Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 150
Elvileg úgy állnak fel az angolok, h Young kimegy a szélre Ox helyére. Ox helyett Carroll fog játszani, Welbeck pedig egy fokkal hátrébb, előtte Carroll. Alakul a dolog, de Ox helyett Milnert hoztam vna le 😊
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 378 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az olasz-horvát közben pont ezt toltam végig a 3,5 éves kisfiammal, csak legóval 😀

http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cikkek/velemeny/az_elefant_sir_ha_nem_hagyod_nezni_a_meccset/Dzsokijuing
MinimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaX vagy egy.hu (gyengébbek kedvéért egyszervolt.hu) apa játszunk (pedig megy az neki egyedül is 5 évesen!) 😀 😛

Éljen a foci
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 561 — Saturday Night Lights
Az olasz-horvát közben pont ezt toltam végig a 3,5 éves kisfiammal, csak legóval 😀

http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cikkek/velemeny/az_elefant_sir_ha_nem_hagyod_nezni_a_meccset/

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Gattuso -> Sion, ez nem fenyegeti Vanczi Vili házi gólkirályságát 😀empty taxi
Vanczák, Gattuso, Danilo - micsoda tengely

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 530 — Lájkold a zsűrit!
Gattuso -> Sion, ez nem fenyegeti Vanczi Vili házi gólkirályságát 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 392 — Expect the Best !
Brrrr, ma néztem utoljára ezt a Zuhanyhíradós nevű baromságot. 😂 :/ 😕 Fájdalmas...Vrijbloed
sajnos amíg az a korosztály adja a nézettség döntő %-át akik
nem olvassák a netet és találkoznak ott szuper minőségú blogokkal (nst pl.)
ahol élvezetesen , profi szinten , jó stílusban megfogalmazva írnak a fociról
addig vagy elviseli az ember ezt a :
szép a beadás , pontos a fejes és gól szintű "szakmai" elemzést" vagy elkapcsol
nincs mit tenni!
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Brrrr, ma néztem utoljára ezt a Zuhanyhíradós nevű baromságot. 😂 :/ 😕 Fájdalmas...Vrijbloed
az a műsor még fut? A cimbi "szakértők" hetente összeülnek, és mindig elmondják ugyanazt körülbelül, de azért próbálják alakítgatni a mondókájukat. 😀

A legjobb még a Kibicek a Digi-n, na az se kutya. :o A BL-fordulók alatt mondtak olyanokat ott is, hogy csak néztem.gamerkr
Jah, ma néztem utoljára. Régen nem húztam fel magam ennyire Pedig ugye nem érdemes. Hummels helyett Hummelt mondanak, tehát még csak a nevét sem tudják, holott már most az egyik legjobb belső védő egész Európában. Természetesen a németek egysíkú játékot játszanak, a hollandok voltak tegnap gyengék, és nem a németek a jók (bele is halnának, de komolyan 😀).

Bár ma kiderült, hogy fogalmuk sincs úgy a Bundesligáról, mert egyáltalán nem nézik. Ami nem baj, de akkor ne próbáljanak neveket kreálni, hogy kik is játszanak ott. 😂 😕 Egyszerűen fogalmuk sincs a Német bajnokságról... Fájt hallgatni. Mindegy is, csak egyszerűen félelmetes...
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 869 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
az a műsor még fut? A cimbi "szakértők" hetente összeülnek, és mindig elmondják ugyanazt körülbelül, de azért próbálják alakítgatni a mondókájukat. 😀

A legjobb még a Kibicek a Digi-n, na az se kutya. :o A BL-fordulók alatt mondtak olyanokat ott is, hogy csak néztem.

