Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Amúgy biztos vagyok benne, hogy rászóltak az olasz csapatfőnökökre, vegyék sokkal komolyabban az EL meccseket. Figyeltem egész szezonban és kevésszer volt B csapat ami régebben volt jellemző.
Sampnál anno C csapat is...Bazzani
Szerintem nem kellett külön rászólniuk, pont ezért hozták a bl-kvalifikációs szabályt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
EL - elődöntők:
Napoli - Dnipro
Sevilla - FiorentinaDexxter Tailor
Ha összejön az olasz döntő és a Juve valahogy megnyerné a BL-t, akkor 2016/2017-től 4 olasz és 3 angol csapat menne a BL-be. Elég durva.Schleck
azért ez még nem olyan biztos, de elég érdekes lenne a Juve BL győzelme 😀
a jövő évi eredmény még kérdéses, kicsit összekapják magukat az angolok (mondjuk egy Arsenal FA kupa győzelem is segítene, hogy ne az A.Villa menjen EL-be, hanem a Sp*rs,Pool,S'oton hármasból még egy) és vélhetően ennél csak jobban fognak szerepelni az európai kupasorozatban

aztán ki tudja, mit hoz az új kiemelési rendszer a csoportbeosztásoknál, lehet a Juve kapja majd innentől a city eddigi "halálcsoportjait"

inkább az a vicces, hogy jobban jön ki egy ország, ha csapatai nagy része az EL-ben játszogat, mintha a BL-ben tenné ezt
a spanyolok, akik domináltak a BL-ben (3 csapattal a legjobb 8 között) ugyan annyi pontot kapnak mint az olaszok akik meg inkább az EL-ben voltak...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 888 — Cowboys fan
egy Real-Juve, Bayern-Barca párosításnak örülnék😊NB2
istenem bárcsak a lottószámokat csűrném így telibe!NB2
nem akarlak visszarántani a földre, de azért négy csapat között túl sok párosítás nem lehetséges...
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com
egy Real-Juve, Bayern-Barca párosításnak örülnék😊NB2
istenem bárcsak a lottószámokat csűrném így telibe!
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 016 — Axel Foley
Amúgy biztos vagyok benne, hogy rászóltak az olasz csapatfőnökökre, vegyék sokkal komolyabban az EL meccseket. Figyeltem egész szezonban és kevésszer volt B csapat ami régebben volt jellemző.
Sampnál anno C csapat is...

több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
EL - elődöntők:
Napoli - Dnipro
Sevilla - FiorentinaDexxter Tailor
Ha összejön az olasz döntő és a Juve valahogy megnyerné a BL-t, akkor 2016/2017-től 4 olasz és 3 angol csapat menne a BL-be. Elég durva.

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ja a macskamajszolókat ütni kéne, főleg Pogba nélkül. Modric nélkül persze nehéz lesz, de egy izmos 0:0, 1:0-al is tovább lehet menni 😊

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem tudom, hogyan állnak a Bayern sérültjei, de egy Robben-Ribery duó nélkül szerintem finoman szólva sem esélyesek

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 766 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Sajnos sansztalanok az olaszok, de hajrá Juve!

Liverpool Fc
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 102 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na Morata vajon meg tudja-e mutatni a Realnak kár volt lemondani róla? A Barca Bayern nagyon durva lesz nyilván Barca továbbjutásnak örülnék de a Bayern továbbmenetelét el tudnám kivételesen fogadni.
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
BL - elődöntők:
Barca - Bayern
Juventus - Real

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
EL - elődöntők:
Napoli - Dnipro
Sevilla - Fiorentina

