Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 042
http://www.youtube.com/watch?v=VHvudnPUXnI&feature=player_embedded#!

....

kapásból az "Ohne Holland fahrn wir zur WM" nóta jutott eszembe 😀

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Én konzervatív ember vagyok, ami azt jelenti, hogy ezek az új mezek és színösszeállítások zavarnak.
Miért nem volt jó a zöld gatya a portugáloknak, a fehér meg az olaszoknak?
A mez hátán a számok meg ocsmányak, különösen az aranyszínűek a franciák hátán.

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Tegnap Welbeck góljánál majdnem levertem unokatesómnál a csillárt :rolleyes: 😀

annyira tudtam hogyha lesz 1 helyzete azt belövi, nem volt mégis belőtte :cool:davemayer
szerintem tök poén, hogy szinte ugyanilyen gólt lőtt Sneijder a hollandok egyik edzésén, és már azt hogy mutogatták páran 😊 Welbeck mellett legalább voltak védők is...jjncaa
Azért a kettő között van nem kis különbség. Welbeck gólja is szép volt, de már láttam pár ilyet meccsen is. Olyat mint a Sneijderé, még nem nagyon.

több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 842 — no es importante

annyira tudtam hogyha lesz 1 helyzete azt belövi, nem volt mégis belőtte :cool:davemayer
szerintem tök poén, hogy szinte ugyanilyen gólt lőtt Sneijder a hollandok egyik edzésén, és már azt hogy mutogatták páran 😊 Welbeck mellett legalább voltak védők is...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ha volt már bocs, csak most keveredtem haza barátom esküvőjéről, ami csütörtök délután kezdődött 😀

http://www.youtube.com/watch?v=xNVv_B1EasQ&feature=player_embedded#!
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 809 — "Grammar maci"

annyira tudtam hogyha lesz 1 helyzete azt belövi, nem volt mégis belőtte :cool:

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 623
Kassai az angol-ukránt vezeti a 3. körben.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Volt már ilyen... 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Ha a spanyol-horvát meccs 2-2 lesz, akkor az olaszok, ha 6-0-ra verik az íreket, akkor is kiesnek?Vrijbloed
Igen, mert a három csapat között az egymás elleni gólkülönbség / több rúgott gól számítana.vassadi
Ühüm, köszi, akkor jól sejtettem, csak nem voltam biztos benne. 😊 Egy biztos: ha 2-2 lesz, menni fog az anyázás rendesen...
több mint 12 éve
Ha a spanyol-horvát meccs 2-2 lesz, akkor az olaszok, ha 6-0-ra verik az íreket, akkor is kiesnek?Vrijbloed
Igen, mert a három csapat között az egymás elleni gólkülönbség / több rúgott gól számítana.
több mint 12 éve

😂 😂
több mint 12 éve
Mondjuk ezzel így a franciáknak hozni kell a csoportot már-már kötelező jelleggel. A svédek nem hiszem, hogy nagyon hajtanának majd, ha mást nem, hát becsületből, de azért az messze nem ugyanaz, mint a továbbjutásért harcolni... Az angoloknak meg elég a döntetlen a 2. helyhez.

Ha a spanyol-horvát meccs 2-2 lesz, akkor az olaszok, ha 6-0-ra verik az íreket, akkor is kiesnek?
több mint 12 éve
Négy éve a török-cseh meccsen ez majdnem összejött.
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 150
Köszi, tehát ha úgy alakul, h franciák és mi is nyerünk, és a GK meg a rúgott gól is ugyanannyi, akkor mi lészünk az elsők, mert jobb az UEFA koeff-ünk 😀
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 441 — Dolphins fan
Ha a csoportmérkőzések utolsó fordulójában két olyan csapat találkozik, amelyek azonos számú pontot gyűjtöttek, valamint ugyanannyi gólt szereztek és kaptak, akkor döntetlen esetén büntetőrúgásokkal döntik el a végső sorrendet feltéve, hogy a csoportból egyetlen másik csapat sem végez ugyanilyen pontszámmal és gólkülönbséggel. Ez utóbbi esetben ugyanis már az általános rangsorolási elv érvényesül: egymás elleni eredmény, gólkülönbség, rúgott gólok száma, UEFA koefficiens.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 150
Én vagyok hülye, vagy az angoloknál tényleg a Seven Nation Army dallama ment?

Aha, utána olvastam, tényleg az.tenorx
Minden meccsen megy.Duff
büdös picsába, muszáj lesz verni a svédeket a biztos csoport elsőség érdekében. nem kéne a spanyolokkal mérkőzni a 8 között. faszom!! :/eaglesmcnabb
Tegnap este ugyanez nekem is eszembe jutott 😀 Valszeg a spanyolok lesznek a C-ben az elsők, szóval nekünk kéne az elsőnek lenni. De hogyha a franciák is nyernek meg mi is, akkor mi számít pontosan? Ugye egymás ellen X, mindketten vertük mindkettő másik csapatot. Sima gólkülönbség, aztán több lőtt gól?
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 321 — E/1
Azért a 3. meccsen már lesz egy Rooney is...meg ugye Walcott valószínűleg kezdeni fog! :rolleyes: :cool: :cool: :cool:
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Én vagyok hülye, vagy az angoloknál tényleg a Seven Nation Army dallama ment?

Aha, utána olvastam, tényleg az.tenorx
Minden meccsen megy.Duff
OFF: az MTK-nál lecseréltük tavaly amióta megszületett az új Bon-bonos induló 😀5 éven keresztül minden meccs előtt ezt nyomták 😀

büdös picsába, muszáj lesz verni a svédeket a biztos csoport elsőség érdekében. nem kéne a spanyolokkal mérkőzni a 8 között. faszom!! :/

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 441 — Dolphins fan
... angolok. Egyébként nagyon jó kis meccs volt. Pedig első gondolatom az volt, jó kis uncsi meccs lesz ebből (persze az angolok miatt). Rám cáfoltak. Soha rosszabb meccset ezen az eb-n.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 042

😀

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 975 — Illegális gyakorló
Orrarcúék rendesen rám hozták a frászt, de Walcott behozatalával végre egyszer jót húzott Hodgson.

Welbeck pedig :cool:

Kár, hogy az ukránok nem fogják olcsón adni a bőrüket a 3. körben, az még bőven meleg lehet.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
faszom az ebébe

több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Végre valami az angoloktól, bár ennyi balfaszkodás nem fog minden meccsen beleférni.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Emlékeim szerint már 4 éve is ez a szám ment a gól után, de az biztos, hogy az olaszok erre a ritmusra skandálták azt, hogy "Siamo campioni del mondo" 😊

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 897 — Patriots fan
Ez a hülye M1 az orosz-görögöt adja holnap élőben 😂 Nagy lesz a Sport1 nézettsége.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: