Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ja amúgy tényleg nincsenek alul értékelve, 1 ember szavazott rájuk itt a fórumon 😀eaglesmcnabbSvájcra meg senki. Most akkor ők is alul vannak értékelve? 😀
több mint 12 éve
a döntőben 8 francia fog játszani nálad? 😀 az szép lesz.Te tehetsz mindenről, ha Roni a fantasy teamedben lenne most a dánok örülnének.TocaAkkor száradjon le a kezem amikor azt a gyereket berakom egy csapatomba 😛 (Vagy úgy akármely más köcsög portugált.)fetomy
ja amúgy tényleg nincsenek alul értékelve, 1 ember szavazott rájuk itt a fórumon 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Szerintem a helyükön vannak értékelve... igazából ebben a csapatban összesen Roni + Pepe/Nani, az aki "klasszis"... aztán a többiek már csak jó/iparos játékosok.Nehogy valaki azt mondja, hogy a német/holland kerethez mérhető ez a portugál csapat, pláne mélységét tekintve.. más kérdés, hogy a hollandok terített betlije után ott volt a lehetőség, és éltek vele.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 059
Portugálok meglepően jó foci játszanak. Csehek ellen szerintem simán továbbmennek.1 ágon vannak. 😐 😐 😐 😐
Tuti megint Görög-Portugál döntő lesz 😊Toca
am köszönöm istenem. Küldöm minden hollandnak 😀
http://www.youtube.com/watch?v=j82VFs0NZY4
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
A portugálok messze alul vannak értékelveeaglesmcnabbJa mondjuk ez nagyon így van. Azért is volt ez a csoport a halálcsoport, merthogy Németország, Hollandia és Dánia az ászok, csak portugália húzta le nagyon a csoport nívóját a szakértők szerint 😛
De egyébként rácáfoltak, hiszen megverték az EB bottom2 csapatának egyikét, meg nagynehezen Dániát is, és megköszönhetik a németeknek, hogy nem adták le a meccset, mert nem az ő kezükben volt a saját továbbjutásuk.
Félre értés ne essék, nem egy rosszabb csapat van náluk az EB-n, és nem is rosszak, de szvsz közel sincsenek alulértékelve, sőt. Tipikusan az a csapat, ami CRoni nélkül az EB-re se nagyon jutott volna ki.
Ja igen, selejtezőben Dánia előzte meg őket, ugyanannyi pontjuk volt mint a norvégoknak, csak több gólt rúgtak, azért mehettek playoffba.
több mint 12 éve
BAZDMEG!! 😀😀 Most tudtam meg, hát ez kész 😂 😂 Nem csodálom így már, hogy ők nyertek és azt sem, hogy a görögök is megnyerik 😀 Szegény németek :/Innentől nem kérdés az EB végkimenetele. (Ha eddig akadt volna néhány kétkedő esetleg) 😀Gabesz92Az ugye megvan mindenkinek, hogy hogy hívják a görög győztes párt vezetőjét? 😀Schleck😀 😂jjncaa
több mint 12 éve
Dehogy húzom 😉jójó azért ne húzd fel magad, szerintem rajtad kívül egyedül én ismerem el hogy jó védő és nem csak hentes 😛 😀TocaMegjegezném hogy Pepéről jött a német gól, de amúgy jól játszik😊Tocajaja, megpattant a beadás, sőt az egyik dán gól is róla jött. csak mentett mellette vagy 4szer ziccerbeneaglesmcnabb
Cr már most többet csinált mint tavaly Messi a copán, anno szegény nem talált a kapuba hazai pályán 😕.
A portugálok messze alul vannak értékelve, de ezt már az EB előtt is mondtam, ez a meccs is megmutatta hogy nem birtokolni kell a labdát fölöslegesen, hanem támadni, ez mind helyzetekben, mind gólokban megmutatkozott. Ha van terület lehet játszani ezt a játékot, azt meg ugye nem nagyon tudják levédekezni, hogy Cr 5 méteren hármat ver a védőn 😊
ráadásul most tényleg akkor lőtt gólt amikor kellett, passzolt is, tökéletes meccs volt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
-> portugál EB győzelem, CR gólkirály lesz, stb. Most megyek megtenni hatalmas összeggel..😂 😂 😂JC6Te tehetsz mindenről, ha Roni a fantasy teamedben lenne most a dánok örülnének.TocaAkkor száradjon le a kezem amikor azt a gyereket berakom egy csapatomba 😛 (Vagy úgy akármely más köcsög portugált.)fetomy
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
😂 😂 😂Te tehetsz mindenről, ha Roni a fantasy teamedben lenne most a dánok örülnének.TocaAkkor száradjon le a kezem amikor azt a gyereket berakom egy csapatomba 😛 (Vagy úgy akármely más köcsög portugált.)fetomy
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Innentől nem kérdés az EB végkimenetele. (Ha eddig akadt volna néhány kétkedő esetleg) 😀😀 😂jjncaamondjuk a német-görög tényleg pikáns összecsapás lesz a 8 között 😊jjncaaAz ugye megvan mindenkinek, hogy hogy hívják a görög győztes párt vezetőjét? 😀Schleck
több mint 12 éve
Te tehetsz mindenről, ha Roni a fantasy teamedben lenne most a dánok örülnének.TocaAkkor száradjon le a kezem amikor azt a gyereket berakom egy csapatomba 😛 (Vagy úgy akármely más köcsög portugált.)