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 199
Igazi balek mòdon vègzett magàval a zenit
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 398
ohh a zenit sevilla meccs nem volt semmi.
Eleve a spanyolok a nyarbol erkeztek a telbe.
5perc utan kaptak egy buntetot amiert a zenit vedo a semmire becsuszott.
A petervariak felalltak a padlorol,lefociztak az ellenfelet.Ket golt rugtak a semmibol ergo potya volt mind.Mellette Beto a spanyol kapus aki mindenidok legundzimpatikusabb haloore akkorakat fogott hogy jajj!A sevilla a seggen vette a levegot de a vegen egy kontrat benyomtak.hatekonyabbak voltak.Bar ha a zenit nem akarja kivegezni oket....
több mint 10 éve
Csányi bevetette magát
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-olcsobban-tankolhatnak-a-mol-kutakon-a-futballszurkolok-2408995baggio
Alapban nem tartom rossz ötletnek, hogy kedvezmények legyenek, akár szurkolói boltokban, de akár más, nem a csapathoz kapcsolódó, a sima élethez köthető vásárlásoknál is. De itt megint olyan magyaros megoldást kapunk. Válts ki egy kártyát, amire töltsél fel pénzt, aztán azt szépen "feléled". Magyarán kb nem is fogsz spórolni semmit, főleg ha még azt vesszük, hogy a MOL az egyik legdrágább töltő😊
Nekem az szimpibb lenne, hogy bemutatom a kártyám, azt arra kapok x% kedvezményt és valljuk be egyszerűbb is lenne😊NB2
ilyen 7 ft-tal olcsóbb gagyi kártyát a neten lehet évek óta igényelni, talán Netrisk ügyfelek is kaphatnak. Én is kaptam valamiért, de sok értelme nincsen.
több mint 10 éve
Csányi bevetette magát
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-olcsobban-tankolhatnak-a-mol-kutakon-a-futballszurkolok-2408995baggio
Alapban nem tartom rossz ötletnek, hogy kedvezmények legyenek, akár szurkolói boltokban, de akár más, nem a csapathoz kapcsolódó, a sima élethez köthető vásárlásoknál is. De itt megint olyan magyaros megoldást kapunk. Válts ki egy kártyát, amire töltsél fel pénzt, aztán azt szépen "feléled". Magyarán kb nem is fogsz spórolni semmit, főleg ha még azt vesszük, hogy a MOL az egyik legdrágább töltő😊
Nekem az szimpibb lenne, hogy bemutatom a kártyám, azt arra kapok x% kedvezményt és valljuk be egyszerűbb is lenne😊
több mint 10 éve
Ezt a hírt már tegnap olvastam, de még mindig nem sikerült megemésztenem... Idióta országban élünk:
 www.nb2.hu/2015-04-23/soroksar-vasas-a-parkoloban-levo-kovek-miatt-nem-lehetnek-szurkolok/NB2
érdekes' , hogy pár hete a mezőkövesdi drukkereket 4 busszal hozták fel, és őket simán beengedte a rendőrség... pedig már a szezon elejétől deklarálták ,hogy csak 54 vendégszurkoló mehet be a stadionba 350 hazai mellett a soroksári pályára...kivéve a kiemelt kockázatú Vasas meccsre..(nevetséges) ... az előző meccseken mégis 500-600 néző volt több alkalommal .. pitiáner húzás...
több mint 10 éve
Ezt a hírt már tegnap olvastam, de még mindig nem sikerült megemésztenem... Idióta országban élünk:
 www.nb2.hu/2015-04-23/soroksar-vasas-a-parkoloban-levo-kovek-miatt-nem-lehetnek-szurkolok/
több mint 10 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
bocsi a dupla posztert.Turan masodik sargaja meg vicc kategoria.ZoliMP
😀😀😀 😀😀😀
Jót nevettünk.
És tovább is jutottunk....😉

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 398
bocsi a dupla posztert.Turan masodik sargaja meg vicc kategoria.
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 398
az atletico kapusa sajnos feleslegesen jott ku a golnal....emiatt lett kb ajto ablak.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
nagy meglepetések idén se voltak...😊 (még tán a Juve nemzetközi szinten...😊ozibozi
Mikor voltak utoljára a Porto-Monaco döntő óta? Esetleg az atletico lenne üde színfoltnak nevezhető, ha nem egy ennyire prosztó csapatról beszélnénk. Előre a Real-Barcáért!baggio
A schalke négybe jutása volt az utolsó szvsz.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
nagy meglepetések idén se voltak...😊 (még tán a Juve nemzetközi szinten...😊ozibozi
Mikor voltak utoljára a Porto-Monaco döntő óta? Esetleg az atletico lenne üde színfoltnak nevezhető, ha nem egy ennyire prosztó csapatról beszélnénk. Előre a Real-Barcáért!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
Csányi bevetette magát
szánalmas kapálózás.

több mint 10 éve
egy Real-Juve, Bayern-Barca párosításnak örülnék😊