Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 103 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most is várom a Guardiola hatereket 😀
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 200
A Porto idén is hülyére keresi magát játékos eladásból, ha meg véletlen' tovább mennek akkor meg főleg...
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
"jól értesült újpestiek azt pletykálják", hogy Vályi-Nagy Vilmos, a második Orbán-kormány korábbi infokommunikációs államtitkára tárgyal a klub megvételéről az Újpest belga tulajdonosával, Roderick Duchatelet-vel.
Állítólag a pályabérlet megemelése is a régi tulaj kiszorítását, ellehetetlenítését szolgálja, mert túl sokat kér a belga a klubbért. (állítólag)ozibozi
Vályi-Nagy még januárban kiröhögte ezt a hírt, mint fogalmazott: "épeszű ember nem fektet fociba". Persze tudom, hogy amit ezek mondanak, annak az ellenkezője se igaz, de nekem ez minimálisan elfogadható visszautasítás.
Csak aztán nehogy a Habonynak adják! 😀berger90
Teljesen érthető,sajnos.Itthon.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 123 — #NoStress
"jól értesült újpestiek azt pletykálják", hogy Vályi-Nagy Vilmos, a második Orbán-kormány korábbi infokommunikációs államtitkára tárgyal a klub megvételéről az Újpest belga tulajdonosával, Roderick Duchatelet-vel.
Állítólag a pályabérlet megemelése is a régi tulaj kiszorítását, ellehetetlenítését szolgálja, mert túl sokat kér a belga a klubbért. (állítólag)ozibozi
Vályi-Nagy még januárban kiröhögte ezt a hírt, mint fogalmazott: "épeszű ember nem fektet fociba". Persze tudom, hogy amit ezek mondanak, annak az ellenkezője se igaz, de nekem ez minimálisan elfogadható visszautasítás.
Csak aztán nehogy a Habonynak adják! 😀berger90
És még mögöttük is van valaki más. 😉

több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Csak aztán nehogy a Habonynak adják! 😀

Mindig jövőre
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 200
Állítólag a pályabérlet megemelése is a régi tulaj kiszorítását, ellehetetlenítését szolgálja, mert túl sokat kér a belga a klubbért. (állítólag)
több mint 10 éve
Jövőre még biztos nem lesz FIDESZ-es a csapat, azután meg mással fognak foglalkozni a narancsosok. Bár Wintermantelre nyugodt szívvel bíznám a csapatot. Neki lila a vére.Bazzani
Én nem is róla hallottam, de majd kiderül.

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 195
 m.hvg.hu/sport/20150420_Lazar_szembemenne_Orban_focis_viziojaval
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 016 — Axel Foley
1. DajcsFürjecskét tényleg kihagytam én balga-belga. 😕
2. Jövőre még biztos nem lesz FIDESZ-es a csapat, azután meg mással fognak foglalkozni a narancsosok. Bár Wintermantelre nyugodt szívvel bíznám a csapatot. Neki lila a vére.

több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Nézd már, tudunk kettőnél több gólt rúgni?berger90
En is le vagyok dobbenve, gyozelem, 4 rugott gol, Ojo betalalt?!😊zavi27
Ebből bajnokság is lehet. Jövőre...Sobri Jóska
De kis vicces valaki! 😊

Modric 5-6 hét pihi...NB2
És most dőlt el, hogy idén nem nyerünk semmit.Toca
Azért ez még koránt sem biztos....bajnokságból is van még pár meccs...2 pont hátrányotok van....mi még nyomjuk a Barkával otthon...

