Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 766 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Premier League kitekintő a 4. helyér folytatott küzdelemről a Manchester City és a Liverpool között.

M.City (61p) fixtures: (H or A - current position) Liverpool (57p) fixtures:
W.Ham (H-9.)----------------------------------------------West Brom (A-14.)
A. Vila (H-15.)----------------------------------------------Hull (A-17.)
Tottenham (A-7.)------------------------------------------QPR (H-18.)
QPR (H-18.) -----------------------------------------------Chelsea (A-1.)
Swansea (A-8.)--------------------------------------------Crystal P. (H-11.)
Southampton (H-6.)--------------------------------------Stoke (A-10.)

Ellenfelek átlag helyezései:
M.City: 9-------------------------------------------------- L.Pool: 10

A különbség 4 pont. A Chelsean kívül az összes meccsen kötelező a győzelem, ha komolyak gondoljuk azt a 4. helyet. A City bár inog a következő két hazai meccsén meglepődnék, ha pontot/pontokat veszítenének, otthon amúgy is stabilak. Idegenben az utolsó 4 meccsüket elveszítették, és a White Hart Lane az első olyan hely, ahol valóban benne van a pontvesztés a meccsben. Emellett a Liberty-t sem könnyű bevenni, és a zárómeccsük is egy stabil jó csapattal lesz, bár otthon. Nekünk egy igazán nehéz meccsünk lesz a Chelsea ellen, de nem szabad lebecsülni a kiesés ellen menekülő csapatokat sem! Pont mindenképpen kell majd a Stamford Bridgen, de azért is vért kell majd izzadni, és egytől egyig verni a lista végén és közepén található csapatokat.

Mivel a PL-ben a gólarány dönt azonos pont esetén, és ebben a City jóval jobb, úgy kell számolni, hogy 5 pontot kell hozni rajtuk. Hibázni nem lehet. Jól néz ki, hogy ott vagyunk 4 pontra, de ha Pellegrini kicsit összerázza a csapatát kétlem hogy a City 5nél több pontot veszítene. De ha még el is veszíti azt az öt pontot, nekünk nyerni kell mindenhol (Stamford Bridge-en is), ami azért a PL-ben főleg a szezon végén elég nehéz.

liverpooli kitekintő:
Jó hír: Skrtel visszatérhet már a hétvégi FA cup elődöntőjében, és mint a védelem kulcsembere nagyon jó, hogy ott lehet újra a pályán. Emre Can tegnap is remekül játszott, és szvsz az egyik, ha nem legjobb (leggyorsabban) bevált nyári igazolásunk.
Nagyon rossz hír: Sakho 3-4 hétig biztosan nem lesz.
Sturridge remélhetőleg legkésőbb már 2 hét múlva a West Brom ellen ottlehet. A kérdés: marad-e a 3 védős rendszer Sakho nélkül is, vagy a tegnapihoz hasonlóan 4 védővel állunk-e fel. Johnson-Moreno a Newcastle ellen se volt életbiztosítás, így inkább én amellett vagyok, hogy Lovren-t tegyük be a három védős felállás balszélére (amíg Sakho fel nem épül). Tegnap volt 1-2 hibája, de még mindig kisebbet szisszentem fel mint mikor Johnson környékén folyt a játék.

Összegzés: 4 pont a különbség, a City elégé szétesés szélén áll, de ha Pellegrini összerántja őket akkor nem fogjuk tudni őket utolérni, mivel 5 pontot kéne hoznunk rajtuk de mi még megyünk a bajnok otthonába is, és még ott van az FA cup is.
Csodák vannak, és kis túlzással most is az kéne a BL-hez.
(Arról pedig, most nem ejtettem szót, hogy a Tottenham és a Soton is nagyon a nyakunkon van...)

