Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Mit akarsz most jösztök el kieső helyről #divatfan 😀Olyat még nem ettem. 😀 Amire te gondolsz az a mazochizmus.Újradefiniálod a mazoismus fogalmát 😀TocaMeg Honvédos, ha már soccer topik. 😀iktriadTökéletes Jags fan hozzáállás! 😀TocaKi a kicsit nem becsüli... 😀iktriad9-1. Az igen. Jó húsvétjuk van a Real szurkolóknak.iktriadJah az előző 6 hétben bebukjuk a bajnokságot, aztán most kitömjük a Granadát, kurva boldog vagyok ... 😀Toca
Ja, mellesleg Phoenix Suns fan is vagyok. 😀iktriad
több mint 10 éve
Knézy visszatért és már jinxeli is a Honvédot: "Lehet, hogy meglesz az első győzelmük hosszú-hosszú idő után?"
több mint 10 éve
Olyat még nem ettem. 😀 Amire te gondolsz az a mazochizmus.Újradefiniálod a mazoismus fogalmát 😀TocaMeg Honvédos, ha már soccer topik. 😀iktriadTökéletes Jags fan hozzáállás! 😀TocaKi a kicsit nem becsüli... 😀iktriad9-1. Az igen. Jó húsvétjuk van a Real szurkolóknak.iktriadJah az előző 6 hétben bebukjuk a bajnokságot, aztán most kitömjük a Granadát, kurva boldog vagyok ... 😀Toca
Ja, mellesleg Phoenix Suns fan is vagyok. 😀
több mint 10 éve
Újradefiniálod a mazoismus fogalmát 😀Meg Honvédos, ha már soccer topik. 😀iktriadTökéletes Jags fan hozzáállás! 😀TocaKi a kicsit nem becsüli... 😀iktriad9-1. Az igen. Jó húsvétjuk van a Real szurkolóknak.iktriadJah az előző 6 hétben bebukjuk a bajnokságot, aztán most kitömjük a Granadát, kurva boldog vagyok ... 😀Toca
több mint 10 éve
Meg Honvédos, ha már soccer topik. 😀Tökéletes Jags fan hozzáállás! 😀TocaKi a kicsit nem becsüli... 😀iktriad9-1. Az igen. Jó húsvétjuk van a Real szurkolóknak.iktriadJah az előző 6 hétben bebukjuk a bajnokságot, aztán most kitömjük a Granadát, kurva boldog vagyok ... 😀Toca
több mint 10 éve
Tökéletes Jags fan hozzáállás! 😀Ki a kicsit nem becsüli... 😀iktriad9-1. Az igen. Jó húsvétjuk van a Real szurkolóknak.iktriadJah az előző 6 hétben bebukjuk a bajnokságot, aztán most kitömjük a Granadát, kurva boldog vagyok ... 😀Toca
több mint 10 éve
Ki a kicsit nem becsüli... 😀9-1. Az igen. Jó húsvétjuk van a Real szurkolóknak.iktriadJah az előző 6 hétben bebukjuk a bajnokságot, aztán most kitömjük a Granadát, kurva boldog vagyok ... 😀Toca
több mint 10 éve
9-1. Az igen. Jó húsvétjuk van a Real szurkolóknak.iktriadJah az előző 6 hétben bebukjuk a bajnokságot, aztán most kitömjük a Granadát, kurva boldog vagyok ... 😀
több mint 10 éve
9-1. Az igen. Jó húsvétjuk van a Real szurkolóknak.
több mint 10 éve
---video---KennyVégignéztem.
Függetlenül attól, hogy igaza van, nem bír egy értelmes mondatot elejétől a végéig elmondani. Repkednek az alany és az állítmány nélküli csapongó mondatok.
Nem csodálkozom, hogy "nem bírja átadni a zeteszívet". Ilyen elbaszott kommunikációval az is kész csoda, hogy egy edzést le tud menedzselni.
