Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem mkell ezért utálni a görögöket...korunk footballja...és hát ugye....a mocskos komcsik.... 😂
több mint 12 éve
jaaaaa h onnan nézzük, oké 😊De akkor a ruszkik továbbmennek 2. helyen, ha jól számoltam, nekem az a lényeges.StezEgyenlítsenek már a Lengyelek, mert ahogy látom, az Oroszok ma annyira szar napot fogtak ki, hogy hajnalig is játszhatnának, nem lőnének gólt.StezA lengyeleknek nyerni kéne ha x akk csak 3 pontjuk van a görögöknek meg jelen állás szerint 4.empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Geci és leviteti magát hordággyal hát ez kész. Kacuranisz se lesz a kedvencem úgy érzem 😊fetomyNem lehet/szabad mindenkit Samarashoz mérni 😉
Do your job
több mint 12 éve
De akkor a ruszkik továbbmennek 2. helyen, ha jól számoltam, nekem az a lényeges.Egyenlítsenek már a Lengyelek, mert ahogy látom, az Oroszok ma annyira szar napot fogtak ki, hogy hajnalig is játszhatnának, nem lőnének gólt.StezA lengyeleknek nyerni kéne ha x akk csak 3 pontjuk van a görögöknek meg jelen állás szerint 4.empty taxi
több mint 12 éve
Geci és leviteti magát hordággyal hát ez kész. Kacuranisz se lesz a kedvencem úgy érzem 😊
több mint 12 éve
Már emlékszem, miért is gyűlöltem meg 2004-ben a mocsok görögöket, mint a szart.
több mint 12 éve
tényleg...ki rakott ma a görögökre? :rolleyes:
több mint 12 éve
Egyenlítsenek már a Lengyelek, mert ahogy látom, az Oroszok ma annyira szar napot fogtak ki, hogy hajnalig is játszhatnának, nem lőnének gólt.StezA lengyeleknek nyerni kéne ha x akk csak 3 pontjuk van a görögöknek meg jelen állás szerint 4.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Ahány helyzet fölé-mellé megy kezdenem elhinni h szószerint igaz h "jó kapus szemmel véd"
Madden hates me.
több mint 12 éve
Egyenlítsenek már a Lengyelek, mert ahogy látom, az Oroszok ma annyira szar napot fogtak ki, hogy hajnalig is játszhatnának, nem lőnének gólt.
több mint 12 éve
Gyerünk már oroszok! Egyenlítsenek már ki, hogy beégjen ez a kretén...Szarok ma nagyon, de így is jobb csapat, mint ez a görög.
több mint 12 éve
Igazából nem lehet hiányérzetem. A játékvezetés színvonala egyenes arányosságban áll a közvetítésével.Bostonkezdem megszeretni Kassait (azért nem szeretem ,mert Fradista vagyok)
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Azért röhej, ha a görögök továbbmennek a csoportból, a máker dojcsok röhöghetnek a markukba.StezTalálnak egy gólt a görögök, úgy kibekkelik Gomezt is mint a pinty 😛
2004 reloaded! (Na, ki tippelt a görögökre? 😛)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Igazából nem lehet hiányérzetem. A játékvezetés színvonala egyenes arányosságban áll a közvetítésével.
Do your job
több mint 12 éve
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂Egyébként Samaras kapott már aranylabdát? 😀 😀 :mad:Kiss3-at is már...Divat
több mint 12 éve
Azért röhej, ha a görögök továbbmennek a csoportból, a máker dojcsok röhöghetnek a markukba.
több mint 12 éve
😀Én úgy értelmeztem, hogy a svéd bíróval akart párhuzamot vonni... mindegy, mindkét esetben almát hasonlított tőkehallal, ahogy a művelt partizán mondja 😛IgorMég jó hogy a Nokia finn cég...Igor+ mondjuk pont a görögök mentek/mennek csődbe...Boston
Do your job
több mint 12 éve
Én úgy értelmeztem, hogy a svéd bíróval akart párhuzamot vonni... mindegy, mindkét esetben almát hasonlított tőkehallal, ahogy a művelt partizán mondja 😛Még jó hogy a Nokia finn cég...Igor+ mondjuk pont a görögök mentek/mennek csődbe...Boston
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Még jó hogy a Nokia finn cég...Igor+ mondjuk pont a görögök mentek/mennek csődbe...
Do your job
több mint 12 éve
Miért mondta azt a kommentáror az m1-en hogy az Ukránok már kiestek? Na go Görögország de csak az Isten miatt :cool:Double BKnédli már akkor is kiesőnek mondta az oroszokat is, mikor a Cseh-Lengyel még 0-0-ra állt.
több mint 12 éve
Miért mondta azt a kommentáror az m1-en hogy az Ukránok már kiestek? Na go Görögország de csak az Isten miatt :cool:Double Bmert hülye a focihoz
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Miért mondta azt a kommentáror az m1-en hogy az Ukránok már kiestek? Na go Görögország de csak az Isten miatt :cool:Double BMert jobban hangzik, hogy mindkét házigazda kiesett, ha már előlünk csórták el a rendezést 😀
Schleck: Egyáltalán nézte valaki rajtam kívül? 😊
több mint 12 éve
Biztos mindenki rosszul látja rajtad kívül. 😊Azért szurkolok az oroszoknak, mert hátha rosszul lesz knézy a studióbann, ha kiegyenlítenek...Pedig abszolút nem elfogult. Samarast is baszogatta, hogy színészkedik, a 11-esben, az elmaradt ruszki piros lapban is igaza van. Legalábbis én csak azóta érzem, hogy orosz-ellenes, amióta a spori elkezdett faszozni.
Ilyen elfogultan vb meccset közvetíteni nem lehet. Szánalmas.Schleck
És itt az orosz miért nem kap sárgát színészkedésért??? Istenem ez a spori...fetomy
több mint 12 éve
Még jó hogy a Nokia finn cég...
több mint 12 éve
Miért mondta azt a kommentáror az m1-en hogy az Ukránok már kiestek? Na go Görögország de csak az Isten miatt :cool: