Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Mou mikor nem a tutiba ült be már bocsánat?Leira? Kiesőjelöltből top3-as csapat.
a vén piást elismerem én is, de Mou mindig megkapta a pénzt vagy a közel kész csapatot hogy azt tegye amit akar kb
Porto nem miatta lett elit csapat Portugáliában és nem véletlen hogy azóta is jó
Chelseanél nyitott volt a pénz csap
Inter kb kész keret jelentős források
Realnál nincs miről beszélni
és most megint Chelsea ahol elég kész keretet vett át
jól dolgozik, de nálam pl Rafa komolyabb melót végzett mikor 2004ben Uefát nyert a Valenciával aztán BL-t velünk
pedig nem Rafa a jobb edzőNegritis
Porto? Portugáliában elit csapat, valóban, de amikor Mou odakerült nem volt épp az, egyik játékosnak se volt semmilyen győzelme, de ő bajnokságot, kupát és UEFA-kupát nyert izibe. Majd BL-t. Ez azóta is sokaknak sikerült, ja...
Érdemes folytatni?
Mourinho a százd eleddig leginnovatívabb, legokosabb, legjobb edzője. Vitathatatlanul.
több mint 10 éve
Mou mikor nem a tutiba ült be már bocsánat?a vén piást elismerem én is, de Mou mindig megkapta a pénzt vagy a közel kész csapatot hogy azt tegye amit akar kb
Porto nem miatta lett elit csapat Portugáliában és nem véletlen hogy azóta is jó
Chelseanél nyitott volt a pénz csap
Inter kb kész keret jelentős források
Realnál nincs miről beszélni
és most megint Chelsea ahol elég kész keretet vett át
jól dolgozik, de nálam pl Rafa komolyabb melót végzett mikor 2004ben Uefát nyert a Valenciával aztán BL-t velünk
pedig nem Rafa a jobb edző
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 398
Nem vagyok Guardiola hater, de amig a tutiba ul be nem tudom egy Mourinhohoz vagy egy Fergusson hasonlitani barmennyit is nyert.Foleg mikor vesztese all a csapata es nem tud belenyulni.
több mint 10 éve
De milyen hibákból bazdmeg.StezMost néztem meg... Jobb is, hogy Dante eltakarodik a nyáron a picsába, full komolytalan a faszi.
több mint 10 éve
Guardiola haterek hol maradnak 😀 Miatta, remélem a visszavágóra sikerül valamit kitalálni a Bayernél és legalább az esély meglesz, hogy tovább menjenek.A PSG meccs meg megvan szerencsére, simábban, mint gondoltam, igaz az, az öngól, amit abban a pillanatban láttam, hogy úgy lesz, ahogy a PSG játékos lövésre lendítette a lábát.....elkerülhető lett volna. Csak a második félidőt láttam igazából, s bár nem szeretem, de tudását elismerve Ibra nagyon hiányzott a PSG-nek. Nem csak a játéka, a jelenléte. Ezért is lesz húzós a visszavágó.
Remélem Pique és TsA (öngólos Matheiu) ezen és előző meccsre nézve az erre az idényre szóló hibáikat le tudták, nem kéne a hétvégén vissza adni a vezetést a Realnak, és jövő héten a PSG-t visszahozni a párharcba.