Respektálom az elszántságát, elkötelezettségét, de 2015-ben, aki emberekhez beszél, ne így tegye, mert semmi haszna nem lesz, tökéletesen eredménytelen az ennyire primitív, összeszedetlen kommunikáció.
több mint 10 éve
wow, a Red Bull megvette a Leeds-t...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Real Madrid to sign Falcao in €43.5m dealElég indokolatlannak tűnik egy cseréért ennyit fizetni, 2 csatárral meg kételm, hogy valaha is játszunk majd.
Real Madrid are eyeing a shock €43.5 million (£32m) deal for Radamel Falcao. Carlo Ancelotti is keen on the Colombia striker with Javier Hernandez set to return to Old Trafford when his loan expires.
Source: Daily Express
Sunday, April 5, 2015 00:09ozibozi
több mint 10 éve
Real Madrid to sign Falcao in €43.5m dealReal Madrid are eyeing a shock €43.5 million (£32m) deal for Radamel Falcao. Carlo Ancelotti is keen on the Colombia striker with Javier Hernandez set to return to Old Trafford when his loan expires.
Source: Daily Express
Sunday, April 5, 2015 00:09
több mint 10 éve
Idézet egy jó barátomtól:Rooney félpályás találata után most Charlie Adam saját térfeles gólja is nekem jutott. Biztos azért, mert kapusként az volt a rémálmom, hogy egyszer ilyet kapok...Kandó Tamás sportriporter Digi Sport
És tényleg így volt. 😊
több mint 10 éve
ellenfél félpályájáról gólt kapni 😀😀Dexxter Tailorés egy ilyen gól miatt nem jön a hendikeppem egy olyan szelvényen amin 42 fontból nyertem volna 715-öt... így is nyertem mert 5/7-ben játszottam meg de csak 176-ot (persze máskor 4-0-lal hazaküldik még ezt a favágó stoke-t is de naná h nem most)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
ellenfél félpályájáról gólt kapni 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Özil valóban nincs élete formájában, de hogy szar lenne az barokkos túlzás. Nem látványos amit csinál, de így is neki van az egyik legjobb key pass/game mutatója a ligában, talán cask Cesc-nek van jobb, de nem akarok hülyeséget írni.
több mint 10 éve
Özil? XD bleeeh.Jol kezdodik ma is.5. perc. Griziiiiii! 0-1. 8-)
több mint 10 éve
azzal együtt, hogy Öziltől soha nem voltam elájulva, sőt eléggé túlértékeltnek tartottam mindig is, hihetetlen mekkora sz*r játékos lett belőle...😊 Megértem, hogy nem olyan könnyű a foci igazi szépségeit észrevenni, de hogy egy Özilben sem sikerül az azért elég meh.
szerk.: ezek után törvényszerű volt, hogy a szabadot berúgta.Mikey
TOP 3 KTK világszinten. Ez tény.
több mint 10 éve
azzal együtt, hogy Öziltől soha nem voltam elájulva, sőt eléggé túlértékeltnek tartottam mindig is, hihetetlen mekkora sz*r játékos lett belőle...nézz több Arsenal meccset és észreveszed mekkora zseni a srác
szerk.: ezek után törvényszerű volt, hogy a szabadot berúgta.Mikey
látványba nem egy Suarez-Hazard-Messi-CR, de olyanra képes amit kevesen irányító poszton

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
ahogy nézem lemondhatunk a BLről 😕Negritisilyen játékkal még az EL-ről is. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
ahogy nézem lemondhatunk a BLről 😕
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
azzal együtt, hogy Öziltől soha nem voltam elájulva, sőt eléggé túlértékeltnek tartottam mindig is, hihetetlen mekkora sz*r játékos lett belőle...szerk.: ezek után törvényszerű volt, hogy a szabadot berúgta.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
A PL gazdasági sikertelensége is bizonyítja, hogy igazuk van.
arsenal-liverpoolKenny
Vagy mégsem?