Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 22 110
Az Inter elnöke összekeverte a két milánói klubot
Nagyon csúnyát bakizott Erick Thohir, az Internazionale egykori tulajdonosa és jelenlegi elnöke.

Az indonéz üzletembert arról kérdezték egy interjúban pénteken, hogy amikor 2013-ban megvette a milánói klubot, miért éppen az Interre esett a választása.

Azóta vagyok az Inter szurkolója, hogy a holland trió a csapatba igazolt – felelte Thorir a kérdésre.
Lolcsika.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
ALEX PALOU – FIVE-TIME INDYCAR SERIES CHAMPION
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 785 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem értem miért Dembele-t és Coutinho-t hasonlítgatjátok össze...

Di Maria <-> Coutinho összevetés már sokkal érdekesebb lenne. Mármint Barca szempontból, pletyka szinten. Szerintem mondjuk az argentin ellen csak a kora szól, amekkora futóbolond, bőven bejátszhatja a katalánok középpályáján lévő orbitális vakfoltot.
flzoli
meg az is tuti, hogy a Real után elmenne a Barcába
slowmotion
Miért gondolod, hogy az ott töltött időszak automatikusan hithű madridistát nevel mindenkiből? Ronaldo-nál se nagyon emlegette fel senki, hogy megfordult a Barca-ban és aztán pár évvel később a Realban.

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 565 — Cowboys fan

Di Maria <-> Coutinho összevetés már sokkal érdekesebb lenne. Mármint Barca szempontból, pletyka szinten. Szerintem mondjuk az argentin ellen csak a kora szól, amekkora futóbolond, bőven bejátszhatja a katalánok középpályáján lévő orbitális vakfoltot.
flzoli
meg az is tuti, hogy a Real után elmenne a Barcába
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 785 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 047
Akárhogy is van, még szokni kell, hogy egy 20 éves játékos 100+ millió euróért vált csapatot.
 twitter.com/SquawkaNews/status/901098167625818112
Mikey
ez egy nagyon jó deal. Én jobbnak tartom mint Coutinhot.Hosszútávon ez jobb üzlet mint a Coutinho féle,remélem ő nem fog jönni.Hozzák el Serit(bár ha minden igaz PSG közbeszólt ott is),meg Laporte-t és megleszünk.
Kenny
Miért vagy ennyire Coutinho ellen?
| Nem kötözködésként kérdezem, tényleg érdekel, mert én sem tartom a csapat legjobbjának, csak harmadik legjobbnak. |
Mikey
lehet, hogy Dembele jobban tud védekezni, és jobb a fizikuma is?
slowmotion
speciel elég megkérdőjelezhető a mentalitása. Ez egy 105 milliós boom or bust.
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 905 — Omar's Coming Yo!
Akárhogy is van, még szokni kell, hogy egy 20 éves játékos 100+ millió euróért vált csapatot.
Mikey
ez egy nagyon jó deal. Én jobbnak tartom mint Coutinhot.Hosszútávon ez jobb üzlet mint a Coutinho féle,remélem ő nem fog jönni.Hozzák el Serit(bár ha minden igaz PSG közbeszólt ott is),meg Laporte-t és megleszünk.
Kenny
| Nem kötözködésként kérdezem, tényleg érdekel, mert én sem tartom a csapat legjobbjának, csak harmadik legjobbnak. |
Mikey
Nem vagyok Coutinho hater az az elején leszögezném,sőt kifejezetten jó játékosnak tartom. De ha szembe állítjuk a két játékost talán csak a rutin szólni Coutinho mellett.Ha valakit vihetnék a Poolból azonnal akkor az Emre Can lenne.(meg persze Mané ofc). Fiatalabb,fizikailag jobb állapotban van(erre igazáb szüksége van egy playmakernek a spanyol ligában,jó tudom mintha Angliában nem lennének favágók),technikailag szerintem képzettebb mint Coutinho,emellett védekezésben hasznosabb talán.97-es születésű szóval ő egy projectnek is tökéletes.
Most nagyon úgy tűnhet mintha utálnám Coutinhot de nem így van,ha elhozzuk még is én örülni fogok neki,de ennyiért amennyiért adnák rohadtul nem éri meg.

