Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Is. 😊Főleg egy Amadeus esetében, aki mint tudjuk született zseni, különösen zeneileg.Na, végre elhúzott. Stílusosan fos meccsel.sosem fogom megérteni ezt az anti-Pep dolgodat. én pl élőben láttam a Bayern-Atlético meccset, és egy elképesztő űrfoci volt. én is hibáztatom azon a meccsen 1-2 taktikai dologért, de ezt az alap undort nem értem tőled.
Amadeus91
Ancelotti jó edző, kérdés mennyire fog tudni új színt hozni a csapatba. a kerettel nincsen gond, esetleg még egy csatár elférne a csapatban, hogy Müller meg Lewa pihentebb legyen tavasszal, de a többi részen sztem megvagyunk.
félek, de vissza fogjuk még sírni Pepet.
csebi
dande
több mint 9 éve
Tudod nagyon szr edző ez a Pep. Egy kupadöntőt is csak tizenegyesekkel bír megnyerni ez ellen a harmat gyenge Dortmund ellen. Igazán vérlázító, hogy képzel ilyet. s még a helyzeteket sem képes bevarázsolni a kapuba a játékosai helyett. Tehetségtelen antitalentum.Na, végre elhúzott. Stílusosan fos meccsel.sosem fogom megérteni ezt az anti-Pep dolgodat. én pl élőben láttam a Bayern-Atlético meccset, és egy elképesztő űrfoci volt. én is hibáztatom azon a meccsen 1-2 taktikai dologért, de ezt az alap undort nem értem tőled.
Amadeus91
Ancelotti jó edző, kérdés mennyire fog tudni új színt hozni a csapatba. a kerettel nincsen gond, esetleg még egy csatár elférne a csapatban, hogy Müller meg Lewa pihentebb legyen tavasszal, de a többi részen sztem megvagyunk.
csebi
Remélem mindenki sokkal de sokkal sikeresebb maga munkájában és eredményesebb, mint ő, és az nem nagy mutatvány.
Főleg egy Amadeus esetében, aki mint tudjuk született zseni, különösen zeneileg.
A Bayern játékosok is csak azt próbálgatták, hogyan hajíthatják el Manchesterig annyira utálták már.
De mi tökéletesek vagyunk ugyebár, hozzáképest mindenképp.
A Citytől hamarabb zavarják el, mint, hogy kimondjuk tiiki-taka.
Uff 😉
Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
Benatia csere hátvédnek jött.Egyszerűen megfekszi a gyomrom az, amilyen stílusban játszott alatta a csapat, meg amilyen embereket hozott. Benatia, Bernat, Thiago, Xabi ... Alapvetően a brusztolósabb, fizikálisabb, de lendületesebb focit szeretem, mint amilyet Jupp alatt toltunk a Basti-Javi-Kroos középpályával és a primetime Robberyvel.Na, végre elhúzott. Stílusosan fos meccsel.sosem fogom megérteni ezt az anti-Pep dolgodat. én pl élőben láttam a Bayern-Atlético meccset, és egy elképesztő űrfoci volt. én is hibáztatom azon a meccsen 1-2 taktikai dologért, de ezt az alap undort nem értem tőled.
Amadeus91
csebi
Remélem Ancelotti ebbe az irányba viszi majd a csapatot.
ui: Götze és Rode elherdálása megbocsáthatatlan.
Amadeus91
Bernat jó játékos, a posztján ott van Alaba azért nem kezdő, luxus, hogy ilyen csere balbekkünk van
Thiago: hihetetlen jó játékos, nem tudom vele mi a bajod (azt leszámítva, hogy spanyolnak mert születni)
Xabi: ő valóban felesleges volt, bár épp az Atléticó ellen a legjobbunk volt talán.
igen, de Jupp alatt még itt volt abból a hármasból két ember. utána kettő el AKART igazolni. a csapat meg akarta tartani Tonit és Bastiant is, de mindketten le akartak lépni, ő döntésük volt, nem Pepé.
