NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 439
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Kíváncsi leszek milyen büntetést kap a Feyenoord. Abban biztos vagyok, hogyha ugyanezt egy kelet-európai csapat csinálta volna, akkor őket azonnal kizárnák legalább egy évre minden európai kupasorozatból.
több mint 10 éve
ez a bíró egyébként milyen indíttatásból adott egyből pirosat a Roma meccsén a holland csávónak egy sárga lapos szabálytalanságra?
több mint 10 éve
az a vicc hogy az első félidő teljesen jó volt, csak jó pár ziccert kihagytunkén nem lepődtem volna meg rajta, az lepett meg hogy mind a 4 brit gond nélkül bevágta az elején
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
nem Lovren hibája ez, még ha sokan rá is fogják kenniNegritisAzért meglepődtem volna, ha Dejan barátunk belövi. 😀
Ilyen sz*r 120+ percet régen láttam. De legalább lehet a bajnokság 3. helyére és az FA Kupa-győzelemre figyelni, azok sokkal fontosabbak.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Akkor lehet a bajnokságra koncentrálni, hogy valami jót is találjak a mai produkcióban.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
kell ez a hosszabbítás mint pattanás a seggrenem Lovren hibája ez, még ha sokan rá is fogják kenni
több mint 10 éve
Ezt megérdemeltük. Ennyire "energiatakarékosan" nem szabad játszani.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
nincs olyan dolog ahol érdekel bármi amit Puzsér mond ...az első félidő eddig nem rossz, de ki kéne használni a helyzeteinket
vékony jégen táncolunk, jó lenne gólt lőni
háát ezt benyeltük ...
több mint 10 éve
😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
de fázok tőle mert a fél kezdő nem utazott elNegritisEgészen
Nem lennék feltétlen csalódott, ha kiesne a csapat.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
És az nem lehet, hogy amikor tv nem volt akkor még színvonal is volt?Amugy mit szoltok ahhoz h a tv miatt nem mennek ki a meccsre az emberek😀ZoliMPEgy másik fórumon vitáztam erről egy sráccal és én is azt mondom, hogy van egy töredéke az embereknek akik a tv miatt nem mennek ki. Adom, hogy a színvonal a fő ok, de bizony mikor nem volt tv közvetítés többen voltak a lelátókon. (Kovács Attila idejében, öregebbek még emlékeznek rá)NB2
De ez az Újpest történet is mi durva. Ha zárt kapus meccseket nyomnak akkor miből lesz bevétel? Tv jogdíj? Ha abból megél akkor minek néző lelátó meg stadion?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
A tv és az internet miatt nem mennek ki az emberek, mert míg a rendszerváltás előtt egy opció volt, amit nem is tudtál mivel összehasonlítani, addig mára már saját szemeddel láthatod a színvonalkülönbséget.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Amugy mit szoltok ahhoz h a tv miatt nem mennek ki a meccsre az emberek😀ZoliMPEgy másik fórumon vitáztam erről egy sráccal és én is azt mondom, hogy van egy töredéke az embereknek akik a tv miatt nem mennek ki. Adom, hogy a színvonal a fő ok, de bizony mikor nem volt tv közvetítés többen voltak a lelátókon. (Kovács Attila idejében, öregebbek még emlékeznek rá)
több mint 10 éve
ujra lesz radios korkapcsolas😊Igaza van! Én inkább az angol bajnokságot szoktam nézni tv-ben, mint a magyart stadionban 😀
en ha hetvegen dolgozom az angolt szoktam hallgatni.Paradesnak mondanam.
Amugy mit szoltok ahhoz h a tv miatt nem mennek ki a meccsre az emberek😀ZoliMP
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 404
ujra lesz radios korkapcsolas😊en ha hetvegen dolgozom az angolt szoktam hallgatni.Paradesnak mondanam.
Amugy mit szoltok ahhoz h a tv miatt nem mennek ki a meccsre az emberek😀
több mint 10 éve
csak szerintem készült movie makerrel ez a trailer?
www.youtube.com/channel/UCRprm9irsnl0y-xS96VudQwbaggio
Mindig jövőre
több mint 10 éve
www.youtube.com/channel/UCRprm9irsnl0y-xS96VudQw

---
több mint 10 éve
szarrá fogjuk őket kontrázni. már persze csak ha nem kapunk az első 15 percben gólt.mai bl-nap senkit se mozgatott meg? nekem nagyon tetszett az arsnl produkciója 😀Dexxter Tailorén a holnapi Besiktas - Pool meccset várom
de fázok tőle mert a fél kezdő nem utazott elNegritis
viszont az is nyilvánvaló, hogy BR már hétvégére is tartalékol, még ha ezt a sérülésekkel magyarázza is.
mondjuk én jobban szeretném, ha nem az EL-en keresztül akarnánk elérni a BL-be, mert ott konkrétan elég egyetlen rossz meccs, és kuka, viszont ha ez pontokat vesz el a bajnokságtól, az még fájhat a végelszámolásnál.
több mint 10 éve
mai bl-nap senkit se mozgatott meg? nekem nagyon tetszett az arsnl produkciója 😀Dexxter Tailorén a holnapi Besiktas - Pool meccset várom
de fázok tőle mert a fél kezdő nem utazott el
több mint 10 éve
mai bl-nap senkit se mozgatott meg? nekem nagyon tetszett az arsnl produkciója 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
BL-ben ott van régről(10 év) a Pool, Arsenal(igaz csak döntő, de mindig PO), MU, Inter, Milan, közel múltból BvB, Atma(szintén csak döntősök)...mert az NFL-ben (az egyik legszabályozottabb, legkiegyenlítettebb ligában) nem rendre ugyan azok a csapatok kerülnek a tűz közelébe, ügye?ZERO_LSeattle hol volt mondjuk 5-6 evvel ezelott? Jets focsoportdontoket jatszott par eve. most hol van? Giants 2x bajnok volt, iden be se jutott, ahogy a Ravens sem bajnokkent a kov evben, 49ers iden szinten, elotte 2 focsoportdonto. Luck elotti Colts szezon? stb stb. Mirol beszelsz akkor?!zavi27
ugyan úgy megvannak a ciklikus "nagyok", és persze azok akik szinte mindig legfőbb esélyesei a végső győzelemnek: Barca-Real-Bayern-Cfc (pár éve Mu)
Tételezzük fel, hogy a div. round már a tűz közele. Az elmúlt 20 szezont visszatekintve addig a liga 32 csapatából 29 jutott el. Ebből a 20 szezonból az 50 %-os értéket a Pats ugorja csak meg, 13 szerepléssel, a következő legjobb a Packers-Colt-Steelers, 10-10-9 részvétellel. 20 szezon alatt.GergőbácsiBL-ben is kb ez az arány, ha megnézed Bayern,Mu,Barca,Real hányszor jutott el a legjobb 8 csapat közé az elmúlt 20 évben, 13-13-12-12szor
a többiek, ha jól tudom ugyan úgy nem ütik meg az 50%-os határt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
mondjuk az szerintem is probléma az NFL-ben, hogy rendre ugyanaz a 32 csapat jut be a legjobb 32 közé, az Alabamának vagy az Ohio State-nek esélye sincsmert az NFL-ben (az egyik legszabályozottabb, legkiegyenlítettebb ligában) nem rendre ugyan azok a csapatok kerülnek a tűz közelébe, ügye?ZERO_LTételezzük fel, hogy a div. round már a tűz közele. Az elmúlt 20 szezont visszatekintve addig a liga 32 csapatából 29 jutott el. Ebből a 20 szezonból az 50 %-os értéket a Pats ugorja csak meg, 13 szerepléssel, a következő legjobb a Packers-Colt-Steelers, 10-10-9 részvétellel. 20 szezon alatt.Gergőbácsi

---
több mint 10 éve
csak úgy, mert belefutottam a fészen:minden idők egyik legnagyobbja
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
mert az NFL-ben (az egyik legszabályozottabb, legkiegyenlítettebb ligában) nem rendre ugyan azok a csapatok kerülnek a tűz közelébe, ügye?ZERO_LTételezzük fel, hogy a div. round már a tűz közele. Az elmúlt 20 szezont visszatekintve addig a liga 32 csapatából 29 jutott el. Ebből a 20 szezonból az 50 %-os értéket a Pats ugorja csak meg, 13 szerepléssel, a következő legjobb a Packers-Colt-Steelers, 10-10-9 részvétellel. 20 szezon alatt.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
mert az NFL-ben (az egyik legszabályozottabb, legkiegyenlítettebb ligában) nem rendre ugyan azok a csapatok kerülnek a tűz közelébe, ügye?ZERO_LSeattle hol volt mondjuk 5-6 evvel ezelott? Jets focsoportdontoket jatszott par eve. most hol van? Giants 2x bajnok volt, iden be se jutott, ahogy a Ravens sem bajnokkent a kov evben, 49ers iden szinten, elotte 2 focsoportdonto. Luck elotti Colts szezon? stb stb. Mirol beszelsz akkor?!