Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Tessék. Messi lesről se tudja befejelni a 11-est 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
ötösről üres kapura, nem illikRespect!

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
mókás volt ez a meccs, mikor lesz itt fizetési sapka? Vagy 10+ évig nézzük ugyanazokat a párharcokat a "BL"-ben ? 😊
több mint 10 éve
A franc vigye el, nem igaz, hogy Messi kihagyta megint, remélem kapunk egy hármast odahaza és megyünk a fenébe.......... idegesítően játszottunk miért nem lehetett eldönteni már most.........Jó tudom legyek csöndbe. még így is mi állunk továbbjutásra de utálom az ilyen alibizéseket.
A Juve is nyert, de az 2-1 más 2-1 meleg lesz a helyzet Dormundban
több mint 10 éve
na, Suarez visszatért Angliába. úgy látszik, hiába süt többet a nap Barcelonában, azért az albioni levegő hozza ki belőle igazán a gólvágót...
több mint 10 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
A legjobb játékosunkat elküldjük a Vasasba. Pofám leszakad😕eaglesmcnabbmintha nem ezt csinálnátok évek óta, csak az átvevő csapat más mindig...
több mint 10 éve
??? más szelek fújkálnak arra már egy idejeA legjobb játékosunkat elküldjük a Vasasba. Pofám leszakad😕eaglesmcnabbFel kell juttatni a vasast,hogy aztán utolsóként kiessenek,közben cseréljenek 3 edzőt és 2 tulajdonost.Kenny
több mint 10 éve
A legjobb játékosunkat elküldjük a Vasasba. Pofám leszakad😕eaglesmcnabbFel kell juttatni a vasast,hogy aztán utolsóként kiessenek,közben cseréljenek 3 edzőt és 2 tulajdonost.
több mint 10 éve
A legjobb játékosunkat elküldjük a Vasasba. Pofám leszakad😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Raheem gólja: Bal oldali elfutás (maybe Moreno, de nem tuti) Beadás kb 4-5 vs 2 arányban a 16-on belül az arány (tőlünk az angol támadó kettős volt épp ott). A labda valakin levágódok, egy másik soton védő ki akarja rúgni félig estében, ám csak alig 1-2 méterre megy el a lábától a labda, jön Sterling, belebelsőz, elmegy egy védő lába között, és asszem egy másik védő lábán kicsit irányváltoztat, így Forster tehetettlen. 0-2.balazs799nem vágódott le a beadás, csak nagyon rosszul sikerült. egyszerűen csak Moreno egyből akarta betenni, de megyekettes szinten sikerült neki. annyira szar volt, hogy a védő sem találta el, odacsorgott Sterling elé, ő meg csak át akarta rúgni a védő lába között izomból, és valahogy beflipperezett a labda.
több mint 10 éve
Raheem gólja: Bal oldali elfutás (maybe Moreno, de nem tuti) Beadás kb 4-5 vs 2 arányban a 16-on belül az arány (tőlünk az angol támadó kettős volt épp ott). A labda valakin levágódok, egy másik soton védő ki akarja rúgni félig estében, ám csak alig 1-2 méterre megy el a lábától a labda, jön Sterling, belebelsőz, elmegy egy védő lába között, és asszem egy másik védő lábán kicsit irányváltoztat, így Forster tehetettlen. 0-2.nehezen ugyan de megvan. Azért ez a Lovren-Skrtel-Can 3-as ma nem volt az igazi. 1. félidőben és még a 2. ban is (bár ott Moreno beálltával stablizálódott a bal oldal) rengetegszer kerültek a védelem mögé.az első félidőt láttam és mintha "fent" valaki fogta volna a kezünket, hogy ne legyünk hátrányba
Piszkosul fontos 3pont, de elég izzadság és szerencse szagú is. De a győzelmet ugye nem kell sose megmagyarázni 😀
Utolsó 10 PL meccs: 7-3-0 keep it upbalazs799
Cou gólja az év legszebbjei közé tartozik, már most
a második félidőt sajna nem láttam de a lényeg tényleg a 3 pont, mert most már ott vagyunk lőtávolban a dobogótól, ami novemberbe még csak szép álom volt
Stu tényleg ennyit jelent a csapatnak, és azért ha megnézzük az igazolásokat kevés kivétellel tényleg kezdenek "működni"
A Lovren-Skrtel páros viszont nem igazán jó a pályán együtt továbbra sem 😕Negritis
Sturridge beállásával jobbak lettünk elől. Sajnos Sterling szó szerint súlytalan egy középcsatár posztra egyedül. Daniel se épp Akinfenwa, de remekül tartja meg a labdát, és ez most is látszott.
Lovren-t pedig el kell adni. Skrtel a PL egyik legjobb belső védője már pár éve, bár elég szürke eminenciás szerepben van. De meg kell nézni a pool meccseket, brutál, mindenhol ottvan, folyton ő blockol, csúszik mászik, és alig akad olyan, hogy szabálytalan lenne amit csinál. Remek mozgáskoordinációja van.
Sajnos ma Can se volt olyan mint szokott, talán neki is jobban megy a jobbszélen, és hát nem segítette a munkáját, hogy az 1. félicőben a balszélen szintén idegenként mozgó Lézert folyton megverték.
Szó mi szó ez a Can-Skrtel-Sakho 3-as nagyon bevált. De Lovren egyszerűen nem illik egyik sémába se.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
nehezen ugyan de megvan. Azért ez a Lovren-Skrtel-Can 3-as ma nem volt az igazi. 1. félidőben és még a 2. ban is (bár ott Moreno beálltával stablizálódott a bal oldal) rengetegszer kerültek a védelem mögé.az első félidőt láttam és mintha "fent" valaki fogta volna a kezünket, hogy ne legyünk hátrányba
Piszkosul fontos 3pont, de elég izzadság és szerencse szagú is. De a győzelmet ugye nem kell sose megmagyarázni 😀
Utolsó 10 PL meccs: 7-3-0 keep it upbalazs799
Cou gólja az év legszebbjei közé tartozik, már most
a második félidőt sajna nem láttam de a lényeg tényleg a 3 pont, mert most már ott vagyunk lőtávolban a dobogótól, ami novemberbe még csak szép álom volt
Stu tényleg ennyit jelent a csapatnak, és azért ha megnézzük az igazolásokat kevés kivétellel tényleg kezdenek "működni"
A Lovren-Skrtel páros viszont nem igazán jó a pályán együtt továbbra sem 😕
több mint 10 éve
Benzema ollóz egy szép gólt az elveszik kamu lessel...
több mint 10 éve
nehezen ugyan de megvan. Azért ez a Lovren-Skrtel-Can 3-as ma nem volt az igazi. 1. félidőben és még a 2. ban is (bár ott Moreno beálltával stablizálódott a bal oldal) rengetegszer kerültek a védelem mögé. Piszkosul fontos 3pont, de elég izzadság és szerencse szagú is. De a győzelmet ugye nem kell sose megmagyarázni 😀
Utolsó 10 PL meccs: 7-3-0 keep it up

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Dost a király, Messi, Ronaldo who???
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
ez a bíró eléggé vakon van a 16oson belül, függetlenül hogy kinek szurkolokNegritisFriend? soha... soha nem fúj be tizenegyest, hacsak nem csinálnak horse collar tackle-t valakin.
a Sotont persze kurvára nem fogja vigasztalni, viszont hány ilyen tizenegyest nem kaptunk meg eddig a szezonban, mint a negyedik percben ők, istenem... szóval ha azt vesszük, Friend szar bíró, de legalább konzisztens.
azt viszont kurvára nem értem meg, hogy ha negyven kamerát betesznek a stadionba, akkor miért nem lehet azokat a fontos vonalakra (alapvonal/gólvonal, tizenhatos) mindenképpen odatenni? ezt pont olyan, mint az NFL: még a pótlabdaszedő vízhordóját is külön kamera figyeli, de egy kibaszott goal line kamerát derogál felszerelni...
több mint 10 éve
nézz utána statisztikailag, hogy hány olyan kihagyott bünti van amit utána egyből "visszatesznek"sztem 15-20%nál nem több és a második ziccerben már benne van a kapus is, mert Ő üti vissza egyből a játékos elé
még ha ÉN ezért nem is tudnám hibáztatni, de ha "nem jól véd" a kapus akkor az ugye gól én így tudom magyarázni és én nem a tradíció miatt mondom hogy jó ez így hanem mert így is épp elég baj van a LES szabállyal és a büntetők elvégzésével ez csak olaj lenne a tűzre
jah és amúgy Kéziben-Vizilabdában sincs azzal gond hogy ha kihagyja a bütnit vki akkor duplázzon és ott se merült még ez fel
sőt ez az első, hogy találkozom valakivel akit ez zavar a soccerrel kapcsolatban
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Miért?TocaMert szerintem jelenlegi formájában túlzóan előnyben részesíti az értékesítő felet. Azt is mondom miért.
Ugye büntető ítélésnél nincs mérlegelés, akkor is 11-est fújnak ha a támadó 1 az ellen vezeti a labdát a védőre/kapusra és úgy vágják fel és akkor is ha a tizenhatoson belül az alapvonalnál vagy a sarkánál éri szabálytalanság úgy, hogy még 3-6 védekező játékos van előtte.
Tehát minden befújt esetnél 1 az 1 ellen áll a büntetőt végző a kapussal szemben más játékostól nem zavartatva rúghat kapura.
Egy szabálytalanul megakasztott gólszerzési lehetőség helyett kap egy másikat, na ha a kapus véletlenül el is éri a labdát és nem tudja betartani az ifista mesterek tanítását és középre kijön róla a labda, akkor a büntetőt elvégző egy második előnyt is kap, mivel a többi játékos 5 méterrel távolabbról indulhat a labdáért, mint ő. Ergo egy megakasztott "gólhelyzetért" (legyen az ziccer vagy sem) kettőt kap(hat).
Persze tudom, hogy ez marhaság és a soccer egyetemes szabályai mindig az egyenlőségre törekednek és a tradíció, de nekem akkor se "tetszik" hogyha valaki elbassza a büntetőt, akkor is beguríthatja másodjára is az üres kapuba.
több mint 10 éve
ez ott van azértezt a félidőt köszönjük meg a bírónak és szedjük össze magunkat a másodikra
több mint 10 éve
ez a bíró eléggé vakon van a 16oson belül, függetlenül hogy kinek szurkolok
több mint 10 éve
Cou!!!!!!!egy morcosabb írónál ez 2-1 oda, kicsit sok a fegyelmezetlenség
több mint 10 éve
sztem marhaság, de ez magánvéleményönmagad tudod lesre futtatni?NegritisÉn bármit megoldok. 😀
Ettől függetlenül a büntetőnél be lehetne vezetni az "ön lesre futtatást".Tony
most pedig go Pool
több mint 10 éve
Pedig mar serdülőbe tanítják hogy ne a csatár ele üssék a labdát hanem ki a faszba oldalra 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Miért?önmagad tudod lesre futtatni?NegritisÉn bármit megoldok. 😀
Ettől függetlenül a büntetőnél be lehetne vezetni az "ön lesre futtatást".Tony