Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Esélyünk nem volt a meccsen....
több mint 10 éve
Sokkal jobb csapat a Fradi, megérdemlik a győzelmet.Mondjuk lassan nem lesz 11 játékosunk sem olyan rövid a keret.
több mint 10 éve
Az ultrák az utcán a stadionban mégis zúg a faszszopó Újpest, a mocskos Újpest, a szar Újpest, a faszszopó rendőrség stb.Bazza ne szítsad itten a feszűtséget, mert küldöm hozzád a Lázár Janikát mostanában úgyis ritkán van otthon, tudja hol laksz 😉 😛
Hogy vigyem így a családomat meccsre?Bazzani
Amúgy még mindig jobb ha csakennyi zúg mint a petárdák meg a sörös üvegek 😀
több mint 10 éve
Egyáltalán nem szar eddig ez a meccs, Farkyval pedig már kiegyeztünk egy gyalázatos 1-1-ben.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Az ultrák az utcán a stadionban mégis zúg a faszszopó Újpest, a mocskos Újpest, a szar Újpest, a faszszopó rendőrség stb.nézd inkább a MU-MC rangadót a tévében, és az egész családod boldogabb lesz 😊
Hogy vigyem így a családomat meccsre?Bazzani
több mint 10 éve
Az ultrák az utcán a stadionban mégis zúg a faszszopó Újpest, a mocskos Újpest, a szar Újpest, a faszszopó rendőrség stb.Hogy vigyem így a családomat meccsre?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
„Már itt voltak a menedzserek, az öltözőben beszélnek a játékosok. Ehhez nem fogom a nevem adni. Ilyen nincs, hogy rossz helyzetben van a csapat, és mindenkinek más jár a fejében. Ingázom Budapest és Győr között, már nem tudom leadni a szállodát (a számlát a klubnak – a szerk.), saját pénzemen jövök. A játékosok viszont nem adnak bele mindent. Vörösbaranyi (József – a szerk.), ezeknek a menedzsere, ott volt az öltözőben, már beszéltek tegnapelőtt. Ezt nem fogom megengedni. Vagy pár játékosnak vagy Miriuta Lászlónak kell mennie” – mondta Miriuta László, a Győri ETO FC vezetőedzője.A kártevőőőőőőőőőőőőőő Vörösbaranyi.
több mint 10 éve
A Juve játékosok meg tuti tipmikszültek azt talán már nem sikerül elszúrni a Romával szemben de akkor is ááádandenem is tudom. hányan játszottak a kezdőből? hárman, talán négyen, és azért minden nem lehet büntetlenül megcsinálni olaszba' sem.
több mint 10 éve
Annyira tudtam, hogy elcseszik, hogy nem igaz, t.köm tele van már, hogy muszáj mindig az ellenfélnek esélyt adni, naná túl jó lett volna Madriddal szemben a 4 pontos előnyt sokáig tartani, elmennek a búsba...A Juve játékosok meg tuti tipmikszültek azt talán már nem sikerül elszúrni a Romával szemben de akkor is ááá
Remélem legalább holnap a Fradi nyer bár ahogy ezt a hétvégét eddig elnézem.....
grrrrrrrrrrr
több mint 10 éve
Miriuta nyilatkozata elég sokatmondó volt.szerk,
beteg emberek élnek közöttünk 😀
több mint 10 éve
Manchester United to offer €75m plus Van Persie for PogbaKétlem, hogy ennyiért eladnák.
2K
1K
Manchester United are planning to meet with Juventus as they plan a summer bid of €75 million (£54m) plus Robin van Persie for Paul Pogba.
Source: Daily Express
Friday, April 10, 2015 17:07ozibozi
több mint 10 éve
Manchester United to offer €75m plus Van Persie for Pogba2K
1K
Manchester United are planning to meet with Juventus as they plan a summer bid of €75 million (£54m) plus Robin van Persie for Paul Pogba.
Source: Daily Express
Friday, April 10, 2015 17:07
több mint 10 éve
Meg tudja valaki mondani, hogy mit jelent az, hogy klubkártya visszavonva? Eddig végig az ezzel vett bérlettel mentem meccsre és senki nem szólt semmit.zinedine5az, hogy jövő héttől felszámolják a Munkást
több mint 10 éve
Meg tudja valaki mondani, hogy mit jelent az, hogy klubkártya visszavonva? Eddig végig az ezzel vett bérlettel mentem meccsre és senki nem szólt semmit.
több mint 10 éve
Sportbotrányok sorozatom harmadik része.hosszabbitas.hu/foci/nemzetkozi-foci/sportbotranyok-iii-del-amerikai-focidramak
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
Jófej volt a spori a ATH-Valencia meccsen... piros Otamendinek egy tök játékszituációs összerúgásért ahol a sárga - sárga is erős lett volna és egy hatalmas Aduriz lesgól... (Y)

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Nem a családokkal van a baj,én is anno kisgyerekként mentem ki az első meccsemre.a baj a kapu mögött van.Jó lesz ez a derby,majd a családok csinálják a hangulatot 2 perec meg két söt után.KennyJaja!
"Rábeszéltetek", hogy kimenjek a fiammal (8 éves!)
A két söt(?) hol tudom beváltani???zemanla
Szarul fogalmaztam elismerem.
több mint 10 éve
Jó lesz ez a derby,majd a családok csinálják a hangulatot 2 perec meg két söt után.KennyJaja!
"Rábeszéltetek", hogy kimenjek a fiammal (8 éves!)
A két söt(?) hol tudom beváltani???

