Soccer

40 feliratkozó

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 194 — a new hope (again)
Aki még elolvassa bármi kiokádott hányadékát az vessen magára 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 955 — Vikings fan
Azt az eget, hát ez az írás komoly munka. Ennyi faszságot összeírni csak nagyon nehezen lehet 😀
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
erre mondják nálunk a cégnél, hogy nem baj ha hülye vagy, csak ne írd le. nem is hiszem el, hogy ez a majom tényleg leírta ezt.

mindennek a legalja ez a szőllősi mindig meg kell állapítsam ha belefutok egy bérírásába.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 616 — Omar's Coming Yo!
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-megtettek-az-ajanlatot-a-spanyol-vedo-szivesen-jonne-2266751

Össze is állhatnak az utóbbi évek legjobb belsővédő párosa Besic-csel.Kenny
akkor már csak Vass Ádámot kell leigazolni.deyell
megmondta Moniz is, hogy azért nem veszik meg Vass Ádámot, mert nem ő a legjobb a posztján 😊slowmotion
már Magyarországon, úgy mondta. tudom, és nem tetszett egyáltalán. Vass Fradi-nevelés, jó mentalitású, szívesen játszana nálunk, több tisztelettel kéne róla beszélni. arról nem beszélve, hogy Józsi/Csukics páros bármelyikénél sokkal többet tudna nyújtani, a Pécs ellen nem volt középpálya. szóval remélem Moniz látja ezt, és revideálja az "elvét"deyell
Gyanítom,hogy partneri kapcsolat ide partneri kapcsolat oda a CFR valahogy bele akarná venni az üzletbe hogy Böde hozzájuk kerüljön.Szerintem ez van a dolog mögött.
Mellesleg én nem vagyok híve az kölcsönbe vételnek.

több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 928 — Bears & Illinois fan
Megvan, miért estek ki ilyen korán klubcsapataink.......
 szollosigyorgy.web4.hu/cikk/focikudarcok-nana-hogy-gyurcsany-a-hibas

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 973
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-megtettek-az-ajanlatot-a-spanyol-vedo-szivesen-jonne-2266751

megmondta Moniz is, hogy azért nem veszik meg Vass Ádámot, mert nem ő a legjobb a posztján 😊slowmotion
már Magyarországon, úgy mondta. tudom, és nem tetszett egyáltalán. Vass Fradi-nevelés, jó mentalitású, szívesen játszana nálunk, több tisztelettel kéne róla beszélni. arról nem beszélve, hogy Józsi/Csukics páros bármelyikénél sokkal többet tudna nyújtani, a Pécs ellen nem volt középpálya. szóval remélem Moniz látja ezt, és revideálja az "elvét"

sit back jollyin
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 530

Alig várom, hogy ajánlatot tegyenek Iniestáért 😀
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 25 797 — Cowboys fan

megmondta Moniz is, hogy azért nem veszik meg Vass Ádámot, mert nem ő a legjobb a posztján 😊
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 760

Eddig még nem kerestek.:-/
több mint 11 éve
r.baggio New Orleans Saints Jacksonville State Gamecocks 63 423 — no es importante
Nevetséges jegyárak, pláne a "BL-menetelés" után...a Palinak meg teljesen igaza van.Medvepapa
ha ilyen jegyárakkal elkelt 8000 jegy (amit erősen kétlek mondjuk, ilyen kamuhíreket akkor szoktak bedobni, ha fel akarják pörgetni a vásárlókedvet), az a szervezők igazát mutatja, teljesen mindegy, hogy divatfanokkal vagy kikkel telik meg a stadion

inkább az a vicc, hogy megint úgy kötöttek le egy meccset, hogy nem volt minden feltétel adott...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