több mint 12 éve
😀 😂mondjuk a német-görög tényleg pikáns összecsapás lesz a 8 között 😊jjncaaAz ugye megvan mindenkinek, hogy hogy hívják a görög győztes párt vezetőjét? 😀Schleck
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Te tehetsz mindenről, ha Roni a fantasy teamedben lenne most a dánok örülnének.ez volt a bundaforduló. CRoni kétszer is betalál? Hagyjuk már persze, nevetséges. Tovább akarták nyomni a portugálokat, nehogy véletlen a szuperjó dánok jussanak tovább, akik utána rögtön kiszórnák a bundás cseheket!!44 :mad: :/fetomyAz A és a B csoportból a lengyeleket és az oroszokat ill. a németeket és hollandokat vártam a nyolcba.sztem az emberek jó része így gondolkodott mint te, köztük én is. A tegnapi bunda-forduló nagyon betett :/davemayer
Kemény 1 találat eddig. 😕danyly
több mint 12 éve
mondjuk a német-görög tényleg pikáns összecsapás lesz a 8 között 😊jjncaaAz ugye megvan mindenkinek, hogy hogy hívják a görög győztes párt vezetőjét? 😀
több mint 12 éve
mondjuk a német-görög tényleg pikáns összecsapás lesz a 8 között 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem is tudom, mikor láttam utoljára "tiszta" meccset 😀
több mint 12 éve
ez volt a bundaforduló. CRoni kétszer is betalál? Hagyjuk már persze, nevetséges. Tovább akarták nyomni a portugálokat, nehogy véletlen a szuperjó dánok jussanak tovább, akik utána rögtön kiszórnák a bundás cseheket!!44 :mad: :/Az A és a B csoportból a lengyeleket és az oroszokat ill. a németeket és hollandokat vártam a nyolcba.sztem az emberek jó része így gondolkodott mint te, köztük én is. A tegnapi bunda-forduló nagyon betett :/davemayer
több mint 12 éve
Hát legalább mégegy rossz estéd lesz, de hát reménykedned szabad 😛Megjegezném hogy Pepéről jött a német gól, de amúgy jól játszik😊Tocameg az egyik dán is, de ez nem oszt nem szoroz. remélem a csehek meglepetést okoznak majd, alig várom.JC6
több mint 12 éve
Az A és a B csoportból a lengyeleket és az oroszokat ill. a németeket és hollandokat vártam a nyolcba.sztem az emberek jó része így gondolkodott mint te, köztük én is. A tegnapi bunda-forduló nagyon betett :/
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Megjegezném hogy Pepéről jött a német gól, de amúgy jól játszik😊Tocameg az egyik dán is, de ez nem oszt nem szoroz. remélem a csehek meglepetést okoznak majd, alig várom.
több mint 12 éve
jójó azért ne húzd fel magad, szerintem rajtad kívül egyedül én ismerem el hogy jó védő és nem csak hentes 😛 😀jaja, megpattant a beadás, sőt az egyik dán gól is róla jött. csak mentett mellette vagy 4szer ziccerbeneaglesmcnabbErről van szó gyerekek. CR akkor lő gólt amikor kell, 2 kapufa, gólpasszt is adott, más kérdés hogy nem lőtte be nani.Megjegezném hogy Pepéről jött a német gól, de amúgy jól játszik😊Toca
Pepe pedig hibátlan hátul ezen az EB-n, már most megelőlegezem hogy ott lesz az álomtizenegyben 😊
Az egész EB-n nem volt egy szabálytalansága sem 3 meccs alatt, lehet nyugodtan hentesezni 😉
nem mellesleg mindhárom csapatom ott a 8 között 😛eaglesmcnabb
több mint 12 éve
jaja, megpattant a beadás, sőt az egyik dán gól is róla jött. csak mentett mellette vagy 4szer ziccerbenErről van szó gyerekek. CR akkor lő gólt amikor kell, 2 kapufa, gólpasszt is adott, más kérdés hogy nem lőtte be nani.Megjegezném hogy Pepéről jött a német gól, de amúgy jól játszik😊Toca
Pepe pedig hibátlan hátul ezen az EB-n, már most megelőlegezem hogy ott lesz az álomtizenegyben 😊
Az egész EB-n nem volt egy szabálytalansága sem 3 meccs alatt, lehet nyugodtan hentesezni 😉
több mint 12 éve
Erről van szó gyerekek. CR akkor lő gólt amikor kell, 2 kapufa, gólpasszt is adott, más kérdés hogy nem lőtte be nani.Megjegezném hogy Pepéről jött a német gól, de amúgy jól játszik😊
több mint 12 éve
26 bowl.hu-s tippelő már kiesett 😊jjncaaEgyedüliként az A csoportból, http://www.youtube.com/watch?v=bz7ifClpT4g 😉
Hát azért ez a holland teljesítmény elég gyalázatos volt.. és ezzel gyakorlatilag elment a jelenlegi generációjuk utolsó nagy esélye. Nem tudom mikorra lesz megint ennyire erős csapatuk, nevek alapján. Bár az igazán nagy esély az két éve volt úgyis.
több mint 12 éve
Erről van szó gyerekek. CR akkor lő gólt amikor kell, 2 kapufa, gólpasszt is adott, más kérdés hogy nem lőtte be nani. Pepe pedig hibátlan hátul ezen az EB-n, már most megelőlegezem hogy ott lesz az álomtizenegyben 😊
CR hol volt nagyképű? Imádom ezeket a "Pepe hentes" "CR nagyképű" közhelyeket, éljünk már a jelenben
nem mellesleg mindhárom csapatom ott a 8 között 😛