NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Chicago Bears - Seattle Seahawks
3
2
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
A csúnyaképű góólt csinált!!! Egyem meg a szivét 😀
több mint 12 éve
Duff
3 145
Na gyerünk védekezzük ki!!!!!!!
több mint 12 éve
ennyi 😀
több mint 12 éve
LESCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTTTTTTTTTT
több mint 12 éve
Duff
3 145
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
több mint 12 éve
Szerintem utolsó éveiben nem volt rá panasz Bayernben. Főleg miután utána Rensing jött a sorban...én sose szerettem Kahnt, de túlzás őt egy lapo nemlíteni ezzel a 2 díszfasszal. Lehet vénségére visszaesett, de Barthez meg Seaman világ életben balfasz volt. Sose értettem bennük mit látnakHöriHát Seaman tényleg komoly egyéniség volt. 😀dehogynem tudott, csak potyakapus volt, mint Barthez, Kahn, etc..lol
Csak védeni nem tudott. 😂Stez
több mint 12 éve
Csak úgy minden meccset azokból az időkből? De nálam hiába jó egy kapus, ha 2-5. meccsenként orbitális potyákat kap, vagy a potyái miatt esetleg kiesik a válogatott, mint Brazília ellen.Hát Seaman tényleg komoly egyéniség volt. 😀Biztos sok Arsenal meccset néztél, hogy ilyen marhaságokat írsz le. 😊Sebii
több mint 12 éve
én sose szerettem Kahnt, de túlzás őt egy lapo nemlíteni ezzel a 2 díszfasszal. Lehet vénségére visszaesett, de Barthez meg Seaman világ életben balfasz volt. Sose értettem bennük mit látnakHát Seaman tényleg komoly egyéniség volt. 😀dehogynem tudott, csak potyakapus volt, mint Barthez, Kahn, etc..lol
több mint 12 éve
Sebii
3 572
Hát Seaman tényleg komoly egyéniség volt. 😀Biztos sok Arsenal meccset néztél, hogy ilyen marhaságokat írsz le. 😊
több mint 12 éve
Hát Seaman tényleg komoly egyéniség volt. 😀dehogynem tudott, csak potyakapus volt, mint Barthez, Kahn, etc..
több mint 12 éve
Hát Seaman tényleg komoly egyéniség volt. 😀Csak védeni nem tudott. 😂
több mint 12 éve
Miért csodálkozom, amikor Milner üres kapura nem tudja belőni. Még jobb lábbal is szar, nem hogy ballal.
több mint 12 éve
Duff
3 145
Milner bakker!+
több mint 12 éve
NEm is értem Young mi a faszt keres a csatár mögött, neki balszélről kellene befelé indulnia meg cseleznie, középen nem hatékony.
több mint 12 éve
cabayét tényleg kábájnak kell mondani?Kábáj ja. Pl ha a Calvados mint ital mond valamit az is Kálvádosz 😊
még sose hallottam, azt hittem szábájeHöri
több mint 12 éve
cabayét tényleg kábájnak kell mondani?még sose hallottam, azt hittem szábáje
több mint 12 éve
COME ON ENGLAND! COME ON ENGLAND!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Zsír, M'Vila nem játszik, eggyel kevesebb szörnyeteg a pályán.azéért végigolvastam az angol cseréket, és röhögni tudnék 😀
több mint 12 éve
Ahogy így a kamera végigment a kezdőkön, asszem lesz mitől félnünk.
több mint 12 éve
azért Kosi simán befért volna Mexes helyett..
több mint 12 éve
Kakáról is ugyanezt mondta a Milan Channel
több mint 12 éve
MilanChannel says that this are just rumors and that there's nothing concrete on them. Expected official dismiss in the website.Nekik még hiszek is, talán marad TS.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
megvannak a kezdők, 22-ből 21-t eltaláltak 😀 (Ox kezdő)jók ezek a várható kezdők, 5-6 játékost mindig sikerült eltalálni. Abc alapján jön a tipp, vagy mezszám szerint ?HöriNemzeti sport alapján. De egyébként 1-2 változás szokott lenni átlagban. Nem olyan sok az.Shawn84
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
jók ezek a várható kezdők, 5-6 játékost mindig sikerült eltalálni. Abc alapján jön a tipp, vagy mezszám szerint ?HöriNemzeti sport alapján. De egyébként 1-2 változás szokott lenni átlagban. Nem olyan sok az.