A bajnokságot lemeccseli egymás közt Viktor, Kósa és Kutyatov. Mi a kupát akarjuk megvédeni. Ojo innentől megállíthatatlan lesz.Bazzani
A Kupát meg kell nyernünk!!!
több mint 10 éve
A bajnokságot lemeccseli egymás közt Viktor, Kósa és Kutyatov. Mi a kupát akarjuk megvédeni. Ojo innentől megállíthatatlan lesz.Bazzani
és Dajcsfürelize? a libások már szart érnek? 😀petey
És jövőre a Dózsa is politikailag frekventált lészen. 😉Sobri Jóska
Bár egy "reakciós" csapatot is illik fenntartani a látszat kedvéért 😊baggio
Most látom, hogy új avatarod van.
Nem durva, hogy pont a pinát választottad? 😉

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
És jövőre a Dózsa is politikailag frekventált lészen. 😉Sobri Jóska
Bár egy "reakciós" csapatot is illik fenntartani a látszat kedvéért 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
És jövőre a Dózsa is politikailag frekventált lészen. 😉

több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 642 — Csodabogár
és Dajcsfürelize? a libások már szart érnek? 😀

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 016 — Axel Foley
A bajnokságot lemeccseli egymás közt Viktor, Kósa és Kutyatov. Mi a kupát akarjuk megvédeni. Ojo innentől megállíthatatlan lesz.

több mint 10 éve
En is le vagyok dobbenve, gyozelem, 4 rugott gol, Ojo betalalt?!😊zavi27
Ebből bajnokság is lehet. Jövőre...

több mint 10 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 450 — Amerikai sportok rajongója
En is le vagyok dobbenve, gyozelem, 4 rugott gol, Ojo betalalt?!😊
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Nézd már, tudunk kettőnél több gólt rúgni?

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
nem tudom, hogyan gondolta Rodgers ezt az elődöntőt. és főleg a második félidőt, kezdődően Balotelli becserélésétől.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 888 — Cowboys fan
hát akkor idén se nyerünk semmit (LFC)
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
Modric 5-6 hét pihi...NB2
És most dőlt el, hogy idén nem nyerünk semmit.
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 920 — Lucas Scott
Jürgen Klopp nyáron elhagyja a BVB-t!NB2
én személy szerint sajnálom, jó volt ez a rivalry vele, picit felélesztette sztem bennünk a tüzet, és nélküle kétlem, hogy nyertünk volna 2013-ban döntőt. Tuchelt emlegetik, a szemlélet akkor marad, de sztem messze nem olyan nagy formátumú edző, mint Klopp. Ez valószínűsíti, hogy Hummels is lelép a MU-ba, btw Reus helyébe én két helyre nem mennék: BM és RM.csebi
Reus mégis hova jönne?Amadeus91
Ribéry-t láttad, hogy egyre kevesebb meccset tud játszani ... és sztem ez nem lesz jobb, főleg h a legjobb orvos is lelépett

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com
Modric 5-6 hét pihi...
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 195
Jó nem sikerült belenyúlni a meccsbe, de arról nem ő tehet, hogy a védelemben nem volt ember aki értelmesen játszott...
Szerintem amúgy innen is behúzza a Bayern simán.
Az meg, hogy a Portoban nincs Portugál az azért van mert a jobb portugálok nem otthon játszanak a rosszabbak meg nem olyan jók, hogy a BL-ben eredményt lehessen elérni + a Portonak van talál a legjobb játékosmegfigyelő rendszerek rengeteg pénzt hoz nekik, hogy olcsón vett játékost gigapénzért adnak el.Toca
Nem csak a védelemben nem volt... Egyébként szerintem is ők mennek tovább.
Ez a Quaresma gyerek aki 10 perc alatt két gólt lőtt nem valami portugál? Az mondjuk tény, hogy őt Figo utódnak kiáltották ki aztán tengődött egész pályafutása alatt.Matthew99
sőt Q az egyetlen játékos, aki kétszer is megszerezte a méltán híres, Arany Szemetes díjat, amit az átigazolási szezon legrosszabb vétele kap 😊
de le a kalappal a Porto előtt, messzemenően szerethető és példamutató klub.Habi
kár, hogy elkerült anno az Interbe, amúgy addig jó gyerek volt Quaresma.
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Kurt Zouma világklasszis lesz 1-2 éven belül. 😊
Total package a gyerek. Fizikálisan brutális, de emellett ügyes a labdával és a játékot is érti.