Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Duff
3 150
Elvileg úgy állnak fel az angolok, h Young kimegy a szélre Ox helyére. Ox helyett Carroll fog játszani, Welbeck pedig egy fokkal hátrébb, előtte Carroll. Alakul a dolog, de Ox helyett Milnert hoztam vna le 😊
több mint 12 éve
Az olasz-horvát közben pont ezt toltam végig a 3,5 éves kisfiammal, csak legóval 😀MinimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaX vagy egy.hu (gyengébbek kedvéért egyszervolt.hu) apa játszunk (pedig megy az neki egyedül is 5 évesen!) 😀 😛
http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cikkek/velemeny/az_elefant_sir_ha_nem_hagyod_nezni_a_meccset/Dzsokijuing
Éljen a foci
több mint 12 éve
Az olasz-horvát közben pont ezt toltam végig a 3,5 éves kisfiammal, csak legóval 😀http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cikkek/velemeny/az_elefant_sir_ha_nem_hagyod_nezni_a_meccset/
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Gattuso -> Sion, ez nem fenyegeti Vanczi Vili házi gólkirályságát 😀empty taxiVanczák, Gattuso, Danilo - micsoda tengely
több mint 12 éve
Gattuso -> Sion, ez nem fenyegeti Vanczi Vili házi gólkirályságát 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Brrrr, ma néztem utoljára ezt a Zuhanyhíradós nevű baromságot. 😂 :/ 😕 Fájdalmas...Vrijbloedsajnos amíg az a korosztály adja a nézettség döntő %-át akik
nem olvassák a netet és találkoznak ott szuper minőségú blogokkal (nst pl.)
ahol élvezetesen , profi szinten , jó stílusban megfogalmazva írnak a fociról
addig vagy elviseli az ember ezt a :
szép a beadás , pontos a fejes és gól szintű "szakmai" elemzést" vagy elkapcsol
nincs mit tenni!
több mint 12 éve
Jah, ma néztem utoljára. Régen nem húztam fel magam ennyire Pedig ugye nem érdemes. Hummels helyett Hummelt mondanak, tehát még csak a nevét sem tudják, holott már most az egyik legjobb belső védő egész Európában. Természetesen a németek egysíkú játékot játszanak, a hollandok voltak tegnap gyengék, és nem a németek a jók (bele is halnának, de komolyan 😀).Brrrr, ma néztem utoljára ezt a Zuhanyhíradós nevű baromságot. 😂 :/ 😕 Fájdalmas...Vrijbloedaz a műsor még fut? A cimbi "szakértők" hetente összeülnek, és mindig elmondják ugyanazt körülbelül, de azért próbálják alakítgatni a mondókájukat. 😀
A legjobb még a Kibicek a Digi-n, na az se kutya. :o A BL-fordulók alatt mondtak olyanokat ott is, hogy csak néztem.gamerkr
Bár ma kiderült, hogy fogalmuk sincs úgy a Bundesligáról, mert egyáltalán nem nézik. Ami nem baj, de akkor ne próbáljanak neveket kreálni, hogy kik is játszanak ott. 😂 😕 Egyszerűen fogalmuk sincs a Német bajnokságról... Fájt hallgatni. Mindegy is, csak egyszerűen félelmetes...
több mint 12 éve
Brrrr, ma néztem utoljára ezt a Zuhanyhíradós nevű baromságot. 😂 :/ 😕 Fájdalmas...Vrijbloedaz a műsor még fut? A cimbi "szakértők" hetente összeülnek, és mindig elmondják ugyanazt körülbelül, de azért próbálják alakítgatni a mondókájukat. 😀
A legjobb még a Kibicek a Digi-n, na az se kutya. :o A BL-fordulók alatt mondtak olyanokat ott is, hogy csak néztem.
több mint 12 éve
Brrrr, ma néztem utoljára ezt a Zuhanyhíradós nevű baromságot. 😂 :/ 😕 Fájdalmas...
több mint 12 éve
Cubehor
318
"szerencséje volt az íreknek"El is találta, egyértelműen arra gondolt, hogy szerencsésen került az írekhez a labda.