You'll Never Walk Alone

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Köszönhetően a bevált 3 védős rendszernek, és inkább Mignolet remek teljesítményének is ^ ^
balazs799
kis kiegészítéssel éltem.
tegnap is nem kis mákja volt a csapatnak, hogy egy végtelenül balf*sz Newcastle volt az ellenfél...
remélem a befejezések pontosságát a Wembleyre tartogatja Sterling, egymaga vagy négy gólt rúghatott volna könnyedén.
de Mignolet előtt le a kalappal, amióta padozott két meccset, bámulatosan véd.
azt pedig sosem gondoltam, hogy egy Rodgers vezette csapat vezetni fogja a PL-t clean sheets kategóriában.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 904 — The Mathematician
lemaradtam a tegnapi meccsről kimerültség miatt, de legalább a csapat hozta amit kell
4 pont a BL megint, de mocskos nehéz lesz (kár volt az elbaltázott 2 hétért)
most pedig nyerni kell a kupát

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 766 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Köszönhetően a bevált 3 védős rendszernek, és Mignolet remek teljesítményének is ^ ^

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 904 — The Mathematician
én most kicsit off leszek 😀
csak engem idegesít hogy a védők jellemzésénél minden cikkben az van hogy 35 meccs 2 gól (csak egy példa 😀) ?
biztos sokáig tartana utána nézni, hogy mondjuk 150 szerelés 3 sárga 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Hozzáteszem nem Nigéria a 34. a világon, hanem csak a listán utolsó, de az mb1-et így is simán a horvátok alá kellene tenni kb.

A magyar állapotokról annyit, hogy a dunaújvárosi játékosoknak simán a helyi sztk-ba kell menniük orvosi kivizsgálásra, a táplálkozásra annyira figyelnek, hogy egy supradyn tabletta a meccs előtti felpörgető, és még olyan biztos anyagi helyzetűnek hazudott klubok, mint az MTK is milliókkal tartoznak több focistájuknak (olyan esetről meg aztán ne is beszéljünk, mint Völgyi Dánielé, aki elméletileg fizetése 70%-át Győrből, 30%-át Pápáról kapja, ami ugye most a valóságban mindkét részről ugyanannyi...)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
...eaglesmcnabb
ne haragudj, de ez olyan magas labda...

komolyan a maroknyi MTK "ultrákat" és az ő általuk keltett hangulatot akarod összehasonlítani, egy derby hangulatával, ahol 10ezrek vannak kint és min 4-5 ezer ember teli torokból szurkol, ég és föld a különbség

azért ha nem haragszol meg, akkor ha lehetne ne az MTK szint legyen a mérce 😉ZERO_L
ne haragudj nekem ahhoz hogy jó meccset lássak nem feltétlen kell 10ezer ember aki üvölti hogy megy a vonat auswitzba, vagy hogy gágágá buzi mtk. ez neked a marhanagy hangulat? ha igen akkor az a te bajod.

én sosem mondtam hogy van hangulat a meccsünkön, de engem inkább érdekel a pályán mutatott játék, és az azáltal okozott élmény, mintsem hogy mennyi piró van a lelátón, vagy hány agysebész üvölti hogy ki nem ugrál szar újpesti. Persze ez csak az én véleményem, elfogadom hogy másnak az okoz kielégülést ha a másik csapat szurkolóit "alázza". Amikor el se kezdődik a meccs és már szapulnak minket akkor az én kurvaanyámat. persze.eaglesmcnabb
ki mondta, hogy nekem a "vonatozás" a hangulat???
így tényleg nincs értelme a szurkolásról beszélni, ha mindig a zsidózásra, meg a székek bedobálására lyukadtok ki, ezeket a megmozdulásokat senki sem védi, bármennyire is próbáljátok ezt erőltetni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
Jut eszembe mégis van materializált statisztika a játék színvonaláról, tessék:

Kiket is akarunk befogni, a belgákat? Vagy elég csak a lengyeleket? Ahhoz kissé emelni kellene a magukat nyilván így is rommá kereső játékosok bérét, gondolom milyen népszerű intézkedés lennebaggio
ezek után merje vki azt mondani, hogy nem a PL a LEGSZÍNVONALASABB bajnokság 😀😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
...eaglesmcnabb

komolyan a maroknyi MTK "ultrákat" és az ő általuk keltett hangulatot akarod összehasonlítani, egy derby hangulatával, ahol 10ezrek vannak kint és min 4-5 ezer ember teli torokból szurkol, ég és föld a különbség

azért ha nem haragszol meg, akkor ha lehetne ne az MTK szint legyen a mérce 😉ZERO_L
ne haragudj nekem ahhoz hogy jó meccset lássak nem feltétlen kell 10ezer ember aki üvölti hogy megy a vonat auswitzba, vagy hogy gágágá buzi mtk. ez neked a marhanagy hangulat? ha igen akkor az a te bajod.