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 565 — Cowboys fan
Mikey
Kenny
Mikey
lehet, hogy Dembele jobban tud védekezni, és jobb a fizikuma is?
több mint 9 éve
Mikey
Kenny

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 905 — Omar's Coming Yo!
Mikey

több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 12 053 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
akárhogy is, nem ez a jó irány.
Ha így akarják játszani, akkor tényleg két lépcsős BL kell majd.

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 430 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend

😀 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 222 — #NoStress
Kicsit sem érdekes, hogy az "ismerjük a szerbeket", "nagyon jól ismerem a Partizant", "most a Vidi sikeréért teszek meg mindent", "jobb helyzetben vagyunk", "nemcsak nekünk, hanem a magyar focinak és a magyaroknak is fontos" stb. mondatok után egy ilyen kicseszett, retkes, mocskos taktika és alibi játékot kap az ember 12 óra munka után.
Elegem van bazzeg. Ne mondja nekem senki azt hogy a Vidi szerb különítménye mindent megtett a csoportkörért a LEGKICSESZETTEBBÜL FONTOS PÁRHARCBAN.
Lehet majd királykodni a Fradi ellen vasárnap... érdekes mód, akkor majd csúsznak-másznak...
Nikolics meg leírta magát végleg. Öngyilkos taktika, nem hiába folyik ereiben szerb és partizan vér...
Tudjátok, hogy szeretem az összeesküvés-elméleteket, és soknak semmi valóságalapja, de ez a tegnapi botrány volt...botrány..
JC6
Aki szabin volt tegnap, vagy iskolába jár, az is ezt a játékot kapta. Nem miattad van, no para.
Egyébként meg a játék lehet, hogy szar volt (pl. a Honvéd elleni utolsó bajnokin se volt jobb vagy rosszabb), de a végeredmény hűen tükrözte a csapatok közti különbséget.
Vagyis igazságos eredmény született.

több mint 9 éve
NSO-ról:

„Megőrülök, amikor egy játékos, akivel alkudozunk, azt mondja, szívesen jönne hozzánk, csak azért nem akar aláírni, mert nem vagyunk ott a Bajnokok Ligájában. Kiborít. Vagy amikor valamelyikük azért nem akar hosszabbítani, mert nem vagyunk ott az európai porondon. Mi a f.sz? Mégis mit gondolnak? Az a munkád, hogy velünk együtt elérd ezeket a célokat. Ha a BL-ben akarsz játszani, akkor játssz úgy, hogy a csapat eljusson a BL-ig. Szerencsére ezt a labdarúgóim is felfogták végre, és beért tizennégy hónap munkája, ott vagyunk a legjobbak közt!” – mondta az Anfield Roadon tartott sajtótájékoztatón a Liverpool mestere.
Negritis
Mikor volt ez a sajtótájékoztató?

Szerkesztette: Mikey

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 425 — The Mathematician
NSO-ról:

„Megőrülök, amikor egy játékos, akivel alkudozunk, azt mondja, szívesen jönne hozzánk, csak azért nem akar aláírni, mert nem vagyunk ott a Bajnokok Ligájában. Kiborít. Vagy amikor valamelyikük azért nem akar hosszabbítani, mert nem vagyunk ott az európai porondon. Mi a f.sz? Mégis mit gondolnak? Az a munkád, hogy velünk együtt elérd ezeket a célokat. Ha a BL-ben akarsz játszani, akkor játssz úgy, hogy a csapat eljusson a BL-ig. Szerencsére ezt a labdarúgóim is felfogták végre, és beért tizennégy hónap munkája, ott vagyunk a legjobbak közt!” – mondta az Anfield Roadon tartott sajtótájékoztatón a Liverpool mestere.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Komolyan mikor lesz már stabil EL-es csapatunk????????????
NB2
Menj el Arsenal-szurkolonak, akkor lesz. 8-P
Stez
El ne kiabáld.

