Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Nincs kedvem utánanézni a PSV-s vagy DVSC-s statjainak, de csak hasra ütésből sztem sokkal jobbak lehettek mint a 10 meccsenként egy gól, azzal együtt, hogy nyílván más felfogásban játszhatott. Csak arra akartam célozni, hogy ez is nyílván közrejátszik abban, hogy hiába prüszköli vörösbaranyi két éve minden időszakban tele a sajtót, hogy kik akarják balázst leigazolni, mégsem kellett a kutyának sem nemhogy 19 milkóért de még a feléért sem. Amúgy az orbitális faszság az, hogy hoztál erre egy kapust példának, mégha nyílván csak iróniából is.Ilyen elképesztő faszságra szerinted mit lehet reagálni? Egy szélsőnek kurvára nem fokmérője, hogy hány gólt lő. Ennyiből Willian is egy szar játékos, mert nem lő ő sem többet.SchleckMinden elismerésem ezért a kommentért, csak így tovább! 😉peachMost olvastam, dzsudzsi moszkvában: 93 meccsen 11 gól. Mindezt 19 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...peachMost olvastam, de Gea a Manchesterben: 119 meccsen 0 gól. Mindezt 20 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...Schleck
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ilyen elképesztő faszságra szerinted mit lehet reagálni? Egy szélsőnek kurvára nem fokmérője, hogy hány gólt lő. Ennyiből Willian is egy szar játékos, mert nem lő ő sem többet.Minden elismerésem ezért a kommentért, csak így tovább! 😉peachMost olvastam, dzsudzsi moszkvában: 93 meccsen 11 gól. Mindezt 19 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...peachMost olvastam, de Gea a Manchesterben: 119 meccsen 0 gól. Mindezt 20 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...Schleck
több mint 10 éve
Te jó ég most szembesülök vele, hogy Cambiasso a Leicesterben...... pedig mekkora játékos. Ha Pirlo tudja annyi idősen a Juvéban tolni, ő is simán játszhatna magasabb szinten. A kevés általam szertetett Real és Inter játékosok egyike. Persze az is benne van, hogy argentin, de egyébként az egyik leg alul értékeltebb játékos.dandevolt. nyilván nem azért van a Rókáknál, mert ők voltak a legjobbak a kérők között.
fene se tudja, persze mindenkinek lehet rossz napja, de amikor ősszel volt a Pool-Leicester, akkor egyszer tök üres kapura rúgott mellé, utána meg kb tizenhatról nem találta el a sarkot. összefoglalva ha nem is ő nyerte meg nekünk a meccset, de azért figyelt arra, pozícióban legyünk.
több mint 10 éve
nézd meg Torres vagy Seva mennyit tolt 50 milláért a Chelsea-ben 😀Minden elismerésem ezért a kommentért, csak így tovább! 😉peachMost olvastam, dzsudzsi moszkvában: 93 meccsen 11 gól. Mindezt 19 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...peachMost olvastam, de Gea a Manchesterben: 119 meccsen 0 gól. Mindezt 20 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...Schleck
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Minden elismerésem ezért a kommentért, csak így tovább! 😉Most olvastam, dzsudzsi moszkvában: 93 meccsen 11 gól. Mindezt 19 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...peachMost olvastam, de Gea a Manchesterben: 119 meccsen 0 gól. Mindezt 20 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...Schleck
több mint 10 éve
Te jó ég most szembesülök vele, hogy Cambiasso a Leicesterben...... pedig mekkora játékos. Ha Pirlo tudja annyi idősen a Juvéban tolni, ő is simán játszhatna magasabb szinten. A kevés általam szertetett Real és Inter játékosok egyike. Persze az is benne van, hogy argentin, de egyébként az egyik leg alul értékeltebb játékos.
több mint 10 éve
Nyartol Cazorla az Atletie! :-pZoliZoltán

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Manchester United Flopping Club
több mint 10 éve
Nyartol Cazorla az Atletie! :-p
több mint 10 éve
Én a jatebajnokságban az előző 16 meccsen lőttem 45 gólt és még nekem kellett fizetnem egy ötszázast nevezési díjra! Hol az igazság?! :# 😊Most olvastam, dzsudzsi moszkvában: 93 meccsen 11 gól. Mindezt 19 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...peachMost olvastam, de Gea a Manchesterben: 119 meccsen 0 gól. Mindezt 20 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...Schleck
több mint 10 éve
Most olvastam, dzsudzsi moszkvában: 93 meccsen 11 gól. Mindezt 19 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...peachMost olvastam, de Gea a Manchesterben: 119 meccsen 0 gól. Mindezt 20 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...
több mint 10 éve
Most olvastam, dzsudzsi moszkvában: 93 meccsen 11 gól. Mindezt 19 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...
több mint 10 éve
Mivel vannak fradista ismerőseim fb-n, ez a hír ledöbbentett:Jogi úton eljárást indíthat vagy kezdeményezheti szankciók kiszabását.
SAJNÁLATOS HÍR: MEGSZŰNTETTÉK A FRADIBUSZ-HÁLÓZATOT
A Ferencvárosi Torna Club a mai nap folyamán hivatalos okiratban értesítette Végel Tamást, a FradiBusz-hálózat megálmodóját munkahelyén, hogy mától tilos bárkinek is használni a FradiBusz-hálózat vagy épp a FradiBusz kifejezést, ellenkező esetben a Klub jogi úton komoly szankciókat szabhat ki.
Kubatov olyan hülyeségeken szórakozik, hogy az már nekem fáj!NB2
De egy Klub nem jogosult szankciók kiszabására.
több mint 10 éve
Mivel vannak fradista ismerőseim fb-n, ez a hír ledöbbentett:SAJNÁLATOS HÍR: MEGSZŰNTETTÉK A FRADIBUSZ-HÁLÓZATOT
A Ferencvárosi Torna Club a mai nap folyamán hivatalos okiratban értesítette Végel Tamást, a FradiBusz-hálózat megálmodóját munkahelyén, hogy mától tilos bárkinek is használni a FradiBusz-hálózat vagy épp a FradiBusz kifejezést, ellenkező esetben a Klub jogi úton komoly szankciókat szabhat ki.
Kubatov olyan hülyeségeken szórakozik, hogy az már nekem fáj!
több mint 10 éve
Sok van még hátra de ez a tegnapi zakó ez nagyon fájó...5 pontot vettek el a Kelták a szezonban....
több mint 10 éve
Igen Mea Culpa, Alabát benéztem!Bayernnek volt 3 saját nevelése hűha mennyivel több, sőt mivel Morata beállt 3 volt a Realnak is (sőt a padon még ült Arbeloa az már 4 😛 ).ne csúsztassunk 4 volt ... és mind a 4 végigtolta ...csebi
MANUnak összejött egy rohadt jó évjárat ahogy a Barcának is, de ha most megnézed kb 2 saját nevelésű játékosuk van. Azért az nagyon ritka már hogy sok saját nevelésű legyen egy csapatban.
Ettől függetlenül, én nem bírom Perezt és az esztelen megalomán költekezését, de amíg felülről ez ne melsz beszabályozva mindig lesznek ilyenek.Toca
több mint 10 éve
Bayernnek volt 3 saját nevelése hűha mennyivel több, sőt mivel Morata beállt 3 volt a Realnak is (sőt a padon még ült Arbeloa az már 4 😛 ).ne csúsztassunk 4 volt ... és mind a 4 végigtolta ...
MANUnak összejött egy rohadt jó évjárat ahogy a Barcának is, de ha most megnézed kb 2 saját nevelésű játékosuk van. Azért az nagyon ritka már hogy sok saját nevelésű legyen egy csapatban.
Ettől függetlenül, én nem bírom Perezt és az esztelen megalomán költekezését, de amíg felülről ez ne melsz beszabályozva mindig lesznek ilyenek.Toca
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
nem vitatva a helyzet abszurditását, utánpótlásból nem lehet megoldani?slowmotionSajnos nem, ugyanis az utánpótlás csapatok jogilag különállók a felnőtt csapattól. Szerintem itt egy csapatot elkapó influenzajárvány lesz a megoldás 😉
több mint 10 éve
No, szép történet? 😊SzokolHehe, az 😊 Mondjuk fociban jobban kicserélődhet egy csapat, ezt bmelyik másik csapatsportágban nem olyan nehéz megvalósítani.
több mint 10 éve
amit kap, azt megérdemli, (mint ahogy a hazai huligán is a gumibotot), ahogy kapja, azt nem. mondjuk a rend derék őre lehetett volna kevésbé szívbajos is, és nyugodtan üthetett volna erőből is a bátor hazaira, de hát ki tudja, mégiscsak helyi erőforrás, lehet, hogy a gyerekeik egy óvodába járnak.vannak még hibák...videó2 secus fogja a kölni gyereket, miközben a gladbach-i meg simán ütheti...NB2
www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bundesliga-elszabadult-a-pokol-overallos-szurkolok-a-palyan-2395009ozibozi
több mint 10 éve
nem vitatva a helyzet abszurditását, utánpótlásból nem lehet megoldani?Nagy dologra azért nem kell számítani, de tökéletesen jellemzi kis hazai futballunk abszurditását:Más: na ki szeretné, hogy megosszam az mlsz egy újabb faszságát, amit még nem kapott fel a sportsajtó? 😊 Csak kérnetek kell és jól értesültek lesztek 😛SzokolSay no to biszem-baszom😊 Mondjad, fel akarom magam húzni 😊NB2
Tavaly az utolsó őszi fordulóban (ami amúgy már a második tavaszi volt 😀 ) esett egy kis eső és szokás szerint Pakson elmaradt a Paks-Nyíregyháza mérkőzés a pálya használhatatlansága miatt. A pogácsazabálók február 21-ére tűzték ki a meccs pótlását. Igen ám, csak hogy az MLSZ szabályzata azt mondja ki, hogy a mérkőzés pótlásakor csak azok a játékosok léphetnek pályára, akik az eredeti meccs időpontjában is a csapat igazolt játékosai voltak. Kit érdekel, hogy azóta már eltelt 3 hónap és és lement egy átigazolási időszak? Egy megoldás lehetett volna, ha mérkőzés pótlását az átigazolási időszak után pótolják (február 24), de ugye nagyon fontos volt, hogy 3 nappal korábbi időpontot írjon ki az mlsz a pótlásra.
Na most a paksi helyzetet nem ismerem, de Nyíregyházán az őszi keretből maradt 3 kapus és 9 mezőnyjátékos (ráadásul innen 1 sérült, 1 pedig eltiltott). Így jelen állás szerint 6 nap múlva 9 mezőnyjátékossal (köztük két kapussal) és csere nélkül kezdjük majd el a meccset, mint ahogy a megyei 2-ben szokás.
No, szép történet? 😊Szokol
több mint 10 éve
vannak még hibák...videó2 secus fogja a kölni gyereket, miközben a gladbach-i meg simán ütheti...
www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bundesliga-elszabadult-a-pokol-overallos-szurkolok-a-palyan-2395009ozibozi
több mint 10 éve
vannak még hibák...videówww.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bundesliga-elszabadult-a-pokol-overallos-szurkolok-a-palyan-2395009