én sosem mondtam hogy van hangulat a meccsünkön, de engem inkább érdekel a pályán mutatott játék, és az azáltal okozott élmény, mintsem hogy mennyi piró van a lelátón, vagy hány agysebész üvölti hogy ki nem ugrál szar újpesti. Persze ez csak az én véleményem, elfogadom hogy másnak az okoz kielégülést ha a másik csapat szurkolóit "alázza". Amikor el se kezdődik a meccs és már szapulnak minket akkor az én kurvaanyámat. persze.
Pláne hogy az utóbbi időben szopni járnak hozzánk, tökmindegy hány szurkolójuk van.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
minden elismerésem neki, ettől még egy B-középben van 2-3 ezer ember... kicsit más a bukéja annak mikor több ezer ember buzdítja a csapatot 😊

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
én nagyon féltem anno amikor ez a stadion felépült így rácsok nélkül hogy az első fradi-újpesten kurva nagy balhé lesz (főleg ha az újpest még focizni is tud). Ugyan a b-középnél szép nagy háló van így onnan talán nem lehet bedobálni meg csak úgy berohanni sem de oldalról ha valaki balhét akar simán megdobhat vkit vagy beugorhat a pályára. Na ezért kell a kártya és a vénaszkenner hogy ilyenkor MINDENKÉPP és JOGILAG (és nemcsak az esetleges videó felvételek alapján) be lehessen azonosítani az elkövetőt és igazolni lehessen hogy ott volt. Ha ez az egész elég ahhoz hogy ezt meggátolja és nagyobb kockázat nélkül lehet egy ilyen stadionban egy ilyen rangadót játszani (és nézni) akkor igenis kurva jó hogy ez van. Most lehet először azt mondani hogy kiviszed a gyereket meccsre és talán nem kell majd magyarázkodni neki hogy ez meg az miért van... Persze eddig is voltak gyerekek a meccseken csak nem mindegy hogy 20 vagy 200.
Az meg hogy ilyen fasza hangulatot csinál a tábor nagyon jó csak az a baj hogy ezt szabályozott keretek között nem akarják (hogy miért nem azt azért nem értem, énekelni meg tapsolni bent is lehetne, szerintem még a füstért se állítanának elő senkit...).
Kicsit olyan ez már hogy nem is tudjuk igazán hogy miért tiltakozunk de most már ha elkezdtük akkor végigcsináljuk, csak azt nem látja egyik sem hogy ez a vég mit is jelent. Mert lehet anyázni a másik fradistát mert a bunkó állatja be mert menni a stadionba csak azon kéne elgondolkodni hogy ha van egy célom (visszajutni a stadionba ellenőrzés nélkül) akkor arra milyen esélyem van elérni: jelenleg teltház volt a tábor nélkül is és a fradi elég jó teljesítménnyel jelenleg második, a szervezettség és a nyugalom szinte sugárzik az edzői stábból és a csapatból is, sorra jönnek az eredmények. Jelenleg ma Mo.-n egyedül a Groupamába érdemes kimenni, csak ott van csapat is meg nézők is. Akkor kérdem én hogy is akarnak nyomást gyakorolni a tábor vezetői Kubatovékra? Miben reménykednek? Nem kéne esetleg bemenni és megmutatni hogy kulturált keretek között is lehet őrületes hangulatot csinálni? Szerencsére nem volt stadionban régóta balhé, meg kéne érteni hogy ez az egész azért van hogy ez így is maradjon, vagy ha netalántán mégis történik valami azonnal felelősségre lehessen vonni az elkövetőket.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Jut eszembe mégis van materializált statisztika a játék színvonaláról, tessék:

Kiket is akarunk befogni, a belgákat? Vagy elég csak a lengyeleket? Ahhoz kissé emelni kellene a magukat nyilván így is rommá kereső játékosok bérét, gondolom milyen népszerű intézkedés lenne

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 125 — #NoStress
...eaglesmcnabb

Csabi egyedül leszurkol 20 random fradi-ultrát.
Ha ismernéd nem ironizálnál ily' sután.