Götzéval vmi nem kóser, neki valahogy sehogysem jött ki a lépés igazán nálunk. nem volt konzisztens.
Rode pedig a fifa-t leszámítva nem jó játékos. ez az igazság. nem véletlen, hogy alig játszik. sosem mutatott nálunk olyan teljesítményt, ami alapján elájultam volna, sőt felfigyeltem volna rá.
idén amúgy sokkal lendületesebb focit játszottunk, mint az előző 2 évben. bevette a taktikai könyvbe a gyors megindulásokat is. bár ha egy csapatnak a legelőrébb lévő játékosa a saját kapujától 30 méterre van (ld. Atléticó meccs vagy mai döntő), akkor rohadt nehéz lendületesnek lenni. azért emlékezz, hogy Jupp alatt a nagy meccseknél az első gólig sokszor szenvedtünk, nem voltunk igazán lendületesek, aztán lőttünk egy gólt szögletből (pl. Barca), majd még egyet utána szabadrúgásból, és ezután jó, hogy volt terünk. a 3év BL elődöntőin egyszer sem álltunk egy percig sem továbbjutásra. ezt lehetne boncolgatni, hogy mennyire Pep felelőssége (Real ellen nem, abban az évben annyira jó volt a Real a tavaszi véghajrában, Barca ellen hibázott az első meccsen, Atléticó ellen pedig a visszavágó 2. félidejére jöttünk ki rossz felfogással sztem), de nem a játék stílusával volt egyszer sem a baj.
figyelembe kellene venni, hogy behozott egy teljesen új kultúrát. talán épp Lahm nyilatkozta, hogy ezzel a taktikával nyertek VB-t, és igazán nem tudni, hogy ehhez a VB győzelemhez mennyit tett hozzá Pep csak azzal, hogy a német válogatott felét edzette nap, mint nap. ezek alapján Löwöt is utálod? (mert nem igazán olvastam ezzel kapcsolatos nem tetszésed, bár ő németnek született).
én amúgy mindig szép emlékként fogok visszagondolni erre a 3 évre. figyelembe kell venni, hogy manapság már egy BL elődöntő is szép teljesítmény, onnantól kezdve meg bármi lehet. Pep mindig azt ígérte, hogy a bajnokság a legfontosabb, az meg is lett, első évben és idén azért nem volt egyszerű, tavalyi könnyű volt. régen láttam amúgy ilyen edzőt is, aki ennyire kiállt volna a játékosai mellett, és elvitte volna a balhét is.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Istenem, ha ilyen hozzáállással mentünk volna ki a Carpi/Frosinone/faszomtudja elleni meccsekre is...
több mint 9 éve
Egyszerűen megfekszi a gyomrom az, amilyen stílusban játszott alatta a csapat, meg amilyen embereket hozott. Benatia, Bernat, Thiago, Xabi ... Alapvetően a brusztolósabb, fizikálisabb, de lendületesebb focit szeretem, mint amilyet Jupp alatt toltunk a Basti-Javi-Kroos középpályával és a primetime Robberyvel.Na, végre elhúzott. Stílusosan fos meccsel.sosem fogom megérteni ezt az anti-Pep dolgodat. én pl élőben láttam a Bayern-Atlético meccset, és egy elképesztő űrfoci volt. én is hibáztatom azon a meccsen 1-2 taktikai dologért, de ezt az alap undort nem értem tőled.
Amadeus91
csebi
Remélem Ancelotti ebbe az irányba viszi majd a csapatot.
ui: Götze és Rode elherdálása megbocsáthatatlan.
több mint 9 éve
Reus vajon miért csak ötödiknek rúgott a darazsaknál... mindegy, Bayern szurkolóként borzasztó volt nézni a meccset, Costa lefelé lógott ki, aztán még is ő döntött..mind2 helyen voltak érthetetlen választások. Sokratis minek rúgott? Bender is felesleg, ott volt az örmény. nálunk is Kimmich lő, Alaba nem? lényeg, hogy behúztuk.
gamerkr
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Na, végre elhúzott. Stílusosan fos meccsel.sosem fogom megérteni ezt az anti-Pep dolgodat. én pl élőben láttam a Bayern-Atlético meccset, és egy elképesztő űrfoci volt. én is hibáztatom azon a meccsen 1-2 taktikai dologért, de ezt az alap undort nem értem tőled.