több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 725 — Chiefs GM
Faxom az eredmények.com-ba, félre informáltak az Osijek meccsel kapcsolatban!
Meglepi még az Ajax (Rosenborg), Mütyürland (Apollon CIPRUS!!! ), Fener (Vardar), Legia (Sheriff) kiesése.
NB2
Jövőre, Eszéken...
gordon
Ők nem a BL-be mennek? 😊

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 50 056 — Whoops, looks like something went wrong.
Meglepi még az Ajax (Rosenborg), Mütyürland (Apollon CIPRUS!!! ), Fener (Vardar), Legia (Sheriff) kiesése.
NB2
Menj el Arsenal-szurkolonak, akkor lesz. 8-P

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
NB2
Jövőre, Eszéken...
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 29 760 — nabege2@yahoo.com

Szerkesztette: NB2
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Kicsit sem érdekes, hogy az "ismerjük a szerbeket", "nagyon jól ismerem a Partizant", "most a Vidi sikeréért teszek meg mindent", "jobb helyzetben vagyunk", "nemcsak nekünk, hanem a magyar focinak és a magyaroknak is fontos" stb. mondatok után egy ilyen kicseszett, retkes, mocskos taktika és alibi játékot kap az ember 12 óra munka után.
Elegem van bazzeg. Ne mondja nekem senki azt hogy a Vidi szerb különítménye mindent megtett a csoportkörért a LEGKICSESZETTEBBÜL FONTOS PÁRHARCBAN.
Lehet majd királykodni a Fradi ellen vasárnap... érdekes mód, akkor majd csúsznak-másznak...
Nikolics meg leírta magát végleg. Öngyilkos taktika, nem hiába folyik ereiben szerb és partizan vér...
Tudjátok, hogy szeretem az összeesküvés-elméleteket, és soknak semmi valóságalapja, de ez a tegnapi botrány volt...botrány..
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 425 — The Mathematician
A PC-ség non plusz ultrája az a szabály h ukrán meg orosz csapat nem kerülhet 1 csoportba...
empty taxi
vagy inkább az h jó eséllyel 16 között nem futnak össze és így nem gyújtják fel a fél világot
kétszer

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 430 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
Nézegettem itt kik jutottak be. Ugye 2012 óta nem volt csoportkörünk sajnos. Olyan országok mellett, mint Andorra, Bosznia-Hercegovina, Észak-Írország, Észtország, Feröer, Grúzia, Izland, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Montenegró, Örményország, San Marino, Wales. Gibraltár és Koszovó.

Miközben az elmúlt 5 évben jutott be albán, azeri, ciprusi, fehérorosz, kazah, macedón, vagy moldáv csapat is...

Ha jól láttam most a környékünkről egyedül a szlovákok nem adnak klubcsapatot. Meg a lengyelek, de a Varsó egy órát tolt emberhátrányban a Tiraspol ellen, gondolom beszenvedték volna valahogy 11 emberrel.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 50 056 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem vagyok nagy Európa-liga-fan, de nagyon remélem, hogy a Milan komolyan fogja venni a sorozatot. A BL-ből lesz pár erősebb leeső, megnézném, mit tudunk valójában. A bajnokságban ezt nem két Juve és Napoli elleni meccs fogja megmutatni.

Meg jó volna ismét feliratkozni, megmutatni a világnak, hogy még élünk.

több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 449 — Keep pounding
Az első meccs alapján azt mondtam, semmi extra ez a Partizan, ma azért megmutatták, hogy más szint, mondjuk ezt Nikolics baszta el, teljesen felesleges volt ennyire támadó csapatot feltenni, egy szál faszban nekirohantak a várfalnak, ez lett belőle. Így utólag jobb lett volna még egy csúnya meccset játszani, aztán ha vki talál egy gólt továbbjut.

Ettől függetlenül számomra a bajnokságnak toronymagas esélyese így a vidi, a fradi doll-lal börleszk, mi pedig azért sztem hosszútávon nem fogjuk tudni tartani a lépést, bár remélem rám cáfolnak a srácok. Leginkább ezért kellett volna továbbjutniuk, hogy izgibb legyen a bajnokság 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.