több mint 10 éve
...eaglesmcnabb

azért ha nem haragszol meg, akkor ha lehetne ne az MTK szint legyen a mérce 😉

több mint 10 éve
A válogatott meccs hangulata is 0 volt, a derbié is, fél óra után el is kapcsoltam inkább a férfi kézi BL-re.Dub
remek példa, az mlsz célja szerintem kb az lehet, hogy olyan legyen a hangulat a focimeccseken, mint a Szeged vagy Veszprém kézimeccsein: sok ember, családok, jó hangulat egy balhéktól mentes, kulturált b-középnek köszönhetően. nem tudom, hogy ez neked jó vagy rossz hír, de jó úton járnak efelé.kristof
Én a célt értem, az utat viszont nem látom. Ugyanis ha a kézi meccseken ugyanolyan színvonaltalan játék lenne mint a focipályán akkor ott se lenne ekkora teltház és fordítva, ha a BL elődöntőért játszana két csapatunk minden meccsen teltház lenne.Toca
Mert a színvonal egy olyan megfogható dolog, mint a stadion, ahol ugyanúgy leteszik az alapkövet (ünnepélyesen beiratkozik egy gyerek a felcsúti akadémiára), lefektetik az alapokat (minden egyes edzőt és további játékost egyesével, komoly szűrés után állítanak a helyére), felhúzzák a vázat (ellenfelek, riválisok nincsenek, így garantáltan jönnek az eredmények), beépítik a székeket és miegyebet (láthatóan nő a futómennyiség és a cselek, akciók száma), majd jöhet az átadó, mikor kapunk egy igazolást róla, hogy elértük a belgák szintjét?

---
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
kezd már kicsit uncsi lenni ez a szurkolózás...
Nekem az is kurvanagy élmény voltmikor harmincadmagammal (asszem 34 volt a pontos létszám) uccsó percben bebaszta kantajózsi az utenek a 90.-be, amikor könyves félpályáról beverte jovának, (akkor is max 2ezren voltunk amiből kb 50en szurkoltak végig), vagy amikor másodosztályú csapatként majdnem elvertük a verheetlen lokit a puskásban... nem fasszopó újpesteztünk, nem zsidóztunk mégis örök élmény marad. hangulat ide, hangulat oda.

a link meg szép és jó, de minket kartaliakat nem überel a nagy fradi közönség. 😊 (Pedig itt csak járásba volt csapat az elmúlt években, már amikor volt.) --->

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
A válogatott meccs hangulata is 0 volt, a derbié is, fél óra után el is kapcsoltam inkább a férfi kézi BL-re.Dub
remek példa, az mlsz célja szerintem kb az lehet, hogy olyan legyen a hangulat a focimeccseken, mint a Szeged vagy Veszprém kézimeccsein: sok ember, családok, jó hangulat egy balhéktól mentes, kulturált b-középnek köszönhetően. nem tudom, hogy ez neked jó vagy rossz hír, de jó úton járnak efelé.kristof
Én a célt értem, az utat viszont nem látom. Ugyanis ha a kézi meccseken ugyanolyan színvonaltalan játék lenne mint a focipályán akkor ott se lenne ekkora teltház és fordítva, ha a BL elődöntőért játszana két csapatunk minden meccsen teltház lenne.
több mint 10 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Igen csak az az apró különbség, hogy ezen kézicsapatok Európa (és a világ) közvetlen élvonalába tartoznak, míg a focink kissé távol áll ettől és nem is néz ki úgy, hogy a közeljövőben ez változni fog. Másrészt, amíg nem volt szurkolói kártya és az ultrák is jártak, addig is ugyanúgy kimentek a családok 1-1 meccsre. Most hadd ne kelljen a korábbi Fradi-Újpestekről (ami ugye elvileg a legkomolyabb kockázatú mérkőzés) családos képeket keresgetnem. Maximum abba az 1-2 szektorba ahol az ultrák vannak, nem vettek jegyet, egyébként bárhova máshova totál biztonságosan ki lehetett menni eddig is. Hosszú évek óta nem volt semmi komolyabb balhé se a stadionon belül se kívül, ami akadt 1-2 pályán kívül az is olyan volt, hogy aki nem akart benne lenni, simán el tudta kerülni. Komolyan mikor volt itt utoljára bármi olyan balhé, amiben ártatlan, részt venni nem akarók sérültek volna meg? Max a 90-es években, vagy a 2000-es évek nagyon elején. Káromkodás meg más sporteseményeken is előfordul (a kéziken is), ennyi erővel az utcára se szabadna kisgyerekkel kimenni, hiszen ilyesmiket hallhat ott is.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
remek példa, az mlsz célja szerintem kb az lehet, hogy olyan legyen a hangulat a focimeccseken, mint a Szeged vagy Veszprém kézimeccsein: sok ember, családok, jó hangulat egy balhéktól mentes, kulturált b-középnek köszönhetően. nem tudom, hogy ez neked jó vagy rossz hír, de jó úton járnak efelé.
több mint 10 éve
Ostoba amerikai szurkolókkal példálózni Saints fanként a bowl.hu fórumán pedig maga lehet a skizofrénia, nem irigyellekbaggio
Azért mert egy játékkal vagy csapattal esetleg szimpatizálok, miért kéne azzal a szurkolói kultúrával is szimpatizálnom? Ha tehetném, azt a játékot kombinálnám mondjuk egy itteni "balkáni" szurkolói hozzáállással. Egyébként nem kell sajnálni, jól elvagyok (mindegyik énemmel 😊 ).
több mint 10 éve
Hát ez a cikk valami frenetikus xD sportgézáról és az index-ről az új fradi stadiont bemutató cikknél szoktam le végleg (mikor kiakadtak rajta, hogy mennyire tipikusan magyaros húzás a kisebb és rosszabb felszereltségű vendégöltöző), de ez is hozta a színvonalat, jól van

