Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 188 — Cowboys fan
az érzés, amikor a Pool meccset eltalálod, de a csúzlisok viszik a szelvényed... priceless
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
WEST HAM TILL I DIE !!! 8-) :-p

Bilic mesterrel szarnyalni fogunk!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kondás takarodj mikor jön? Alig várom
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Ebbol az arsenalbol sok minden hianyzik...a radio kozvetites soran is emlitettek h nincs egy vezeruk aki azt mondja h basszatok meg gyerunk.
Csatar is kene...ZoliMP
sok minden?? 😀

6 kaput eltaláló lövés (22 próbálkozás), 16(!) Chances Created, az ellenfélnél meg az első két kapura lövés gól, Cech óriási bakijaival
és akkor tegyük e mellé, hogy tegnap a MU egy az az EGY kaput eltaláló lövéssel hozta a 3 pontot, ma a Pool hárommal

ha az Arsenalból sok minden hiányzik, akkor a többiekből nem is tudom mi, a szerencse biztos nem 😉

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 321
Nem tudom TV-ből mennyire jön át, de itt a helyszínen nagyon idegesítő, hogy minden 5. percben az MLSZ-t szídja a SZUD. Tudnám mi értelme van szándékosan büntetni a csapatot... És akkor csodálják, hogy nem kívánatos személyek. 😉
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 491
Ebbol az arsenalbol sok minden hianyzik...a radio kozvetites soran is emlitettek h nincs egy vezeruk aki azt mondja h basszatok meg gyerunk.
Csatar is kene...
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 829 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Én már nem is tudom hányadik ilyen óriási gólja!
(Y) Coutinho 😍

https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

| Amúgy csak a 75.percig láttam a meccset sajnos. A teljesítmény addig nagyon gyér volt.
De a W az W még ha kicsi is és szar játékkal is.
|

Liverpool Fc
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Neymar mumpszos -> 15 nap pihi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Elképzelem, ahogy a kamerák mögött csoportosan és lelkesen bökdösik tűkkel a Mignolet-ra hasonlító vudubabákat a stúdióban...Mikey
Egyszer eljön az az idő is amikor Bogdán kezd.
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 376 — The Mathematician
Elképzelem, ahogy a kamerák mögött csoportosan és lelkesen bökdösik tűkkel a Mignolet-ra hasonlító vudubabákat a stúdióban...Mikey
hálisten nem nézem a digisportot 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 998
Elképzelem, ahogy a kamerák mögött csoportosan és lelkesen bökdösik tűkkel a Mignolet-ra hasonlító vudubabákat a stúdióban...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
a Norwichba lehet beférne még 😀

több mint 10 éve
Cech nincs formában..Hát öreg már 😊.Coolearie
33 éves kapus mióta öreg? Legjobb korban van kb.Sebii
Elrontottam, öregszik-et akartam írni..
több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 949
Cech nincs formában..Hát öreg már 😊.Coolearie
33 éves kapus mióta öreg? Legjobb korban van kb.
több mint 10 éve
asszem most már egy ikarus is elég lenne Peter-nek 😀

több mint 10 éve
Cech nincs formában..Hát öreg már 😊.
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 998
nem azért, mert vezetnek, de nagyon tetszik nekem ez a Bilic - West Ham párosítás. szerintem kész felüdülés lesz az idei WHU az Allardyce-féléhez képest. bár hogy fair play versenyt vele nem fognak nyerni, az már most látszik. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
így a gól után 😀

több mint 10 éve
HanSolo New England Patriots 651
Szalai nincs bombaformában, és aligha lesz a meccs kezdetéig. Viszont erős alkat, akire fel lehet passzolni a labdákat, ervinator
Felpasszolod rá és lehet rohanni vissza mert úgy pattognak el tőle a labdák mint egy falról. Annak a gyereknek vége van, el kell felejteni.Bazzani
Ez azért erős túlzás, sok mindenre nem képes jelenleg, de meg tudja tartani a labdákat és tudja fárasztani a védelmet.ervinator
Én biztos a Cseh2-t néztem, de olyan mintha ellenünk lett volna. Minden robbanékonyság/lendület elveszett belőle, nem tud labdát kezelni passzolni pedig Koman szinten képes.Bazzani
Naaa, Koman legalább megpróbálta haza passzolni... csak hosszú a pálya.
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Szalai nincs bombaformában, és aligha lesz a meccs kezdetéig. Viszont erős alkat, akire fel lehet passzolni a labdákat, ervinator
Felpasszolod rá és lehet rohanni vissza mert úgy pattognak el tőle a labdák mint egy falról. Annak a gyereknek vége van, el kell felejteni.Bazzani
Ez azért erős túlzás, sok mindenre nem képes jelenleg, de meg tudja tartani a labdákat és tudja fárasztani a védelmet.ervinator
Én biztos a Cseh2-t néztem, de olyan mintha ellenünk lett volna. Minden robbanékonyság/lendület elveszett belőle, nem tud labdát kezelni passzolni pedig Koman szinten képes.

több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 938
Ez azért erős túlzás, sok mindenre nem képes jelenleg, de meg tudja tartani a labdákat és tudja fárasztani a védelmet.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Felpasszolod rá és lehet rohanni vissza mert úgy pattognak el tőle a labdák mint egy falról. Annak a gyereknek vége van, el kell felejteni.

több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 938
Én nem gondolnám, igazából a bizalom és az "elkapott fonál" esete forog fenn leginkább. Remélem Storck bevállalja a Némo-Niko csatársort a románok ellen.Bazzani
Jó kérdés hogy mi lenne a legjobb csatárfelállás a románok ellen.
Lehet máglyára fogtok küldeni, de szerintem egy Szalai-Niko párossal kellene kezdeni, Némó pedig álljon be a 65-70. perc környékén.

Meg is indoklom miért gondolom ezt. Szalai nincs bombaformában, és aligha lesz a meccs kezdetéig. Viszont erős alkat, akire fel lehet passzolni a labdákat, emellett le tudja kötni a románok középső védőit, amivel Nikonak kicsit több tere lehet.

Némó viszont fürge, de gyengébb alkat, így őt nem daráltatnám be a meccs elejétől fogva, hanem az utolsó 20-25 percben döntse el a meccset, azzal hogy frissen beállt, a fáradtabb román védők ellen.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
NK9-nek meg mostanában minden összejön:  instagram.com/p/6IxiJOGgIQ/empty taxi
A(z egyik) legjobb ami történhetett a magyar focival egy ilyen fontos meccs előtt, hogy két csatára is ilyen bombaformában van.Bazzani
És reméljük nem csak a társak teljesítménye húzza fel őket...Matthew99
Én nem gondolnám, igazából a bizalom és az "elkapott fonál" esete forog fenn leginkább. Remélem Storck bevállalja a Némo-Niko csatársort a románok ellen.

több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 228 — Invisible man
NK9-nek meg mostanában minden összejön:  instagram.com/p/6IxiJOGgIQ/empty taxi
A(z egyik) legjobb ami történhetett a magyar focival egy ilyen fontos meccs előtt, hogy két csatára is ilyen bombaformában van.Bazzani
És reméljük nem csak a társak teljesítménye húzza fel őket...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.