több mint 12 éve
Brrrr, ma néztem utoljára ezt a Zuhanyhíradós nevű baromságot. 😂 :/ 😕 Fájdalmas...
több mint 12 éve
Cubehor Los Angeles Rams 318
"szerencséje volt az íreknek"

már csodálkoztam is, hogy képes knézi ennyiszer véletlenül eltalálni a válogatottak pontos nevétjjncaa
El is találta, egyértelműen arra gondolt, hogy szerencsésen került az írekhez a labda.
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 897 — Patriots fan
Ja köszi mindenkinek, meglestem még vagy 20 oldalt, az angol meccs az esti. De nevetséges, hogy az M1 meg most meccs után lazán felcserélte a meccseket, az kavart meg, mert előtte alapból biztos voltam benne, hogy az esti az angol meccs.
Szerencsére, mert délután 6-kor kelek a Heat meccs után, így az esti meccsre pont bebaszok. 😀Stez
Akkor a kosármeccsen várlak az NBA topikban! Let's go Sonics 😊

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 397 — Whoops, looks like something went wrong.
Ja köszi mindenkinek, meglestem még vagy 20 oldalt, az angol meccs az esti. De nevetséges, hogy az M1 meg most meccs után lazán felcserélte a meccseket, az kavart meg, mert előtte alapból biztos voltam benne, hogy az esti az angol meccs.
Szerencsére, mert délután 6-kor kelek a Heat meccs után, így az esti meccsre pont bebaszok. 😀

több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 150
Kibaszott port.hu, szerintük a 6 órás meccs a Svéd-Angol, míg a 9-es az Ukrán-Francia, míg az M1-en pont fordítva van.
Hát angol fanként nekem baszottul nem mindegy, mikor van a meccsünk.
Faszomat beléjük komolyan mondom, megint nem tudom, mi a picsa van.Stez
Az Angolok meccse lesz 20:45kor
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 809 — "Grammar maci"
Kibaszott port.hu, szerintük a 6 órás meccs a Svéd-Angol, míg a 9-es az Ukrán-Francia, míg az M1-en pont fordítva van.
http://www.livescore.com/euro-2012/tomorrow/
Ennek hihetsz nyugodtan 😉gdavid
meccsek időpontjai miatt mindig a fogadóirodák honlapját szoktam nézni, azok mindig jól írják 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 893 — Panthers fan
Aki ilyen helyekről tájékozódik, az meg is érdemli 😛

A spanyol-horvát 2-2-re lehet tolni a milliókat.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 809 — "Grammar maci"
Milan fanoknak boldogság:
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/milan-a-psg-lemondott-thiago-silva-megszerzeserol-2140091gdavid
én a Pato + Silva 67M-s ajánlatukra azt mondtam volna hogy 80-85M és vihetitek, aztán 78-80-nál megállapodunk. Persze csak ha számít a Milannak a pénz, ha az új befektető miatt nem akkor not sell any price 😉 (Pato meg mehet 40-ért 😀 )

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
http://www.livescore.com/euro-2012/tomorrow/
Ennek hihetsz nyugodtan 😉

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 528 — Vikings fan
Roppant bonyolult hivatalos eb oldalon megnézni...
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 397 — Whoops, looks like something went wrong.
Faszomat beléjük komolyan mondom, megint nem tudom, mi a picsa van.

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 621
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/milan-a-psg-lemondott-thiago-silva-megszerzeserol-2140091gdavid
Amíg a City hasonló bejelentést nem tesz, addig nem nyugodhatunk meg, de egy veszélyforrás ezzel megszüntetve.
több mint 12 éve
Ír szurkolók óriásiak. Másnaposan felkelnek holnap, és kurva dühösek lesznek, mert azt hiszik, ők nyertek. 😂
több mint 12 éve
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/milan-a-psg-lemondott-thiago-silva-megszerzeserol-2140091

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 378 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na végre ez szép volt így tovább!!!!

Arról meg nem a spanyolok tehetnek, hogy az írek kb 20. perc utáűn vhol lélekben a szurkolóikkal együtt inkább kocsmában énekelnének (persze ifjú Jenővel együtt 😛 )
több mint 12 éve
Hatalmas +1 az ír szurkolóknak.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 530 — Lájkold a zsűrit!
amúgy ez hanyadik beszólása Knédlinek a piára?
valami kibaszott nagy piás lehet az ürgeStez
nézd néha a bringaközvetítéseit kb. amikor nem hülyeséget beszél akkor borról van szó

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...