Amadeus91
több mint 9 éve
ma ilyen hosszabbításos kupa meccsek vannak😊így, hogy a Juve B csapattal állt ki, egész normális csapat benyomását keltjük
a digóknál is hosszabbítás
NB2
több mint 9 éve
Reus vajon miért csak ötödiknek rúgott a darazsaknál... mindegy, Bayern szurkolóként borzasztó volt nézni a meccset, Costa lefelé lógott ki, aztán még is ő döntött..
több mint 9 éve
Na, végre elhúzott. Stílusosan fos meccsel.
több mint 9 éve
ma ilyen hosszabbításos kupa meccsek vannak😊a digóknál is hosszabbítás
több mint 9 éve
Bayern nyert
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
szépen fogynak a játékosok a a FCB-BVB-n.. Ribéry hihetetlen!
több mint 9 éve
Am De Gea egy kibaszott robot. N1
több mint 9 éve
Gratulálok a Crystal Palacenak amiért ilyen jól harcoltak!
több mint 9 éve
Go Denver Broncos, AZ Cards, Oregon, Michigan, Ole Miss, Peyton Manning and Marcus Mariota fan. WOLFSBURG és SOTON, Genoa, Atleti, Nantes drukker, National teams : HUN and GER, Favourite players : Kevin De Bruyne, Toni Kroos, Marco Reus, Marcus Rashford, Saúl, Manuel Neuer, GO Anaheim Ducks, IN F1 : Lewis Hamilton supporter, Max Verstappen, Biathlon : Martin Fourcade, cycling : N. Quintana, GSW 4ever in NBAMa FA CUP, Deutsche Pokal, és Francia KupaHogy tudsz ennyi mindenkinek szurkolni?
Nincs rossz viszonyon a MUval | csak visszaelőztek minket és csak 6.-ok lettünk | de a Palace-nak drukkolok, hosszabb távon jobb lesz a Unitednek LVG nélkül
Hiába van ott Rashford
Heisman Trophy
Coolearie
simán, meg lehet szeretni a kiscsapatokat, és sok meccset nézek, fontosabbakon ahol nincs kifejezetten is mindig választok egyet akiknek lszurkolok egy meccsig, pl nagy Barca ellenes vagyok ezért simán beírom a topikba hogy hajrá real, inkább azok mint a katalánok
fontosabb : Smalling piros
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Ne bántsd, egyszerűen csak a szívében sok hely van a szeretetnekMa FA CUP, Deutsche Pokal, és Francia KupaHogy tudsz ennyi mindenkinek szurkolni?
Nincs rossz viszonyon a MUval | csak visszaelőztek minket és csak 6.-ok lettünk | de a Palace-nak drukkolok, hosszabb távon jobb lesz a Unitednek LVG nélkül
Hiába van ott Rashford
Heisman Trophy
Coolearie
több mint 9 éve
Ma FA CUP, Deutsche Pokal, és Francia KupaHogy tudsz ennyi mindenkinek szurkolni?
Hiába van ott Rashford
Heisman Trophy
több mint 9 éve
látom az elefántok nagyon megmozgatták a topikot😊Bezzeg a sztriptiztancosokat megmozgattak 😀
remélem azért az EB-n ennél jobban játszunk...
NB2
több mint 9 éve
Ma FA CUP, Deutsche Pokal, és Francia KupaNincs rossz viszonyon a MUval | csak visszaelőztek minket és csak 6.-ok lettünk | de a Palace-nak drukkolok, hosszabb távon jobb lesz a Unitednek LVG nélkül
Hiába van ott Rashford
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 9 éve
látom az elefántok nagyon megmozgatták a topikot😊remélem azért az EB-n ennél jobban játszunk...
több mint 9 éve
Tudom, én írtam meg a hírt. 8DAmugy ha mar Milan, en kb. biztos vagyok benne, hogy direkt lett leadva a bajnoksag vege, hogy az Europa-liga se legyen meg.Egyértelmű, írták is, hogy nyárra már lekötöttünk valami amerikai sörmeccset talán a Bayernnel (persze jó pénzért) és azt ütné az EL-selejtező. Őszintén szólva jobb is, ha ez a társaság nem alázza magát még európai szinten is.
Stez
Kampman
Egyébként lett volna egy vagy két nap a sörmeccs és a selejtező között, de azért na, tudja mindenki, hogy ez a szervezés nem véletlen volt.
több mint 9 éve
Amugy ha mar Milan, en kb. biztos vagyok benne, hogy direkt lett leadva a bajnoksag vege, hogy az Europa-liga se legyen meg.Egyértelmű, írták is, hogy nyárra már lekötöttünk valami amerikai sörmeccset talán a Bayernnel (persze jó pénzért) és azt ütné az EL-selejtező. Őszintén szólva jobb is, ha ez a társaság nem alázza magát még európai szinten is.
Stez
több mint 9 éve
Gunyolodni? Azt nem kell, eleg megnezni a tabellat, azzal kigunyolja a csapat, es foleg Berlusconi sajat magat, es azt, amit sok eve muvel.Gúnyolódjál csak, de holnap kupadöntő 😛Idei álom 11?Erre valaszkent csak annyit: a Milan kezdo 11-e!
De Gea
Lahm, Thiago Silva, Godin, Alaba
Vidal, Pogba
Messi, De Bruyne, Ronaldo
Lewa
Pad: Neuer, Modric, Suarez, Martial, Ramos, Kroos, Hummels
Na gyertek, oltsatok szét 😀
dugo93
Az alomtulaj meg Berlusconi.
Stez
Döbbenetes, hogy menyire sztoikus nyugalommal várom, kb. semmi esélyünk és szerintem a csapat is szarik bele azok után, ami idén történt.
Kampman
Amugy ha mar Milan, en kb. biztos vagyok benne, hogy direkt lett leadva a bajnoksag vege, hogy az Europa-liga se legyen meg.
több mint 9 éve
Még a pool csatárgondok margójára.Sturridge egészségesen egy top csatár, ezt bizonyítja is. A gond az, hogy valóban kis szerencse nélkül fél szezont bír egészségesen. Viszont Klopp megtalálta Origit a kezdőbe és amíg Funes Mori le nem rúgta fosta is a gólokat. (Sokszor Dánielt a padra szorítva).
Jövőre nem lesz nemzetközi kupaporond, így ha Stu nem megye el (volta jelek pro és kontra is). Akkor a Sturridge - Origi - Ings hármassal (aki végre felépül és az egész előszezont tudja majd tolni) neki lehet menni a bajnokságbak, és nagyon csodálkoznék, ha hoznánk melléjük még csatárt. Pláne, hogy vész esetén Firmino is tud elől játszani. (Götze esetleges érkezésével valszeg Lallana kerülne ki a kezdőből, de Klopp alatt ahogy azt már írták is nagyon feljavult, szóval Firmino előremozgása, Götze be középre és Lallana jobboldalra, nem okozna nagy minőségi romlást).
Benteke és Balo (mert Ő is ittvan még) eladása mellett a nemzetközi meccsek nélkül elég lesz szerintem Kloppnak ennyi támadó.
Középpályára és a védelemre jobban ráfér az erősítés.
(Balhátvéd, középhátvéd (ahol Skrtel valószínűsíthető távozása mellett Kolo szerződése lejár, így csak Lovren - Matip és Sakho van akinél meg ott lóg a levegőben akár a 2 éves eltiltás is ügye...), középpálya (Lucas szinte biztos és Allen esetleges távozása mellett). Bár én Allent megtartanám, ha megelégszik a mostani szerepkövével, hogy főleg csere és csak ritkán kerül kezdőbe.

Liverpool Fc