😀

|
több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Nevetséges jegyárak, pláne a "BL-menetelés" után...a Palinak meg teljesen igaza van.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 955 — Vikings fan
Haha
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-nem-jarulnak-hozza-az-eto-meccs-modositasahoz-2266815
Egy ETO szurker, nah valahogy így kéne hozzáállni szerintem a dolgokhoz
"Előre bocsátom, ETO bérletes szurkoló vagyok már több, mint 15 éve. Szerintem ez a Bayern meccs rohadtul nem hiányzik egyik félnek sem. Én ki se megyek rá, menjenek a divatok (ahogy olvastam a hétvégi újságban, már 8000 jegyet el is adtak rá). Nem azért, mert nem tehetem meg, hanem mert egyáltalán nem értek egyet a jegyárakkal (hány szomorú kisgyerek lehet, akiknek a szülei még a jegyárak közzététele előtt megígérték, hogy kiviszik őket és csalódniuk kellett). És teljes mértékben megértem a Fradi álláspontját. Abban az időpontban én ETO-Fradit szeretnék látni, nem ETO-Bayern lötyögést. Szerintem/remélem nem vagyok ezzel egyedül."
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 973

akkor már csak Vass Ádámot kell leigazolni.

sit back jollyin
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

Pali már Madridba van, kárh a csávó meg a tengerentúlon az első csapattal....bármennyire is jó lenne, ez még szvsz Sno-nál is nagyobb bukta lesz!

|
több mint 11 éve

Össze is állhatnak az utóbbi évek legjobb belsővédő párosa Besic-csel.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 81 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
meglepő hogy ilyen gyengus volt a honvéd.Kenny
Ez alapján sajnos nem
 csak.blog.nepsport.hu/archives/2013/07/29/Erre_aludni_kell_meg_legalabb_egyet/

Ja mai Honvédos hír Délczeg -> NBIII
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 139 — je suis poloska
Domonyai rohadj meg...

EL helyen a csapat, na most kéne lefújni a szezont 😀 Komoly lesz ha Pál Andris marad az Ék

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
 www.hatharom.com/blog/goalish/entry/dd0fc4-pinter-alkalmatlansaga

több mint 11 éve
meglepő hogy ilyen gyengus volt a honvéd.

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 530
Videoton-meccset egyébként azért tették 16:30-ra, hogy a F1 után még kiérjen a nép a Sóstóiba?slowmotion
0 ft lesz amúgy a belépő

Caneira, Vinicius ÉS juhász egyszerre a kezdőben xDjjncaa
Az nem lényeges. Mindenkit csak az érdekel mi van a Sanyival 😊Shawn84
Még lábadozik, de hamarosan beröffenti a tankmotort.iktriad
Pedig ránézésre inkább traktorosnak tűnik 😀Shawn84
a traktormotor is elég masszív... 😊slowmotion
Én inkább arra gondoltam, hogy egy paraszt, azokhoz meg jobban megy a traktor 😊
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 25 797 — Cowboys fan
Videoton-meccset egyébként azért tették 16:30-ra, hogy a F1 után még kiérjen a nép a Sóstóiba?slowmotion
0 ft lesz amúgy a belépő

Caneira, Vinicius ÉS juhász egyszerre a kezdőben xDjjncaa
Az nem lényeges. Mindenkit csak az érdekel mi van a Sanyival 😊Shawn84
Még lábadozik, de hamarosan beröffenti a tankmotort.iktriad
Pedig ránézésre inkább traktorosnak tűnik 😀Shawn84
a traktormotor is elég masszív... 😊
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 81 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na eddig hang nem volt, most kép nincs.
Azért a Duna Tv is remekel így elsőre.Bazzani
Idény eleji forma. 😀
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 898 — Axel Foley
Na eddig hang nem volt, most kép nincs.
Azért a Duna Tv is remekel így elsőre.

több mint 11 éve
Jézus ez a hang.Bazzani
nézzetek inkább női döntőt,kicsivel jobb mint bármelyik nb1es meccs.Kenny
Nincs az a pénz amiért női focit nézzek.Bazzani
röhögni fogsz, az egyenes kieséses szakasz színvonalban felveszi a versenyt 1-2 férfi meccsel.Kenny
Megnézném mondjuk a német válogatottat a Puskás akadémia ellen. Csak poénból is. Aztán ki ne kapjanak a fiúk.,.iktriad
Marozsán szétszivatná a srácokat,hidd el😀