont teljesen más stílusú támadó, és ez fontos lehet, miután Storck rengeteget gyakoroltatja a taktikaváltást, minden helyzetre készíti a csapatot. Ha ebből indulok ki, akkor egy Bödéhez hasonló erőcsatárt el fog vinni magával, mert ilyen stílusú támadója nincsen más, és a változatosság fontos lehet.

Én inkább arra leszek kíváncsi, hogyha mondjuk meghúzza, hogy Szalait kivágja, akkor a fair play szelleméről híres arc elkezdi-e keverni a szart, és rohadéknak beállítani Storckot.
Stez
Szalainak szerintem annyira beton a helye mint pl Nagy Ádámnak vagy Királynak.Szalainak fontos taktikai szerepe van,de könyörgöm 1-2x eltalálhatná a kaput.De nem lennék meglepődve ha az EB-n gólokat lőne.

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 48 291 — Whoops, looks like something went wrong.
Kenny
Mindkettőt viszi szerintem. Böde mégis csak gólkirály, Juhásznak meg talán csak Királyhoz és Gerához mérhető nemzetközi tapasztalata van. Gondolom nagyrészt azokat a mennyei játékosokat hagyja itthon, akik amúgy is csak azért voltak az edzőtáborban, hogy tapasztalatot szerezzenek (Bese, Lencse, Vida)
Kampman
Szerintem Juhász kijátszotta magát a csapatból az elefántok ellen.lassú volt,körülményes,nem egy hanem néha két ütemet tévedett.A rutinja mellette szól,de szerintem más nagyon nem.
Böde meg a két feröeriek ellen lőtt gólján kívül teljesen súlytalan nemzetközi szinten,tavaly amit leművelt az EL-ben azt rossz volt nézni.Igazából mindegy ki megy,csak tegye oda magát 90 percen át.A többi nem számít.
Kenny
Juhászt kihagyhatja, az nem lepne meg, de Böde igen.
Nem csak az a lényeg, hogy mennyire eredményes, a válogatottban Niko sem találja a kaput, Szalai meg végképp. Böde viszont teljesen más stílusú támadó, és ez fontos lehet, miután Storck rengeteget gyakoroltatja a taktikaváltást, minden helyzetre készíti a csapatot. Ha ebből indulok ki, akkor egy Bödéhez hasonló erőcsatárt el fog vinni magával, mert ilyen stílusú támadója nincsen más, és a változatosság fontos lehet.

több mint 9 éve
Kenny
Kampman

több mint 9 éve
Kenny