több mint 10 éve
Porto Bayern 2-0 az mi 😀Tocalolol, tudtam h ma nem szabad tipszmikszűni 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Porto Bayern 2-0 az mi 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nah 4 percig tartott mire az első Barca színészkedés érkezett. 😀
több mint 10 éve
Reus hova?Hat az Atletibe! 😉
több mint 10 éve
Reus mégis hova jönne?Jürgen Klopp nyáron elhagyja a BVB-t!NB2én személy szerint sajnálom, jó volt ez a rivalry vele, picit felélesztette sztem bennünk a tüzet, és nélküle kétlem, hogy nyertünk volna 2013-ban döntőt. Tuchelt emlegetik, a szemlélet akkor marad, de sztem messze nem olyan nagy formátumú edző, mint Klopp. Ez valószínűsíti, hogy Hummels is lelép a MU-ba, btw Reus helyébe én két helyre nem mennék: BM és RM.csebi
több mint 10 éve
Mondjuk Pellegrini nálam eléggé hasonlít Moyesra. Igazából kb sehol nem bizonyított komolyabban, mégis nagy edzőnek tartják.Hmmm.pénz....azt rebesgetik, hogy a nyáron komoly keret frissítést terveznek
Már most újjáépítés van ott?ZoliZoltán
(viszont olvastam már oly pletykát, hogy Pellegrinit nem szándékozzák kivágni, de a bajnokság még alakulhat elég csúnyán számukra)ZERO_L
több mint 10 éve
Na most kéne bevetni Dárdai Palit, hogy fűzze meg Kloppot, legyen válogatott kapitánya...Bajner a nagy haverja
Na jó ennyire rosszat nem akarok neki 😛dande

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Na most kéne bevetni Dárdai Palit, hogy fűzze meg Kloppot, legyen válogatott kapitánya...Na jó ennyire rosszat nem akarok neki 😛
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Én is....Tőle volt Dortmund a Dortmund!Leginkább!állítólag Diósgyőrben is német edzőt akarnak, ezért nem hosszabbítottak Siviccel...
Azt tudni már esetleg,hogy merrefelé tart? :-/ZoliZoltán
innentől mindenki összerakhatja magának 😉
több mint 10 éve
Hmmm.pénz....azt rebesgetik, hogy a nyáron komoly keret frissítést terveznek
Már most újjáépítés van ott?ZoliZoltán
(viszont olvastam már oly pletykát, hogy Pellegrinit nem szándékozzák kivágni, de a bajnokság még alakulhat elég csúnyán számukra)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Én is....Tőle volt Dortmund a Dortmund!Leginkább!City-re van a legnagyobb esély, mert nem akar kihagyni és ott meg úgyis újjáépítés lesz

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Wow! XDÉn is....Tőle volt Dortmund a Dortmund!Leginkább!Dárdai helyett lesz szöv.kap. 😀zemanla
több mint 10 éve
Érdekes egy meccs volt....ennyi könyöklést...a bíró meg egy nagy láma volt.
Mandzu szemöldöke biztos magától szakadt szét....16-oson belül...stb.
Első félidőben nagyon Real henger volt...féltem ha nem váltunk akár kapunk 3-4-et....
Koke bűn rossz volt...már hamarabb lehoztam volna...mondjuk Saúl jöhetett volna!Hátha ollóz megint egyet! 😛
Grizit meg nem hoztam volna le....
Szóval a 2. félidő alapján akár a győzelmet is megérdemeltük volna.
Egy hét múlva....pfff....rohadt nehéz lesz! 😕
több mint 10 éve
Én is....Tőle volt Dortmund a Dortmund!Leginkább!Dárdai helyett lesz szöv.kap. 😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Én is....Tőle volt Dortmund a Dortmund!Leginkább!Azt tudni már esetleg,hogy merrefelé tart? :-/
több mint 10 éve
Jürgen Klopp nyáron elhagyja a BVB-t!NB2én személy szerint sajnálom, jó volt ez a rivalry vele, picit felélesztette sztem bennünk a tüzet, és nélküle kétlem, hogy nyertünk volna 2013-ban döntőt. Tuchelt emlegetik, a szemlélet akkor marad, de sztem messze nem olyan nagy formátumú edző, mint Klopp. Ez valószínűsíti, hogy Hummels is lelép a MU-ba, btw Reus helyébe én két helyre nem mennék: BM és RM.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Jürgen Klopp nyáron elhagyja a BVB-t!
több mint 10 éve
A BL-döntős ellen idegenben kurva jó eredmény a 0-0.Sobri JóskaElképesztően túl van amúgy fújva ez az idegenben lőtt gól. Már párszor lehet írtam, de az idegenbeli 0-0-nál nagyobb elkeseredettség van, mint egy 2-1-es vereségnél. Ami elég vicces.