Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 630
Bekőt küldik el hamarabb vagy Casonit ez itt a kérdés.gordon
Bekőt sokkal kisebb arcvesztéssel ki lehet rakni akár ma.
Casoni esetében rögtön kezdhetne megint magyarázkodni Burcsa, hogy akkor mi értelme volt annak a cirkusznak ami után egy ígéretes bajnokcsapatot szétvertek

több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Amúgy Szept.4-én ki lesz a Magyar-román meccsen kint?
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 131 — Csodabogár
56. perc: Radó András beállt, és Vadnai mellett elesett a tizenhatoson belül.

😕) sírok

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Bekőt küldik el hamarabb vagy Casonit ez itt a kérdés.
több mint 10 éve
Újpest is amilyen jól kezdett, egyre szarabb..😕
Iden a Fradi viszi haza a pálmát, itt legalább sikerül nekik, nem úgy mint az EL-ben..😊
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 692 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Már megint a hajrában hullajtott el a Honvéd 2 pontot. :-/ Simán 2.-ak lehetnénk...

vajon meddig folytatódhat még burcsa ámokfutása fehérváronKenny
Az EL kiesésig - szerintem. Egyébként hívjuk mostantól csak Burcsa Genenek. 😀😀
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 211 — Így remélem megfelelek nektek.....
vajon meddig folytatódhat még burcsa ámokfutása fehérváronKenny
Amíg a Fradi bajnokságot nem nyer 😛

(keserű)Viccet félre téve egy pár évtizede nézem a focit (2,5) de kevés látványosabb tudatosabb és pofátlanabb leépítést, csapatszétverést láttam.............
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 488 — Omar's Coming Yo!
vajon meddig folytatódhat még burcsa ámokfutása fehérváron

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 998
elég sokszor az az érzésem támad a So'ton-Everton meccs nézése közben, hogy valójában nem is Premier League, hanem League Two meccset nézek. Borzasztó...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Holnap Manchester City-Chelsea..:p
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 598 — Dolphins fan
A tegnapi NS-ban található Dzsudzsák interjú gyönyörűre sikeredett.
A riporterrel nem volt semmi baj...

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 867
még ezen a szinten is mennyit számít, egy hosszabbításos meccs idegenben 1 héten belül
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 488 — Omar's Coming Yo!
El lettünk kapva,de rendesen😀

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 211 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sajnos nem volt eléggé figyelmeztető a Sevilla meccs...... ha hátul nem lesz rendbe szedve a gárda nemhogy a BLt nem védjük meg de... inkább nem gondolok bele.😀 A Bilbaotól egyébként nem sajnálom. Grat nekik. Azért a visszavágót majd nyerjük meg.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 188 — Cowboys fan
most mi van, a Barcselóna nem tud 4 kapott gól alatt meccset hozni?
tiszta Pool '13-14 érzés, nem?
több mint 10 éve
négy az
több mint 10 éve
Athletic-Barca 3-0 64'
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 483
Ez a Xabi Alonso - Rafinha csere fantasztikus
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 829 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Szerintem túltárgyaltuk. Mint már többen is írták mindenki különböző, és mindenki különbözően is látja. Ahogy én bármikor játszanék egy Bundásliga kiesés ellen küzdő csapatban amiatt, hogy játszhassak egy ilyen bajnokságban (csak az a fránya tehetség hiányzik), úgy más az ott kapott fizetés többszöröséért, inkább egy kisebb bajnokságot választ. Egyik se rossz döntés szvsz, csak nézőpont kérdése. Továbbra is a legjobb magyar labdarugó lesz, ha a megye 2-be menne el focizni akkor is.
Annyi fog változni, hogy ezentúl nem a Dinamoért fogok kicsit szorítani, hanem a Bursasportért. Remélem megtalálja a számításait, és hogy egy kicsit mi, nézők is kapjunk jövőre odaér a csapattal az EL csoportkörbe, ahol szoríthatunk érte nemzetközi szinten is.

u.i.: Amúgy meg, ha gurít kettőt a románoknak ki a faszt érdekel, hogy épp hol játszik!

Liverpool Fc
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 483
Jelenleg a reményeken túl mi szól a Hertha mellett sportszakmailag?Tony
jobban szem előtt vanslowmotion
és az vajon jó neki? 😊ozibozi
Ha akar még karriert, akkor igen.
több mint 10 éve
jobban szem előtt vanslowmotion
és az vajon jó neki? 😊
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 188 — Cowboys fan
jobban szem előtt van
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Mivel semmi sem biztos (sem EL/BL részvét, sem a jelentkezők száma és kiléte) csak az aláírt szerződés, így a számára legjobb döntést hozza, még ha az anyagilag a legjobb és nem sportszakmailag.Tony
Inkább játszanék egy török élcsapatban dobogóért, mint egy német, bunkerfocit játszó csapatban a bentmaradásért..
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
A kérdés ugyanaz, újságinformációkon kívül van-e bármi jel arra, hogy anno a Mahacskalán kívül hívta egy a PSV-hez képest előrelépést jelentő klub?
Ha nem olyan jó focista, hogy topklubban játsszon, akkor milyen karriert építhetett volna? Tehát ha nem lehet top klubban játékos, akkor a középszer mennyivel jobb, mint az Isten háta mögötti csapatokban jobb pénzt is keresni?
Jelenleg két esély van reálisan, a Hertha és a törökök. A Hertha 2 szezont játszott a feljutás óta, egy 11. és egy 15. helyet elérve.A törökök a bajnokságuk 5-6 legjobb csapata, rendre EL selejtezőt játszanak, ráadásul elvileg nagyobb pénzt is fizetnének.
Tehát jelen pillanatban lehet választani egy Bundesliga második felében vitézkedő csapat és egy rendre EL selejtezőket játszó csapat között. Ráadásul nem utóbbi csapat adná a kevesebbet.
Jelenleg a reményeken túl mi szól a Hertha mellett sportszakmailag?
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 028 — nabege2@yahoo.com
1 Szakmai rész: Szerintem Balázs nem olyan jó focista, hogy top bajnokság top csapatai között lenne a helye. Az biztos, hogy a legjobb magyar focista, de Európában 12 egy tucat. Hajlok arra, hogy a PSV-nél is sokat köszönhet annak, hogy képzett csapattársai voltak. Felhúzták őt, nem tűnt annyira fel a hiányossága. Sajnálom amúgy őt, mert tehetséges focista, csak a pénz fontosabb volt a karriernél
2. Pénz: abban egyetértek Sobrival, hogy mindennél van több pénz. Láttam én már luxus yachtot 5 milliárdért, amit 8 millióba került csak megtankolni😊 De megnéztem tavaly keresett 760 milliót. Én ha 40 évig melózok 12 hónapon át akkor is közel nettó 1,6-ot kéne keressek havonta. Ha 3 év alatt keresek 2,1 milliárdot nekem az bőven elég lenne. Ez már az a színt, hogy sikert is el szeretnék érni. De minden ember különböző, lehet Dzsudzsit a pénz jobban érdekli.