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Jó lesz ez a derby,majd a családok csinálják a hangulatot 2 perec meg két söt után.
több mint 10 éve
Voltam nem egy Fradi meccsen, plusz tisztában vagyok a kabalák eredeti funkciójával is, mert tudom, honnan vették át ezt a tradíciót (sőt még azt is vágom, hogy tavaly egy csaj öltözött be sasnak, hogy a szünetekben nyugodtan "lekapja a fejét" és úgy mászkáljon a kispadoknál, a gyerekek legnagyobb megrökönyödésére)Jó
Aki egy jelmezes sasban látja legfőbb érzelmei manifesztációját, az ki se menjen az utcára, mert úton-útfélen új dolgokba fog ütközni. A két kabala pedig két ember jelent, nem egyet, ami máris eggyel több, mint ami eddig volt.baggio
több mint 10 éve
Sztem én már akkor fradi bérletes voltam, amikor a fórumozó kollégák a homokozóban játszottak... (nem érdem, állapot! 😊 )A közönség nem a madár miatt megy ki (nem megy ki) a stadionba, hanem a foci miatt. A "hangulatot" fokozandó, jó 5let a sas...(ha van kinek a hangulatát fokozni). Az, hogy milyen tollakkal, már másodlagos kérdés. Legalább ződ! 😀
Az meg, hogy ki-, mit tehet meg.... Továbbra is azt mondom, amíg ő a főnök, igen, megteheti. Gesztusokat lehet gyakorolni, ha van kinek, van minek.
Mondom, ez a sas, nem létkérdés. Akinek most nem tetszik (nekem sem), majd megszokja.
Láttam én már farkast is meccsen...😉
(ő sem szokott fázni! 😊 )

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Voltam nem egy Fradi meccsen, plusz tisztában vagyok a kabalák eredeti funkciójával is, mert tudom, honnan vették át ezt a tradíciót (sőt még azt is vágom, hogy tavaly egy csaj öltözött be sasnak, hogy a szünetekben nyugodtan "lekapja a fejét" és úgy mászkáljon a kispadoknál, a gyerekek legnagyobb megrökönyödésére)Aki egy jelmezes sasban látja legfőbb érzelmei manifesztációját, az ki se menjen az utcára, mert úton-útfélen új dolgokba fog ütközni. A két kabala pedig két ember jelent, nem egyet, ami máris eggyel több, mint ami eddig volt.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
a tömeg gondolkodásmódját meg az jellemzi, hogy egy kabalán akadnak ki, ami a kisgyerekek kedvéért van egyáltalán, nem a felnőtteknek 😊 őket megkérdezte valaki a hőbörgők közül? (szerintem is ocsmány, mielőtt valaki betalálna, de nem is én vagyok a célközönség...)Akartad volt mondani, hogy egy kabalán is! Ami ugye hozzá tartozott a Fradi meccsekhez. Nehéz ezt megérteni annak, aki nem jár mérkőzésre (de azért annyira érdekli a téma, hogy cikkek alapján ítélkezzen). Szerintem itt a Fradi-sasnak az a lényegi eleme, hogy megint megváltozott valami, ami sokakat végigkísért az elmúlt x évben.
annyi eszük lehetett volna mondjuk, hogy 3 verziót terveznek meg és arról írnak ki egy netes szavazástbaggio
Nyilván ez nem egy hatalmas probléma, csak újabb érthetetlen lépés és - mint írtam korábban - remekül szimbolizálja a helyzetet. Fel sem merült Kubatovban például az, hogy a felnőtteknek maradjon meg a régi, a gyerekeknek meg jelenjen meg az új. Mindjárt más lenne a leányzó fekvése, helyette erőből akarja megint lenyomni mindenki torkán a saját elképzeléseit. És miért? Mert megteheti!
több mint 10 éve
a tömeg gondolkodásmódját meg az jellemzi, hogy egy kabalán akadnak ki, ami a kisgyerekek kedvéért van egyáltalán, nem a felnőtteknek 😊 őket megkérdezte valaki a hőbörgők közül? (szerintem is ocsmány, mielőtt valaki betalálna, de nem is én vagyok a célközönség...)És ha jól csinálják úgyis ez nyert volna:
annyi eszük lehetett volna mondjuk, hogy 3 verziót terveznek meg és arról írnak ki egy netes szavazástbaggio
több mint 10 éve
a tömeg gondolkodásmódját meg az jellemzi, hogy egy kabalán akadnak ki, ami a kisgyerekek kedvéért van egyáltalán, nem a felnőtteknek 😊 őket megkérdezte valaki a hőbörgők közül? (szerintem is ocsmány, mielőtt valaki betalálna, de nem is én vagyok a célközönség...)annyi eszük lehetett volna mondjuk, hogy 3 verziót terveznek meg és arról írnak ki egy netes szavazást

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal