NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Chicago Bears - Seattle Seahawks
19
7
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Joey Barton bazmeg!Neveket mondj már, akik nem sérültek és méltóak a címeres mezre...JC6Mégis kit válogattatok volna be az angol keretbe? Csomóan sérültek... jó lesz ez!Ja értem. És ha megsérülnek azok a támadóközéppályások, akiket hozni akart Hodgson, akkor az a megoldás, hogy helyettük egyet sem hozol ki?
C'ON ENGLAND, ha már rátok fogadtam!JC6
Ne idegesíts fel a hülyeségeiddel bazdmeg. Ez az angol csapat még Gera Zoli után is üvölt jelenleg, Ő legalább tud két egyeneset passzolni, és helyzetbehozni a társait.Stez
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Neveket mondj már, akik nem sérültek és méltóak a címeres mezre...Mégis kit válogattatok volna be az angol keretbe? Csomóan sérültek... jó lesz ez!Ja értem. És ha megsérülnek azok a támadóközéppályások, akiket hozni akart Hodgson, akkor az a megoldás, hogy helyettük egyet sem hozol ki?
Ne idegesíts fel a hülyeségeiddel bazdmeg. Ez az angol csapat még Gera Zoli után is üvölt jelenleg, Ő legalább tud két egyeneset passzolni, és helyzetbehozni a társait.Stez
több mint 12 éve
Samaras? :rolleyes: le vagyok maradva asszem....ZoliZoltánle 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Mégis kit válogattatok volna be az angol keretbe? Csomóan sérültek... jó lesz ez!Ja értem. És ha megsérülnek azok a támadóközéppályások, akiket hozni akart Hodgson, akkor az a megoldás, hogy helyettük egyet sem hozol ki?
Ne idegesíts fel a hülyeségeiddel bazdmeg. Ez az angol csapat még Gera Zoli után is üvölt jelenleg, Ő legalább tud két egyeneset passzolni, és helyzetbehozni a társait.
több mint 12 éve
Nasri kinek mutogatott a gólja után? Végig azt mutatja hogy mindenki maradjon csöndben, meg hogy mekkora király ő
több mint 12 éve
Mikey
18 857
Walcott talán, de komoly kritika a keretre h más nincs.empty taxiNa ő legalább futna (mást úgyse tud), ha már a többiek a csocsót próbálják előadni.
több mint 12 éve
Kibaszott gyorsan Ox le, Ashley Young ki baloldalra, ez a minimum.Stezkomolyan lehoznád a legkevésbé impotens játékosunkat? 😂
több mint 12 éve
Walcott sem középpályás. Esélytelen ez az angol keret. 1 pontra elegendő keretet sikerült összehozni, de hátrányban teljesen sansztalan.Kibaszott gyorsan Ox le, Ashley Young ki baloldalra, ez a minimum.Walcott talán, de komoly kritika a keretre h más nincs.empty taxi
De hát ebbe a keretben egyszerűen sehogy sem tudom felfedezni azt, aki majd támadó középpályásként helyzetbe tudja hozni a labdáival a csatárokat...Stez
Köszönjük Hodgson!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mégis kit válogattatok volna be az angol keretbe? Csomóan sérültek... jó lesz ez!C'ON ENGLAND, ha már rátok fogadtam!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 005
Vinnie Jones.Vagy Burt Reynolds 😀Gabesz92ennyi volt a hart of dixie varázslat 😀HöriLavon Hayes kéne söprögetni. 😊Shawn84
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Mikey
18 857
Egyébként engem ez a leszkott meg szkottpárker idegesít de nagyon.
több mint 12 éve
Samaras? :rolleyes: le vagyok maradva asszem....
több mint 12 éve
Kibaszott gyorsan Ox le, Ashley Young ki baloldalra, ez a minimum.Walcott talán, de komoly kritika a keretre h más nincs.
De hát ebbe a keretben egyszerűen sehogy sem tudom felfedezni azt, aki majd támadó középpályásként helyzetbe tudja hozni a labdáival a csatárokat...Stez
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Nem esnek bele. Simán megnyerik ezt a meccset. Ha Domenech lenne a kapitány, innen is simán zakóznának, de Blanc nagyon jó edző, fel fogja rázni a makikat.szerintem a franciák egyáltalán nem gyengék csak ugyanúgy visszafogják magukat mint tegnap a spanyolok.Nézhetetlen meccs.zinedine5nekem tetszik. Amúgy mind2 csapat gyenge.Amadeus91
2 kérdés van:
1. Bejön-e Samaras végre 😂
2. A csigazabálók beleesnek-e abba hibába mint a spanyolok és nem pörögnek fel a második félidőre sem.davemayer
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Vagy Burt Reynolds 😀ennyi volt a hart of dixie varázslat 😀HöriLavon Hayes kéne söprögetni. 😊Shawn84
több mint 12 éve
szerintem a franciák egyáltalán nem gyengék csak ugyanúgy visszafogják magukat mint tegnap a spanyolok.Nézhetetlen meccs.zinedine5nekem tetszik. Amúgy mind2 csapat gyenge.Amadeus91
2 kérdés van:
1. Bejön-e Samaras végre 😂
2. A csigazabálók beleesnek-e abba hibába mint a spanyolok és nem pörögnek fel a második félidőre sem.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ezt bazdmeg Hodgson kurva jól megoldotta, egy fullos Liverpool trutyi támadójátékot összehozott.Hátul még egősz jól megy a dolog, Parker és Milner is oké, de basszameg ahogy támadni kellene, megáll a tudomány. A nagyszerű legenda Gerrard lószart sem tud csinálni támadásoknál, Ox meg szintén. És akkor majd jusson el a laszti a csatárokhoz valahogy. De odarepül magától, vagy mi?
Esküszöm egy kurva nagy vicc, hogy nem tudott elhozni egy épkézláb támadó középpályást, aki el tudja osztogatni a labdákat a támadóknak. Nevetséges. Ashley Young meg mi a büdös lófaszt keres ékként a csatár mögött? Labdába is alig ért, kibaszottul nem tud ott játszani, semmi hatékonyságot nem is tud felmutatni.
Csak gratulálni tudok ezekhez a nagyszerű húzásokhoz.
Kibaszott gyorsan Ox le, Ashley Young ki baloldalra, ez a minimum.
De hát ebbe a keretben egyszerűen sehogy sem tudom felfedezni azt, aki majd támadó középpályásként helyzetbe tudja hozni a labdáival a csatárokat...
több mint 12 éve
szaba
10 636
Francia sztem nem gyenge, jó közepes ezen az eb-n.Nézhetetlen meccs.zinedine5nekem tetszik. Amúgy mind2 csapat gyenge.Amadeus91
több mint 12 éve
😀Ez a kábájozás rohadt idegesítő.empty taxiPech, mert így kell ejteni.marci
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 005
Nézhetetlen meccs.zinedine5nekem tetszik. Amúgy mind2 csapat gyenge.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Mikey
18 857
Borzasztó gyenge ez az angol csapat.BazzaniHodgson a kapitány, más nem is lehet. Egy-az-egyben felrémlik előttem a 2 évvel ezelőtti Liverpool elnézve ezt a mai angol válogatottat... teljes ötlettelenség támadásban...
több mint 12 éve
a faszomat a tilitoliba, ezt az angol válogatottat már rég be kellett volna abálni. TÁMADÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSebből szopó lesz ha nem változtatunk a felfogáson. körbepasszból nem lesz gól
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
2x-esen is ahogy nézem 😉davemayerelb@sztam, de egyébként igen 😊
több mint 12 éve
2x-esen is ahogy nézem 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal