Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Érdekesen fog ez a holland csapat gólt rúgni ha Sneijder meg vdV szarik elkérni a labdát.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
amióta a hollandoknak minimum 2-t kéne lőniük nincs is náluk a labda 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Giorgiosz You know who, aki csúnyán meg fog büntetni 😉Ez a holland védelem gyengébb mint a tavalyi Colts D. Ha már Hummels(!) tör zavartalanul a kapura az mindent elmond.iktriadki a görögöknél a hetes?Höri
több mint 12 éve
Ez a holland védelem gyengébb mint a tavalyi Colts D. Ha már Hummels(!) tör zavartalanul a kapura az mindent elmond.iktriadki a görögöknél a hetes?
több mint 12 éve
Lipták bezzeg tuti bevágta volna az ilyetToca... a stadion melletti parkolóba
több mint 12 éve
Lipták bezzeg tuti bevágta volna az ilyet
több mint 12 éve
Ez a holland védelem gyengébb mint a tavalyi Colts D. Ha már Hummels(!) tör zavartalanul a kapura az mindent elmond.
több mint 12 éve
Picsafaszt beléd is Hummels, te védelmem oszlopa!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Piros szőnyeget nem terítenek neki ? 😀
több mint 12 éve
Kiss: meleg vagyok.legalább te is bevallottad végre 😉
beszaráááás 😂 😂 😂JC6
több mint 12 éve
Kiss: meleg vagyok."meleg vagyok játszott?" 😀 😀
beszaráááás 😂 😂 😂JC6
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Milyen gagyi ez a stúdió ahol a szagértők ülnek.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Duff
3 163
"#1 meleg vagyok fan" ez ütött 😀 megtagadjátok az Istent!!!Kissne virulj, te vagy a #2
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kiss: meleg vagyok.beszaráááás 😂 😂 😂
több mint 12 éve
"#1 meleg vagyok fan" ez ütött 😀 megtagadjátok az Istent!!!KissAz ókori görögöknél gyakori volt az azonos neműek közti action. Lásd még "lezbosz".
több mint 12 éve
fogyózik.http://h11.abload.de/img/untitled-5bamgp.giflolfikát evett a mai meccsen?Kiss
több mint 12 éve
"#1 meleg vagyok fan" ez ütött 😀 megtagadjátok az Istent!!!
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Miért, szokott mást is enni meccs közben azon kivül?lolfikát evett a mai meccsen?Kiss
több mint 12 éve
szólni kéne a hollandoknak, hogy nem akkor lőnek gólt, ha berak 5 szélsőt meg 3 csatárt, hanem ha lehozza azt, aki üres kapura se tudja belőni a gólvonalról. Bár lehet vanpersie megtanul gólt lőni, ha van mellette 8 támadójátékos.
több mint 12 éve
Jogos. Egyébként megnézném mit tudna Gomez és Klose együtt alkotni a pályán.Klose nem tud szélen játszani. Poldi/Müller helyére akkor már Götze vagy Reus.Amadeus91Kinek a helyére?AsbeeMüller vagy Poldi helyére mondjuk. Rosszabb nem lenne náluk az tuti. 😊iktriad
több mint 12 éve
lolfikát evett a mai meccsen?
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Huntelaar megnyeri tesóim. 😀
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Duff
3 163
De miért hagyja fenn Robin van Samarast??? 😐
több mint 12 éve
Ő nem ér rá, Vilmos Sándor meg úgy is ráér még.Mekkora az oddsa annak hogy a hollandoknál puccs lesz a szünetben az öltözőben?iktriadfélidőre már Beatrix lesz a padonGergőbácsi