Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Most is várom a Guardiola hatereket 😀
több mint 10 éve
A Porto idén is hülyére keresi magát játékos eladásból, ha meg véletlen' tovább mennek akkor meg főleg...
több mint 10 éve
Teljesen érthető,sajnos.Itthon."jól értesült újpestiek azt pletykálják", hogy Vályi-Nagy Vilmos, a második Orbán-kormány korábbi infokommunikációs államtitkára tárgyal a klub megvételéről az Újpest belga tulajdonosával, Roderick Duchatelet-vel.Vályi-Nagy még januárban kiröhögte ezt a hírt, mint fogalmazott: "épeszű ember nem fektet fociba". Persze tudom, hogy amit ezek mondanak, annak az ellenkezője se igaz, de nekem ez minimálisan elfogadható visszautasítás.
Állítólag a pályabérlet megemelése is a régi tulaj kiszorítását, ellehetetlenítését szolgálja, mert túl sokat kér a belga a klubbért. (állítólag)ozibozi
Csak aztán nehogy a Habonynak adják! 😀berger90
több mint 10 éve
És még mögöttük is van valaki más. 😉"jól értesült újpestiek azt pletykálják", hogy Vályi-Nagy Vilmos, a második Orbán-kormány korábbi infokommunikációs államtitkára tárgyal a klub megvételéről az Újpest belga tulajdonosával, Roderick Duchatelet-vel.Vályi-Nagy még januárban kiröhögte ezt a hírt, mint fogalmazott: "épeszű ember nem fektet fociba". Persze tudom, hogy amit ezek mondanak, annak az ellenkezője se igaz, de nekem ez minimálisan elfogadható visszautasítás.
Állítólag a pályabérlet megemelése is a régi tulaj kiszorítását, ellehetetlenítését szolgálja, mert túl sokat kér a belga a klubbért. (állítólag)ozibozi
Csak aztán nehogy a Habonynak adják! 😀berger90
több mint 10 éve
"jól értesült újpestiek azt pletykálják", hogy Vályi-Nagy Vilmos, a második Orbán-kormány korábbi infokommunikációs államtitkára tárgyal a klub megvételéről az Újpest belga tulajdonosával, Roderick Duchatelet-vel.Vályi-Nagy még januárban kiröhögte ezt a hírt, mint fogalmazott: "épeszű ember nem fektet fociba". Persze tudom, hogy amit ezek mondanak, annak az ellenkezője se igaz, de nekem ez minimálisan elfogadható visszautasítás.
Csak aztán nehogy a Habonynak adják! 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
"jól értesült újpestiek azt pletykálják", hogy Vályi-Nagy Vilmos, a második Orbán-kormány korábbi infokommunikációs államtitkára tárgyal a klub megvételéről az Újpest belga tulajdonosával, Roderick Duchatelet-vel.Állítólag a pályabérlet megemelése is a régi tulaj kiszorítását, ellehetetlenítését szolgálja, mert túl sokat kér a belga a klubbért. (állítólag)
több mint 10 éve
Jövőre még biztos nem lesz FIDESZ-es a csapat, azután meg mással fognak foglalkozni a narancsosok. Bár Wintermantelre nyugodt szívvel bíznám a csapatot. Neki lila a vére.BazzaniÉn nem is róla hallottam, de majd kiderül.
több mint 10 éve
m.hvg.hu/sport/20150420_Lazar_szembemenne_Orban_focis_viziojaval
több mint 10 éve
1. DajcsFürjecskét tényleg kihagytam én balga-belga. 😕2. Jövőre még biztos nem lesz FIDESZ-es a csapat, azután meg mással fognak foglalkozni a narancsosok. Bár Wintermantelre nyugodt szívvel bíznám a csapatot. Neki lila a vére.
több mint 10 éve
De kis vicces valaki! 😊Ebből bajnokság is lehet. Jövőre...Sobri JóskaNézd már, tudunk kettőnél több gólt rúgni?berger90En is le vagyok dobbenve, gyozelem, 4 rugott gol, Ojo betalalt?!😊zavi27
Azért ez még koránt sem biztos....bajnokságból is van még pár meccs...2 pont hátrányotok van....mi még nyomjuk a Barkával otthon...Modric 5-6 hét pihi...NB2És most dőlt el, hogy idén nem nyerünk semmit.Toca
A bajnokságot lemeccseli egymás közt Viktor, Kósa és Kutyatov. Mi a kupát akarjuk megvédeni. Ojo innentől megállíthatatlan lesz.BazzaniA Kupát meg kell nyernünk!!!
több mint 10 éve
Most látom, hogy új avatarod van.Bár egy "reakciós" csapatot is illik fenntartani a látszat kedvéért 😊baggioÉs jövőre a Dózsa is politikailag frekventált lészen. 😉Sobri JóskaA bajnokságot lemeccseli egymás közt Viktor, Kósa és Kutyatov. Mi a kupát akarjuk megvédeni. Ojo innentől megállíthatatlan lesz.Bazzaniés Dajcsfürelize? a libások már szart érnek? 😀petey
Nem durva, hogy pont a pinát választottad? 😉
több mint 10 éve
Bár egy "reakciós" csapatot is illik fenntartani a látszat kedvéért 😊És jövőre a Dózsa is politikailag frekventált lészen. 😉Sobri JóskaA bajnokságot lemeccseli egymás közt Viktor, Kósa és Kutyatov. Mi a kupát akarjuk megvédeni. Ojo innentől megállíthatatlan lesz.Bazzaniés Dajcsfürelize? a libások már szart érnek? 😀petey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
És jövőre a Dózsa is politikailag frekventált lészen. 😉A bajnokságot lemeccseli egymás közt Viktor, Kósa és Kutyatov. Mi a kupát akarjuk megvédeni. Ojo innentől megállíthatatlan lesz.Bazzaniés Dajcsfürelize? a libások már szart érnek? 😀petey
több mint 10 éve
A bajnokságot lemeccseli egymás közt Viktor, Kósa és Kutyatov. Mi a kupát akarjuk megvédeni. Ojo innentől megállíthatatlan lesz.Bazzaniés Dajcsfürelize? a libások már szart érnek? 😀
több mint 10 éve
A bajnokságot lemeccseli egymás közt Viktor, Kósa és Kutyatov. Mi a kupát akarjuk megvédeni. Ojo innentől megállíthatatlan lesz.
több mint 10 éve
Ebből bajnokság is lehet. Jövőre...Nézd már, tudunk kettőnél több gólt rúgni?berger90En is le vagyok dobbenve, gyozelem, 4 rugott gol, Ojo betalalt?!😊zavi27
több mint 10 éve
Nézd már, tudunk kettőnél több gólt rúgni?berger90En is le vagyok dobbenve, gyozelem, 4 rugott gol, Ojo betalalt?!😊
több mint 10 éve
nem tudom, hogyan gondolta Rodgers ezt az elődöntőt. és főleg a második félidőt, kezdődően Balotelli becserélésétől.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
hát akkor idén se nyerünk semmit (LFC)
több mint 10 éve
Modric 5-6 hét pihi...NB2És most dőlt el, hogy idén nem nyerünk semmit.
több mint 10 éve
Ribéry-t láttad, hogy egyre kevesebb meccset tud játszani ... és sztem ez nem lesz jobb, főleg h a legjobb orvos is lelépettReus mégis hova jönne?Amadeus91Jürgen Klopp nyáron elhagyja a BVB-t!NB2én személy szerint sajnálom, jó volt ez a rivalry vele, picit felélesztette sztem bennünk a tüzet, és nélküle kétlem, hogy nyertünk volna 2013-ban döntőt. Tuchelt emlegetik, a szemlélet akkor marad, de sztem messze nem olyan nagy formátumú edző, mint Klopp. Ez valószínűsíti, hogy Hummels is lelép a MU-ba, btw Reus helyébe én két helyre nem mennék: BM és RM.csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Modric 5-6 hét pihi...
több mint 10 éve
kár, hogy elkerült anno az Interbe, amúgy addig jó gyerek volt Quaresma.sőt Q az egyetlen játékos, aki kétszer is megszerezte a méltán híres, Arany Szemetes díjat, amit az átigazolási szezon legrosszabb vétele kap 😊Jó nem sikerült belenyúlni a meccsbe, de arról nem ő tehet, hogy a védelemben nem volt ember aki értelmesen játszott...Nem csak a védelemben nem volt... Egyébként szerintem is ők mennek tovább.
Szerintem amúgy innen is behúzza a Bayern simán.
Az meg, hogy a Portoban nincs Portugál az azért van mert a jobb portugálok nem otthon játszanak a rosszabbak meg nem olyan jók, hogy a BL-ben eredményt lehessen elérni + a Portonak van talál a legjobb játékosmegfigyelő rendszerek rengeteg pénzt hoz nekik, hogy olcsón vett játékost gigapénzért adnak el.Toca
Ez a Quaresma gyerek aki 10 perc alatt két gólt lőtt nem valami portugál? Az mondjuk tény, hogy őt Figo utódnak kiáltották ki aztán tengődött egész pályafutása alatt.Matthew99
de le a kalappal a Porto előtt, messzemenően szerethető és példamutató klub.Habi
több mint 10 éve
Kurt Zouma világklasszis lesz 1-2 éven belül. 😊Total package a gyerek. Fizikálisan brutális, de emellett ügyes a labdával és a játékot is érti.