Soccer
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Aki még elolvassa bármi kiokádott hányadékát az vessen magára 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Azt az eget, hát ez az írás komoly munka. Ennyi faszságot összeírni csak nagyon nehezen lehet 😀
több mint 11 éve
erre mondják nálunk a cégnél, hogy nem baj ha hülye vagy, csak ne írd le. nem is hiszem el, hogy ez a majom tényleg leírta ezt.mindennek a legalja ez a szőllősi mindig meg kell állapítsam ha belefutok egy bérírásába.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Gyanítom,hogy partneri kapcsolat ide partneri kapcsolat oda a CFR valahogy bele akarná venni az üzletbe hogy Böde hozzájuk kerüljön.Szerintem ez van a dolog mögött.már Magyarországon, úgy mondta. tudom, és nem tetszett egyáltalán. Vass Fradi-nevelés, jó mentalitású, szívesen játszana nálunk, több tisztelettel kéne róla beszélni. arról nem beszélve, hogy Józsi/Csukics páros bármelyikénél sokkal többet tudna nyújtani, a Pécs ellen nem volt középpálya. szóval remélem Moniz látja ezt, és revideálja az "elvét"deyellmegmondta Moniz is, hogy azért nem veszik meg Vass Ádámot, mert nem ő a legjobb a posztján 😊slowmotionwww.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-megtettek-az-ajanlatot-a-spanyol-vedo-szivesen-jonne-2266751akkor már csak Vass Ádámot kell leigazolni.deyell
Össze is állhatnak az utóbbi évek legjobb belsővédő párosa Besic-csel.Kenny
Mellesleg én nem vagyok híve az kölcsönbe vételnek.
több mint 11 éve
Megvan, miért estek ki ilyen korán klubcsapataink.......szollosigyorgy.web4.hu/cikk/focikudarcok-nana-hogy-gyurcsany-a-hibas
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
már Magyarországon, úgy mondta. tudom, és nem tetszett egyáltalán. Vass Fradi-nevelés, jó mentalitású, szívesen játszana nálunk, több tisztelettel kéne róla beszélni. arról nem beszélve, hogy Józsi/Csukics páros bármelyikénél sokkal többet tudna nyújtani, a Pécs ellen nem volt középpálya. szóval remélem Moniz látja ezt, és revideálja az "elvét"megmondta Moniz is, hogy azért nem veszik meg Vass Ádámot, mert nem ő a legjobb a posztján 😊slowmotionwww.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-megtettek-az-ajanlatot-a-spanyol-vedo-szivesen-jonne-2266751akkor már csak Vass Ádámot kell leigazolni.deyell
sit back jollyin

több mint 11 éve
Alig várom, hogy ajánlatot tegyenek Iniestáért 😀megmondta Moniz is, hogy azért nem veszik meg Vass Ádámot, mert nem ő a legjobb a posztján 😊slowmotionwww.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-megtettek-az-ajanlatot-a-spanyol-vedo-szivesen-jonne-2266751akkor már csak Vass Ádámot kell leigazolni.deyell
több mint 11 éve
megmondta Moniz is, hogy azért nem veszik meg Vass Ádámot, mert nem ő a legjobb a posztján 😊www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-megtettek-az-ajanlatot-a-spanyol-vedo-szivesen-jonne-2266751akkor már csak Vass Ádámot kell leigazolni.deyell
több mint 11 éve
Eddig még nem kerestek.:-/www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-megtettek-az-ajanlatot-a-spanyol-vedo-szivesen-jonne-2266751akkor már csak Vass Ádámot kell leigazolni.deyell
több mint 11 éve
Nevetséges jegyárak, pláne a "BL-menetelés" után...a Palinak meg teljesen igaza van.Medvepapaha ilyen jegyárakkal elkelt 8000 jegy (amit erősen kétlek mondjuk, ilyen kamuhíreket akkor szoktak bedobni, ha fel akarják pörgetni a vásárlókedvet), az a szervezők igazát mutatja, teljesen mindegy, hogy divatfanokkal vagy kikkel telik meg a stadion
inkább az a vicc, hogy megint úgy kötöttek le egy meccset, hogy nem volt minden feltétel adott...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nevetséges jegyárak, pláne a "BL-menetelés" után...a Palinak meg teljesen igaza van.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Hahawww.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-nem-jarulnak-hozza-az-eto-meccs-modositasahoz-2266815
Egy ETO szurker, nah valahogy így kéne hozzáállni szerintem a dolgokhoz
"Előre bocsátom, ETO bérletes szurkoló vagyok már több, mint 15 éve. Szerintem ez a Bayern meccs rohadtul nem hiányzik egyik félnek sem. Én ki se megyek rá, menjenek a divatok (ahogy olvastam a hétvégi újságban, már 8000 jegyet el is adtak rá). Nem azért, mert nem tehetem meg, hanem mert egyáltalán nem értek egyet a jegyárakkal (hány szomorú kisgyerek lehet, akiknek a szülei még a jegyárak közzététele előtt megígérték, hogy kiviszik őket és csalódniuk kellett). És teljes mértékben megértem a Fradi álláspontját. Abban az időpontban én ETO-Fradit szeretnék látni, nem ETO-Bayern lötyögést. Szerintem/remélem nem vagyok ezzel egyedül."
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-megtettek-az-ajanlatot-a-spanyol-vedo-szivesen-jonne-2266751akkor már csak Vass Ádámot kell leigazolni.
sit back jollyin

több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-megtettek-az-ajanlatot-a-spanyol-vedo-szivesen-jonne-2266751Pali már Madridba van, kárh a csávó meg a tengerentúlon az első csapattal....bármennyire is jó lenne, ez még szvsz Sno-nál is nagyobb bukta lesz!

több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-megtettek-az-ajanlatot-a-spanyol-vedo-szivesen-jonne-2266751Össze is állhatnak az utóbbi évek legjobb belsővédő párosa Besic-csel.
több mint 11 éve
meglepő hogy ilyen gyengus volt a honvéd.KennyEz alapján sajnos nem
csak.blog.nepsport.hu/archives/2013/07/29/Erre_aludni_kell_meg_legalabb_egyet/
Ja mai Honvédos hír Délczeg -> NBIII
több mint 11 éve
Domonyai rohadj meg...EL helyen a csapat, na most kéne lefújni a szezont 😀 Komoly lesz ha Pál Andris marad az Ék
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Én inkább arra gondoltam, hogy egy paraszt, azokhoz meg jobban megy a traktor 😊a traktormotor is elég masszív... 😊slowmotionPedig ránézésre inkább traktorosnak tűnik 😀Shawn84Még lábadozik, de hamarosan beröffenti a tankmotort.iktriadAz nem lényeges. Mindenkit csak az érdekel mi van a Sanyival 😊Shawn84Videoton-meccset egyébként azért tették 16:30-ra, hogy a F1 után még kiérjen a nép a Sóstóiba?slowmotion0 ft lesz amúgy a belépő
Caneira, Vinicius ÉS juhász egyszerre a kezdőben xDjjncaa
több mint 11 éve
a traktormotor is elég masszív... 😊Pedig ránézésre inkább traktorosnak tűnik 😀Shawn84Még lábadozik, de hamarosan beröffenti a tankmotort.iktriadAz nem lényeges. Mindenkit csak az érdekel mi van a Sanyival 😊Shawn84Videoton-meccset egyébként azért tették 16:30-ra, hogy a F1 után még kiérjen a nép a Sóstóiba?slowmotion0 ft lesz amúgy a belépő
Caneira, Vinicius ÉS juhász egyszerre a kezdőben xDjjncaa
több mint 11 éve
Na eddig hang nem volt, most kép nincs.Idény eleji forma. 😀
Azért a Duna Tv is remekel így elsőre.Bazzani
több mint 11 éve
Na eddig hang nem volt, most kép nincs.Azért a Duna Tv is remekel így elsőre.

több mint 11 éve
Marozsán szétszivatná a srácokat,hidd el😀Megnézném mondjuk a német válogatottat a Puskás akadémia ellen. Csak poénból is. Aztán ki ne kapjanak a fiúk.,.iktriadröhögni fogsz, az egyenes kieséses szakasz színvonalban felveszi a versenyt 1-2 férfi meccsel.KennyNincs az a pénz amiért női focit nézzek.BazzaniJézus ez a hang.Bazzaninézzetek inkább női döntőt,kicsivel jobb mint bármelyik nb1es meccs.Kenny