már csodálkoztam is, hogy képes knézi ennyiszer véletlenül eltalálni a válogatottak pontos nevétjjncaa
több mint 12 éve
Ja köszi mindenkinek, meglestem még vagy 20 oldalt, az angol meccs az esti. De nevetséges, hogy az M1 meg most meccs után lazán felcserélte a meccseket, az kavart meg, mert előtte alapból biztos voltam benne, hogy az esti az angol meccs.Akkor a kosármeccsen várlak az NBA topikban! Let's go Sonics 😊
Szerencsére, mert délután 6-kor kelek a Heat meccs után, így az esti meccsre pont bebaszok. 😀Stez
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Ja köszi mindenkinek, meglestem még vagy 20 oldalt, az angol meccs az esti. De nevetséges, hogy az M1 meg most meccs után lazán felcserélte a meccseket, az kavart meg, mert előtte alapból biztos voltam benne, hogy az esti az angol meccs.Szerencsére, mert délután 6-kor kelek a Heat meccs után, így az esti meccsre pont bebaszok. 😀
több mint 12 éve
Duff
3 150
Kibaszott port.hu, szerintük a 6 órás meccs a Svéd-Angol, míg a 9-es az Ukrán-Francia, míg az M1-en pont fordítva van.Az Angolok meccse lesz 20:45kor
Hát angol fanként nekem baszottul nem mindegy, mikor van a meccsünk.
Faszomat beléjük komolyan mondom, megint nem tudom, mi a picsa van.Stez
több mint 12 éve
meccsek időpontjai miatt mindig a fogadóirodák honlapját szoktam nézni, azok mindig jól írják 😛Kibaszott port.hu, szerintük a 6 órás meccs a Svéd-Angol, míg a 9-es az Ukrán-Francia, míg az M1-en pont fordítva van.http://www.livescore.com/euro-2012/tomorrow/
Ennek hihetsz nyugodtan 😉gdavid
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Kibaszott port.hu, szerintük a 6 órás meccs a Svéd-Angol, míg a 9-es az Ukrán-Francia, míg az M1-en pont fordítva van.Aki ilyen helyekről tájékozódik, az meg is érdemli 😛
A spanyol-horvát 2-2-re lehet tolni a milliókat.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Milan fanoknak boldogság:én a Pato + Silva 67M-s ajánlatukra azt mondtam volna hogy 80-85M és vihetitek, aztán 78-80-nál megállapodunk. Persze csak ha számít a Milannak a pénz, ha az új befektető miatt nem akkor not sell any price 😉 (Pato meg mehet 40-ért 😀 )
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/milan-a-psg-lemondott-thiago-silva-megszerzeserol-2140091gdavid
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Kibaszott port.hu, szerintük a 6 órás meccs a Svéd-Angol, míg a 9-es az Ukrán-Francia, míg az M1-en pont fordítva van.http://www.livescore.com/euro-2012/tomorrow/
Ennek hihetsz nyugodtan 😉
több mint 12 éve
Kibaszott port.hu, szerintük a 6 órás meccs a Svéd-Angol, míg a 9-es az Ukrán-Francia, míg az M1-en pont fordítva van.Roppant bonyolult hivatalos eb oldalon megnézni...
több mint 12 éve
Kibaszott port.hu, szerintük a 6 órás meccs a Svéd-Angol, míg a 9-es az Ukrán-Francia, míg az M1-en pont fordítva van.Hát angol fanként nekem baszottul nem mindegy, mikor van a meccsünk.
Faszomat beléjük komolyan mondom, megint nem tudom, mi a picsa van.
több mint 12 éve
vassadi
15 621
Milan fanoknak boldogság:Amíg a City hasonló bejelentést nem tesz, addig nem nyugodhatunk meg, de egy veszélyforrás ezzel megszüntetve.
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/milan-a-psg-lemondott-thiago-silva-megszerzeserol-2140091gdavid
több mint 12 éve
Ír szurkolók óriásiak. Másnaposan felkelnek holnap, és kurva dühösek lesznek, mert azt hiszik, ők nyertek. 😂
több mint 12 éve
Milan fanoknak boldogság:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/milan-a-psg-lemondott-thiago-silva-megszerzeserol-2140091
több mint 12 éve
Na végre ez szép volt így tovább!!!!Arról meg nem a spanyolok tehetnek, hogy az írek kb 20. perc utáűn vhol lélekben a szurkolóikkal együtt inkább kocsmában énekelnének (persze ifjú Jenővel együtt 😛 )
több mint 12 éve
Hatalmas +1 az ír szurkolóknak.
több mint 12 éve
amúgy ez hanyadik beszólása Knédlinek a piára?nézd néha a bringaközvetítéseit kb. amikor nem hülyeséget beszél akkor borról van szó
valami kibaszott nagy piás lehet az ürgeStez
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...