A zsidózást úgy képzeli el az író, mint egyfajta idegrángást, mely csak úgy előtör az emberből? Ahogy az is gyönyörű, mikor külön kiemeli, semmi balhé nem volt, azért azon meglepődtem volna, ha egy általuk szervezett rendezvényen saját szurkolótársaikkal kezdenek el verekedni a megjelentek, ekkora széthúzás talán még ebben az országban sincs

Ostoba amerikai szurkolókkal példálózni Saints fanként a bowl.hu fórumán pedig maga lehet a skizofrénia, nem irigyellek

---
több mint 10 éve
😊Kenny
Pont az ilyen hangulat miatt jártam régebben meccsekre és/vagy néztem meg a tv-ben más magyar csapatok meccseit is, enélkül szart se ér az egész. A válogatott meccs hangulata is 0 volt, a derbié is, fél óra után el is kapcsoltam inkább a férfi kézi BL-re. Nem fog örökké tartani sem a Fidesz, sem ez az MLSZ-es slepp hatalma, nem lehet majd örökké kivezényelni a fidelitasosokat se ingyenjegyekkel. Akik itt a székdobálással példálóznak meg szimplán hülyeség, évek óta nem volt semmilyen székdobálás. De nekem aztán mindegy, felőlem csinálják, "fantasztikus" ez az új "európai" atmoszféra, meg van wifi, lehet meccs közben zabálni is, mint az ostoba amerikaiaknál. Megleszek az életbe az új "nagyon" modern meccsek nélkül is, mert az biztos, hogy én semmilyen kártyát nem fogok kiváltani, meg nekem ne határozza meg senki, hogy mit szabad esetleg kiabálni és mit nem. Tényleg ilyenkor hol vannak a szólásszabadság fő szószólói? Lassan már tv-ben se nagyon nézem meg, találok más jobb szórakozást is. Aztán majd az idő úgyis eldönt mindent, de lesz még min dolgozniuk a propagandistáknak, ha már egy indexen is ilyen cikk jelent meg (a szokásos szörnyülködés helyett):
 sportgeza.hu/futball/2015/04/12/az_mlsz_kinyirta_a_magyar_futballkulturat/?rnd=279&hc_location=ufi
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!

😊

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 016 — Axel Foley
Most komolyan bárki is elhiszi, hogy ezek a stadionok a magyar foci rendberakásának kezdeteként épültek?
Lófaszt, már elnézést. Ebből is talicskával lehetett kihordani a pénzt, meg mutyizni a haveroknak.
A nevelőedzők meg ugyanazok akik évek óta nem képesek felmutatni semmit.

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 202
...ha az értelmetlen stadion építések elleni ugatásnak csak annyi értelme lesz, hogy a felcsúti és kisvárdai stb agyrémek után nem épül meg a karakószörcsigi kiskirály kompenzálására egy újabb nélkülözhetetlen létesítmény, akkor már megéri. (az, hogy legyen egy országban 3-4 nemzetközi meccsek lejátszására alkalmas stadion, ahol ráadásul van csapat+nézők és ahhoz az állam segítséget nyújtson az indulásnál, az akár még rendben is lehetne) de a többit is fent kell majd tartani mikor ezek már sehol sem lesznek. Állami, és önkormányzati pénzek nélkül, ki fogja ezt megtenni? piaci alapon belátható időn belül senki.