NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Denver Broncos - Cleveland Browns
67
9
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Meglatjuk mit fogadnak meg Dunai Anti tanacsabol 😀 elkepzelem ahogy az m1-et forditja mindenki a csapatoknak 😀
több mint 12 éve
AZTAKURVA!Bemutatják a piros lapos esetet, beszélnek róla egy percet, majd túllépnek, következő helyzet jön, majd benyögi a szagértő, hogy "Na most jön talán a kiállítás?" 😂
több mint 12 éve
Ez valószínű...szerintem meg oké, hogy szexista, de fantasztikus érzékkel készítette el a viasat ezt a műsort. biztos vagyok benne, hogy triplázódik a nézőszám arra a negyed órára 😀.brkÉS Horti közvetíti bazmeeeeg 😀😀😀 Hatalmas 😀döbbenetSinisa
Reni a görögök kapitánya hátán vitte a csapatot 😀fetomy
... de utána egyből el is kapcsolnak. 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
.brk
1 890
szerintem meg oké, hogy szexista, de fantasztikus érzékkel készítette el a viasat ezt a műsort. biztos vagyok benne, hogy triplázódik a nézőszám arra a negyed órára 😀döbbenetSinisaVIASAT 6! 😀shawnkaÉS Horti közvetíti bazmeeeeg 😀😀😀 Hatalmas 😀
több mint 12 éve
Bíró mondjon le, elképesztően szarul vezeti eddig a meccset...
több mint 12 éve
lol geci aranyköpés aranyköpés hátán ez az interjúhalmaz a csajokkal a viasat6-on 😂 😂
több mint 12 éve
döbbenetVIASAT 6! 😀shawnkaÉS Horti közvetíti bazmeeeeg 😀😀😀 Hatalmas 😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
ez a Reni jó, csak ne a görögöknek szurkolna
több mint 12 éve
Hat nem tudtam melyik kommentator lehetne szarabb mint knezy amig atnem nyomtam a v6-ra 😀
több mint 12 éve
Jaj de kár hogy mennem kell kispályázni, lemaradok a vígjáték második feléről 😕Szenzációs 😀
több mint 12 éve
Dia: "A kapusunkkal vagyok elégedett, hiszen ha ő jól véd, akkor már fél a siker" 😀
több mint 12 éve
"Bravúros védés. És olyan erővel küldte vissza a labdát, ahogy jött!" 😀VIASAT 6! 😀shawnkaÉS Horti közvetíti bazmeeeeg 😀😀😀 Hatalmas 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
VIASAT 6! 😀shawnkaez nagyon szar volt.
több mint 12 éve
VIASAT 6! 😀shawnkaÉS Horti közvetíti bazmeeeeg 😀😀😀 Hatalmas 😀
Reni a görögök kapitánya hátán vitte a csapatot 😀
több mint 12 éve
VIASAT 6! 😀
több mint 12 éve
fetomy erre gondoltál amikor az izgalmas meccset szerettél volna? szerintem ez egy nagyon jó kis félidő volt.Remélem lőnek még egyet a lengyelek aztán akkor vége is a dalnak.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
a spanyol ligából vétek játékvezetőt hívni. egész szezonban ezt bizonygattákHabimeg kéne keresni Rehhagel mester fogdokiját, majd Ő megoldja
több mint 12 éve
Minőségi közvetítés, minőségi futball, minőségi játékvezetés, és hogy nehogy kizökkenjünk a színvonalból, máris jön a stúdió a szakértőkkel!
több mint 12 éve
mondjuk ez aranyos megjegyzés volt: "készüljünk fel, hogy a görögök védekezni fognak a második félidőben"6 BÍRÓ wazze
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Eddig csodás.A spori mocsok, a görögök meg szánalmasak. Jó lesz ez. 😀
több mint 12 éve
a spanyol ligából vétek játékvezetőt hívni. egész szezonban ezt bizonygatták
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Jól fizethetik a bírót a lengyelek. 😐
több mint 12 éve
Spanyol bíró igyekszik nagyon...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Szegeny lengyel megcsuszik , kicsit le is nyomjak erre 2 percig mondja hogy feldobta magat.
több mint 12 éve
Milyen felháborodva mondja Knédli, hogy na ez bizony kéz volt 😀